null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Липень » 9 » У "Вереса" таки є команда, футболісти і перша перемога ВІДЕО
11:50
У "Вереса" таки є команда, футболісти і перша перемога ВІДЕО

Черговий цвях у "ящик" скептицизму забив футбольний клуб "Верес" та чергова цеглина закладена у відродження професійного футболу на Рівненщині. У "Вереса" є команда, і є футболісти, і це вони довели у справі на футбольному полі. 

Напередодні на стадіоні "Авангард" відбулося відразу два товариські матчі, щоправда, керівництво клубу мабуть самі не вірили у позитивний результат, чи вирішили перестрахуватися, або просто така от в клубі на сьогоднішній день організація роботи, і особливо цю подію не афішували, але місто в нас маленьке, і з вуст у вуста про ці ігри знали вже всі хто хотів, і кому це потрібно, тому на стадіоні зібралося уболівальників не менше, ніж на поєдинках обласних команд.

Ті хто прийшов на стадіон відразу отримали відповіді на багато актуальних запитань, що цікавлять усіх прихильників футболу Рівненщини, але, які на які не можна знайти відповідей. Тож, на сьогоднішній день в команду на оглядини приїхали 48 футболістів, серед них є багато місцевих, наприклад, гравець ФК "Садове" Юрій Сондак, воротар ФК "Малинськ" Юрій Балаушко, вихованець костопільського футболу, екс-гравець ФК "ОДЕК" Богдан Скоцький та інші.

Керують тренувальним процесом Микола Філін, і йому допомагають син Дмитро Філін та відомий в минулому футболіст, а нині гравець "Славії" Роман Максимюк.

Перед початком спарингів, усіх футболістів розділили на три команди. Микола Філін наголосив, що в цих іграх футболісти перш за все мають показати особисті футбольні якості, як фізичні, так і тактичні. Найкращі, на думку тренера першу "двосторонку" відпочивали, і готувалися до поєдинку з ФК "Малинськ". Решта ж доводила свій професійний рівень в першій грі.

Враження від матчу, і "рівня" більшості гравців не надто оптимістичне. Тут достатньо було подивитися на розминку, особливо, як виконувались вправи на "розтяжку", жоден з потенційних гравців "Вереса" не міг продемонструвати свою гнучкість краще ніж сорокаоднорічний тренер Роман Максимюк. Власне, на скільки, можна зробити висновки після перегляду цього поєдинку, то більшій частині учасників на прикладі прагнули показати, що хлопці вони гарні та чудові, але не футболісти, і лише одиниці з того поєдинку отримають можливість поїхати на тренувальні збори, чи продовжувати далі готуватися з командою, про якісь контракти, то тут ще дуже рано говорити. Щодо статистики, то в першому таймі "червоні" без особливих труднощів відвантажили три сухих голи, при чому в опонентів шансів хоча б скоротити рахунок майже не було, а в другій сорокап'ятихвилинці вже "сині" двічі "розписалися" у воротах суперників, тож 3:2 за "червоними".

Набагато цікавішим мав бути наступний поєдинок, де "основний склад" мав грати з одним з лідерів та фаворитів обласного чемпіонату ФК "Малинськ".

Микола Філін налаштовував команду з усією відповідальністю, і на скільки було зрозумілим, в цьому поєдинку команда грала саме НА РЕЗУЛЬТАТ, і на перемогу, неважливо з яким рахунком.

Щодо суперників, то невеличкий ліричний відступ. По-перше, ФК "Малинськ" на сьогоднішній день є однією з найсильніших команд області в усіх відношеннях, в тому числі і за підбором гравців, і за результатами. Перед початком сезону в команді озвучували завдання перемоги у обох ключових турнірах Чемпіонаті та Кубку, і поки в обох турнірах ФК "Малинськ" йде до своєї мети. Цікавий факт, що малинська команда складалася, і підбиралися гравці, які в свій час виступали в тому ж таки "Вересі" та "Штурмі" під керівництвом того ж таки Миколи Філіна. ФК "Малинськ" цього року провів вже два товариські матчі з основним складом ФК "Волинь" з Луцька, при чому, саме волиняни були зацікавлені в іграх з малинцями. Результати обох матчів не надто втішні, і не дуже футбольні, бо порівнювати Прем'єр-лігу та Чемпіонат області, то якось не дуже. Але дуже добре пам'ятаються розмови керівництва малинців дорогою з обох матчів, на кшталт: "Ну, до Прем'єр-ліги ми ще не дотягуємо, але в першій би нормально так би закріпилися", тобто друга ліга навіть не розглядалася. На скільки ті розмови були серйозними, чи просто жартівливими, або ж для підняття командного духу, зараз вже не важливо, але факт залишається фактом. ФК "Малинськ" дуже хоче вперше в історії перемогти справжню Професійну команду, і РФК "Верес" (з усіма суб'єктивними та об'єктивними обставинами) як ніхто інший підходив під це завдання. Зауважимо, що про зіграність рівнян, і якийсь тактичний командний малюнок гри зараз взагалі немає сенсу говорити, так як і інші аспекти готовності гравців-команди до матчів, то ФК "Малинськ" зараз на піку форми, адже щойно вони відіграли перше коло Чемпіонату області, і вже найближчими вихідними на них чекає черговий матч, тепер вже у півфіналі Кубку області. Щоб ніхто не сумнівався, у роздягальні футболістам ФК "Малинська" у разі перемоги були обіцяні преміальні "як завжди", тому мотивації у футболістів було більше ніж достатньо, і про будь-які "піддавки" в цьому матчі навіть мови йти не могло.

Матч анонсувався на 19:30, але з різних причин команди вийшли на поле близько двадцятої години. Довго на перший забитий гол чекати не довелося, і на диво більшості скептиків він влетів не у ворота "Вереса", а в протилежні. Довга діагональ з правого флангу, і Богдан Скоцький виграє повітряну дуель в Тараса Мельничука, і ударом головою примудряється з шістнадцяти метрів перекинути колись перспективного та надійного кіпера ФК "Малинськ" (який до речі, також на оглядинах у "Вересі") Юрія Балаушка, який цього сезону пропускає вже не вперше голи через власні помилки. Щодо Богдана Скоцького, то його прізвище сміливо можна вносити в "Книгу історії" "Вереса", як автора першого офіційного гола команди в історії та ще й якого...

Надалі гра була абсолютно рівною, команди були варті одна одну, але "Верес" виглядав переконливіше і оптимістичніше у більшості аспектів гри. Навіть тактично грамотніше рівняни вели поєдинок. Протягом матчу обидві команди мали можливість забити голи у ворота суперників, але кіпери та захист цього більше не допускали.

Власне, кожен тайм був розділений на дві половини по 23 хвилини кожен, і після того, як команди відіграли третю чверть Микола Філін запропонував закінчити матч. Керівництво ФК "Малинськ" змирилося з поразкою, і потиснули руки переможцям.

Тож, ФК "Малинськ" не дивлячись на свої амбіції так і залишається аматорською командою, яка тільки прагне грати на рівні з професіоналами, але цей рівень поки що так і залишається недосяжним, щодо РФК "Верес", то команда здобула першу важливу перемогу в своїй історії, показавши непогану гру та надію на те, що старт в професійній лізі 2015 не стане повторенням сезону 2011. Тепер керівництву "народної команди" необхідно щонайменше втримати та зберегти усіх тих футболістів, що грали з ФК "Малинськ", і якщо не виходити відразу у Першу лігу, то принаймні не осоромити Рівне на всю Україну в Другій - це цілком реальні перспективи. 

Історичний та неймовірно ефектний гол Богдана Скоцького

Категорія: Різне | Переглядів: 2325 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz