null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 5 » Тренер понад усе. Чемпіонат Рівного. Матчі вівторка ВІДЕО
18:10
Тренер понад усе. Чемпіонат Рівного. Матчі вівторка ВІДЕО
У вівторок у Відкритому Чемпіонаті міста з футзалу відбулися три матчі, які завершили третій тур змагань. Усі ігри були напруженими, принциповими, і подарували як футболістам, так і вболівальникам, чимало емоцій, і питань до роздумів.

"Славія" - "Рівнегаз" 4:0
Голи: Роман Волох - 3, Сергій Щубак.
Попередження: Валерій Шипуков, Сергій Щубак - Юрій Сульжик, Богдан Новак, Віталій Тушич

Ігровий день відкривало надпринципове протистояння між лідером та фаворитом турніру "Рівнегазом" та завжди налаштованою на перемогу наддосвідченою "Славією". Чого приховувати, в цьому матчі було протистояння досвіду та молодості. Як виявилось згодом на перший план у цьому поєдинку вийшла дисципліна, налаштованість та тренерська робота. Вже в дебюті матчу "Славії" вдалося відкрити рахунок, довгу діагональ із власної половини поля замкнув Роман Волох - 1:0. З цього, можна сказати, і почався матч. Молоді футболісти "Рівнегазу" намагалися якнайшвидше відігратися, але гравці "Славії" були готові до усіх "викрутасів", як індивідуальних так і командних хитрощів та напрацювань суперника. У "Рівнегазу" абсолютно нічого не виходило. "Славія" вперто "гнула" свою лінію. Ключовий момент настав за сім хвилин до фінального свистка. Довгий верховий пас через увесь майданчик, і нестримний Сергій Щубак на відміну від свого опонента Віталія Тушича не зупинився в боротьбі за м'яч, загальмував і Павло Чемерис - 2:0. І тут "Рівнегазу" якраз не вистачило авторитетної підказки тренера. Замість того, щоб "заспокоїтися", "зібратися", і перебудувати свою гру, футболісти почали сваритися між собою, і відразу пішли в атаку "вп'ятьох". "Славія" і до цього була готова. Не довго довелося оборонятися підопічним Андрія Паршикова. Роман Волох двічі за хвилину перехопив м'яч, і довів рахунок до непристойного 4:0. Після цього "Рівнегаз" вже опустив руки, і просто догравав матч. Тож досвід та уміла тренерська рука, впевнено перемогла молодість та кількість.
ВІДЕООГЛЯД


"Горизонт" - "Славутич-Комфорт" 3:1.
Голи: Дмитро Українець, Сергій Степанюк, Володимир Майдачевський - Сергій Блищик
Попередження: Володимир Майдачевський, Дмитро Українець, Богдан Скоцький - Вадим Дем'янчук

Затяжна перерва між іграми другого та третього турів для костопільського "Горизонту" пішла на користь. Нагадаємо, що дебютант Першої міської ліги стартові два поєдинки повністю провалив, програвши з загальним рахунком 5:15. "Славутич-Комфорт" в турнірі "зірок з неба не хапає", але одну перемогу в своєму активі таки має. Судячи з попереднього матчу, невідомо який би був підсумковий рахунок у цій грі, якби своїми підопічними керував головний тренер Олександр Григорович. Нажаль, з об'єктивних причин, його на "лаві" не було. Щодо "Горизонту", то Дмитро Українець відкрив рахунок у матчі, але цей гол ледь не зіграв "злий жарт" із командою. Замість того, щоб додати впевненості у грі, костопільчани почали нервуватися, і зовсім скоро пропустили у власні ворота. Після цього малюнок гри знову вирівнявся, і гра йшла "до забитого". А поталанило більше Сергію Степанюку, який розібрався із оборонцями, і невідпорно пробив під поперечину. "Славутич-Комфорт" прагнув відігратися, але перехід на гру з "п'ятим польовим", як і в попередньому матчі, завершився помилкою в обороні, і дозаявлений костопільчанин Володимир Майдачевський відкрив лік забитим голам за "Горизонт".
ВІДЕООГЛЯД:


"Хімік" - "Феміда" 2:6
Голи: Богдан Савчук 2 - Ігор Байда, Віталій Тивонюк, Валерій Стефанський, Віктор Газицький, Олег Костюк, Максим Новосад.
Попередження: Тарас Берташ - Ігор Байда

Найспокійніший, найвеселіший та найтолерантніший матч із вибитими зубами спостерігали ті, хто ще не пішов спати додому, або не робив це на трибунах. Гра "Хіміка" та "Феміди" напевно можна внести в Книгу рекордів, як поєдинок, який почався, а тим більше закінчився не тільки коли вже діти сплять, але й дорослі засинають. Зівали усі: вболівальники, організатори, судді, футболісти, ну і, звісно воротарі. А в цьому матчі один проти одного грали футболісти-друзі, які і виросли в одному футбольно-футзальному поколінні, і грали усе життя пліч-о-пліч в командах та змаганнях. Тому поєдинок розбавляли жарти та підколки один одного. Проте, футболісти не забували і про результат. Відкрив рахунок у матчі Ігор Байда, а подвоїв Віталій Тивонюк, третій гол забив Валерій Стефанський. А футболісти "Хіміка" у цей час спали. Першим прокинувся Богдан Савчук, при чому двічі. Спершу він забив гол престижу із пенальті, а згодом дальнім ударом заскочив кіпера суперників зненацька. В перерві між цим дублем свій гол забив Віктор Газицький. В середині другого тайму сталася історична подія. Гравець "Хіміків" Тарас Берташ прямо на полі "освоїв" професію хірурга-стоматолога. Пацієнтом був кіпер "Феміди", а "знаряддям праці" права нога. Кажуть "посмішка воротаря вже ніколи не буде такою як раніше", а ще за рекордно короткий термін Тарас Берташ видалив "пацієнту" три зуби. Тож, кому необхідні термінові та швидкі послуги стоматолога, то знайте до кого звертатися. Незважаючи на "нокдаун" "післяопераційні маніпуляції" дозволили кіперу за кілька хвилин повернутися у ворота, і до кінця матчу не пропустити жодного гола, що ще раз підтверджує безпечність та професійність послуг стоматолога.
ВІДЕООГЛЯД:


Нагадаємо, що останній, четвертий поєдинок третього туру відбувся раніше.

"ДЮСШ-Верес" - "Ребелс" 3:7
Голи: Андрій Наумець, Михайло Колядич, Юрій Яцюк - Володимир Ткачук - 4, Віктор Панасюк, Володимир Гайдук - 2
Попередження: Юрій Яцюк - Олександр Михальчук
Вилучення: Олександр Михальчук (друге попередження).

У протистоянні юнаків "ДЮСШ-Верес" та найрезультативнішої команди змагань найбільше цікавило, скільки заб'є голів у цій грі кращий бомбардир турніру Володимир Гайдук. Проте, крім цього, суперники подарували вболівальникам цікаву гру, і навіть з інтригою. Відкрив рахунок у матчі Володимир Ткачук, але за кілька хвилин Андрій Наумець відновив статус-кво. Нічийний рахунок тримався доволі довго, і обидві команди мали шанси відзначитись. "Ребелсу" вийти вперед "легкою кров'ю" не вдалося, тому, команда була змушена використати свою головну зброю, а саме, випускати на поле свою топ-трійку футболістів. От коли на майданчику перебували Володимири Ткачук та Гайдук, а також Олег Буркалець захист "ДЮСШ-Верес" був безсилим. Щодо кращого бомбардира чемпіонату Володимира Гайдука, то в цьому матчі він обмежився дублем, давши "розкритись" своєму тезці Володимиру Ткачуку на рахунку якого покер. На тридцять восьмій хвилині "Ребелс" був попереду 7:1. Мабуть певна розслабленість дострокових переможців матчу дала можливість школярам забити ще два голи престижу, у підсумку 7:3.

Відеоогляд:

Категорія: Футзал | Переглядів: 1061 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz