null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2013 » Січень » 21 » "Спортлідер+" - "Енергія" 0:2 (0:1) + Відеоогляд + Прес-конференція
17:51
"Спортлідер+" - "Енергія" 0:2 (0:1) + Відеоогляд + Прес-конференція

Коваль перемоги. Репортаж, відеоогляд та післяматчеві коментарі з матчу 13-го туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги". В якому "Спортлідер+" на власному майданчику поступився львівській "Енергії". 

Більше про футзал дізнавайтесь на офіційному сайті МФК "Кардинал-Рівне"

Коваль перемоги. Репортаж та відеоогляд з матчу 13-го туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги". В якому "Спортлідер+" на власному майданчику поступився львівській "Енергії".

 

"Спортлідер+" - "Енергія" 0:2


 

 

Довгоочікуваної сенсації, якою б стала перемога хмельничан, доведеться зачекати. В матчі проти чемпіона України господарі виглядали зарядженими на позитивний результат з перших хвилин. Але клас більш досвідченого суперника взяв гору над бажанням.

На відміну від попереднього домашнього матчу, «Спортлідер+» не став грати другим номером, а з перших секунд почав створювати небезпеку біля воріт Лисенка. Особливо у ці хвилини старався Олексій Фетько, який спершу намагався головою замкнути передачу Калукова, а потім сильно пробив здалеку – м'ячу забракло декількох сантиметрів, щоб потрапити в ворота. Гості невпевнено «огризнулись» декількома небезпечними ударами.

На 8-й хвилині стався епізод, який може характеризувати всю гру «Спортлідер+» в атаці сьогоднішнього вечора. Сондак бив по воротам, м'яч відскочив до Ткачука, перед яким була порожня половина воріт. Як було не забити в цій ситуації, не розуміє, мабуть, і сам Андрій. Так і грав «Спортлідер+» в цей вечір – створював моменти, ні в чому не поступався іменитим гостям, але досягнути результату йому не вдавалось.

Досвід «енергетиків» проявився на 10-й хвилині, коли Сергій Коваль з гострого кута влучив у дальній кут воріт – 0:1. Подальші події першого тайму запам'ятались лише зіткненням Карбовського із голкіпером гостей, що призвело до серйозної травми гравця господарів, та двома нереалізованими виходами один на один «енергетиків», коли господарів рятувала відчайдушна гра воротаря.

Другий тайм розпочався «холодним душем» для хмельничан. Це Сергій Коваль, залишений без нагляду по центру штрафного майданчика, реалізував передачу Макаєва вже на першій хвилині тайму. «Спортлідер+» завівся, почав з завидною регулярністю створювати небезпечні моменти. Могли забивати Сондак, Калуков, але фортуна в цей вечір була явно на стороні гостей. Та й сил грати так весь матч не було – після травми Карбовського у господарів не вистачало гравців на дві повноцінні четвірки (слід додати, що в матчі не брали участь травмовані Цой, Засенко, Коробка та перебравший жовтих карток Заворотний).

За п'ять хвилин до завершення поєдинку виникла пауза пов'язана із проблемами з табло. Після неї хмельничани почали грати в п'ять польових, але це не дало жодного результату. 0:2 – перемога «Енергії» на класі і з великою долею везіння. Хоча везе, як кажуть, сильнішим.

Євген БАЙ

«Спортлідер+» (Хмельницький) - «Енергія» (Львів) - 0:2

ГОЛИ: Сергій Коваль, 10, 21

«Спортлідер+» (Хмельницький): Євген Кіндяков - Дмитро Калуков, Олексій Фетько, Володимир Сондак, Андрій Ткачук - Дмитро Михайленко, Максим Івонко, Олег Чеботарьов, Юрій Карбовский - Віталий Атаманюк
«Енергия» (Львів): Владислав Лисенко - Сергій Якунін, Степан Струк, Максим Павленко, Денис Овсянніков - Дмитро Бондар, Євген Рогачьов, Ільдар Макаєв, Сергій Коваль - Сергій Чепорнюк, Павло Пічкуров

 ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Дмитро Михайленко, 32. Андрій Ткачук, 37. - Сергій Коваль, 32

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Віталій Поляков (Кривий Ріг)

 Кращі гравці матчу за версією "Екстра-ліги" - Володимир Сондак и Сергій Коваль.

 Удари (в площину): 22 (7) - 17 (11)

 За матеріалами сайту SPORT.UA

Післяматчеві інтерв'ю головних тренерів команд "Спортлідер+" Івана Стасюка та "Енергії" - Миколи Сича, опісля гри 13-го туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги", в якому "Енергія" на виїзді здолала "Спортлідер+" з рахунком 2:0.

 

Іван Стасюк: «Дякую гравцям за самовіддачу»


Післяматчеве інтерв’ю Івана Стасюка після гри "Спортлідер+” – "Енергія”

- Іване Івановичу, як Ви прокоментуєте гру «Спортлідер+» – «Енергія»?

- Хотів би подякувати перш за все нашим гравцям за самовіддачу. Сьогодні всі бачили, що гравці віддали всі сили, щоб здобути перші очки в Екстра-лізі. «Енергія» – чемпіон України, і взяти очки з чемпіоном було б вдвічі приємніше. Ми хотіли грати першим номером, активно атакували. Просто на даний момент клас «Енергії» вищий, і саме за рахунок цього львів’яни перемогли.

- До сьогодні в лазареті команди перебувало четверо гравців. Після гри з «Енергією» додався ще й Юрій Карбовський. Чи повернеться хтось з них в стрій до наступного матчу проти «Єнакієвця»?
- Я хочу сказати, що в колективі зараз такий стан, що кожен гравець, який перебуває в лазареті, має величезне бажання допомогти команді. Зараз точно сказати, хто відновиться до наступної гри я не можу.

- Сьогодні ваша команда перетнула екватор в Екстра-лізі. Як Ви прокоментуєте цей період змагань?

- Найбільша проблема в нашій команді це те, що немає в колективі лідера, який може повести за собою команду. Можливо в перших іграх в нас не було такого психологічного тиску, і ми спокійно грали у свою гру. Коли вже команди почали підлаштовуватись під нашу гру, грати нам стало набагато важче.

- Чого очікувати вболівальникам від подальших виступів ФК «Спортлідер+»?

- Знаєте, те що я скажу не означає, що воно здійсниться. Варто очікувати від нас гарної гри, самовіддачі, і перших набраних очок.

 

Микола Сич: «Хмельницька команда невпинно прогресує»


Післяматчеве інтерв’ю Миколи Сича після гри "Спортлідер+” – "Енергія”

- Гра сьогодні вдалась як одній, так і другій команді, тільки, як завжди, хтось виграв, хтось програв. Сьогодні перемогла «Енергія», хоча хочу віддати належне господарям, вони проявили характер і неодноразово були близькими до забитого м’яча. Видно, що команда прогресує. Але щоб вигравати – потрібно забивати

- Зараз дуже багато говорять про те, що кожен тренер суперника «Спортлідера+» боїться стати першим, хто втратить очки в грі з хмельничанами. Коли «Енергія» їхала на сьогоднішню гру, не було хвилювання?
- Ви потрапили у яблучко. Я перед цим матчем навіть вночі прокидався від думки про те, що ми не виграємо в Хмельницькому і станемо першої командою, яка не змогла цього зробити. І в цьому матчі ми зробили дуже багато помилок, але це заслуга команди господарів – вони заставляли нас помилятись. Перемогти нам допоміг наш більший досвід і клас.

 

За матеріалами сайту sportlider.km.ua

Категорія: Футзал | Переглядів: 752 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz