null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Січень » 11 » РОФФ підбила підсумки 2013 року +ВІДЕО
04:14
РОФФ підбила підсумки 2013 року +ВІДЕО
Рівненська обласна федерація футболу провела традиційне розширене засідання виконкому. Окрім представників клубів та команд на зустріч були запрошені також начальники міських та районних відділів фізичної культури та спорту. Засідання складалося з двох частин. Спершу виступив Голова РОФФ Михайло Кривко. Він підбив підсумки та відзвітувався перед футбольною громадою про проведену роботу. Друга частина - нагородження футболістів та функціонерів за підсумками минулого року. Президент ФК "Славія" Горислав Літвінчук отримав відзнаку "Меценат року" за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу Рівненщини. Усе найцікавіше із засідання виконкому у підбірці інформаційних повідомлень та телесюжетів місцевих телеканалів. Крім того, Вашій увазі відеозапис усього засідання.



На Рівненщині з’являться футбольні академії
Про це заявив  голова Рівненської обласної федерації футболу Михайло Кривко на засіданні РОФФ. Як повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей», у цих відділеннях буде дві групи для юнаків та одна для дівчат.
- Потрібно розробити хорошу систему відбору та навчання дітей. Щоб не привозити їх звідкись, а виховувати свої, і у школах повинні бути ці відділення. Вони будуть створенні не всюди, а  лише там  де є умови. Окрім  цього, ми  ще плануємо  розробляти систему винагороди за пошук талантів. Я думаю, що це стимулюватиме не тільки тренерів у пошуку та вихованні футболістів, а  й самих гравців , - відзначив  голова РОФФ Михайло Кривко.
Він  також зазначив, що відділення  при школах Рівненщини планують відкрити вже цього року. 

Краща футболістка області мріє про «Легенду»
Рівненська обласна федерація футболу відзначила кращих футболістів, тренерів та президентів команд  2013 року. Як повідомляє кореспондента ІА «Ервеюей», кращими бомбардирами сезону стали троє гравців: Олег Груша з ФК «Вельбівно» (Острозький р-н.), Віталій Брикса з ФК «Енергія» (смт. Володимирець). Обидва футболісти  забили по 17 голів у першості та чемпіонаті області. Серед юнаків найбільше разів у 2013-му відзначився  – Роман Полін. В активі гравця сарненського «Маяка» 19 м’ячів.
Звання «Кращого президента клубу ІІ ліги»  отримав Віктор Тищук, керівник ФК  «Вельбівно». А, ось кращою футболісткою  року стала вихованка КОЛІФКС «Родина» - Яна Голиш.
- Найчастіше я граю у захисті команди, тому і мало забиваю. Цього року відзначилася лише двічі. У «Родині» я вже 8 років, за футбольну кар’єру виходила на поле 50 разів. У планах на наступний рік виграти чемпіонат України. Мрію зіграти у складі чернігівської «Легенди», - відзначила футболістка.







На Рівненщині з'явиться професійна футбольна команда
На Рівненщині з'явиться професійна футбольна команда Адже Рівне чи не єдиний обласний центр України, який не має професійних гравців. Кілька років тому через фінансову скруту розпався місцевий "Верес". Створити нову команду планують на базі чемпіона області з футболу оржівського ОДЕКу. Про це сьогодні повідомив голова Рівненської обласної федерації футболу Михайло Кривко.
Поставленні на сезон завдання Рівненська обласна федерація футболу виконала. Принаймні, так стверджують самі функціонери цієї організації. За минулий рік у різного роду змаганнях під егідою федерації футболу Рівненщини взяло участь 89 команд, в яких виходили на поле понад дві тисячі спортсменів. Крім того обласна аматорська команда вперше стала чемпіоном України.
Окрім обговорення ситуації, яка склалася з футболом на Рівненщині, голова федерації нагородив кращих футболістів, тренерів та функціонерів за підсумками року, що минув. Спеціальний кубок отримав і президент футбольного клубу "Славія" Горислав Літвінчук. Ветерани цієї команди посіли друге місце у Чемпіонаті України.
Ще однією новиною на підсумковому засіданні стало повідомлення, що вже в наступному сезоні на Рівненщині може з'явитися професійна футбольна команда.
Але для того щоб Оржівський ОДЕК зміг закріпитися у професійному футболі потрібна і відповідна база. Саме її створення обіцяють чиновники, стане одним з ключових питань, які вирішуватимуть цьогоріч рівненські футбольні функціонери.


Підсумки і перспективи
Відкриття відділення футболу у школі вищої спортивної майстерності, а згодом - і створення на Рівненщині футбольної академії. Такі завдання на першому у Новому році засіданні виконкому озвучив голова обласної федерації футболу Михайло Кривко. Також під час засідання відзначили найкращих футболістів, а також клуби, що досягли у минулому році найбільших успіхів. Продовжить - Роман Свирида.
Більше трьохсот команд та майже шість тисяч футболістів різних вікових категорій взяли участь у змаганнях, що у минулому році пройшли під егідою обласної федерації футболу. Такі статистичні дані під засідання виконкому озвучив голова федерації Михайло Кривко. Він також повідомив, що усі заплановані змагання відбулися у повній мірі. Це, зокрема, стосується і чемпіонату першої обласної ліги.
Михайло Кривко, голова РОФФ: "Чемпіонат був ритмічним. Переноси матчів були зумовлені лише участю команд у всеукраїнських змаганнях. Напруга не спадала до останнього туру. Претендентами на чемпіонство були три клуби: "ОДЕК", "Малинськ" і "Гоща". 
Футбольний клуб із Оржева у минулому сезоні виступив найкраще. Окрім перемоги у чемпіонаті Рівненської області, "ОДЕК" став чемпіоном України серед аматорських команд. Оржівці отримали шанс і вже подали заявку на проходження ліцензування для вступу до Професійної футбольної ліги.
Михайло Кривко, голова РОФФ:"Відповідні рекомендації РОФФ дала. Процес, визнаю, непростий. Але до травня триватиме ліцензування і ми переконані, що у сезоні 2014-2015 "ОДЕК" буде у Професійній футбольній лізі". 
Серед умов, що ставить Професійна ліга перед оржівським клубом: створення на стадіоні глядацьких трибун як мінімум на одну тисячу місць із пластиковими сидіннями, обладнані кімнати для медперсоналу, арбітрів і здачі допінг-проб. Крім цього, "ОДЕК" повинен буде надати і певні фінансові гарантії. Представники футбольного клубу запевняють, усі зобов'язання готові виконати, втім для цього потрібні вагомі фінансові вливання, яких поки нема.
Ярослав Кулаковський, начальник ФК "ОДЕК":"Все заключається у фінансуванні. Дотепер сторони, які могли б сприяти у вирішенні цього питання - ніяк не діють. Особисто я, на 50% впевнений, що зі складною фінансовою ситуацією в країні - це питання так і не вирішиться". 
Також у тумані поки варіант із виступом "ОДЕКа" на міжнародних аматорських змаганнях. По-перше, згідно регламенту, там мають право виступати футболісти, які ніколи не грали на професійному рівні. А нині серед оржівців таких лише вісім. А по-друге, замінити провінційний клуб із Рівненщини Асоціація аматорського футболу може на представника столиці, який виграв аматорський Кубок України.
Ярослав Кулаковський, начальник команди "ОДЕК":"ААФУ не вирішила ще, хто буде захищати честь України на міжнародній арені. Ще буде виконком з цього приводу. Претендентів двоє: "ОДЕК", або "Чайка" зі Святошинського району Києва". 
Також на засіданні виконкому обласної федерації футболу нагородили найкращих футболістів та тренерів за підсумками сезону.

Розширене засідання РОФФ. Частина 1. Основна.


Розширене засідання РОФФ. Частина 2. Нагородження.

Розширене засідання РОФФ. Частина 3. Ярослав Кулаковський (начальник ФК "ОДЕК")
Категорія: Різне | Переглядів: 974 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz