null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Грудень » 27 » Путін долучиться до збору коштів для АТО +ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
10:12
Путін долучиться до збору коштів для АТО +ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Не обіграти прізвище гравця криворізького "Привату" у заголовку до матчу в Рівному, напевне, було б справжнім злочином для професійного журналіста. Наш колега Сергій Татаренко відмінно пройшов тест у газеті "Рівне вечірнє". Ще й така нагода - перший в історії Чемпіонату України з футзалу благодійний матч в допомогу українській армії. Сподіваємося, найближчим часом інші клуби також підхоплять цю естафету рівнян і долучаться до благородної справи. Тож, субота 27 грудня. м. Рівне. Спорткомплекс "ДЮСШ-4" матч дванадцятого туру Чемпіонату України з футзалу МФК "Кардинал-Рівне" - "Приват". Початок гри 13:00. Поки ще є час, пропонуємо ознайомитись з анонсами та прогнозами на цей поєдинок від провідних спортивних видань.

 

 

Міні-футбольний клуб "Приват" (Кривий Ріг) найближчої суботи гратиме у Рівному проти "Кардинала". Керівництво рівненського клубу вирішило зробити цей календарний поєдинок благодійним. Усі зібрані від продажу квитків кошти підуть на допомогу українській армії. За іронією, одним з лідерів команди "Приват" є гравець на прізвище Путін, звати якого, щоправда, Сергій. Тож волею долі Путін збиратиме у Рівного гроші на допомогу нашому війську.

Розпочнеться гра о 13.00. Поєдинок обіцяє бути результативним, адже "Приват" — це команда з найгіршим захистом у лізі, вона пропускає в середньому 7 голів за гру, посідаючи на цей момент останню сходинку у турнірній таблиці.

До гри з криворіжцями у "Кардинала" було триматчеве виїзне турне, в якому наша команда відіграла нестабільно. Спочатку була нічия — 1:1 у Покровському, потім розгромна поразка у Харкові — 0:6, і от минулої суботи рівняни виграли у Кременчуці — 7:2. Перед заключною у 2014 році зустріччю команда Сергія Піддубного — п'ята.

Цікаво, що до Рівного Сергій Путін та його команда завітають упродовж місяця двічі. Згідно із жеребкуванням, матч 1/8 фіналу Кубка України "Приват" проведе саме у Рівному. Гра відбудеться 17 або 18 січня.

Усі зібрані від продажу квитків кошти підуть на допомогу рівненському госпіталю, при цьому півсотні поранених бійців отримають можливість подивитися матч.

Джерело: "Рівне вечірнє"

Дата і час проведення:  субота, 27.12.2014, 13.00

Місце проведення: м. Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри матчу: Сергій Дребужан (Мукачеве), Леонід Жиронкін (Луганськ)

Спостерігач арбітражу: Олег Соболевський (Радомишль)

Результат матчу першого кола: 7:2

Міні-футбольний клуб Кардинал-Рівне вирішив долучитись до благодійного руху, яким зараз охоплена уся країна і допомогти нашим солдатам, що беруть участь у АТО. Матч з Приватом носитиме статус благодійного, і це перша така гра за увесь діючий чемпіонат. У гості до Рівного приїздить аутсайдер Екстра-ліги, у активі якого поки що лише одне очко. Минулого туру Приват ледь не відібрали очки у міцного середняка Титан-Зорі, але не змогли втримати комфортну перевагу у два м’ячі. Кардинал здобув упевнену перемогу над Лукасом і потроху наздоганяє лідерів. Матч першого кола не приніс несподіванок, як буде цього разу?

Джерело: АФУ

"Кардинал-Ровно" - "Приват"

27 декабря 2014 года. Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00

Прогноз: 4:1

Последний матч 2014-го года будет сыгран в Ровно. И для обеих команд он будет иметь принципиальное значение. "Приват" постепенно добавляет от игры к игре. Однако, на результатах команды это пока не отражается. Однако, под Новый год, как это часто бывает, случаются чудеса. И, возможно, в Ровно для "Привата" случится новогоднее чудо. А вдруг?

Хотя сделать чудо на паркете "Кардинала", конечно, будет сложно. Но ведь если учесть, что ровенчане уже в этом сезоне проигрывали дома, то нет ничего невозможного. Стоит только сыграть немного лучше, чем подопечные Сергея Поддубного и не допустить разгрома, подобного тому, который был в матче первого круга. Думается, подопечные Александра Юзика его не забыли.

Естественно, не забыли об этом и в Ровно. Правда, сейчас "кардиналам" следует, прежде всего, задуматься о стабильности в своей игре. Ведь "Кардинал" всегда ей славился, равно как и неуступчивостью. Но сейчас создается впечатление, что ровенский клуб лихорадит. И результаты последних матчей на это указывают. Так что, подопечным Сергея Подубного нужен хороший психологический фон для того, чтобы потом, уже в 2015-м году, суметь вновь найти свою игру.

И еще. Впервые в истории Экстра-лиги один из матчей будет носить благотворительный характер. Вырученные средства пойдут на помощь украинской армии. Думается, что такой фон для последнего поединка в уходящем году будет особенно приятным.

Джерело: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

Кардинал-Ровно – Приват. Анонс

Перший благодійний поєдинок в Екстра-лізі відбудеться в Рівному

Заключний тур 2014 року складно назвати екстрапривабливим, адже якщо поглянути на пари команд, які зустрічаються між собою, то одразу впадає в очі, що в усіх колективи з першої половини турнірки зустрічаються з командами другої. Хіба що можна виокремити ігри в Луганську і в Покровському. В першій лідер «ЛТК» приймав молодий, але досить амбіційний «Ураган». А в другій – непоступливий в рідних стінах «Титан-Зоря» гратиме ще з одним омолодженим складом, але достатньо вмотивованим – львівською «Енергією».

І все ж таки один із матчів таки потрібно виокремити. Це гра в Рівному, в якій зустрінуться місцевий МФК «Кардинал-Рівне» та команда «Приват» з Кривого Рогу. І не тому, що в цьому матчі зійдуться аутсайдер і один з претендентів на нагороди. Цей матч виокремлюється серед інших самим його призначенням. Так, керівництво рівненського клубу і безпосередньо футболісти вирішили зробити цей календарний поєдинок благодійним, а всі зібрані від продажу квитків кошти спрямувати на допомогу українській армії, а якщо бути точнішим, то на допомогу рівненському госпіталю. Окрім того, на гру запрошені півсотні поранених бійців, які на даний час лікуються в рівненському госпіталі.

«Приват» наразі не назвеш потужною командою – колектив лише на стадії формування, більшість гравців до цього сезону ще не нюхала пороху Екстра-ліги, а отже не має досвіду виступів на високому рівні. Що до тренера команди Олександра Юзика, то якраз він і стояв у витоків створення ще львівського «Кардиналу», який згодом, перебравшись до Рівного, трансформувався в МФК «Кардинал-Рівне». З цим тренером вдалося попрацювати і кільком гравцям, які зараз захищають кольори рівненського клубу.

Взагалі криворізький клуб в чемпіонаті зірок з неба не хапає. Команда перебуває на самому дні турнірної таблиці і ще жодного разу в 11-ти матчах не відчула присмаку перемоги, маючи в багажі лише одну нічию – 4:4, здобуту в Сумах в матчі з сусідом по турнірці «СумДУ». Причому «Приват» примудрився пропустити найбільше м’ячів у свої ворота – 69, а менше 27-ми голів криворіжців забили лише сумчани – 15. Щоправда, є все ж таки «Привату» і чим похвалитися, адже на сьогодні лідерство серед бомбардирів захопив їхній гравець Роман Бакум, на рахунку якого майже половина забитих командою м’ячів – 12. І якщо більшість матчів «Приват» програв з різницею в три і більше м’ячів, то в попередньому турі можна сказати намітився такий собі прогрес, поразка – 4:6 від колективу з Покровського, причому «Титан-Зоря» міг і поступитися, адже по ходу гри програвав з рахунком 2:4, але господарям так і не вдалося втримати перевагу і здобути таку важливу першу перемогу.

Натомість, рівняни до гри з криворіжцями провели триматчеве виїзне турне, в якому набрали майже половину від можливих очок. Спочатку була нічия 1:1 у Покровському, потім розгромна поразка у Харкові – 0:6, і минулої суботи перемога 7:2 у Кременчуці.

Проте, не дивлячись на минулі здобутки команд, все ж не забуватимемо стару істину – м’яч круглий, і хтозна, коли «Привату» вдасться перервати без виграшну серію, а чому б це їм не зробити в Рівному. Переконані, що обидві команди в звітному матчі намагатимуться продемонструвати усе своє вміння і всю майстерність, порадувавши вболівальників цікавою грою, масою небезпечних моментів і хорошою реалізацією.

Цікаво, що до Рівного команда з Кривого Рогу упродовж місяця завітає ще раз, адже відповідно з жеребкуванням матч 1/8 фіналу Кубку України «Приват» проведе саме на майданчику «Кардинал-Рівне», і орієнтовно гра має відбутися 17 або 18 січня.

27 декабря, суббота

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Приват» (Кривой Рог)  

Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Леонид Жиронкин (Луганск)

Судейский наблюдатель: Олег Соболевский (Радомышль)

Результат матча первого круга – 7:2

Прогноз Sport.ua – 8:2

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

Категорія: Футзал | Переглядів: 725 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz