null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2013 » Квітень » 7 » Подарунок до ювілею+Коментарі + [ВІДЕО]
17:20
Подарунок до ювілею+Коментарі + [ВІДЕО]
Матчем МФК «Кардинал-Рівне» – «Єнакієвець» завершувалося святкування 20-річчя рівненського рівненського футзалу. Тому, напевно, «кардиналівці», не бажаючи псувати святковий настрій, більш жадали перемоги, аніж гості. 

Гра розпочалася атаками господарів. Не пройшло і хвилини, як тренеру гостей Олегу Солодовнику довелося робити зміну. Перша четвірка потрапила під щільний пресинг «кардиналівців», і, щоб внести зміни в гру, довелося вводити в бій свіжі сили. Уже на першій хвилині рівняни розпочали пристрілку до воріт. Удар Піддубного Сагайдаченко перевів на кутовий, а після дальнього пострілу Бондаря м’яч просвистів повз стійку. Наступні кілька хвилин тривала більше позиційна боротьба і справа до ударів по воротам доходила рідко. Більше м’ячем володіли рівняни, тому, як грім серед ясного неба, тривожним попередженням пролунав гол у ворота Дєнюжкіна. «Кардиналівці» обрізалися в центрі майданчика, Ромаріо підхопив м’яч, змістився на правий фланг, і викотився на побачення з Віталієм Дєнюжкіним. Рівненському стражу воріт не вдалося виграти боротьбу за м’яч у бразильця, і тому залишалося лише переправити м’яч у порожні ворота – 0:1.


Проте цей гол не вибив МФК «Кардинал-Рівне» з колії, «кардиналівці» і надалі продовжували контролювати хід поєдинку ніби нічого не сталося. І вже за три хвилини їм вдалося встановити статус-кво. Маринюк і Чернієнко ввірвалися у воротарський майданчик. Мар’ян відкинув м’яч на кілька метрів вперед і трошки лівіше на Андрія, і той, добряче приклавшись до м’яча, ледь не прорвав сітку воріт Сагайдаченка, точно пробивши по центру – 1:1.

Свою першу появу на майданчику Сергій Тригубець, який вийшов у другій четвірці замість капітана Андрія Паршикова, відмітив ударом з правого флангу. Але для Сагайдаченка дальній постріл не був надто складним, і Олексій без проблем парирував удар. Рівняни продовжували насідати на ворота «Єнакієвця», шукаючи нагоди для ударів, і одна з атак на 15-й хвилині завершилася взяттям воріт. Бондар ввів м’яч з аута і вивіреною передачею у воротарський майданчик знайшов там Маринюка. Удар Мар’яна метрів з семи Олексію Сагайдаченку парирувати не вдалося – 2:1.

Щойно рівняни вийшли вперед і одразу головний тренер гостей Олег Солодовник взяв хвилинну перерву, щоб внести в гру підопічних корективи. І справді після відновлення гри єнакіївським бразильцям вдалося провести кілька небезпечних атак. Спочатку Дєнюжкін впорався з ударом Ромаріо, а згодом Віталію довелося в шпагаті відбивати удар Бетіньо. Впорався Дєнюжкін і з пострілом Тіагу. На 17-й хвилині рівняни заробили 5 фол і кожний наступний міг призвести до десятиметрового, але суперникам так і не вдалося спровокувати господарів на порушення, а коли до закінчення тайму залишалося трохи менше двох хвилин, Сергій Піддубний, щоб збити ігровий темп взяв хвилинну перерву. Після відновлення гри до свистка на перерву команди встигли провести ще кілька атак, але жодна з них так і не завершилася голом, і команди пішли на відпочинок за мінімальної переваги господарів – 2:1.

Уже на першій хвилині другого тайму Мар’ян Маринюк намагався головою переправити м’яч у ворота, але для Сагайдаченка не склало проблем зловити м’яч. А за хвилину воротарі обох команд влаштували справжню перестрілку. Сагайдаченко вийшов далеко за межі воротарського і з правого флангу пробив по воротам, намагаючись зненацька застати Дєнюжкіна, але Віталій вчасно повернувся у ворота і зловив м’яч. Помітивши, що ворота «Єнакієвця» порожні, рівненський голкіпер поспішив пробити, але напевно поспішність і завадила нанести точний удар, і м’яч до сітки не потрапив. Що не вдалося воротарю, вдалося одному з кращих бомбардирів рівнян. На 23-й хвилині Маринюк з кутового переадресував м’яч в центр на лінію воротарського майданчика на Бондаря, Олександр чудово прочитав ситуацію і віддав гольову передачу на праву стійку, де своєчасно опинився Чернієнко. Переправити м’яч у ворота для Андрія було вже справою техніки – 3:1.

На 25-й хвилині Олександр Хурсов грубо зіграв у нападі проти Ситника, за що і отримав жовту картку. А за дві хвилини затяжна облога воріт Сагайдаченка врешті решт призвела до чергового взяття воріт. Олексій Сагайдаченко виявився безсилим в спробі парирувати чудовий гарматний постріл Сергія Тригубця – 4:1. Миттєва реакція Олега Солодовника – тайм-аут, після якого Ромаріо з’являється у ролі п’ятого польового. Проте не довго бразильцю довелося перебувати на майданчику в такому амплуа, після кількох невдалих спроб взяти приступом ворота Дєнюжкіна замість Ромаріо у ролі п’ятого вийшов вже Хурсов, але і цей тренерський хід не приніс бажаного результату. Рівняни чітко захищалися у грі проти зайвого гравця і за будь-якої нагоди намагалися пробити по порожнім воротам. Найближчим до успіху був Чернієнко, але м’яч після удару Андрія зі своєї половини майданчика по-зрадницьки прокотився в кількох сантиметрах від правої стійки. Що не вдалося Чернієнку, вдалося Маринюку. М’яч після удару Мар’яна зі своєї половини таки залетів у ворота – 5:1.

Цей гол остаточно надломив віру суперника у можливість завершити гру з позитивним результатом. Гравці «Єнакієвця» ніби за інерцією періодично завершували атаки ударами, проте на шляху м’яча до воріт ставали захисники або відмінно діючий у воротах Віталій Дєнюжкін, отже ні Волянюк, ні Тіагу не вдалося змінити рахунок. А за три хвилини до завершення гри Сергій Піддубний замінив Віталія Дєнюжкіна. Як виявилося пізніше, це відбулося для того, щоб повідомити Віталію про необхідність у подальшому грати п’ятим польовим. Трохи дивною виглядала ситуація, коли граючий п’ятим Дєнюжкін, під час атаки суперника поступався місцем Гурку і той ставав на захист воріт. Здавалося, що гра так і закінчиться, але агресивні до останнього господарі були іншої думки.

На заключній хвилині Дєнюжкін, наче справжній форвард, прорвався правим флангом на побачення з Сагайдаченком, і під час руху Віталія паралельно лінії воріт Олексію в падінні руками вдається вибити у Віталія м’яч з-під ніг, але, як виявилося, відбулося це за межами воротарського майданчика. Вердикт судді – червона картка голкіперу і штрафний якраз по центру воріт, майже з лінії воротарського майданчика. Піддубний зі штрафного відкотив м’яч Бондарю, а той знайшов Маринюка в більш зручній для удару позиції, і Мар’ян не схибив, записавши на свій рахунок хет-трик, так і не дозволивши Мельнику залишитися «сухим» – 6:1. А за кілька секунд до фінальної сирени Андрій Чернієнко намагався повторити успіх партнера, тобто теж відзначитися хет-триком, але м’яч, який летів до порожніх воріт, встиг відбити Нестерук.

Отже, гра так і закінчилася перемогою рівнян з рахунком 6:1. Таким чином «кардиналівці» зробили собі подарунок до 20-річчя клубу, залишивши надію на потрапляння до чільного квартету, і разом з тим ускладнивши ситуацію супернику.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Єнакієвець» (Єнакієво) – 6:1 (2:1)

«Кардинал-Рівне»: Віталій Денюжкін - Олександр Бондар, Мар'ян Маринюк, Сергій Піддубний, Андрій Чернієнко - Олександр Басич, Олександр Вершинін, Андрій Паршиков, Артем Фаренюк, Віталій Танський, Дмитро Ситник, Сергій Тригубець, Юрій Когут
«Єнакієвець»: Олексій Сагайдаченко - Михайло Волянюк, Віталій Нестерук, Віталій Скорий, Тіагу - Олександр Хурсов, Анатолій Доманський, Бетіньо, Дмитро Сільченко, Євген Юнаков, Ромаріо

Судді: Сергій Дребужан (Мукачево), Олексій Банасько (Фастів)

Голи: Андрій Черниєнко, 11, Мар'ян Маринюк, 15, Андрій Чернієнко, 23, Сергій Тригубець, 27, Мар'ян Маринюк, 34, 40 - Ромаріо, 8.
Попередження: Олександр Хурсов, 25.
Вилучення: Олексій Сагайдаченко, 40 (фол останньої надії).

Післяматчеві коментарі учасників матчу 24 туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги", в якому МФК "Кардинал-Рівне" розгромив "Єнакієвець" з рахунком 6:1.

 

На післяматчевій прес-конференції першим в обійми преси потрапив автор четвертого голу в ворота «Єнакієвця», гравець МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Тригубець:

 

- Мій фізичний стан бажає кращого. Проте, не знаю як хто, але я налаштовувався на «Єнакієвець», як на звичайну гру. Але, разом із тим, розраховував, надіявся і молив Бога, щоб ми сьогодні перемогли і нам на щастя це вдалося.

Лише з третьої спроби вдалося запросити на прес-конференцію головного тренера «Єнакієвця»Олега Солодовника, його настрій явно не сприяв спілкуванню, напевно тому він і був не багатослівним:

 

- Перш за все хочу привітати МФК «Кардинал-Рівне» з перемогою. На жаль, ми пристойно виглядали лише 10 хвилин, тому і немає що коментувати по грі. Все на табло. Всім до побачення і дякую!

 

Як завжди завершував прес-конференцію граючий головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»Сергій Піддубний:

 

- У Олександра Бондаря навіть не знаю, що за хвороба, чи ОРЗ чи грип, але він вийшов на гру з температурою 38 градусів. Наковтався таблеток і грав. Плюс Андрій Паршиков переболів грипом і тільки на гру вийшов. Маринюк на уколах. У нього теж проблема. Тригубець після травми, в нього в нозі так і залишився шуруп, тому грати йому було непросто. Окрім того, через травму ще й Ситник не тренувався. Як бачите, ціла низка гравців була не в кращому стані, тому я переживав, як вони підійдуть до гри. Але дякую Богу, що так сталося, ми позабивали голи і виграли.

Я особисто вивчав гру суперника. Команді суперника не показував. Я сам вивчаю досконало супротивника, а потім ставлю своїм гравцям завдання на гру. Скажу, що сьогодні гра в нас вийшла, наші все правильно робили раз такий результат, раз такий рахунок.

Пропустивши гол, мені потрібно було щось перебудувати, тому я замість Паршикова випустив Тригубця. Потрібно було збити цей темп, гравцю зачепитися за м’яч. А так, як Сергій, на мою думку, один з найкращих «стовпів», то навіть, якщо він вийде на майданчик із зламаною ногою на інвалідному візочку - все одно буде кращим. Тобто він прийме м’яч і віддасть. Рухатися йому тяжко, але він майстер і цим все сказано.

Якщо ми хочемо потрапити до четвірки, то нам потрібно вигравати всі наступні матчі. Якщо ми виграємо всі матчі, тоді якісь шанси будуть. Але зараз вже так виходить, що навіть перемога в усіх матчах не дає гарантії на місце в квартеті. Отже не все від нас залежить. Але будемо надіятися і грати до останнього. Заключна гра з «Ураганом» покаже вийдемо чи ні.

Кілька слів скажу про Сергія Тригубця. Для нього зараз складний період. У минулому році він пережив чотири операції. У цьому році йому знову зробили операцію. Два переломи в нього було в цьому році. Перший раз він був у гіпсі, а на другий раз робили операцію і вкрутили шуруп. Сьогодні він з ним грав. Сергій вийшов на майданчик і можна сказати грав з листа. Адже потренувався з нами лише тиждень. Я вважаю, що зараз у нього не кращі фізичні кондиції, але є досвід. Сергій Тригубець це такий гравець - майстер. Півмоменту і гол. М’яч до нього сам іде. Ви самі бачили, що ніби момент вже відіграний, але м’яч до нього сам вертається і каже «На, забий мене». Удар і гол. Це такі гравці, які нам були потрібні. Якби Тригубець прийшов до нас на початку сезону, то я думаю, що зараз був би зовсім інший результат. І це точно. Зараз би команди дивились нам у слід, а не ми їм. Але, як бачите, нам не хватило і не хватало таких навіть двох гравців для доукомплектації. Молодим гравцям все-таки важко грати стабільно. Але нічого. Шишки набиваємо і з цього маємо. Нехай там президент думає, як доукомплектовуватися. Тренер так само. Кого треба убрати, кого добирати.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Категорія: Відео | Переглядів: 969 | Додав: almoraz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz