null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Липень » 7 » 7 тур. Статистика + ВІДЕО
02:53
7 тур. Статистика + ВІДЕО

 Матчі сьомого туру розтягнулися аж на 20 днів, і, фактично завершили перше коло змагань обласного чемпіонату.

ФК "Гоща-АМАКО" - ФК "Садове" 1:2 (0:0)
Матч №26. Перша ліга. 7 тур.
3 липня. Початок 18:00. ст. ДЮСШ, смт. Гоща.
Оцінка поля 4, 300 глядачів, +21*С, освітлення природнє.
Арбітри: Степан Бахор - Рівне, Сергій Милян - Здолбунів, Володимир Саварин, Володимир Дем`янович - обидва Рівне.
Делегат-інспектор РОФФ: Володимир Чирков.
ФК "Гоща-АМАКО": 22 Олексій Дем`янець, 17 Олександр Дмитрук, 8 Іван Семенюк, 6 Богдан Савчук, 3 Дмитро Луцюк, 13 Володимир Ткачук (20 Володимир Гайдук - 50), 15 Сергій Єфімчук, 4 Дмитро Парух (5 Володимир Хомончак - 46), 7 Андрій Наумець, 21 Богдан Новак, 11 Олег Буркалець - К. Запасні: 1 Микола Фокін, 12 Олексій Сержанюк, 10 Олександр Любар, 14 Андрій Жук, 18 Вадим Васильєв. Головний тренер: Володимир Новак.
ФК "Садове": 1 Олександр Момоток, 18 Олександр Овсійчук, 22 Сергій Кресанов - К, 4 Роман Дмитрук, 19 Ігор Свирид, 44 Олег Бондарук (2 Тарас Гриб - 79), 10 Олександр Малиновський, 13 Юрій Сондак (11 Дмитро Бубнович - 90), 14 Вадим Жак (21 Сергій Цвик - 89), 9 Руслан Туліглович (24 Максим Гаврилюк - 17), 6 Вадим Кресанов (25 Валерій Ткачук - 76). Запасні: 31 Олександр Матюк, 8 Дмитро Павлюк. Головний тренер: Микола Волков.
Голи: Богдан Новак 87`, - Вадим Жак 54`, Юрій Сондак 60`.
Попередження: Володимир Ткачук 43`, Олександр Дмитрук 48`, Дмитро Луцюк 90+2`, - Валерій Ткачук 61`, Тарас Гриб 61`.

Лише одне очко після стартових трьох турів Чемпіонату області мав у своєму активі ФК "Гоща-АМАКО". Після цього команда провела п`ять поспіль переможних матчів, що дозволило гощанцям з підвалин турнірної таблиці вийти на перше місце. Перемога в (перенесеному) поєдинку сьомого туру на власному полі фактично гарантувала б підопічним Володимира Новака звання "весняного чемпіона". Суперник - ФК "Садове". Дебютант першої ліги, ще й наймолодша команда чемпіонату, яка яскраві ігри чергує з відверто провальними. Головна інтрига матчу - це Гощанське дербі, адже обидва клуби представляють саме цей район в Чемпіонаті області.

Від ночі Гощу тероризував дощ, до того ж перед "основою" свій матч проводили юнаки, здавалося, що і так далеко не ідеальний газон місцевої ДЮСШ зовсім буде не придатний для якісного футболу. Але, буквально за лічені хвилини до початку поєдинку розвиднілося, і навіть стало спекотно, що відразу позначилося на кількості глядачів на трибунах.

Щодо самого матчу, то він не вирізнявся великою кількістю гольових моментів біля обох воріт. Більше того, аж ніяк не відчувалося, що гощанці мають "перевагу власного поля", і є фаворитами поєдинку. 

Якщо можна так сказати, то обох суперників "лихоманило", то за п`ять хвилин вони по черзі змарнують по декілька нагод відкрити рахунок, то після цього п`ятнадцять хвилин взагалі на полі нічого не відбувається. Фактично так команди провели увесь матч.

А на п`ятдесят четвертій хвилині поєдинку гостям вдалася показова контратака, ще й підкріплена повним провалом в обороні - це дало можливість найстаршому та найдосвідченішому футболісту ФК "Садове" Вадиму Жаку опинитися перед воротами Олексія Дем`янця абсолютно самотньому. Грати ефектно, нападник не став, а не роздумуючи відправив м`яча повз воротаря - 0:1.

Комусь курйоз, кому шедевр, а ще хтось назве це закономірністю що мала рано чи пізно обов`язково статися, відбулася на 60 хвилині матчу. Усі хто хоч раз бував на гощанському стадіоні, навіть далекі від футболу люди, першим ділом помічали для себе "своєрідні" ворота (ті що ближче до виходу), мало того, що висота стійок там різниться, так ще й стоять вони з відхиленням на 7 градусів (сказав один із футбольних функціонерів, який заміряв це "дефект"). З таким от "уродством" Гоща грає вже надцять років, і ніхто ніяк не може донести до керівництва клубу, що це потрібно виправити. Те що не змогли за багато років зробити футбольні чиновники, інспектори ігор, комісії, які обов`язково щороку (а може частіше) "приймають" стадіон перед початком змагань та решта в одну мить зробив нападник "Садового". Звісно удача плюс індивідуальна майстерність, але й вищеописана "особливість" воріт дозволила Юрію Сондаку прямим ударом з кутового забити гол - 0:2, і це вже серйозна заявка на перемогу в матчі, тим більше, що до фінального свистка залишалося пів години, а гощанці, ну зовсім нічого не могли створити серйозного біля воріт суперника. 

Гол престижу господарі забили за три хвилини до фінального свистка Богдан Новак виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника, і скоротив відставання. За час, що залишився гощанці нагод більше і не мали, тому, судячи по грі - цілком закономірний результат цього матчу.

ПС: Буде дуже прикро, коли через "криві" ворота, а точніше, через чиюсь безвідповідальність у підсумковій таблиці цьогорічного чемпіонату області гощанцям не вистачить того одного турнірного очка, яке вони в тратили в цьому матчі, щоб досягти якогось локального чи глобального результату. Тому що оцей результат складається із комплексу чинників, серед яких не лише якісний футбольний газон, "рівні" та однакові ворота, але й елементарні побутові зручності як для футболістів, так і для офіційних осіб матчу, чи простих вболівальників, "озвучка" поєдинку та навіть місце для відеозйомки, це вже не кажучи про повноцінну підготовку до сезону продовжувати можна довго, але кожен знає, що в такій справі як футбол дрібниць не буває. Зараз у гощанців довмісячна перерва до початку другого кола, цілком можливо в клубі зроблять відповідні висновки, може навіть з того, що тут написано, і вже восени команди та вболівальники будуть їхати у Гощу, як справді до одного з лідерів та флагманів футбольної Рівненщини, а не як в якийсь колгосп...

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

 "Маяк" - "ОДЕК" 0:2 (0:1)
Матч №27. Перша ліга. 7 тур.
16 липня. Початок 18:00. ст. "Мрія", м. Сарни.
Оцінка поля 4, 250 глядачів, +30*С, освітлення природнє.
Арбітри: Сергій Милян - Здолбунів, Володимир Слива, Валерій Морозов, Володимир Дем`янович - усі Рівне.
Делегат-інспектор РОФФ: Олександр Гіль.
"Маяк": 1 Олександр Симонович, 25 Андрій Оксенюк, 19 Дмитро Улянчук, 8 Анатолій Примак, 17 Ігор Сергійчук, 23 Ігор Хлібович (20 Андрій Ляшко - 75), 10 Сергій Жданюк, 24 Владислав Степанчук, 9 Сергій Примак (2 Артем Українець - 11, 22 Олександр Жданюк - 46), 11 Олексій Бриж - К (90 Тарас Драганчук - 66), 7 Ігор Алімов. Запасні: 71 Андрій Левчук, 4 Роман Хондока, 15 Роман Сад. Головний тренер: Анатолій Лєснік.
"ОДЕК": 1 Юрій Кособуцький, 8 Сергій Чикалюк-Козакевич - К (17 Євген Скляр - 31), 25 Андрій Колаковський, 15 Сергій Шаюк, 94 Андрій Сахнюк, 22 Віталій Тивонюк (4 Роман Ядчишин - 89), 14 Микола Коляда (2 Володимир Поліщук - 84), 70 Михайло Трофімчук, 23 Роман Савицький (27 Павло Шелюк - 90+2), 35 Віктор Газицький (9 Віктор Пуц - 90), 10 Віктор Каращенко (7 Андрій Давидюк - 79). Запасні: Олександр Юрков. Головний тренер: Григорій Шаламай.
Голи: Віктор Газицький 34`, Роман Савицький 62`.
Попередження: Микола Клевака 33`, Олексій Бриж 56`, Владислав Степанчук 90+2`, - Андрій Колаковський 29`, Михайло Трофімчук 74`.

Протистоянням між цьогорічними фіналістами Кубку Рівненщини завершувалось перше коло Чемпіонату області. У Сарнах знову зустрілися два преставники краю у Аматорський лізі України. Через три тижні після внутрішньообласних баталій всеукраїнського масштабу, на стадіоні "Мрія" знову зійшлись "Маяк" та "ОДЕК", але тепер вже у перенесеному матчі сьомого туру обласної першої ліги.

В підсумку, переможець цього матчу очолював би турнірну таблицю, і отримував би звання "весняного" Чемпіона області, тобто переможцем першого кола. Нічийному рахунку поєдинку перш за все радів би ФК "Гоща-АМАКО", адже тоді, за підсумками першої половини сезону відразу три команди мали б рівну кількість очок на вершині турнірної таблиці.

До поєдинку суперники підійшли з різним настроєм. "Маяк", який феєрично почав сезон, під його кінець "здувся" у всіх напрямках, провал в Аматорській лізі, несподівані, як для лідера втрати турнірних очок в чемпіонаті, але найглобальніша проблема - це травми. Лазарет у "Маяка" "забитий під зав`язку", тому на заключні матчі, честь Сарн захищали ледь не всі, що залишились футболісти. Разом з тим, не будемо забувати, що така ситуація в команді, не завадила "Маяку" несподівано здобути вольову перемогу над фаворитом аматорської ліги України, винниківським "Рухом".

Щодо "ОДЕКа", то в оржівців усе з точністю до навпаки. Провальний початок сезону, і феєричне закінчення першого кола. З кожним матчем "ОДЕК" все переконливіше перемагав суперників, і гра команди з кожним поєдинком виглядала переконливіше.

З перших хвилин матчу обидві команди прагнули забити "швидкий гол", і ближче до цього були гості. Не минуло і трьох хвилин, як "дав маху" кіпер господарів Олександр Симонович. Віктор Газицький позиційно переграв оборонця, і, здавалося, гол не минучий, але все завершилось падінням нападника ОДЕКа. Арбітри матчу на цей епізод ніяк не відреагували, хоча, ще раз повторюся, на мою думку, в цьому епізоді, голеадору оржівців було простіше забити гол, ніж "придумувати" пенальті.

Не пройшло й десяти хвилин матчу, як чергова напруга біля воріт господарів, завершилась невдалим падінням у власному штрафному майданчику оборонця Сергія Примака. У підсумку ушкодження руки, з підозрою на перелом, і, звісно, матч він продовжити не зміг, а стадіон залишив у кареті швидкої допомоги. Бажаємо Сергію якнайшвидшого одужання та повернення у "стрій".

Вже наступний епізод біля воріт "Маяка" мав завершуватись голом. Андрій Оксенюк (який в цій грі виконував роль останнього захисника) не порозумівся зі своїм кіпером Олександром Симоновичем, але Віталій Тивонюк з лінії штрафного майданчику не зміг поцілити у порожні ворота суперника.

Щодо сарненчан, то у них в атаці геть нічого не виходило. Усі їх старання розбивалися об надійну оборону "ОДЕКа", а якщо м`яч і доходив трохи ближче до воріт, то там все впевнено та без надзусиль "зачищав" Юрій Кособуцький. Який в цьому матчі, хоч і без "гамака та мохіто", але аж надто не перетрудився.

А тим часом біля воріт Олександра Симоновича, з кожною наступною хвилею атаки напруга все більше зростала. То після потужного дальнього удару кіпер відбив м`яча перед собою, але Віктор Каращенко, який опинився першим на "добиванні" був у положенні поза грою, удар Миколи Коляди з лінії штрафного "просвистів" трохи вище поперечини, а після дальньої подачі зі штрафного від Віталія Тивонюка, і м`яч оминувши усіх в карному майданчику влучив у стійку воріт, а бігший на добивання Євген Скляр "чомусь" впав перед самим м`ячем. Як то кажуть "гол назрівав". 

На тридцять четвертій хвилині Віктор Каращенко поборовся на лівому фланзі атаки, і зробив навіс через увесь штрафний майданчик, Микола Коляда, в один дотик, відправив того знову вздовж воріт, але вже низом, а "тут як тут" кращий бомбардир команди та першої ліги Віктор Газицький. У Олександра Симоновича навіть теоритичних шансів не було - 0:1.

За повною ігровою та в рахунку перевагою гостей завершився перший тайм. Перерва в матчі абсолютно нічого не змінила на полі. Знову ж таки, "ОДЕК" "давив", а "Маяк" здебільшого відбивася та "захлинався" в атаці на підступах до штрафного майданчику Юрія Кособуцького.

Результатом такої гри на 61 хвилині став другий гол у ворота "Маяка". Подача з кутового, і Роман Савицький з одинадцяти метрів ударом головою по центру воріт подвоює рахунок. Щоправда, якщо придивитися уважно, то слід констатувати, що м`яч у сітку залетів від спини Віктора Каращенка, який "тупцював" перед воротарем, але це вже особисті амбіції кожного футболіста.

До кінця матчу рахунок міг змінитися, але лише в бік збільшення переваги "ОДЕКа" над "Маяком". Адже з кожною хвилиною господарі все більше сил кидали в атаку, з бажанням відігратися, а контратаки для оржівців - це як вода для риби. Тож до фінального свистка хоча б одну достойну нагоду забити гол престижу у виконанні "Маяка" якось і пригадати важко, а от "ОДЕКу" не вистачало фарту та, напевне, індивідуальної майстерності, чи "холодного розуму". Тож матч так і завершився, перемогою ФК "ОДЕК" з рахунком 2:0, - впевнено, переконливо та закономірно.

Тож, незважаючи на провал на старті сезону та шквал критики в свій бік, вже за підсумками "весняної" частини змагань "ОДЕК" надолужив згаяне та додвів, що є найсильнішим клубом області, адже команда у всіх турнірах добилася найвищих результатів - це вихід у фінал Кубку області, перше місце у турнірній таблиці Чемпіонату області (за підсумками першого кола) та вихід у фінальну частину Чемпіонату України серед аматорських команд. Колекція була б максимально-повною, аби в грі юнацького чемпіонату області між "Маяком" та "ОДЕКом", гості змогли б втримати мінімальну перевагу, якою володіли майже увесь матч, до фінального свистка. Проте в останні хвилини поєдинку сарненчани зрівняли рахунок. Тож в цих змаганнях оржівські юнаки завершили перше коло третіми, відстаючи лише на одне турнірне очко від березнівського "Случа" та все того ж "Маяка".

Тож найближчий офіційний матч в обласних футбольних змаганнях відбудеться аж 23 серпня. У фіналу Кубку Рівненщини, в Рівному на стадіоні "Авангард" знову зустрінуться "ОДЕК" та "Маяк". Початок гри о 16:00.

А друге коло у першій, другій та юнацьких лігах стартуватиме в останній день літа. З проектом календаря змагань, Ви можете ознайомитись у нас на сайті в розділі "Змагання".

ВІДЕООГЛЯД:


ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

 

 "Случ" - "Сокіл" 2:1 (1:0)
Матч №25. Перша ліга. 7 тур.
6 липня. Початок 16:00. ст. Колос, м. Березне.
Оцінка поля 4, 100 глядачів, +29*С, освітлення природнє.
Арбітри: Олександр Дем`янюк, Олег Оліферук, Микола Тригубець - усі Рівне, Павло Дзюбак - Березне.
Делегат-інспектор РОФФ: Петро Калиш.
"Случ": 1 Павло Мельничук, 3 Іван Бадига, 4 Андрій Біскуп, 21 Олександр Домбровський (17 Іван Ціпан - 61), 10 Олександр Радчук - К, 2 Роман Мельник, 7 Роман Августинович, 19 Роман Чепіга, 9 Олег Трохимчук, 11 Марк Прокопчук (16 Валерій Іллюк - 76), 8 Богдан Рудик. Запасні: 5 Роман Бабак, 26 Роман Кантелюк, 32 Віталій Міщишин, 47 Богдан Семенчук. Головний тренер: Олег Лопачук.
"Сокіл": 1 Василь Козіброда, 14 Володимир Байцер - К, 4 Віталій Ніколайчук, 18 Олександр Музика, 8 Андрій Чоловічок, 2 Назар Стрик (11 Руслан Беднарський - 56), 7 Тарас Новосад, 99 Василь Довгаль, 9 Василь Пилипака (13 Олександр Довбета - 58), 5 Вадим Феленюк, 3 Богдан Осейчук. Запасні: 20 Сергій Богуславський, 77 Олександр Гоцанюк, 10 Леонід Полімарчук, 16 Юрій Приварський, 6 Богдан Романюк. Головний тренер: Микола Тацій.
Голи: Богдан Рудик 41`, Роман Чепіга 47`, - Василь Довгаль 78`.
Попередження: Марк Прокопчук 41`, Іван Ціпан 65`, Роман Чепіга 85`, Павло Мельничук 86`, - Вадим Феленюк 71`, Василь Довгаль 86`.

"Ізотоп-РАЕС" - ФК "Малинськ" 4:2 (3:1)
Матч №28. Перша ліга. 7 тур.
25 червня. Початок 18:00. ст. "Ізотоп", м. Кузнецовськ.
Оцінка поля 4, 200 глядачів, +20*С, освітлення природнє.
Арбітри: Андрій Ганіченко, Микола Тригубець, Володимир Саварин - усі Рівне. Олександр Рибачик - Кузнецовськ.
Делегат-інспектор РОФФ: Володимир Гуменний
"Ізотоп-РАЕС": 1 Юрій Крисюк (12 Віталій Бедик - 85), 4 Сергій Чугай, 13 Роман Белець, 18 Андрій Кедич, 17 Василь Лойко, 3 Олександр Кушнір, 19 Олег Якубський, 16 Олександр Павлік (14 Олександр Поляков - 82), 15 Віктор Манзюк (Олександр Петрик - 67), 11 Роман Федіна, 7 Євген Блищик (5 Роман Лоза - 79). Запасні: Олександр Колос. Головний тренер: Борис Коток.
ФК "Малинськ": 91 Юрій Балаушко, 44 Олександр Гергелюк - К, 17 Олег Костюк, 3 Тарас Мельничук (24 Андрій Озеров - 74), 8 Олександр Мичко, 22 Дмитро Вознюк (19 Сергій Романчук - 72), 5 Микола Харчук, 23 Вадим Царьов, 14 Василь Чичук (10 Іван Павлов - 46), 25 Юрій Козлюк, 15 Віталій Брикса. Запасні: 1 Павло Печинський, 9 Олександр Полончук, 12 Роман Климишин, 7 Богдан Герасімов. Головний тренер: Олександр Гергелюк.
Голи: Євген Блищик 10`, 39`, Олександр Павлік 21`, Олег Якубський 72`, - Микола Харчук 17`, 88`.
Попередження: Сергій Чугай 37`, Роман Лоза 90+4`, - Микола Харчук 90+1`.

Категорія: Перша ліга | Переглядів: 923 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz