null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Грудень » 22 » Перемога МФК "Кардинал-Рівне" та досягнення Дмитра Ситника +ВІДЕО усіх матчів
14:52
Перемога МФК "Кардинал-Рівне" та досягнення Дмитра Ситника +ВІДЕО усіх матчів

Непересічна подія відбулася у Кремечуці у сім'ї Дмитра Ситника та й узагалі в історії рівненського, українського та світового футзалу! Двадцятидворічний гравець МФК "Кардинал-Рівне", який усе своє життя присвятив футзалу, і навіть залучався до ігор збірної на різних рівнях, вообщем пройшов Крим, Рим і кажуть ще якісь там труби, бо вже як не як одружений, тому як без цього. Захисник-гренадер МФК "Кардинал-Рівне" без якого фактично не можна зараз уявити рівненську команду отримав у житті фактично все, окрім одного... 

За усі роки виступів в елітному дивізіоні українського футзалу Дмитро пережив усе, як радість перемог так і гіркоту поразок, не було лише одного, - радості забитого ВЛАСНОГО голу. Хоч сам "фігурант" намагався свої переживання з цього приводу приховувати, але родичі, друзі та близькі Дмитра люди кажуть, що ця проблема дуже мучила футболіста, і це призводило до сезонних депресій тощо. І от нарешті те, чого всі чекали відбулося у Кремечуці, і ще й як вчасно... Як то кажуть "ніщо не віщувало біди"... 

Після двох поспіль невдалих виїздів (незважаючи на нічию у Покровському - це все-рівно невдача для старожила, яким є "Кардинал-Рівне") у Чемпіонаті України серед команд "Екстра-ліги" на МФК "Кардинал-Рівне" чекав черговий вже третій поспіль вояж (а не так як "проффесіонали" на сайті АМФУ пишуть, що лише другий) у Кременчук. І, якщо зал у Покровському називають зачарованим, а у Харкові там були "відморозки" про приїзд у день матчу тощо, то втрату очок у матчі з "Лукасом" (хай навіть на виїзді) прихильники рівненського футзалу, а тим більше наш Президент (не той що Петро Олексійович, а той що Володимир Ярославович) аж ніяк би "не спустив би на гальмах". Тому команда, хоч і не чартерним авіарейсом, але прибула до "Лукаса" за добу до гри, де нормально відопочила та налаштувалася на гру.

Поєдинок "Лукас" - МФК "Кардинал-Рівне", змогли побачити усі прихильники футзалу без особливих проблем, і у найліпшій якості, за що великий респект відповідальним за відеотрансляцію людям з Кременчука. Реально - FULLHD без жодних зривів - це круто, незважаючи на власний досвід, і намагання створити щось подібне у Рівному з різних причин - це ПОКИ ЩО ніяк не виходить, але ми працюємо над цим. Ще раз низький уклін тим, хто дав можливість побачити цей матч наживо у ВІДМІННІЙ якості, а подивитись було на що.

Вже на третій хвилині Євген Ланко після нехитромудрої комбінації окреслив фаворита поєдинку 0:1. Хоча, з одного боку це був автогол, а з іншого - не забуваємо про Мар'яна Маринюка. Дуже важко визначити, хто зробив вирішальне торкання м'яча, але Мар'яна в цьому сезону (тьху-тьху-тьху, щоб не наврочити) однозначно можна назвати MVP не лише даного матчу, але й команди загалом у цьому сезоні (хай тільки не розслабляється, а грає так, як і в попередніх матчах).

Після забитого голу МФК "Кардинал-Рівне" продовжував авторитетно вести матч, але і суперники відповідали гостро, щоправда Віталій Денюжкін діяв на "своєму рівні", от тільки не зміг виручити на дев'ятій хвилині. Шосте (голкіперське) відчуття, правий "хук" САМОГО Валентина Цвелих пройшов повз нашого воротаря - 1:1.

Дивлячись в прямій трансляції цю гру відразу виникла думка: "ну от, довийороблювались". При тому, що МФК "Кардинал-Рівне" продовжував контролювати хід матчу, але контратаки "Лукаса" при цьому були набагато гострішими, і нашим захисникам, в тому числі і Дмитру Ситнику, довелося неабияк "попітніти".

Дав "відпочити" вболівальникам "Кардиналу" не хто інший, як Володимир Сондак. Такі видатні футзалісти як Рікардіньо, Фалькао та інші вже "гризуть лікті", заздрять та конспектують цей фінт, який виконав рівненський футзаліст на тринадцятій хвилині матчу - це все завершилось точним ударом (без шансів для кіпера) у виконанні Віталія Танського - 1:2. Незважаючи ще на купу моментів в обох команд, перший тайм суперники завершили з цим рахунком.

Другий тайм розпочався з того, що футболісти обох команд почергово виривали у себе клапті волосся через власну недолугість у завершальній стадії атаки, але, на двадцять четвертій хвилині "облисіти" мали ледь не усі футзалісти МФК "Кардинал-Рівне". Примітивний штрафний з дальної відстані, і м'яч, як ніж крізь масло пройшов через стінку, захист, воротаря, і рахунок зрівнявся 2:2. Як то кажуть, "приїхали"...

МФК "Кардинал-Рівне" взагалі то, не надто радує своїх вболівальників феєрією забитих голів, тому після пропущеного голу песимісти вже вирушили у найближчий лікеро-горілчаний, а кому не можна то в аптеку за заспокійливим. А оптимісти у цей час лише втиху видихали "фубля", коли футболісти "Лукаса" замість порожній воріт втрапляли у поперечину, чи просто повз ворота. До слова Віталій Денюжкін в цьому матчі літав як "... вєнік", тобто, як справжня мавпочка, але це було дуже класно, позитивно, ефектно та ефективно.

Поки песимісти повертались з аптеки, чи інших більш шкідливих закладів, оптимісти побачили суперову контратаку, ключовий пас був виконаний п'яточкою Віталієм Танським (кажуть збірна Бразилії після цього образилась саморозпустилась, і десь плаче в кутку ще раз переглядаючи це відео), ще через один дотик цю феєрію голом завершив Мар'ян Маринюк (про нього вже говорив - читайте вище, повторюватись не буду, щоб не зазнався) - 2:3.

Колеги із прес-служби "Лукаса" пишуть про "Болєзнєнноє поражєние", звісно, воно б таким було, якби рахунок до фінального свистка не змінився, але цей нестримний наш форвард-пуля (якого знову не буду називати, щоб знову не зазнався) вкотре продавив свого опонента, і після розіграшу ауту довів рахунок до 2:4. ПиСи: у нас то і в чемпіонаті міста такі голи рідко захисники пропускають - це звісно провал....

Щодо наступних "небезпечних моментів", то здалося, що саме футболісти "Лукаса" приїхали десь здалеку у стоячому загальному вагоні, чи маршрутці, бо з цього часу вони "сіли" та "розвалилися". Віталій Денюжкін почав випробувати свої асистентські здібності, і, якщо першого разу "твердолобість" Михайла Волянюка завершилась нічим, то вдруге "єжик" Віталія Танського застав зненацька кіпера гостей (думаю, що зачіска капітана МФК "Кардинал-Рівне" тут відіграла вирішальну роль, тому з цього приводу реклама перукаря Віталія буде розміщена на нашому сайті безкоштовно) - 2:5

Чи варто йти при -3 з п'ятим польвим, щоб "упрєдіть Болєзнєнноє поражєниє" - навряд чи. Думаю, що "Лукас" при рахунку 2:5 за три хвилини до сирени вже змирився з поразкою, і можливість пограти у "більшості" використав чисто для режиму "тренування з підвищенною відповідальністю". І тут настав мій улюблений момент... Справа в тому, що я приводжу свого "маленького футболіста" (сина) на тренування в ДЮСШ-4 якраз коли МФК "Кардинал-Рівне" завершує своє тренування. Вони там у кінці грають в таку гру: діляться на команди, і з протилежних воріт мають забити "по повітрі" гол у дальні ворота. Думаю, що саме цей елемент тренувального процесу дав результат на 38 хвилині. "Лукас" "катає" уп'ятьох, удар по воротам, Денюжкін відбиває прямісінько на... Дмитра Ситника, і той виключно на рефлексі б'є в протилежні ворота. До слова, на тренуванні жодного разу не бачив, щоб Дмитро Ситник по повітрю влучив у протилежні ворота, але у матчі "повітря" не канає, головне потрапити у рамку, і з цим рівненський, можна вже упевнено сказати Голеадор відмінно справився - 2:6.

А крапочку в матчі на останній хвилині поставив "дєдушка" Піддубний. Незважаючи на те, що більше усіх трудився Віталій Денюжкін, і навіть по носу за це получив, після чого керівництво клубу вирішило, що тортур для нього вистачить, і місце у воротах зайняв Іван Гурко. Але в підсумку забили саме рівняни. Контратака гостей, і граючого тренера команди не так би зрозуміли, якби він з лінії штрафного майданчику вдарив би десь повз рамку воріт - 2:7 - ФІНАЛ.

З фінальною сиреною "своє вагоме слово" сказав і Іван Гурко, який упевнено відбив десятиметровий удар суперника. Тож упевнена перемога МФК "Кардинал-Рівне" з рахунком 7:2, і команда впевнено продовжує боротися за найвищі місця у Чемпіонаті України з футзалу. УФФ... скільки раз упевнено...

Найближчий матч рівняни НАРЕШТІ проведуть на власному майданчику. У дванадцятому турі МФК "Кардинал-Рівне" прийматиме МФК "Приват" з Кривого Рогу. Гра відбудеться 27 грудня у Рівному в спорткомплексі ДЮСШ-4. Початок, традиційно, о 13:00.

ПиСи: не забудьте при нагоді привітати Дмитра Ситника з першим голом в кар'єрі (не гранітному) у Екстра-лізі.

ВІДЕООГЛЯД:

 

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

 

 

Традиційні підсумки туру, цього разу одинадцятого від сайту "Перший футбольний" + Відеоогляди усіх матчів туру:

И все-таки не хватило бензина у ЛТК и Локомотива, чтобы сохранить более-менее комфортный отрыв от преследователей и спокойно закончить год на ведущих позициях. Нет, пока что «телефонисты» и «железнодорожники» по-прежнему на вершине. Вот только сумеют ли они сохранить свои позиции и не пропустить вперед Энергию - это уже вопрос...

Факт тура

Энергия возвращает (или уже вернула?) себе былые позиции. Признайтесь, мы как-то уже подзабыли, что львовяне - действующий вице-чемпион Украины и такой же обладатель Кубка Украины. Понятно, что летние перестановки немного отбросили галичан назад, но толковая работа тренера и самих футзалистов начала потихоньку возвращать результат. А он, между прочим, приличный: одно очко отрыва от первого места и безпроигрышная серия из девяти матчей. Прямо «зеленая улица» у зеленых львов.

В общем, Энергия набрала и вернула себе многие очертания команды образца прошлого сезона. Вернула, и без особых проблем тихо прихлопнула лидера турнирной таблицы - ЛТК. Нет, луганчане тоже играли, создавали, заставляли Кардаша делать сейвы... Но при этом свои моменты имели и «энергетики», и в нужный момент львовский опыт просто переиграл луганскую молодость. Если в первом круге задорные молодые «телефонисты» хорошенько прошлись по разобранной Энергии, то сейчас ИГРАЮЩИЕ опытные галичане, по сути, не оставили шансов сопернику. И даже забей ЛТК один-два мяча, уверен, команда Максима Павленко все равно взяла бы свое.

Энергия и ЛТК играли на день раньше базовой даты, и поражению луганчан очень обрадовался Локомотив. Ведь выпал шанс наконец-то вернуть себе первую строчку. Но, видимо, харьковчане так слишком загорелись желанием, что в итоге перегорели. На чужом поле (!) команда Евгения Рывкина диктовала игру сопернику и имела моментов раза в три больше (удары по воротам - 4-24!). Но, увы, Спортлидер, забив первым, выстоял (голкипер Тимощук с каждым матчем собирает все больше аплодисментов), и позволил только сравнять счет. Да и Локо давненько не попадал в ситуацию, когда надо было отыгрываться на чужом поле во втором тайме. И вместо того, чтобы хладнокровно «загнать Акеллу», чемпионы Украины иногда чересчур суетились...

«Играми в верхах» неплохо воспользовался Кардинал-Ровно, разгромив на выезде Лукас. Не скажешь, чтобы Кардинал сыграл блистательно: ровенчане позволяли атаковать хозяевам, опасно быть по воротам (удары в створ - по 15) - Денюжкин не расслаблялся ни на секунду. Но само качество атак и их реализация за счет сыгранности состава и класса исполнителей (взять того же Маринюка, у которого по системе «гол+пас» 2+1 или Поддубного с его традиционным 1+1) решили исход игры. При этом Кардиналу много не понадобилось: семь голов с 15-ти ударов - очень хороший показатель. Лукас же старался, и порой у «кондитеров» что-то получалось (особенно в первом тайме, когда гости несколько раз отскочили благодаря усилиям Денюжкина), но все-таки против такого соперника одного «старались» мало. Тем более с такими провалами в защите...

Немного о делах, происходящих ниже «экватора». Здесь у нас намечается гонка за шестое место, где набирающему обороты Урагану вдруг бросила вызов Титан-Заря. В последнее время урагановцы идут очень неплохо, игра налаживается, молодые Корсун и Зварыч при поддержке Симки и Киндратива уже прониклись Экстра-лигой и начали делать разницу. В итоге Ураган свой матч, пускай и не без приключений, выиграл (у СумДУ - 3:2).

Но и Титан-Заря тоже взяла три очка. Но как? Да, пускай команда Виталия Соломки обыграла только Приват (хотя Приват тоже прогрессирует, и выглядит более грозной силой, нежели СумДУ), но как она это сделала! По ходу встречи покровчане проигрывали 3:4, но к концу матча «подсыпали в топку угольку» и просто вырвали победу - 6:4! Прогресс Титана нельзя не отметить (все больше появляется сыгранность, разыгрался Пичкуров, все меньше суеты в атаке). В результате у «титанов» в активе уже трехматчевая безпроигрышная серия и намерения не просто попасть в плей-офф, а сделать это с более выгодной позиции.

Фишка тура

Аутсайдеры хотя и продолжают проигрывать, но делают это не так безнадежно. Определенный прогресс есть как у Привата, так и у СумДУ. А улучшение качества игры подтверждается увеличением количества голов. Судите сами, Приват в трех из последних четырех матчей забивает не меньше трех мячей, что ранее удавалось криворожанам очень редко. СумДУ же три последних поединка тоже оформляет минимум «трешку»: такой подвиг до 9-го тура вообще был не под силу сумчанам. Это все больше наводит на мысли, что толковая работы в зимнем перерыве и возможное усиление приведут к тому, что СумДУ с Приватом будут не только по три забивать, но еще и очки регулярно отбирать у других.

Герой тура

На сей раз празднует опыт: Роман Кордоба и Андрей Симка отменно показали, как надо забивать в самый нужный момент. Кордоба молчал четыре поединка, а тут в очень важном матче за две минуты сделал дубль. Не менее важные мячи и на счету Симки, чей Ураган долго не мог сломить СумДУ, пока Андрей не блеснул своим прекрасным умением выбора позиции. В общем, между Кордобой и Симкой (кстати, бывшими партнерами по Урагану) мы и делим наш Оскар.

11 тур

19.12.2014

Энергия (Львов) - ЛТК (Луганск) - 2:0

Голы: Кордоба (26, 27).

Энергия: Кардаш - Федюк, Кордоба, Кузь, Багряк - Павленко, М.Грицына, Н.Грицына, Струк. Тренер: Максим Павленко.

ЛТК: Савенко - Лазыкин, Литвинов, Дзюба, Лысенко - Мануйленко, Цапов, Рось, Кожемяка - Милинький, Илькив. Тренер: Роман Ковальчик.

Арбитры: О.Иванов (Днепропетровск), С.Подворный (Хмельницкий).

 

 

20.12.2014

Спортлидер Плюс (Хмельницкий) - Локомотив (Харьков) - 1:1

Голы: Педяш (27) - Журба (31).

Спортлидер Плюс: Тимощук - Чуднов, Калуков, Рыбак, Фетько - Михайленко, Педяш, Доманский, Власович - Мартынюк, Шеремета, Поправка. Тренер: Виктор Мглынец.

Локомотив: Литвиненко - Белоцерковец, Журба, Д.Сорокин, Овсянников - Рогачев, Шамли, Шпигарь, Д.Клочко - Федорченко, А.Сорокин, Бондарь, Киселев, Иваняк. Тренер: Евгений Рывкин.

Арбитры: Р.Лутий (Киев), А.Билащенко (Чернигов).

Предупреждены: Фетько (1).

 

 

Лукас (Кременчуг) - Кардинал-Ровно - 2:7

Голы: Цвелых (9), Кулька (24) - Ланко (3), Танский (13, 36), Маринюк (28, 34), Сытник (38), Поддубный (40).

На 40-й минуте Кулька не реализовал 10-метровый (вратарь).

Лукас: Иванченко - Заворотный, Лемиш, Тарасенко, Рыбак - Крупин, Цвелых, Кулька, Лапа - Смирнов, Данилейко, Маньковский, Махно, Недосека. Тренер: Валентин Цвелых.

Кардинал-Ровно: Денюжкин (Гурко, 39) - Сондак, Маринюк, Танский, Ланко - Волянюк, Кашуба, Сытник, Басич - Поддубный, Кручок. Тренер: Сергей Поддубный.

Арбитры: М.Чубинский (Киев), И.Якимишин (Львов).

Предупреждены: Рыбак (10) - Басич (24), Тарасенко (40).

 

 

Ураган (Ивано-Франковск) - СумДУ (Сумы) - 3:2

Голы: Мысловский (5), Петраков (40) - Симка (22, 26), Корсун (33).

Ураган: Колток (Биров, 21) - Киндратив, Симка, Зварыч, Рудавец - Пелех, Корсун, Боргун, Миколюк - Горбатый, Баланик, Лясковский, Цилык. Тренер: Иван Скицко.

СумДУ: Хавренко - Мороз, Бурдюг, Ганжа, Петраков - Зеленский, Мысловский, Сорока, Чухненко - Смоляк, Прощенко, Кириленко. Тренер: Сергей Песоцкий.

Арбитры: Р.Проць (Львовская обл.), А.Кухарь (Кривой Рог).

Предупреждены: Мысловский (24), Зеленский (36) - Лясковский (28).

 

 

Приват (Кривой Рог) - Титан-Заря (Покровское) - 4:6

Голы: Бакум (17, 17), Путин (23), Горло (25) - Пичкуров (11, 26, 35, 10-метровый), Кулик (18, 37), Грицовец (37).

Приват: Кожин (Дурбан, 21) - Бакум, Путин, Горло, Клушин - Мазенко, Дедунов, Божко, Баклан - Сторожук, Гречка. Тренер: Александр Юзик.

Титан-Заря: Чичикало - Кулик, Черный, Грицовец, Пичкуров - Линник, Ященко, Слободнюк, Ментянник - Мудрак, Шеховцов, Удовиченко. Тренер: Виталий Соломка.

Арбитры: Н.Подранный (Житомир), П.Кравцов (Ровно).

Предупреждены: Путин (6), Кожин (12), Клушин (25) - Черный (6), Ментянник (23), Удовиченко (25).

 

 Джерело: 1FOOTBALL.INFO

Категорія: Футзал | Переглядів: 803 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz