null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Липень » 3 » Осічка "Маяка", лідерство "Гощі". Підсмки 9 туру. ВІДЕО
01:39
Осічка "Маяка", лідерство "Гощі". Підсмки 9 туру. ВІДЕО

Відбулися матчі дев`ятого туру Чемпіонату області з футболу у Першій лізі. За його підсумками у турнірній таблиці з`явився новий лідер. Вперше в сезоні на перше місце вирвався ФК "Гоща-АМАКО". Це сталося завдяки упевненій перемозі цієї команди над аутсайдером березнівським "Случем" та несподіваної нічиєї у Сарнах. "Маяк" лише дивом врятувався від ганебної поразки у рідних стінах від радивилівського "Сокола". Щодо решти матчів, то "ОДЕК" без проблем розгромив на виїзді "Волинь-Цемент", а у Кузнецовську "Ізотоп-РАЕС" мінімально переграв ФК "Садове". Детально про матчі, а також статистика та відео з ігор Вашій увазі.

"Маяк" - "Сокіл" 2:2 (0:1)
Матч №34. Перша ліга. 9 тур.
29 червня. Початок 16:00. ст. "Мрія" м. Сарни.
Оцінка поля 4, 200 глядачів, +25*С, освітлення природнє.
Арбітри: Степан Бахор, Микола Тригубець, Павло Новосад - усі Рівне, Олег Красько - Сарни.
Делегат-інспектор РОФФ: Ярослав Дмитрук
"Маяк": 1 Олександр Симонович, 4 Ігор Носарєв (44 Сергій Воротеляк - 42), 21 Михайло Василець, 17 Ігор Сергійчук (20 Анатолій Борейчук - 84), 14 Дмитро Улянчук, 25 Андрій Оксенюк, 2 Артем Українець - К (10 Сергій Жданюк - 69), 22 Олександр Жданюк, 23 Ігор Хлібович (90 Тарас Драганчук - 79), 11 Олексій Бриж, 7 Ігор Алімов. Запасні: 71 Андрій Левчук, 8 Анатолій Примак, 15 Роман Сад.
"Сокіл": 1 Василь Козіброда, 14 Володимир Байцер - К, 4 Віталій Ніколайчук, 8 Андрій Чоловічок, 18 Олександр Музика, 2 Назар Стрик, 13 Олександр Довбета, 99 Василь Довгаль, 9 Василь Пилипака, 5 Вадим Феленюк (17 Сергій Богуславський - 78), 7 Тарас Новосад. Запасні: 20 Юрій Приварський, 77 Олександр Гоцанюк, 10 Леонід Полімарчук, 6 Богдан Романюк, 11 Руслан Беднарський, 12 Богдан Осейчук. Головний тренер: Микола Тацій.
Голи: Дмитро Улянчук 90+2`, - Вадим Феленюк 16`, Василь Довгаль 61`, Сергій Богуславський 84 (АГ).
Попередження: Вадим Феленюк 24`, Сергій Богуславський 87`.

Навряд чи хтось сподівався на такий результат у Сарнах до початку матчу. Але, варто відзначити, що господарі лише дивом врятували очко на останніх хвилинах поєдинку. Хоча, цьому є більш логічне та раціональне пояснення. "Маяк" за шість днів проводив третій матч, і у кожному з них "філонити" аж ніяк не можна було. Спершу надважлива гра у Чемпіонаті України серед аматорів проти оржівського "ОДЕКа" (1:2), у п`ятницю товариський матч із луцькою "Волинню"(0:2), хоч незважаючи на статус матчу навряд чи хоча б один футболіст в цій грі дозволив собі "клеїти дурня", якщо була можливість показати себе перед самим Віталієм Володимировичем, авось запросить хоча б на перегляд. Після двох поразок, напевно фізична та психологічна втома дала про себе знати. Недільний матч проти "Сокола" сарненчани розпочали з повного домінування. Але якось це було мляво і без гостроти. Щодо радивилівчан, то вони діяли виключно на контратаках. Лише в перші десять хвилин гості змарнували два стовідсоткових моменти відзначитись. Єдиний нападник "Сокола" просто розривав оборону гостей. А на шістнадцятій хвилині здали нерви у найнадійнішого кіпера Чемпіонату області, який за попередні п`ять ігор турніру єдиний, хто не пропустив жодного м`яча. Олександр Симонович у простій ситуації помилився, замість того, щоб просто віддати пас, чи вибити м`яча від гріха подалі, викотив того прямо на ногу Вадиму Феленюку. Від такого подарунку той не відмовився, поки сам воротар та захисники стояли в ступорі від несподіванки, радивилівчанин обіграв кіпера і відправив м`яч у порожні ворота. Перед введенням м`яча у гру з центру поля, сарненські футболісти підбадьорювали один одного вигуками на кшталт "Нічого, нічого, забули... 0:0" тощо. І дійсно, після пропущеного голу малюнок гри не змінився, "Маяк" беззубо атакував, а кожна контратака "Сокола" завершувалась ледь не черговим голом. На 41 хвилині матчу господарі зазнали суттєвої втрати, через ушкодження поле залишив лідер оборони Ігор Носарєв, який кожен матч керував грою своєї команди. Щодо його візаві, то захисники "Сокола" справлялися із своїми обов`язками регулярно, і без "пожеж", а що не вдавалося їм, то підчищав Василь Козіброда, який в цьому сезоні провів безперечно найкращий свій поєдинок.

В другому таймі "Маяк" намагався ще більше натиснути на суперника, але "Сокіл" гнув свою лінію, впевнена та прагматична гра в обороні, і так само "один у полі воїн" в атаці. Сарненчани знову були без моментів, але і гостям вже "кисень" перекрили більш надійно, і таких провалів як у першому таймі у команди вже не було. Але, "Сокіл" дочекався свого шансу. На 60 хвилині одна з контратак завершилась сольним проходом Василя Довгаля, жорстко зіграти із ним у власному штрафному майданчику господарі не ризикнули, а нападник не став видумувати чогось вичурного, і пробив низом в дальній від Олександра Симоновича кут воріт при перші же нагоді 0:2. І сенсацією вже не просто пахло, а... ОГО-ГО... "нічого собі, оце так заголовок: "Сокіл" нічим не гірший за "Волинь" - промайнуло в голові. І такі думки були цілком логічні, особливо зважаючи на ту гру, що демонстрували обидві команди. 

Але у "Маяка" були ще козирі у рукаві - це їх заміни. Провівши ротацію складу, і усвідомивши, що пахне смаженим сарненчани вже пішли у ва-банк. Героєм поєдинку по праву себе може назвати Дмитро Улянчук. Новачок "Маяка" на 83 хвилині робив навіс у штрафну суперника, і оборонець Сергій Богуславський зрізав м`яч у власні ворота 1:2. Зміна рахунку лише "завела" господарів, а от "Сокіл" "видихся", і підсилити гру власної команди замінами не було змоги (адже до Сарн команда поїхала лише дванадцятьма футболістами). В одному з епізодів гостей врятувала стійка, а коли йшла дев`яносто друга хвилина матчу той же Дмитро Улянчук вдало зіграв на "підборі" на лінії штрафної і невідпорно вколотив м`яча у сітку 2:2. За три хвилини, що залишились "Маяк" прагнув створити "кам-бек", але до справжніх гольових моментів справа так і не дійшла. 

До Рівного повертався із "Соколом". За що їм висловлюю особисту подяку. Команда втратою заслужної перемоги, здається, зовсім не засмучувалась, мовляв, коли їхали сюди і на це навряд чи могли розраховувати. Незважаючи на мої попередні відгуки про "футбол у Радивилові", переконався, що "Сокіл" - це дружня та доброзичлива команда, і те, що відбувається під час матчів "Сокола" на власному полі - це не їх провина. І ще така цікава деталь, яку підмітили і самі футболісти, в цьому сезоні не вистачає команди на усі 90 хвилин. Так у стартових двох турах "Сокіл" пропустив в обох матчах голи майже із фінальним свистком, що призвело до нічиї та поразки, навіть у грі з ФК "Малинськ" радивилівчани першими забили гол, але так і не уникнули розгромної поразки. А щодо "Маяка", то є надія, що керівництво та футболісти зроблять правильні висновки не лише з цього поєдинку, але й з останніх трьох матчів команди.

ВІДЕООГЛЯД:



ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:


"Ізотоп-РАЕС" - ФК "Садове" 1:0 (0:0)
Матч №35. Перша ліга. 9 тур.
29 червня. Початок 16:00. ст. "Ізотоп", м. Кузнецовськ.
Оцінка поля 4, 250 глядачів, +29*С, освітлення природнє.
Арбітри: Олександр Ганіченко, Андрій Ганіченко, Олег Оліферук - усі Рівне, Володимир Костючок - Кузнецовськ.
Делегат-інспектор РОФФ: Валерій Гладков.
"Ізотоп-РАЕС": 1 Юрій Крисюк, 4 Сергій Чугай, 13 Роман Белець, 18 Андрій Кедич - К, 17 Василь Лойко, 3 Олександр Кушнір, 19 Олег Якубський, 7 Євген Блищик, 11 Роман Федіна (10 Олександр Петрик - 81), 16 Олександр Павлік (14 Олександр Поляков 90+4), 9 Олександр Колос (15 Віктор Манзюк - 63). Запасні: 12 Сергій Савчук, 5 Роман Лоза. Головний тренер: Борис Коток.
ФК "Садове": 1 Олександр Момоток, 19 Олександр Овсійчук, 22 Сергій Кресанов - К, 5 Сергій Цвик, 17 Вадим Сачук, 6 Вадим Кресанов (15 Ігор Свирид - 87), 10 Олександр Малиновський, 13 Юрій Сондак (18 Дмитро Павлюк - 87), 14 Вадим Жак (11 Дмитро Бубнович - 74), 9 Руслан Туліглович (24 Максим Гаврилюк - 64), 25 Валерій Ткачук (16 Віктор Каращук - 68). Запасні: 31 Олександр Матюк, 4 Роман Дмитрук. Головний тренер: Микола Волков.
Гол: Олександр Кушнір 48`
Попередження: Євген Блищик 65`, - Вадим Жак 45+1`.

Прагматичні атомники у дев`ятому турі приймали новачка, нестабільну, але дуже молоду, вперту та амбітну команду ФК "Садове". Найвіддаленіша від обласного центру команда чемпіонату продовжує дивувати своєю стабільністю. Ніби і зірок з неба не хапає, і запрошених суперфутболістів там немає, але майстерність протягом сезону брати, вигризати, виборювати "свої" очки у "Ізотопа" не відбереш. Якщо проаналізувати поєдинки атомників від початку сезону, то вимальовується така картина з семи ігор "Ізотоп" лише безапеляційно капітулював у Оржеві, решта ж ігор можна внести собі  у актив - в тому числі і виїзні нічиї у Радивилові та Гощі. Щодо ФК "Садове", то команду постійно лихоманить, то в одному матчі виникають проблеми в захисті, то в наступному ніяк забити не можуть, а в третьому - буксує центр поля. І все ніяк не вдається Миколі Михайловичу налагодити гру так, щоб усі деталі механізму працювали в унісон, а з цього і випливають втрати очок та прикрі поразки, такі як були в Радивилові, чи вдома з Оржевом, хоча як не згадати і нічию з непереможним "Маяком". Ось так і в матчі у Кузнецовську, гостям постійно не вистачало якоїсь дещиці для взяття воріт, а "Ізотоп" вичекав та реалізував один із своїх моментів. На 47 хвилині гри Олександр Кушнір пройшов лівим флангом і пробив майже з лінії воротарського майданчика у дальній кут, кіпер Олесандр Момоток лише розвів руками. Тож "Ізотоп" вкотре вигриз турнірні очки, і цього разу перемогу, а ФК "Садове" зазнав третьої поразки з мінімальним рахунком.
ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

 

ФК "Гоща-АМАКО" - "Случ" 4:2 (3:0)
Матч №33. Перша ліга. 9 тур.
29 червня. Початок 16:00. ст. ДЮСШ, смт. Гоща.
Оцінка поля 4, 300 глядачів, +21*С, освітлення природнє.
Арбітри: Андрій Кущєвой, Володимир Слива, Генадій Дем`янюк - усі Рівне, Іван Гапончук - Гоща.
Делегат-інспектор РОФФ: Володимир Гуменний
ФК "Гоща-АМАКО": 22 Олексій Дем`янець (1 Микола Фокін - 59), 14 Олександр Дмитрук (8 Іван Семенюк 65), 15 Сергій Єфімчук, 2 Дмитро Луцюк, 6 Богдан Савчук (12 Олексій Сержанюк - 70), 13 Володимир Ткачук - К (9 Вадим Васильєв - 61), 19 Богдан Новак (16 Андрій Жук - 51), 7 Андрій Наумець, 4 Дмитро Парух, 18 Володимир Гайдук, 20 Олександр Любак (5 Володимир Хомончак - 56). Запасні: 99 Роман Цілюков. Головний тренер: Володимир Новак.
"Случ": 1 Роман Кантелюк (12 Павло Мельничук - 46), 4 Андрій Біскуп, 20 Олександр Домбровський (14 Богдан Рудик - 56), 3 Іван Бадига, 2 Роман Мельник, 19 Роман Чепіга, 10 Олександр Радчук - К, 5 Дмитро Плескач, 7 Роман Августинович, 11 Марк Прокопчук, 9 Олег Трохимчук. Запасні: 31 Валерій Іллюк, 30 Роман Бабак, 31 Валерій Трохимчук, 70 Іван Попович, 81 Богдан Семенчук. Головний тренер: Олег Лопачук.
Голи: Володимир Гайдук 12`, Андрій Наумець 18`, Дмитро Парух 45+3`, 53` - Марк Прокопчук 80`, Олександр Радчук 87`.
Попередження: Дмитро Плескач 84`.

Гощанська команда на старті сезону не вражала ні грою, ні результатом, принаймні з тих матчів, що вдалося побачити, але сезон для підопічних Володимира Новака розвивається ніби трамплін. В той час, як суперники, конкуренти, лідери, фаворити, потраляють у якісь "ями", ФК "Гоща-АМАКО" з кожним матчем грає все краще і краще. У трьох із семи зіграних поєдинків гощанці забивають у ворота суперників по чотири голи, це вже не кажучи про те, що останній раз команда втрачала турнірні очки у далекому третьому турі, і здобула п`ять перемог поспіль. Як результат з восьмого місця після третього туру "Гоща-АМАКО" очолила турнірну таблицю на сьогоднішній день. Щодо "Случа", то зараз - це команда-аутсайдер, і чергова гра це ще раз довела, особливо невдало провели поєдинок обидва кіпери березнівчан, як підсумок, вже на 53 хвилині гри рахунок в матчі був 4:0 на користь господарів. Повністю "Случ" не зганьбився, чи то знайшли в собі сили, чи суперник розслабився, але на 78 та 84 хвилинах матчу гості зуміли забити два голи, що не врятувало їх від поразки, і останнього місця в турнірній таблиці.



ВІДЕООГЛЯД:



ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:


"Волинь-Цемент" - "ОДЕК" 0:5 (0:3)
Матч №36. Перша ліга. 9 тур.
29 червня. Початок 16:00. ст. "Локомотив", м. Здолбунів.
Оцінка поля 3, 209 глядачів, +29*С, освітлення природнє.
Арбітри: Володимир Грушевський, Ігор Саворона - обидва Кузнецовськ, Радіон Никорович, Володимир Дем`янович - обидва Рівне.
"Волинь-Цемент": 1. Владислав Пушик, 2 Юрій Яцюк, 14 Олександр Макарчук, 6 Андрій Василюк, 8 Олександр Соборський, 10 Павло Левечко, 18 Віталій Завіруха, 16 Павло Сіліхін (3 Павло Удодик - 80), 5 Володимир Горобюк, 9 Тарас Стельмащук - К, 13 Василь Теребійчук. Запасні: 15 Олександр Довгалець, 13 Олександр Довгалець, 73 Максим Марченко, 24 Роман Попов. Головний тренер: Олександр Довгалець.
"ОДЕК": 1 Юрій Кособуцький (35 Олександр Юрков - 61), 8 Сергій Чикалюк-Козакевич - К, 25 Андрій Колаковський (2 Володимир Поліщук - 46), 15 Сергій Шаюк, 94 Андрій Сахнюк, 22 Віталій Тивонюк (4 Роман Ядчишин - 54), 14 Микола Коляда (27 Павло Шелюк - 59), 70 Михайло Трофімчук (9 Віктор Пуц - 60), 23 Роман Савицький, 10 Віктор Каращенко (7 Андрій Давидюк - 46), 33 Віктор Газицький (21 Максим Новосад - 55). Головний тренер: Григорій Шаламай.
Голи: Віктор Газицький 22`, 37`, 49`, Віталій Тивонюк 29`, Максим Новосад 75`.
Попередження: Тарас Стельмащук 44`, Юрій Яцюк 77`, -  Максим Новосад 90`.

Категорія: Перша ліга | Переглядів: 941 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz