null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2012 » Жовтень » 26 » "ОДЕК" - "Славія" 1:0. Відеоогляд
02:44
"ОДЕК" - "Славія" 1:0. Відеоогляд
В Рівненському футболі тепер не залишилось команди, що не відчувала смак поразок в цьогорічному сезоні. Останньою такою була "Славія". Центральний матч другого кола у Оржеві закінчився драматичною розв'язкою. Так господарі мали велику ігрову перевагу, і здобули три очки заслужено, але добре, що не забили більше, і гірко, що забили на 90+2 хвилині, може пропустили б раніше, не так було б шкода. Що ж, поглянемо правді в очі, грою "Славії" в цьому матчі, а точніше її відсутністю, були здивовані напевно всі, навіть представники "ОДЕКа". Особливо, якщо згадати матч цих команд у першому колі, тоді малюнок гри був аналогічний, тільки команди помінялися місцями. Тоді "Славія" не змогла використати свою перевагу, а сьогодні "ОДЕК" зіграв до фінального свистка і Євген Скляр забив єдиний та переможний гол. У футболістів "Славії" в Оржеві абсолютно нічого не виходило на полі. Чому так сталося - з цим будуть розбиратися тренери рівнян. Незважаючи на ігрову перевагу господарів, не можна сказати, що вони мали надто багато моментів, щоб забити ще. Вся гра проходила в основному в жорсткій чоловічій боротьбі на підступах до штрафного майданчику, і голкіпери рятували свої ворота не так часто. 

Разом з тим, боротьба за золоті медалі загострилася не на жарт, і саме за це ми любимо футбол. "Славія" та "ОДЕК" в цьому році в офіційних матчах мають зустрітися ще мінімум один раз у "Суперкубку", але зараз цілком реальним виглядає і перше в історії визначення Чемпіона області у "Золотому матчі". Про те, для цього "Славії" та "ОДЕКу" необхідно набрати однакову кількість очок у двох матчах, що залишились в чемпіонаті. Нехай переможе найсильніший у чесній чоловічій боротьбі на футбольному полі!


Категорія: Відео | Переглядів: 1573 | Додав: almoraz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
3 nazar  
Доброго дня.
Повністю згідний з Вашим коментарем до центрального матчу. Так , Одек виглядав сильнішим, чого недооцінила Славія. Хоча до матчу все складалось на користь Славії, а саме 21.10.12р важка та важлива гра в матчі-відповіді ½ кубку України серед аматорів, де оржівчани здобули перемогу (2:1), потративши на це багато зусиль, по-друге це пропускання футболістів основного складу в грі з Славією. Тому по футбольній совісті я розумію дії провідного тренера ФК Славії, котрий добре все це оцінив. Але я не розумію поведінку голови РОФФ, де можна було б знайти компроміс для обох команд, а не опустити голову і піддаватися діям шантажу в принизливій формі від представника Славії (див. відео). Все ж таки не кожен рік команди рівненської федерації футболу грають у фіналі Кубку України і це, на мій погляд, дуже важливе досягнення для РОФФ, що насамперед піднімає на високий рівень чемпіонат Рівненської області в Україні. Але, як сказав відомий «класик» маємо те, що маємо, компромісу не знайдено. Напевно голова РОФФ не захотів його знайти напередодні конференції РОФФ 25.12.12р., де на нього напевно чекає доля Суркіса. Але результат гри відбувся не на користь «відомого» тренера Славії , а тут як кажуть в народі, «жадібність фраєра згубила». Мені дійсно шкода, що Славія програла і не здобула дострокове Чемпіонство, бо я сподівався, що для керівництва Одека важливіше зберегти сили для перемоги у Фіналі кубку України. Але Одек дав справжній бій, і цим самим серйозно ускладнив собі ситуацію у фіналі кубку України, при цьому дякуючи захисникам Славії, котрі серйозно травмували провідних футболістів Одека перед фіналом.
Все-таки я сподіваюся, що Одек виграє фінал, незважаючи на сильну втому та травми футболістів, а Славія здобуде Чемпіонство , що дасть змогу отримати футболістам обіцяні путівки в Туреччину чи в іншу теплу країну.
Дякую.
Nazar

4 almoraz  
Назар, дякуємо за зважливий та змістовний коментар, але ви дещо упустили, або не знали. Розповім Вам як все було.
Отже, Славія цілеспрямовано готувалася до найважливішого матчу сезону, аж раптом ОДЕК виходить до півфіналу Кубку серед аматорських команд, і !!!УВАГА!!! ПРОСИТЬ ПЕРЕНЕСТИ МАТЧІ ДВОХ ТУРІВ ІЗ ГОЩЕЮ ТА СЛАВІЄЮ НА СЕРЕДУ!!! адже півфінальні ігри проходили у неділю (дні гри). Звісно, Славії та Гощі такі розклади не подобалися, але тут шансів на будь-яку апеляцію не було. Отже, Славія та Гоща без вибору змушені погодитись на перенос гри на середу 24 та 17 жовтня відповідно. Як же далі розгорталися події. "Славія" цілеспрямовано готується до матчу, на відміну від Гощі ніхто з футболістів не їде до Києва на матч збірної, бо в цей день було тренування. В попередній грі з Маяком, хоч при рахунку 4:0, тренери знімають всіх гравців, які мають по 3 жовтих картки з поля, чим мало не поплатилися, керівництво "Славії" мінімум п'ять гравців "відпросило" з роботи на день матчу (особисто, письмово з керівниками тих підприємств та установ де працюють футболісти, а це, я Вам скажу, дуже серйозна робота). У середу "ослаблена" Гоща зазнає нищівної поразки від ОДЕКа, але в гостей кілька гравців отримують "рокові" жовті картки та ще двоє гравців травмуються! І тут, у четвер стається неймовірне, до РОФФ приходить лист від президента ОДЕКа, про прохання перенести гру з Славією на хз який термін, бо вони хочуть готуватися до фіналу кубку, тобто про те, що вони гратимуть у фіналі ОДЕК знав раніше, і бажання зміщати гру не було, а після гри з Гощею, коли "випало" кілька гравців, відразу ОДЕК задумався про підготовку до фіналу. Далі більше, переказую слова Сергія Дьомушкіна: "Я прийшов у федерацію, взяти документи по дітям, взнати які там новини і тд. Дивлюсь, що ледь не увесь склад виконкому сидить в офісі, але на мене вперто ніхто не звертає уваги. Я зробив свої справи, і пішов. Через годину мені телефонують, і кажуть, що щойно засідав виконком, і вирішив перенести матч ОДЕК-Славія на невизначений термін. Я питаю, а як це він засідав, чому мені ніхто не сказав, я ж Вас щойно всіх бачив, на що почув відповідь, що ми якось забули". Вообщем далі Дьома в своєму стилі аргументовано виклав думку Славії щодо цього рішення, і якось домовились, щоб долю матчу вирішили у понеділок. Що було у понеділок, ви бачили в сюжеті.

Отже, усіх прошу звернути увагу на ключові слова в цьому повідомленні, Славія ПОГОДИЛАСЯ НА ПЕРЕНОС МАТЧУ НА СЕРЕДУ, І ОДЕК, ЗАХОТІВ ПЕРЕНЕСТИ МАТЧ ЗІ СЛАВІЄЮ НА ПОТІМ, ПІСЛЯ ГРИ В ГОЩІ!!!
Тому, перед тим як писати про шантаж з боку Славії, спершу дізнайтесь всю правду про цю історію!!!

2 dok  
гра рівня нашого ЧО

1 Люба  
Славія ваще слабенька, а Давидюк - красава

Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz