null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Листопад » 3 » Нова підлога фартовою не стала. ВІДЕО
19:49
Нова підлога фартовою не стала. ВІДЕО

Свята не вийшло. Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" не зміг належним чином відзначити встановлення у спорткомплексі ДЮСШ №4 нової підлоги. У першій після реконструкції грі рівняни були у себе на майданчику розгромлені хмельницьким "Спортлідером". 

У спорткомплексі 4-ї спортшколи Рівного яблуку ніде впасти. Глядачі прийшли підтримати "Кардинал" у календарній грі Екстраліги проти хмельницького "Спортлідера". Поєдинок четвертої та п'ятої команд чемпіонату розпочинається з атак, але воротарі на місці. Безсилий голкіпер подолян на 5-й хвилині після удару Сергія Піддубного. Та радість сотень рівненських глядачів змінюється сумом, коли Валерій Власович зрівнює рахунок. У першому таймі "Кардинал" діє гостріше, лише Володимир Сондак не реалізовує два стовідсоткові моменти. Дива реакції демонструє 21-річний воротар "Спортлідера" Богдан Тимощук.

Віктор Мглинець, головний тренер команди "Спортлідер+": "Були хороші моменти у "Кардинала", але вони їх не використали. Вдало зіграв наш воротар. У першому таймі особливо неймовірні м'ячі тягнув. Десь нам щастя посміхнулось."

На повне розчарування для вболівальників перетворився другий тайм. На другій хвилині після перерви найкращий бомбардир "Спортлідера" Олексій Фетько залишився сам на сам з порожніми воротами, і це - 1:2. Гості виглядали краще, як результат на 35-й хвилині Дмитро Калуков забиває втретє. Завдяки курйозному голу у виконанні Мар'яна Маринюка "Кардинал" зміг скоротити відставання до мінімуму. Але через кілька секунд надія на позитивний рахунок знову віддалилася. Після серії помилок рівнян забив Фетько. Крапку в матчі на останній хвилині потужним ударом поставив Калуков. "Спортлідер" перемагає - 5:2. Цікаво, що усі голи у "Кардинала" як забили, так і пропустили гравці першої, більш досвідченої четвірки на чолі з Сергієм Піддубним. 

Сергій Піддубний, головний тренер МФК "Кардинал-Рівне": "Що стосується першої четвірки, яка частіше пропускала, то тут, напевно, я помилився в тому, що ми перегравали на майданчику. Можливо потрібно було частіше мінятися. Тому нас не вистачало якраз фізично, ми підсідали і не встигали вертатися."

Ця поразка для "Кардинала" стала другою у п'яти матчах. У турнірній таблиці рівняни опустилися з четвертого місця на п'яте. Наступну гру підопічні Сергія Піддубного проведуть 9 листопада у Сумах.

Сергій Татаренко, Микола Штемпель. Телеканал "РТБ"

ФОТООГЛЯД матчу дивіться на Офіційній сторінці МФК "Кардинал-Рівне" у Соціальній мережі "Facebook"

Сюжет Телеканалу "РТБ"

 

ВІДЕООГЛЯД:

 

Відеокоментар головного тренера команди "Спортлідер+" Віктора Мглинця після матчу шостого туру Чемпіонату України з футзалу, що відбувся у Рівному.

Традиционно первым в «объятие» прессы попал тренер гостей Виктор Мглинец, который не заставил себя долго ждать, а поздравив своих ребят с победой, ответил на вопросы изголодавшихся ровенских представителей средств массовой информации.

- С ровенской командой мы играли несколько раз перед сезоном на турнирах. Поэтому знали, что это серьёзный соперник. Знали сильные и слабые стороны хозяев.

Сегодня игра нам удалась. Вовремя сравняли счёт, а позже забили нужные голы. Так, только при счёте 3:1 пропустили ошибочный мяч, как нам сразу же вернули эту ошибку.

В общем, тактику на игру команда выдержала, и где-то нам повезло, что были хорошие моменты у МФК «Кардинал-Ровно», но они их не использовали. Плюс, я считаю, удачно сыграл наш вратарь. В первом тайме особенно невероятные мячи тащил. Где-то счастье нам улыбнулось. Наша тактика была играть вторым номером, и это было заметно. Мы искали счастья в контратаке, и у нас это получилось. В общем, я доволен.

Из-за дисквалификации Лысенко, мы задействовали в игре двадцатиоднолетнего Богдана Тимощука, таким образом, посмотрели, что у нас творится в резерве. Хотя это парень из молодёжной сборной, и я думаю, что тут как бы всё очевидно, туда плохих не берут.

Не могу сказать, какие конкретно были внесены изменения в перерыве, единственное, могу утверждать, что ребята меня услышали. В первом тайме они начали немножечко зарываться, то есть, отходить от той схемы, которую мы играли. А вот во втором начали играть строго, появилась даже какая-то уверенность. И второй гол, который мы забили, мне было даже видно, что он как бы назревал, и ребята неплохо его разыграли, и в итоге забили. И действительно, мы во втором тайме выглядели поинтересней. Что же касается ровенчан, то были моменты, когда они должны были забивать, но не забили. Но это игра.

Ясное дело, что на обновленной площадке играть было лучше, что-то придумывать, интересные вещи делать, когда мяч у тебя под контролем и не прыгает. Тем более можно сказать, что это для нас своего рода родной пол – как в Хмельницком. Так как его делали те же мастера и из того же паркета. Может, и это сыграло свою роль. Хочу сказать, что действительно приятно сейчас играть, по сравнению с тем, что было. Во-вторых, и поле стало немного шире, и зрителей было много. То есть, всё способствовало хорошей игре и нашему удачному результату.

Я думаю, что решающим в матче был наш 4-й гол. Второй в наши ворота считаю необязательным, поэтому, всё-таки четвёртый, для нас был, на мой взгляд, решающим в этом матче. Он и поставил окончательную точку в этой игре. Как по мне, он как бы несколько надломил соперника. Вроде 2:3, получили подарок такой, и тут на тебе…

Я считаю, что в МФК «Кардинал-Ровно» настоящим лидером всё-таки есть Поддубный. Хоть он и возрастной, но на поле этого совершенно не видно. Он ведёт за собой команду, и действительно отличный игрок. Вот кого можно выделить у соперника. С ним и без него – это совершенно другая команда. А у нас, я считаю, неплохо сыграла вся команда, плюс очень удачно сыграл вратарь.

Юрий РАЧКОВСКИЙ SPORT.UA

ВІДЕО

 

Відеокоментар головного тренера команди МФК "Кардинал-Рівне" Сергія Піддубного після матчу шостого туру Чемпіонату України з футзалу, що відбувся у Рівному.

На відміну від тренера гостей, головний тренер господарів Сергій Піддубний дещо примусив себе зачекати, але це і зрозуміло, адже він безпосередньо перебував на майданчику, тому і затримався в роздягальні.

- По самій грі, хочу сказати, що наробили багато помилок, як-то кажуть – невимушених. У першому таймі намагалися нав’язувати свою гру, створювали комбінації, хороші моменти, але голи не позабивали. І після першого тайму пішли з майданчика за рахунку 1:1. А ось в другому таймі пропустили голи в простих ситуаціях. Помилялися і коли треба було самим забити. Нібито створили комбінацію, зробили більшість, але не точний останній пас, і вийшло, що бігли в атаку, а потрапили в полон. Виходило так, що помилялися, якраз наші досвідчені гравці.

Я думаю, що все-таки таке буває. Не хочу рубати з плеча, що це щось жахливе, якийсь провал. Гру потрібно розбирати, виявляти помилки, щоб в подальшому їх не допускати. Були в нас виходи один в один, які потрібно було реалізовувати. Удари в порожні ворота потрібно забивати, якщо вже немає воротаря, то треба заносити той м’яч у ворота. Хотілося б, щоб такі голи все-таки забивалися.

Що стосується першої четвірки, яка частіше пропускала, то тут, напевно, я помилився в тому, що ми перегравали на майданчику. Можливо потрібно було частіше мінятися. Тому нас не вистачало якраз фізично, ми підсідали і не встигали вертатися. А коньком «Спотртлідера+» якраз і є контратаки. А так я думаю, їм було б важко щось зробити. Тому перш за все вважаю, що помилився я. Навіть, за рахунку 1:0, а згодом – 1:1, треба було сісти і грати простіше, а я примушував хлопців награвати комбінації, які ми маємо зробити. Але все-таки, на мою думку, це рано чи пізно має дати свої плоди, гравці притруться один до одного, адже зараз нові четвірки, і дещо не вистачає зіграності.

Як на мене, то новий майданчик для нас плюс, але після однієї підлоги, потрібно ще звикнути до другої, адже зараз м’яч вже по-іншому ковзає. Навіть, можна сказати, що ми грали в рівних умовах, адже у «Спортлідера+» аналогічний паркет. Можливо, за розмірами майданчик і не такий, але покриття таке саме. Вони на ньому вже давно тренуються, тому я думаю, що для них це було плюсом. Але, як я вже казав, із часом це дасться взнаки, і ми теж будемо прогресувати на цьому майданчику.

Однозначно хочу сказати, що ніякої недооцінки суперника не було, всі гравці були зібрані. Але трапляються такі матчі і їх потрібно пережити. Звичайно, хотілося б, щоб таких ігор було менше і таке не повторювалося. Адже не було явних обрізок, чи грали ми неправильно. Йде комбінація, трохи не точно м’яч потрапив гравцю, в підсумку боротьбу за м’яч програли. Може десь нам не вистачало сил в цій боротьбі. Тому я думаю, що це не є недооцінка.

Відбув дискваліфікацію Михайло Волянюк, і сподіваюсь, що вже у наступній грі в Сумах він нам допоможе.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

ВІДЕО:

 

Категорія: Футзал | Переглядів: 644 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz