null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Липень » 28 » На Рівненщині збиратимуть збірну з футболістів-аматорів для боротьби за вихід у Єврокубки
14:07
На Рівненщині збиратимуть збірну з футболістів-аматорів для боротьби за вихід у Єврокубки

 Цього року в Україні стартує новий футбольний турнір Кубок Регіонів ФФУ. Його переможець отримає право представляти нашу державу у всеєвропейському турнірі Кубок регіонів УЄФА. 

Нагадаємо, що до 2014 року представляти Україну в цьому Європейському турнірі неодмінно надавали переможцю Чемпіонату України серед аматорських команд, і от коли оржівський "ОДЕК" таки здобув це законне право у ФФУ зі скандалами виіршили відмінити такий привілей для аматорського чемпіона, і створили альтернативні змагання, щоправда, в підсумку представники України на тодішньому Кубку регіонів УЄФА так і не змогли здолати груповий етап, двічі програвши та здобувши лише одну перемогу над командою Молдови.

З того часу вже змінилось керівництво ФФУ, і тепер є нова ініціатива. "Кубок регіонів ФФУ". Як розповів Перший заступник Голови РОФФ Володимир Поліщук, змагання планується проводити за олімпійською системою (тобто на виліт), при чому при жеребкуванні пар враховуватиметься територіальний принцип. Кожна область має право представити в цьому турнірі одну команду, і, власне вона буде називатися Збірною області, і футболісти можуть бути зібраними з багатьох місцевих команд. Найважливіший нюанс - це те, що участь в цьому турнірі можуть брати лише футболісти-аматори, тобто ті, які НІКОЛИ за свою кар`єру не мали контрактів з професійними клубами. 

На засіданні Виконкому РОФФ вирішили більш детально вивчити це питання, в тому числі визначитись, хто буде займатися формуванням такої збірної, чи це будуть окремі футбольні функціонери, чи право на формування команди буде віддано одному з обласних клубів, який матиме таке бажання, тому Керівництво РОФФ звертається до представників команд виходити на контакт та проявляти ініціативу. Нагадаємо, що у випадку перемоги в цьому турнірі команда отримає право представляти область у європейському футбольному турнірі Кубок Регіонів УЄФА.

Наразі ФФУ ознайомило усі обласні федерації футболу з Проектом турніру під назвою "Ліга регіонів ФФУ". Пропонуємо Вашій увазі.

ЗАВАНТАЖИТИ ОДНИМ ФАЙЛОМ

Проект
Ліга регіонів ФФУ
Концепція впровадження змагань серед збірних аматорських команд регіональних федерацій України
I. Вступ
Всеукраїнські змагання «Ліга регіонів ФФУ», організатором яких має стати Федерація футболу України, сприятимуть створенню сучасної європейської моделі організації та проведення футбольних змагань на міжобласному рівні й забезпечуватимуть потужні імпульси для розвитку футболу в кожному з регіонів країни. Зокрема – аматорського, як надійної бази для зведення міцної футбольної піраміди.
Основним напрямом руху ФФУ на сучасному етапі задекларовано розвиток футболу на місцях, особливо в українській глибинці. Тож утворення на теренах футбольної України такої структури, як Ліга регіонів ФФУ сприятиме не лише розширенню географії любительських змагань, а й зміцненню підвалин для розвитку вітчизняного потенціалу професіонального футболу.
Подібних змагань на регулярній основі в Україні раніше не проводилося. Даний проект є пілотним і може претендувати на грантове фінансування з боку УЄФА. Адже одним із пріоритетних напрямів діяльності УЄФА є максимальне сприяння розвитку футболу Східної Європи. Європейська спільнота зацікавлена і в подальшому вдосконаленні любительского футболу, яскравим свідченням чого є змагання «Кубок регіонів УЄФА» серед аматорських команд – чемпіонів своїх асоціацій.
Найактивнішим учасником цього руху виступатиме і ФФУ, котра найбільше зацікавлена в оволодінні новими технологіями з організації та проведення змагань аматорів, спираючись на досвід УЄФА. Запровадивши Лігу регіонів ФФУ – чемпіонат країни серед обласних збірних, що вважатиметься етапом національного відбору до Кубку регіонів УЄФА, – ФФУ ще більш ефективнокоординуватиме діяльність регіональних федерацій та інших зацікавлених сторін.
Змагальні цикли Ліги регіонів ФФУ триватимуть два роки, за аналогією із Кубком регіонів УЄФА та офіційними турнірами збірних – чемпіонатів світу та Європи. Дворічний цикл гарантує кожній збірній мінімум по 8-10 офіційних матчів, що дозволить ФФУ заповнити існуючий турнірний вакуум на міжрегіональному рівні.
II. Цілі впровадження Ліги регіонів ФФУ
Впровадження змагань «Ліги регіонів ФФУ» сприятиме досягненню наступних цілей:
- визначення переможця Ліги регіонів ФФУ;
- підготовка доморощених резервів для професіонального футболу;
- забезпечення високого рівня змагань серед аматорських команд;
- підвищення індивідуального рівня майстерності футболістів;
- створення правових, соціальних, економічних та організаційних засад для пропагування за допомогою аматорського футболу здорового способу життя серед широких верств населення.
Досягнення визначених цілей можливе лише за умови розв’язання наступних завдань:
- створення умов для підвищення стандартів аматорського футболу як однієї з найважливіших складових вітчизняного футболу;
- заохочення регіональних та місцевих (міські, районні) федерацій до проведення регіональних та місцевих (міські, районні) змагань серед аматорських команд;
- стимулювання процесу залучення більшої кількості перспективної молоді до занять футболом та задоволення бажання футболістів підвищувати індивідуальну і командну майстерність;
- надання можливості молодим футболістам, які опинилися поза межами молодіжного футболу з вікових причин та які не можуть перейти до професіонального футболу, брати участь у змаганнях серед аматорських команд;
- запровадження практики організації та проведення міжобласних, міжміських, районних, селищних футбольних свят для розширення регіональних зв’язків, зміцнення соціальної та об’єднуючої функції футболу в суспільстві;
- створення умов для максимально повного задоволення потреб глядачів під час змагань;
- вжиття заходів зі створення комфортних умов та безпеки для учасників змагань і глядачів до, під час, та після матчів.
III. Основні засади організації та проведення змагання «Ліга регіонів ФФУ»
3.1. Керівництво та організація змагань
Організатором і керівником змагань є ФФУ, якій належать всі супутні права на проведення турніру. Безпосередня організація та проведення змагань покладається на Дирекцію, утворену в структурі ФФУ.
Матчі у змаганнях проводяться по суботах, неділях або святкових днях і лише в денний час, при цьому не менше половини турів припадає на Тижні футболу УЄФА (вікна для офіційних та товариських матчів національних збірних).
ФФУ забезпечує ТВ-трансляцію на всеукраїнських спортивних телеканалах одного найбільш рейтингового матчу у кожному турі.
Регіональні федерації футболу повинні надавати максимальне сприяння обласним телерадіокомпаніям для організації показу матчів на регіональних телеканалах.
Регіональна федерація футболу отримує від ФФУ призові за кожен проведений матч, а також певні бонуси за перемогу і нічию.
3.2. Учасники
Учасниками змагань є футболісти-аматори, які народилися або проживають в даній області, а також беруть участь у внутрішньо-обласних (міських м. Київ) турнірах.
Критерієм допуску футболіста до змагань є неучасть його у змаганнях серед команд професіональних клубів, за винятком матчів на Кубок України.
Кожна збірна команда має право включити до заявкового листа колишніх футболістів-професіоналів, які мають статус «вільний агент».
3.3 Арбітраж
Арбітраж матчів можуть здійснювати молоді перспективні арбітри, а також арбітри не старші п’ятдесяти років, які за віком завершили роботу з проведення матчів серед команд професіональних клубів.
3.4 Структура змагань
Змагання проводяться в три етапи: перший етап – відбірковий турнір; другий етап – проміжний турнір; третій етап – фінал.
У відбірковому турнірі беруть участь 25 збірних команд кожного регіону, з яких формуються 5 груп шляхом жеребкування.
Матчі в групах проводяться в два кола – по одному матчу на своєму полі та на полі суперника з кожною з команд групи.
Команди, що посіли перші місця в групах, а також команда, що має найвищі спортивні показники серед команд, що зайняли другі місця в групах, отримують право брати участь у фінальному турнірі.
Чотири інші команди, що посіли другі місця в групах, утворивши дві пари, проводять по одному матчу плей-офф за право участі у фінальному турнірі. При цьому матчі плей-офф є складовою частиною фінального етапу. Матчі плей-офф є початком фінального турніру.
У фінальному турнірі беруть участь 8 збірних команд, розподілених на дві групи по чотири команди.
Господаря фінального турніру визначає ФФУ з числа регіональних федерацій, команди яких вибороли право брати участь у фінальному турнірі.
За підсумками одноколового турніру у групах фінального етапу визначаються команди, що посіли перші та другі місця. Вони складають півфінальні пари, в яких переможці груп зустрічаються по одному разу з командами, що посіли в них другі місця. При цьому представники однієї групи у півфіналах між собою не грають.
Переможці півфіналів здобувають право на участь у фінальному матчі.
Збірна команда, яка здобула перемогу у фінальному матчі, виборює титул «Переможець змагань «Ліга регіонів ФФУ», а її РФФ – статус «Чемпіона України». Інша команда-фіналіст отримує звання срібного призера Ліги регіонів ФФУ. Матч за третє місце не проводиться. Обидві команди, що поступилися у півфінальних матчах, отримують звання бронзового призера Ліги регіонів ФФУ.
Переможець Ліги регіонів ФФУ отримує право представляти Україну в Кубку регіонів УЄФА.
3.5 Фінансування
Зважаючи на те, що цей проект є пілотним, його реалізацію на початковому етапі можна було б спробувати здійснити за рахунок підтримки УЄФА. У подальшому слід розробити чіткий механізм фінансування проведення змагань з бюджету ФФУ, за участі регіональних федерацій, місцевих органів влади, та за рахунок інших джерел можливих надходжень, у тому числі, від реалізації маркетингових програм.
IV. Очікувані результати від реалізації проекту Ліги регіонів ФФУ
Реалізація проекту надасть можливість: - вперше в історії українського футболу запровадити нові всеукраїнські масові змагання на міжрегіональному рівні, що відповідають європейським стандартам у контексті роботи УЄФА над реалізацією програм з розвитку аматорського футболу; - розширити співпрацю ФФУ з УЄФА, як національної асоціації, що започаткувала в Україні змагання на рівні європейського зразка, які мають перспективу розповсюдження в інших національних асоціаціях. Це значною мірою вплине на підвищення авторитету ФФУ в міжнародних футбольних інституціях та серед європейських національних федерацій; - суттєво розширити географію Всеукраїнських змагань з футболу; - отримати вагомі стимули для активізації статутної діяльності регіональних федерацій футболу, створити умови для реалізації місцевої ініціативи;
- отримати змагальні критерії оцінки роботи всіх регіональних федерацій та їхніх керівників; - стимулювати процеси залучення більшої кількості перспективної молоді до занять футболом та задоволення бажання футболістів підвищувати індивідуальну і командну майстерність; - створити умови для виявлення нових талановитих футболістів-аматорів шляхом збільшення ігрової практики найближчому резерву для команд вищих дивізіонів; - впливати на підвищення уваги до популяризації та розвитку футболу з боку центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування; - підвищити глядацький інтерес до змагань з футболу та отримати суттєвий додатковий фактор для зміцнення соціальної та об’єднуючої місії футболу серед широких верств населення; - стимулювати розвиток футбольної інфраструктури не тільки в обласних центрах, а й на місцевому/районному/селищному рівнях; - пробудити інтерес до бренду всеукраїнських змагань з футболу у спонсорів та рекламодавців; - створити додаткові робочі місця для фахівців, котрі будуть затребувані в контексті реалізації всеукраїнського проекту «Ліга регіонів ФФУ».
Категорія: Різне | Переглядів: 659 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz