null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Січень » 31 » МФК "Кардинал-Рівне" - "Ураган". АНОНС + ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
01:59
МФК "Кардинал-Рівне" - "Ураган". АНОНС + ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Субота, 31 січня. м. Рівне, спорткомплекс "ДЮСШ-4", вул. Фабрична, 7. Матч 14-го туру Чемпіонату України з футзалу. МФК "Кардинал-Рівне" приймає "Ураган" (Івано-Франківськ). Початок гри о 13:00. Запрошуємо відвідати гру.

 

 

 

 

 

Найбільш непередбачуваними в 14-му турі обіцяють бути два матчі – у Рівному і в Покровському. «Титан-Зоря» після перемоги в Івано-Франківську на піднесенні зустрічатиме в рідних стінах хмельницький «Спортлідер+». Звісно, що господарі не проти продовжити переможну серію, яку розпочали після домашньої нічиєї з МФК «Кардинал-Рівне», здобувши після цього перемоги в 4-х поспіль матчах. Але ж і їхні гості «Спортлідер+» не менш амбітна команда, яка в попередньому турі, здобувши перемогу, позбавила лідерства «ЛТК» і, вийшовши на третю сходинку, не збирається поступатися завойованими позиціями.

А щодо матчу західноукраїнських команд МФК «Кардинал-Рівне» і «Урагану», то вони завжди проходять у цікавій та запеклій боротьбі. І не дивлячись на те, що команди в турнірній таблиці відділяє вже 9 очок, це аж ніяк не обіцяє господарям в матчі легку перемогу. Окрім того, «ураганівці» чудово пам’ятають домашню поразку першого кола і безсумнівно прагнутимуть за неї поквитатися. А тут ще й домашня поразка від «титанівців» – ну, як тут не задуматись над поповненням багажу. Змогли ж івано-франківці у другому колі поквитатися зі «Спортлідером+» за домашню поразку першого кола, чому б не повторити це в матчі ще з одним кривдником.

Потрібно також додати, що в звітному сезоні «Ураган» цілком можна вважати грозою господарів, адже, граючи на чужих майданчиках, франківці в 6 матчах зазнали лише однієї поразки, і тієї в грі з «ЛТК», яка приймає команди в Сумах. Ще в трьох зустрічах були здобуті перемоги і дві завершилися внічию. А ось в рідних стінах навпаки – команді Івана Скіцка явно не щастило, лише дві перемоги при п’яти поразках!!! За таких результатів назвати команду «домашньою» просто язик не повертається. Тому слід чекати від суттєво омолодженого складу «Урагану» чергового сюрпризу. Найдосвідченіші в колективі Кіндратів і Сімка, окрім них, з минулорічного складу залишилися Роман Колток, Орест Боргун, Ігор Корсун, всі інші понюхали пороху Екстра-ліги лише у звітному сезоні.

Проте і рівняни в звітній зустрічі прагнутимуть лише перемоги, адже до завершення регулярного чемпіонату залишилося провести 5 матчів, і щоб посісти місце якомога вище, потрібно перемагати. Адже в плей-офф на першій стадії краще мати слабшого суперника, а для цього потрібно посісти місце в першій трійці. У звітному сезоні «кардиналівці» зазнали лише трьох поразок, причому дві з них від «Локомотива» і ще одна в рідних стінах від «Спортлідера+». Але це аж ніяк не свідчить, що на рідному майданчику рівняни не грають з подвійною енергією.

У попередньому матчі з «Енергією» львівською головний тренер Сергій Піддубний особисто не грав, і на після матчевій прес-конференції відмітив, що керувати діями гравців зі сторони набагато простіше. Адже, по-перше, краще бачиш помилки підопічних, а, по-друге, простіше одразу внести корективи в гру. Яким буде рішення граючого тренера цього разу, знає лише він. Але якби там не було, а бойовитості і безкомпромісності у матчі з «Ураганом» вистачатиме.

Усе перераховане вище лише додає інтриги матчу, який навряд чи залишить байдужими вболівальників. Гра між двома західноукраїнськими колективами обіцяє бути цікавою і багатою на гольові моменти, і в якої з команд реалізація виявиться кращою, та і здобуде перемогу.

Додасть грі особливого забарвлення і традиційне прибуття івано-франківських фанів, які останнім часом не оминають можливості підтримати своїх улюбленців у Рівному. І хоча стосунки між фанами обох команд досить дружелюбні, проте дружба – дружбою, а вболіватиме кожний за своїх.

31 января, суббота

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Ураган» (Ивано-Франковск)  

Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00

КАРДИНАЛ-РОВНО – УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Сергей Подворный (Хмельницкий)

Судейский наблюдатель: Юрий Щепанский (Львов)

Результат матча первого круга – 3:2

 Прогноз Sport.ua – 4:2

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

В последний день января в Ровно будет момент истины для "Кардинала" и "Урагана". У ровенчан январь пока складывается очень удачно. Во-первых – подопечные Сергея Поддубного вышли в четвертьфинал Кубка Украины. Во-вторых – они смогли обыграть одного из своих самых принципиальных соперников – "Энергию". И обе эти победы "кардиналы" добыли в родных стенах. Если вспоминать, что Бог Троицу любит, то можно предположить, что в поединке против "Урагана" теоретически "Кардинал" должен будет отпраздновать победу.

Но с другой стороны – "урагановцам" в этом поединке победа будет нужна, как воздух. Причем, по нескольким причинам. Во-первых – подопечные Ивана Скицко не очень-то хотели бы получать четвертое поражение подряд (с учетом кубкового). Во-вторых – желания взять реванш за домашний проигрыш в первом круге у ивано-франковцев явно хватает, чтобы навязать борьбу "кардиналам". И в-третьих – как ни банально это звучит, но в этом сезоне все-таки, "драконы" на выезде играют немного лучше, нежели дома. По крайней мере, на данный момент. Правда, "ЛТК" уже успела нанести прикарпатцам первое выездное поражение. Но ведь выезд в Ровно - повод немного поправить статистику, не так ли?

Чего еще ожидать от этой встречи? После матча против "Титан-Зари" главный тренер "Урагана" Иван Скицко намекнул, что в четверках снова будут перестановки. Какие именно? Это мы как раз и увидим во время игры в Ровно. Хотя существуют большие сомнения в том, что перестановки от тренерского штаба "Урагана" сыграют в этом поединке. Равно как и указанные выше аспекты, при которых у гостей будут шансы увезти три очка. Причина проста: "Кардинал" сейчас на очень хорошем ходу, и остановить его будет очень сложно. Разве что это по силам очередной паузе, которая возникнет в нашем чемпионате после этого тура. Но пока еще эта самая пауза не наступила, у нас есть возможность найти ответы на все вопросы, касающиеся игры в Ровно.

Автор: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

Категорія: Футзал | Переглядів: 649 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz