null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Січень » 19 » МФК "Кардинал-Рівне" упевнено вийшов у чвертьфінал.
11:04
МФК "Кардинал-Рівне" упевнено вийшов у чвертьфінал.

Спостерігаючи за виступами команд "Екстра-ліги" в 1/8 фіналу Кубку України відразу згадалася відома лічилка "10 негретят". "Десять негритят отправились обедать, Один поперхнулся, их осталось девять." - "поперхнувся" "Ураган", який свій матч проводив перший, ще у п'ятницю, і так би мовити, задав тон для решти своїх "побратимів" із "Екстра-ліги". Звісно, в матчах у Рівному, Хмельницьком та Сумах уникнути жертв найвищого дивізіону не можна було, з іншого боку, "Лукас" та "СумДУ" ще не так далеко відірвалися від тих же "аматорів", а от сенсаційність вильоту "Локомотиву" на цій стадії, напевно тепер може перевершити лише перемога в Кубку України когось із аматорських команд. 

Черговим розгромом завершилася вже третя у нинішньому сезоні зустріч рівненського «Кардинала» та «Привата» із Кривого Рогу. Два матчі у рамках чемпіонату Екстра-ліги завершилися впевненими перемогами рівнян з однаковим рахунком – 7:2. У кубковій грі «Кардинал» перевершив самого себе, і декласував суперника ще більш перекондиво – 7:1.

До кубкового матчу з «Кардиналом» аутсайдер Екстра-ліги, криворізький «Приват», підійшов значно оновленим. Команду покинуло одразу п’ять виконавців: Антон Кудь, Антон Острий, Антон Литвин, Роман Гречка та Іван Дедунов. Замінити їх були покликані і декілька новачків. У складі команди з’явилися екс-гравець хмельницького «Спортлідера» Андрій Засенко, а також Олександр Галицький, Артем Ніколенко і Євген Кравченко. Усі вони з’явилися на майданчику у грі проти «Кардинала», втім особливої користі команді своїми діями не принесли.

Сам матч 1/8 розіграшу Кубку України дуже нагадував передноворічну зустріч «кардинала» і «привата» у чемпіонаті Екстра-ліги. Одна із паралелей – швидкий гол гостей. Як і в попередній зустрічі – відзначився Антон Клушин.

На четвертій хвилині матчу Артем Фаренюк необережно зіграв проти Романа Бакума. Той виконав штрафний удар майже від центральної лінії. Після серії рикошетів м’яч опинився поміж Віталієм Дєнюжкіним та Антоном Клушиним, якого з останніх сил намагався стримати Олександр Басіч. У цьому епізоді гравець «привата» виявився вправнішим – 0:1.

Втім, аби зрівняти рахунок господарям знадобилося десять усього десять (!) секунд. Євген Ланко блискуче виконав діагональний пас через увесь майданчик на Танського, Віталій в дотик віддав передачу вздовж лінії воріт на Маринюка. Мар’яну залишалося лише з метра вразити порожні ворота – 1:1.

Ще за чотири хвилини «Кардинал» вийшов вперед у рахунку. Євген Ланко, виконуючи штрафний удар, відпасував наліво на Танського, Віталій на швидкості обіграв одного суперника і потужним ударом метрів з десяти просто «прошив» Романа Юдіна.

Третього м’яча у ворота «Привата» глядачам довелося чекати ще дві хвилини. Він був дзеркальним відображенням першого. Знову Євген Ланко виконав чудову діагональ, цього разу на Маринюка, а Мар’ян – відпасував на Віталія Танського. Капітан рівнян елегантно, в один дотик перекинув воротаря – 3:1.

Рівняни не зупинялися на досягнутому і в гостей продовжувало паморочитися в голові. Володимир Сондак, перехопивши невдалу передачу суперника, втік у контратаку, обіграв воротаря і віддавав непоганий пас на Волянюка. Втім, в цьому епізоді Михайло на пас не встиг.

Буквально за хвилину Володимир Сондак повторив аналогічний трюк. Цього разу, зблизившись із воротарем, він віддав наліво на Кручка. Володимир міг робити передачу ще далі на Волянюка, втім і сам пробив непогано – 4:1.

Після четвертого пропущеного м’яча наставник гостей, Олександр Юзик, узяв хвилинну перерву. Вочевидь, тренер намагався привести до тями своїх підопічних. Проте, у цю мить «Приват» вже був швидше мертвий, аніж живий. І жодна тренерська реанімація не допомогла.

За дві хвилини до перерви Олександр Басіч однією передачею розрізав усю оборону «Привата» і вивів віч-на-віч із Юдіним Михайла Волянюка. Останній технічно вклав воротаря на паркет і закотив м’яча у порожні ворота.

Свій гол у матчі забив і Євген Ланко. Цього разу він не виконував діагональ на партнера, а замикав точну передачу Маринюка – 6:1. До слова, шостий гол від «кардинала» пропускав вже не Роман Юдін, а Микола Дурбан, який вийшов замінити пригніченого колегу по амплуа.

Описувати в деталях перипетії другої половини матчу особливої потреби нема. Гості зуміли створити декілька гострих моментів. Один із них мав і новачок Євген Кравченко. Втім із його ударом впорався Іван Гурко, який в перерві замінив Віталія Дєнюжкіна.

Натомість, «Кардинал» продовжував гнути свою лінію. Команда Сергія Піддубного іноді по декілька хвилин поспіль впевнено контролювала м’яч, змушуючи суперника бігати вхолосту. А переможну і жирну крапку у зустрічі зрештою поставив Віталій Танський. Капітан рівнян був найспритнішим поблизу воріт суперника і оформив хет-трик. Таким чином «Приват», як і в усіх попередніх матчах проти «Кардинала», знову пропустив сім м’ячів.

Рахунок – 7:1 дозволив «Кардиналу» впевнено пройти до чвертьфіналу розіграшу Кубка України. Наступного суперника рівнян вже невдовзі визначить жереб.

Тим часом команда Сергія Піддубного у хорошому тонусі підходить до надважливої календарної гри чемпіонату Екстра-ліги проти «Енергії». Матч відбудеться 24-го січня у Рівному.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Приват» (Кривий Ріг) – 7:1 (6:1).

Рівне: Віталій Дєнюжкін (Іван Гурко, 20) – Володимир Сондак, Мар’ян Маринюк, Віталій Танський, Сергій Піддубний, Володимир Кручок, Дмитро Ситник, Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Михайло Волянюк, Євген Ланко.

Кривий Ріг: Роман Юдін (Микола Дурбан, 18) – Олександр Мазенко, Андрій Засенко, Олександр Галицький, Ігор Горло, Денис Божко, Сергій Путін, Антон Клушин, Роман Бакум, Артем Ніколенко, Євген Кравченко.

Голи: Мар’ян Маринюк (4), Віталій Танський (8, 10, 35), Кручок (14), Волянюк (18), Ланко (19) – Клушин (4).

Попередження: Євген Кравченко, Роман Бакум.

ВІДЕООГЛЯД: 

 

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

16.01.2015 

ХИТ (Киев) - Ураган (Ивано-Франковск) - 4:2

Голы: Шевченко (3), Медведь (5), Медведь (14), Шувалов (22) - Боргун (11), Зварыч (32).

ХИТ: Киндяков - Шевченко, Медведь, Зборовский, Назаренко - А.Борсук, И.Борсук, Чепорнюк, Шувалов - Корнийчук, Лысенко.

Ураган: Колток (Биров, 21) - Симка, Киндратив, Зварыч, Горбатый - Боргун, Корсун, Лясковский, Рудавец - Пелех, Миколюк, Баланик.

Арбитры: А.Фесенко (Харьков), Е.Гордиенко (Одесса).

Предупреждены: Зборовский (12) - Симка (2) 

 

17.01.2015 

Эпицентр К3 (Киев) - Лукас (Кременчуг) - 6:5

Голы: Демиденко (12, 25), Шуст (25, пен.), Шайтанов (27, 35), Романовский (40) - Лапа (13), Кулька (25), Цвелых (11), Тарасенко (39), Крупин (40).

На 32-й минуте Демиденко не реализовал 10-метровый (вратарь).

На 32-й минуте Демиденко не реализовал еще один 10-метровый (вратарь).

На 37-й минуте Шайтанов не реализовал 10-метровый (вратарь).

Эпицентр К3: Максименко - Кудлык, Филатов, Шайтанов, Шуст - Калиниченко, Демиденко, Романовский, Красник - Герчак, Тимошенко.

Лукас: Байдак - Крупин, Кулька, Лапа, Цвелых - Тарасенко, Рыбак, Лемиш, Заворотный - Смирнов, Данилейко, Прихожий.

Арбитры: Н.Подранный (Житомир), А.Сидорук (Винница).

Предупреждения: Кулька (25), Лемиш (32).

Удаления: Кулька (34, повторное предупреждение).

 

Manzana (Киев) - Локомотив (Харьков) - 1:1 (по пен. - 3:1)

Голы: Шамли (8) - Аксенов (30).

На 18-й минуте Мельник не реализовал 10-метровый (штанга).

На 34-й минуте Мамай не реализовал 10-метровый (вратарь).

Manzana: Балашов - Арановский, Крошан, Ивонко, Бутко - Мельник, Федоренко, Аксенов, Бабай - Смоловик, Накаев, Негель.

Локомотив: Иваняк - Д.Клочко, Овсянников, Д.Сорокин, Белоцерковец - Киселев, Шпигарь, Федорченко, Шамли - Бондарь, Рогачев, Бессалов, Малышко, Литвиненко.

Арбитры: А.Ноев (Днепропетровская обл.), В.Горский (Полтавская обл.).

Предупреждения: Мельник (22) - Шамли (17), Малышко (25).

Серия пенальти: Арановский - 1:0, Рогачев - 1:1, Мамай - 2:1, Д.Клочко - 2:1 (вратарь), Аксенов - 3:1.

 

Спортлидер Плюс (Хмельницкий) - Энергия (Львов) - 3:4

Голы: Калуков (23), Власович (24), Рыбак (27) - Кузь (11), Кордоба (25), М.Грицына (33), Н.Грицына (39).

Спортлидер Плюс: Тимощук - Чуднов, Калуков, Рыбак, Фетько - Михайленко, Педяш, Доманский, Власович - Шеремета, Мартынюк, Лысенко.

Энергия: Кардаш - Федюк, Кордоба, Багряк, Кузь - Струк, Н.Грицына, М.Грицына, Павленко - Радевич, Питуля.

Арбитры: С.Дребужан (Закарпатская обл.), С.Ещенко (Киевская обл.).

Предупреждения: Власович (33) - Кузь (33), Багряк (40).

 

Кардинал-Ровно - Приват (Кривой Рог) - 7:1

Голы: Маринюк (4), Танский (8, 10, 35), Кручок (14), Волянюк (18), Ланко (19) - Клушин (4).

Кардинал-Ровно: Денюжкин (Гурко, 20) - Сондак, Маринюк, Танский, Поддубный - Кручок, Сытник, Басич, Фаренюк - Волянюк, Ланко.

Приват: Юдин (Дурбан, 18) - Мазенко, Засенко, Галицкий, Горло - Божко, Путин, Клушин, Бакум - Николенко, Кравченко.

Арбитры: Я.Вовчок (Ивано-Франковск), М.Чубинский (Киев).

Предупреждения: Кравченко, Бакум.

 

Княжий Рынок (Львов) - СумДУ (Сумы) - 3:3 (по пен. - 2:0)

Голы: Чеботарев (18, 39), Шафранский (37) - Бурдюг (7), Цымбаляк (24, автогол), Петраков (30).

Княжий Рынок: Татарченко - Денис, Шафранский, Данилюк, Лаба, Цымбаляк, Яцышин, Чеботарев, Лищинский, Москвин, Шурак, Михеев, Ковальчук.

СумДУ: Хавренко - Шумило, Смоляк, Шаповал, Сорока, Чухненко, Мысловский, Зеленский, Петраков, Бурдюг, Ганжа, Мороз.

Арбитры: П.Кравцов (Ровно). Е.Хомич (Луцк).

Предупреждение: Лаба (25).

МКВ (Одесса) - Имекс (Запорожье) - 3:0

Голы: Моторный (18), Еремин (22), Дрозд (36).

На 36 минуте Лавриненко не реализовал 10-метровый (вратарь).

МКВ: Чумак - Дрозд, Моторный, Еремин, Рудой, Гай, Корецкий, Наконечный, Свирипа, Опаривский, Сницар, Златов.

Имекс: Васильченко - Литовченко, Ломака, Лавриненко, Бойченко, Мансуров, Песков, Принь, Рипа, Пылыпив, Грига, Антия.

Арбитры: С.Черноусов (Херсон), Л.Избаш (Николаев).

Предупреждения: Свирипа (10), Моторный (12), Дрозд (27) - Рипа (24), Бойченко (27), Песков, (34), Литовченко (38).

 

 18.01.2015

ЛТК (Луганск) - Титан-Заря (Покровское) - 8:3

Голы: Мануйленко (1, 22, 35), Литвинов (5, 28, 31), Лысенко (19, 34) - Черный (10), Шеховцов (13), Кулик, 40 (8:3).

Арбитры: Е.Дынник (Харьков), Б.Киндий (Львовская обл.).

Предупреждение: Пичкуров (37, Титан-Заря).

Итак, в 1/4-й финала Кубка Украины сыграют: ХИТ (Киев), Эпицентр К3 (Киев), Manzana (Киев), Энергия (Львов), Княжий Рынок (Львов), Кардинал-Ровно, МКВ (Одесса) и ЛТК (Луганск). Четвертьфинальные матчи намечены на конец февраля. На этой стадии команды также сыграют один поединок, который будет проведен на площадке соперника из более низкой лиги (для представителей одной лиги будет проведена отдельная жеребьевка).

В матеріалі використана інформація з сайту 1Football.info

 

Категорія: Футзал | Переглядів: 815 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz