null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Березень » 28 » МФК "Кардинал-Рівне" - "Титан-Зоря". Анонс. Відеотрансляція
10:31
МФК "Кардинал-Рівне" - "Титан-Зоря". Анонс. Відеотрансляція

Субота, 28 березня. м. Рівне. Спорткомплекс "ДЮСШ-4". Поєдинок вісімнадцятого туру Чемпіонату України з футзалу МФК "Кардинал-Рівне" - "Титан-Зоря". Початок гри о 13:00. Вашій увазі анонси матчу від провідних футзальних інтернет-видань, а також відеотрансляція гри.

Останні штрихи перед плей-офф

Підходить до завершення регулярний чемпіонат. Командам залишилося провести один тур, але вже відома одна пара учасників плей-офф, якою стали перша команда «Локомотив» і восьма «Лукас». Залишилося визначити інші пари учасників. За другу сходинку продовжують боротьбу «Спортлідер+» і «ЛТК». Хмельничанам, щоб залишити за собою другу сходинку, потрібно перемагати у Львові «Енергію», а «ЛТК», сподіваючись на осічку суперника, потрібно здолати в Кременчуці «Лукас».

За четверте місце продовжують боротьбу МФК «Кардинал-Рівне» і львівська «Енергія». За львів’ян ми вже згадували, а ось рівнянам для бронювання за собою 4-го місця потрібно перемагати в рідних стінах непоступливу «Титан-Зорю». У першому колі у важкому поєдинку господарям вдалося втримати нічийний рахунок – 1:1. Тому і в гостьовому поєдинку «титанівці» намагатимуться повторити попередній успіх, не виключаючи надій на більш вдалий результат. Але втрачати очки в заключній грі, ще й на своєму майданчику, явно не входить в плани рівнян, а отже боротьба обіцяє бути цікавою.

«Титан-Зорю» ще до недавнього часу можна було вважати справжньою домашньою командою, адже з Покровького мало кому вдавалося вивезти очки. У 4-му турі тут внічию 2:2 зіграв «Ураган», а в 9-му – нічиєю 1:1 задовольнився МФК «Кардинал-Рівне». Першої домашньої поразки «Титан-Зоря» зазнала у напруженому двобої зі «Спортлідером+». Перемагаючи по ходу гри 3:2, господарі не втримали перевагу, і спочатку дозволили хмельничанам зрівняти рахунок, а на заключній хвилині і вирвати перемогу – 3:4. На цьому домашні прикрощі «титанівців» не закінчилися. Спочатку «ЛТК» в 16-му турі переміг господарів 3:1, а в наступному турі вже і лідер, «Локомотив», завдяки єдиному голу вивіз з Покровського повноцінні три очки.

Але не лише в рідних стінах здобували очки футболісти «Титан-Зорі». Першу виїзну перемогу вони здобули в 11-му турі в Кривому Розі, де з рахунком 6:4 здолали «Приват». Нещасливим виявився для івано-франківців 13-й тур, в якому «титанівці» нагадали про першу домашню нічию господарям і перемогли їх з мінімальною перевагою – 2:1. У підсумку, в 17 матчах командою набрано 20 очок (6 перемог і 2 нічиї), як для новачка ліги, цілком непоганий результат, враховуючи ще й те, що більшість ігор, в яких колектив зазнав поразок, закінчувалися з мінімальною перевагою суперника, що говорить про неабияку непоступливість колективу.

Що ж можна сказати про «Титан-Зорю»? Очолює команду головний тренер Віталій Соломка. Ворота захищає досвідчений голкіпер Валерій Чичикало, в якого здається відкрилося друге дихання. Кістяк команди складають такі досвідчені футболісти, як майстри спорту Віталій Білоус і Едуард Кулик, гравці, які понюхали порох у найвищій лізі футзалу Павло Пічкуров і Микола Чорний, вихованець місцевого футболу Анатолій Мілінький, який розпочинав сезон в луганській «ЛТК», а вже після нового року підсилив «Титан-Зорю».

Кращі бомбардири у «Титан-Зорі» Едуард Кулик – 10 м’ячів, і Валерій Грицовець – 7. Тоді як у МФК «Кардинал-Рівне» у Віталія Танського 11 влучних ударів, а у Михайла Волянюка – 10.

В попередньому матчі рівняни, зрівнявши рахунок – 2:2 – у досить важливому матчі проти «ЛТК», не лише не втримали нічию, а й пропустили два м’ячі, після чого втратили надії позмагатися за місце в першій трійці. «Титан-Зоря» ледь не відібрала очки у лідера в Покровському, пропустивши єдиний гол на 35-й хвилині, граючи у меншості, адже за хвилину до цього другу жовту, а автоматично і червону отримав Павло Пічкуров.

Таким чином, гра в Рівному для гостей уже нічого не значить, і Віталій Соломка може використати її як підготовку до матчів плей-офф. Над футболістами «Титан-Зорі» не тяжітиме хвилювання за результат, отже можна буде очікувати від них розкутої гри. А ось «кардиналівців» влаштовує лише перемога, але для досвідченої команди, яка ставить за мету здобуття нагород, цей фактор не повинен завадити продемонструвати яскравий і результативний футзал. Все залежатиме від того, чи вдалося команді скористатися паузою в чемпіонаті, щоб суттєво звільнити лазарет, на який останнім часом багато нарікав головний тренер Сергій Піддубний. Якщо всім травмованим вдасться залікувати травми, то можна чекати від рівнян сплеску активності, і воротарю суперника Валерію Чичикало сумувати не доведеться.

Виходячи з вище наведеного, на вболівальників чекає цікавий поєдинок, в якому сподіваємось буде не лише багато гострих моментів, але і яскравих забитих голів.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

28 марта, суббота

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Титан-Заря» (Покровское)  

Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00

Арбитры: Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск), Александр Сидорук (Винница)

Судейский наблюдатель: Владимир Фролов (Киев)

Результат матча первого круга – 1:1

 Прогноз Sport.ua – 6:3

 

"Кардинал-Ровно" - "Титан-Заря"

Последняя суббота марта у футзальных болельщиков будет ассоциироваться с последним туром регулярного чемпионата Экстра-лиги сезона 2014-2015 годов. И хотя многие вопросы уже решены, но некоторые из них все-таки остаются открытыми. Особенно это касается "Кардинала", который пока еще не обеспечил себе твердое четвертое место. Для того, чтобы отцепить от четвертого места "Энергию", ровенчанам нужно побеждать дома. Впрочем, не факт, что это будет легко сделать, ведь "Титан-Заря" тоже имеет свои виды на эти три очка. Поэтому, от этого поединка можно ожидать бескомпромиссной борьбы, в которой, возможно, все решится лишь в конце поединка.

К сожалению, нам не удалось выяснить, как готовился к домашнему матчу "Кардинал". Зато мы знаем, как готовились "титаны" - они сыграли несколько поединков с запорожским "АРПИ" (так и хочется сказать "донецким", что и неудивительно, ведь "АРПИ" до начала боевых действий на Востоке Украины базировался именно в Донецке). Поэтому, у подопечных Виталия Соломки была хоть какая-то игровая практика. И это должно пойти на пользу покровчанам. Если учесть, что "Титан-Заря", в принципе, уже может спокойно готовиться к плей-офф (так как этот коллектив уже не поднимется выше седьмого места и, соответственно, не опустится ниже), то главная мотивация "титанов" в этой игре – это завершение регулярного сезона на мажорной ноте. Пожалуй, для дебютантов Экстра-лиги это неплохо, не так ли? Да, мы, конечно, еще увидим, как команда из Покровского сыграет в постсезонке, но пока же для гостей вопрос добычи трех выездных очков – приоритетный.

С другой же стороны – победа нужна обеим командам. Прежде всего, для того, чтобы в хорошем настроении подойти к играм на вылет. Обе команды не знали радости побед с 13-го тура. Наверное, это число как-то сыграло злую шутку с "кардиналами" и "титанами". При этом, у них после тех побед еще были шансы пополнить свои копилки еще несколькими победными очками. Однако, по разным обстоятельствам не получалось. Поэтому, можно не сомневаться – хоть поединок в Ровно и не будет центральным, но в то же время интрига в нем есть. И это – несмотря на то, что будет поединок последнего тура регулярного чемпионата.

Автор: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол Прогноз: 1:1

 

 

Категорія: Футзал | Переглядів: 840 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz