null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Листопад » 2 » МФК "Кардинал-Рівне" - "Спортлідер+". Анонс. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
10:35
МФК "Кардинал-Рівне" - "Спортлідер+". Анонс. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Чемпіонат України з футзалу. Шостий тур. м. Рівне, вул. Фабрична 7, неділя друге листопада, початок 13:00. Матч МФК "Кардинал-Рівне" - "Спортлідер+". Анонс гри та відеотрансляція на нашому сайті.

Команди МФК «Кардинал-Рівне» і «Спортлідер+» не лише територіальні сусіди, а й сусіди по турнірній таблиці. Рівняни посідають 4-ту сходинку, а хмельничани 5-ту, що відповідно додає матчу зайвої інтриги. Звісно, що центральним матчем туру буде гра між лідерами в Харкові, де «Локомотив» прийматиме «ЛТК», але і матч в Рівному в боротьбі за місце під сонцем гратиме не останню роль, адже суперників віддаляє всього одне очко. У разі перемоги гостей вони матимуть змогу обійти рівнян і сподіватися на осічку львів’ян в грі з одним із аутсайдерів «Приватом». Тоді як перемога господарів дозволить останнім не лише закріпитися, а й сподіватися на суттєве покращення турнірного становища. А ось нічия в матчі залишить всіх на своїх місцях. Тому цілком можна очікувати в грі відкритого футболу з великою кількістю гольових моментів, і тут вже все залежатиме від майстерності гравців на завершальній стадії атак.

Звісно, «кардиналівці», головний тренер яких Сергій Піддубний завжди стверджує, що його команда в кожному матчі грає на перемогу, особливо в домашніх іграх, і не бажає розчаровувати своїх вболівальників, мають більші сподівання на перемогу. Окрім того, гратимуть «кардиналівці» на оновленому майданчику і прагнутимуть вже у першій грі на новому паркеті здобути перемогу.

Але і підопічні Віктора Мглинця, за якого команда ожила і заграла в зовсім інший футзал (тому не варто згадувати попередні протистояння між цими колективами), не здаватиметься без бою. Адже «Спортлідер+» вже не той хлопчик для биття, для якого навіть здобути очко було на вагу золота, і це хмельничани довели як у підготовчий період в товариських турнірах, так і в стартових матчах, здобувши три перемоги.

Чого варта виїзна перемога над «Ураганом» в Івано-Франківську з рахунком – 4:1. Правда, після цього була поразка в Харкові, але чемпіон підтвердив свою силу, і зараз не даремно займає першу сходинку, підтверджуючи реноме лідера і йдучи без втрат. Можливо, поразка від «Локомотива» дещо послабила дух «Спортлідера+», про що свідчила домашня перемога з мінімальною перевагою – 2:1 над аутсайдером «СумДУ» і поразка в Луганську від ще одного лідера «ЛТК». Але вже у 5-му турі «спортлідерівці» змогли повністю реабілітуватися в Хмельницькому, розгромивши – 11:6 – «Титан-Зорю». Щоправда, і той матч залишив певні питання, адже перемагаючи після першого тайму 7:1, після відпочинку хмельничани дозволили суперниками протягом двох хвилин три, наприкінці матчу провести три м’ячі. Проте, це вже в минулому, і вийшовши на оновлений майданчик в Рівному, команди не думатимуть про попередні результати, а намагатимуться порадувати вболівальників цікавою грою, якою і повинна бути гра, між територіальними сусідами і сусідами по турнірній таблиці. Отже, матч обіцяє бути бойовим і цікавим для вболівальників.

Взагалі протистояння між рівненською та хмельницькою командами завжди проходить у більш-менш рівній боротьбі. Назвати переможця по ходу гри досить складно, і хоча до цього рівняни лише двічі втратили очки в очних зустрічах з хмельничанами, всі інші ігри закінчилися перемогою рівнян, проте різниця в рахунку в більшості поєдинків була не суттєвою.

Ну, а щодо МФК «Кардинал-Рівне», то хлопці вже випробували новий майданчик на тренуваннях, і залишилися задоволені новим покриттям, і тепер з нетерпінням очікують першої гри на новому паркеті, в якій, звичайно, намагатимуться не впасти лицем у багнюку, порадувавши своїх вболівальників черговою перемогою.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

После более чем удачной выездной серии (все-таки семь очков в трех матчах – довольно неплохой результат) "Кардинал-Ровно" снова сыграет дома. И ровенскую команду уже ждет сюрприз: это новый паркет в спорткомплексе ДЮСШ-4, который, как надеются в Ровно, будет приносить удачу.

Отметить "обновку" подопечные Сергея Подубного, естественно, хотели бы победой. Заодно хозяева площадки явно хотят продолжить свою беспроигрышную серию, которая насчитывает уже четыре матча. Лишь однажды "кардиналы" до этого проиграли – в стартовом туре "Локомотиву". И то – могли ровенские футзалисты вырвать ничью. Но "Локо" таки увез тогда три очка из Ровно. Поэтому, на данный момент "Кардиналу" вряд ли хочется оборвать свою серию. Да, соперник – такой же неуступчивый, как и "Кардинал". Но здесь сразу же всплывает еще один козырь от "Кардинала" - статистика очных встреч, которая пока в пользу именно команды из Ровно. "Спортлидер+" только один раз смог снять "скальп" с ровенского коллектива. Хотя в двух последних встречах между этими командами были зафиксированы ничейные результаты.

Хотя нынешний "Спортлидер+" вполне реально может немного исправить статистику на свой лад. Подопечные Виктора Мглинца сейчас показывают неплохой футзал, и это отражается на результатах команды. Более того – в минувшем туре "Спортлидер+" стал первой командой в этом сезоне, которая смогла забить двухзначное количество мячей. А именно – одиннадцать. Правда, и пропустили "лидеры" тоже много. Тем более, не стоит забывать, что у подолян из-за дисквалификаций не сыграют Педяш и Лысенко, получившие в матче с "Титаном-Зарей" по красной карточкой. Особенно ощутимой, наверное, будет потеря Лысенко, ведь Максим сейчас является основным стражем ворот подолян. И в этом сезоне Лысенко неоднократно данный факт подтверждал. Что ж, посмотрим, насколько эти потери скажутся на игре "Спортлидера+". И смогут ли хмельниччане продлить свою голевую феерию? Ведь обычно так бывает, что после сверхрезультативного матча наступает голевая засуха. Вот теперь подопечные Виктора Мглинца и проверят на практике это поверье. А чем эта проверка закончится – узнаем после финального свистка.

 

Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

Категорія: Футзал | Переглядів: 624 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz