null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Грудень » 29 » МФК "Кардинал-Рівне" - "Приват" 7:2. Та інші матчі туру. ВІДЕО
00:30
МФК "Кардинал-Рівне" - "Приват" 7:2. Та інші матчі туру. ВІДЕО

Свою сьому у чемпіонаті Екстра-ліги перемогу міні-футбольний клуб «кардинал-Рівне» здобув впевнено і невимушено. Аутсайдер чемпіонату, криворізький «Приват», так і не зумів попсувати рівнянам нерви перед Новорічними святами.

Хоча, вже на старті поєдинку гості, яких до речі зараз тренує екс-наставник ще львівського «Кардинала» Олександр Юзик, «огорошили» рівнян швидким голом.

Вже на другій хвилині гри після швидкої контратаки Антон Клушин ударом з флангу застав зненацька Віталія Дєнюжкіна – 0:1.

Господарі, втім, не знітилися і одразу провели одну із фірмових комбінацій. Танський п’ятою підробив передачу на хід Сергію Піддубному – забити тому завадив воротар.

Біля протилежних воріт свого щастя шукав кращий голеадор ліги, Роман Бакум. Після фолу Євгена Ланка лідер криворізького клубу змусив похвилюватися рівненських вболівальників. Його прямий удар зі штрафного Віталій Дєнюжкін відбив із чималими труднощами.

Масла у жар підливав той факт, що за перші п’ять хвилин зустрічі «Кардинал» назбирав п’ять фолів. За таких обставин кожна наступна помилка команди Сергія Піддубного могла стати фатальною. На щастя, рівняни зуміли зібрати волю в кулак і знайшли аргументи на противагу швидкій і самовідданій грі криворожан.

Йшла восьма хвилина матчу. Після ауту справа Михайло Волянюк виконав простріл на п’ятачок воріт гостей. Голкіпер «Привата», Микола Дурбан, дещо запізно зреагував на небезпеку і це дозволило Артему Фаренюку спокійно замкнути дальню стійку – 1:1.

Ще за декілька секунд рівняни вийшли вперед у рахунку. Після обрізки «Привата» в обороні Олександр Басіч зряче бив під перекладину воріт Дурбана. Цього разу воротар зіграв надійно і перевів м’яча на кутовий. Після розіграшу стандарту знову спрацювала зв’язка Фаренюк - Волянюк. Артем своєю активністю відволік увагу суперників, а Михайло потужним ударом «прошив» воротаря ударом у вільну зону – 2:1.

Гості розпочали гру із центра і одразу отримали у свої ворота ще один гол. Після чергового кутового справа Сергій Піддубний практично з лицевої лінії несподівано пробив у ближній кут воріт «Привата», під опорну ногу воротарю – 3:1.

Олександр Юзик взяв вимушений тайм-аут, аби заспокоїти своїх хлопців, які відчутно «попливли».

Щоправда, настанови тренера суттєво на гру гостей не вплинули. Практично одразу рівняни повторили комбінацію, що призвела до першого взяття воріт «Привата». Волянюк знову сильно прострілив справа, а Фаренюк міг замикати дальню стійку. Щоправда, цього разу Артем чомусь виявився неготовим до такої передачі партнера.

У відповідь гості організували атаку, яку завершував Антон Клушин. Його удару трохи не вистачило точності.

Свій сьомий гол у сезоні мав забивати Євген Ланко. За чотири хвилини до перерви його на ударну позицію вивів Мар’ян Маринюк. Втім, Євген пробив якось безхитрісно і прямо у Дурбана.

Тут же оформити дубль міг Волянюк. Михайло вирішив технічно «підсікти» м’яча над воротарем, що вже стелився по паркету, але перекинув і ворота.

Практично із сирено на перерву господарі організували ще одну домашню заготовку. Артем Фаренюк головою замикав передачу партнера через увесь майданчик. Щоправда, цього разу Артем схибив.

У перерві відбувся анонсований благодійний аукціон. Рівненські вболівальники настільки жваво торгувалися за виставлені клубом лоти, що навіть трохи затягнули паузу між таймами. За футболку Сергія Пуддубного, м’яч із автографами гравців команди та клубний шарф у підсумку вдалося виручити майже тисячу сто гривень. Крім того, на потреби українських бійців, що після участі в АТО нині лікуються у Рівненському госпіталі, пішли і всі кошти виручені від продажу квитків на гру. А це – ще понад п’ять з половиною тисяч гривень.

Після відновлення гри, глядачі знову побачили дещо розслаблений «Кардинал». Як і першому таймі рівняни досить швидко «назбирали» критичні чотири фоли. І знову були змушені грати обережно. 

Гості ж навпаки – постійно лізли на рожон, намагаючись зачепитися бодай за одне очко. У гру регулярно доводилося вступати Віталію Дєнюжкіну. Спершу він зреагував на непростий удар Бакума. А згодом виручив після пострілу Горла.

«Кардинал» натомість, розуміючи свою перевагу над суперником, грав роль удава. Рівняни вичекали поки запал гостей дещо спав і провели ряд власних разючих випадів. Після розіграшу штрафного міг забивати Маринюк. М’яча після його удару з лінії воріт вибив хтось із гравців «Привата». Сергію Піддубному відзначитися вдруге у матчі завадила неточність.

А от Михайло Волянюк свій шанс використав. Габаритний атакер рівнян знову пробив з правого флангу і м’яч рикошетом від стійки опинився у сітці – 4:1.

Ще за три хвилини гості знову розігрували з центра. Сергій Піддубний вискочив тет-а-тет із Дурбаном, голкіпер вибив м’яча з-під ніг у граючого тренера «Кардинала», щоправда прямо на ногу Мар’яну Маринюку. Останньому ніхто не заважав метрів з десяти вразити порожні ворота – 5:1.

До слова у цьому епізоді Микола Дурбан зазнав пошкодження. Його на майданчику замінив Роман Юдін.

Забігаючи на перед, зазначимо, що не дограв матч до кінця і воротар «Кардинала» Віталій Дєнюжкін. Він у боротьбі з Євгеном Бакланом пошкодив коліно і поступився місцем у воротах Івану Гурку.

На цей момент рахунок у матчі був уже 6:1 на користь господарів. Віталій Танський впіймав відскок після чергового гарматного пострілу Волянюка і ідеально точним ударом спрямував м’яча у дальній верхній кут воріт «Привата».

На 31-й хвилині дубль оформив Маринюк. Олександр Басіч поборовся із кількома суперниками і «на тарілочці» виклав передачу партнеру. Мар’ян забивав вже у порожні ворота – 7:1.

За шість хвилин до сирени «Приват» трохи підсолодив гіркоту чергової поразки. Красень гол діагональним ударом з лівого флангу атаки забив Денис Божко – 7:2. Нагадаємо, саме з таким рахунком «Кардинал» обіграв «Приват» у матчі першого кола чемпіонату у Кривому Розі.

Останні хвилини зустрічі команди провели в обопільних атаках, практично не обороняючись. Особливо багато реальних гольових моментів за цей час зіпсували саме гості. У деяких епізодах гравців «Привата», мабуть, самі не розуміли, як могли схибити. Втім, рахунок на табло так і не змінився.

«Кардинал» продовжує гонку у турнірній таблиці за «Спортлідером» та «Енергією». Гру наступного туру рівняни проведуть 24-го січня вдома якраз проти клуба зі Львова.


«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Приват» (Кривий Ріг) – 7:2 (3:1).

«Кардинал»: Віталій Дєнюжкін (Іван Гурко, 30) - Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Віталій Кашуба, Віталій Танський, Володимир Кручок, Володимир Сондак, Дмитро Ситник, Євген Ланко, Мар’ян Маринюк, Михайло Волянюк, Сергій Піддубний.

«Приват»: Микола Дурбан (Роман Юдін, 25) - Олександр Мазенко, Антон Клушин, Денис Божко, Дмитро Делятинський, Євген Баклан, Ігор Горло, Микита Сторожук, Микола Грабюк, Роман Бакум, Сергій Путін.

Голи: Артем Фаренюк (8), Михайло Волянюк (8, 25), Сергій Піддубний (10), Мар’ян Маринюк (27, 31), Віталій Танський (30) - Антон Клушин (2), Денис Божко (34).

Попередження: Роман Бакум (22). 
Більше інформації про Чемпіонат України з футзалу читайте на Офіційному сайті МФК "Кардинал-Рівне"

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Олександр ЮЗІК: «Ми плануємо провести зміни в колективі» ВІДЕО

Відеокоментар головного тренера команди "Приват" Олександра Юзика після матчу дванадцятого туру Чемпіонату України з футзалу, в якому криворізька команда поступилась МФК "Кардинал-Рівне" з рахунком 2:7.

Не примушуючи чекати представників преси, за традицією першим на післяматчеву прес-конференцію з’явився головний тренер «Привату» Олександр Юзік.

- Приємно, що ми взяли участь в такій акції, яку провів МФК «Кардинал-Рівне». В такий важкий час нам треба обов’язково звернути увагу на те, що в нас відбувається в країні. Вважаю цю акцію вчасною, адже вона якраз для тих людей, які борються не на майданчику, а захищають нашу країну в зоні АТО. Тому ми всією командою підтримуємо таку акцію.

А відносно гри, чи відповідає їй рахунок? Ви всі спортивні люди, і все самі прекрасно бачили і розумієте ситуацію. І те, що відбувається на майданчику, і те, що поза ним. Сьогодні, на жаль, доводиться констатувати ще раз, і ніби в кожному інтерв’ю я це повторюю, постійно розмовляю з керівництвом клубу і хлопцями. На даний час в колективі є 5-6 чоловік, які вже зараз можуть досягати результату і на рівних грати з командами Екстра-ліги. Іншим же футболістам треба підтягуватися до необхідного рівня, намагатися виконувати те, що до них доносить тренер, та те, що відпрацьовується на тренуваннях, і не боятися втілювати це на майданчику.

Ніби у нас все проходить, як слід. Ми багато часу приділяємо аналізу ігор, тактичним напрацюванням на тренуваннях. І здається на тренуваннях все проходить, але, на жаль, цим і відрізняється досвідчений футболіст від новачків, які, вийшовши на майданчик в офіційній грі, про все забувають. Таке враження, що в їхній голові відбувається ніби збій, і вони все втрачають. Ось, коли вони навчаться не відрізняти тренувальну гру від офіційної, вірю, що тоді і буде результат. Я кожного разу їм довожу, що результат робиться від першої до останньої секунди. І якби не складалася гра, поки не прозвучить фінальний свисток, вона ще не програна.

Зрозуміло, що сьогодні «Кардинал» грав на результат, і хлопці очевидно були вже десь на новорічних святах – відкривали шампанське. Проте, ми в другому таймі створили достатню кількість моментів. Лише після пропущеного сьомого голу, я нарахував 5-6 моментів, після яких ми повинні були «розписуватися» у воротах. Ось тут і робиться результат. Я їм ще раз наголосив, що свого часу дуже розумна людина сказала: «Поки не відбувся фінальний свисток – гра не програна». Вони сьогодні цього не виконали.

Проте, якби там не було, я все одно привітаю хлопців зі стартом в Екстра-лізі. Хтось із них залишиться в команді, хтось ні. Ми плануємо провести зміни в колективі, і вже 17 січня, коли ми знову гратимемо тут уже кубкову гру, ви побачите значно змінений склад «Привату», і сподіваюся, що результат теж буде зовсім іншим. А сьогодні, маємо те, що маємо.

Наостанок хочу привітати всіх з наступаючими святами – з Новим роком, з Різдвом, побажати гарно відсвяткувати, і після свят з новими силами повернутися на майданчик.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

Сергій ПІДДУБНИЙ: «В нас головні ігри ще попереду»  ВІДЕО

Післяматчевий відеокоментар головного тренера МФК "Кардинал-Рівне" Сергія Піддубного після гри дванадцятого туру Чемпіонату України з футзалу, в якому рівняни перемогли криворізький "Приват" 7:2.

Якщо тренера «Привату» не довелося довго чекати, то Сергія Піддубного, який не лише керував діями команди, як головний тренер, а й сам брав безпосередню участь у грі, довелося трохи зачекати.

- На жаль, вже на початку гри ми пропустили досить нелогічний гол, але на щастя в подальшому нам вдалося опанувати себе і довести гру до логічного завершення. Саме головне – це те, що ми перемогли і здобули три очки. Як відомо, «Енергія» програла в Покровському, і ми впритул наблизилися до неї. І тепер нас віддаляє від третього місця лише одне очко. А наступний матч чемпіонату ми якраз і проводимо вдома з львів’янами. Ось у цій грі і буде розігруватися так звані 6 очок. Тому будемо налаштовуватися на цю гру і відповідно готуватися до неї.

Одне, що хочу сказати, мене в цьому чемпіонаті явно турбує і вибиває нас із колії зовсім незрозумілий календар. Як його складали? Ось подивіться самі. То ми граємо три поспіль гри в гостях, а то тричі поспіль приймаємо суперника в себе. Потім провели три гри і знову майже місячна пауза. Це для команди дуже погано, адже ми випадаємо з ігрового ритму. Не витримується мікроцикл тренувального процесу. І це все я вважаю великим мінусом.

Наступну гру ми знову проводимо з «Приватом». Але це вже буде зовсім інша гра, адже це кубковий матч. Окрім того, мені відомо, що «Приват» планує дозаявити гравців, які вже пограли в Екстра-лізі. Тому, як воно буде далі, побачимо. Але на це не треба зважати, адже в кубкових іграх не важливо – хто суперник. Потрібно демонструвати свою гру. Я особисто хочу бачити на майданчику, щоб майстерність наших гравців росла, адже поки що деякі грають не так, як мені хотілося б.

Ще одним фактором є те, що в нашій команді відсутня конкуренція в боротьбі за місце в складі. Ось у минулому матчі в нас травмувався Кашуба. Як для мене, він дуже важливий гравець, справжня бойова одиниця. Який на старті зіграв дуже ефектно і ефективно, а потім дещо здав. Але він свій рівень тримає. І ніби підводячи підсумки 2014 року, хочу зазначити, що я не помилився обравши цього гравця. Він весь час тримав свою планку і нижче своїх можливостей не грав. Можливо в одній грі – з «Локомотивом», але на це є свої причини. А так він досить важлива фігура в нашій команді. Тому бажаю йому, щоб він по скоріше вилікувався і допомагав нам й надалі.

На свята ми не роз’їжджаємося на довгий період. Плануємо надати футболістам два дні на Новий рік. Зрозуміло, що будемо відпочивати і на Різдво. Проте є в нас гравці, які живуть не так близько від Рівного, і я йду їм назустріч. Вони на Новий рік їдуть додому святкувати, і виникає проблема із зворотними квитками. Це може дещо вплинути на тренувальний процес. А все через те, що в нас не має достатньої кількості гравців, щоб створити бодай якусь конкуренцію за місце в складі. Тому якщо один-два гравці випадають, чи відсутні з певних причин, нам немає ким їх замінити. Трапляється, що той чи інший гравець на певний час втрачає форму, і знову ж таки проблема замінити ніким. І як показала практика, перед грою з «Локомотивом» довелося відпустити Фаренюка в ВУЗ на тиждень. Він поїхав на тиждень, а коли повернувся, це був вже не той Артем. Від нього залишилися «ріжки та ніжки». Ще й досі він не може зібратися. Тобто, якщо людина випадає на тиждень з тренувального процесу, то потім їй треба надолужувати згаяне, а так як у нас кожний гравець на рахунку, потрібно щось мудрувати, варіювати складом і т.д.

Але в нас головні ігри ще попереду. І найголовніше, щоб не було травм, а ми в свою чергу будемо грати на позитивний результат і награвати нові комбінації, доводячи їх до автоматизму.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

 

Вашему вниманию обзор 12-го тура чемпионата Украины от Интернет-издания "Первый футбольный"

Вот и подошла к концу первая часть (она же осенняя с примесью декабрьских дней) Экстра-лиги. Позади 12 туров, которые подарили болельщикам немало зрелища и пищи для размышлений. Хотя сам 12-й тур прошел довольно прогнозируемо, подтвердив все закономерности. Кроме одной...

Факт тура

Лидеры есть лидеры, и они выдержали. Перед отчетным туром у ЛТК и Локомотива было по 25 очков, а у идущей за ними Энергии - 24. То есть, в результате любой осечки луганчан и/или харьковчан «энергетики» могли спокойно стать вторыми (а то и первыми). И после потери очков «телефонистами» и «железнодорожниками» в 11-м туре не все могли уверенно говорить об их победах в последних матчах года.

Но нос скептиков был хорошенько утерт. ЛТК в своем стиле справился с Ураганом, а Локомотив «разобрал на запчасти» Лукас. Подопечные Романа Ковальчика забили в начале матча, быстро пропустили, но потом поднажали и все-таки провели победный мяч. При этом условные хозяева поля давали гостям и поатаковать, но луганская молодежь все-таки больше «обросла мясом», нежели ее ивано-франковские сверстники, поэтому в нужные моменты разобралась, как взять игру под свой контроль и извлечь из этого максимум. При этом на 27-й минуте Рось мог снять все вопросы, забей Артем пенальти. Но, увы: Колток оказался проворнее и опять стал героем. Правда, это так и осталось в тени общего результата.

Локомотив добыл победу гораздо легче, в своем фирменном стиле. Сначала «железнодорожники» играют и позволяют играть сопернику. Локо и Лукас забили в середине первого тайма (хотя кременчужанам откровенно помог Иваняк, который снес соперника в своей штрафной и заработал пенальти), мяч с охотой летал в обе стороны, чаша весов особо не склонялась в чью-то пользу. Но потом настал перерыв, Евгений Рывкин наверняка зарядил своих подопечных хорошеньким нагоняем, благословил правильной установкой, и Локомотив заиграл как чемпион. В результате за второй тайм хозяева поля провели еще пять мячей на разный вкус и цвет, а молодой Шамли даже дубль сделал (причем за одну минуту).

Выдержали также Спортлидер Плюс и Кардинал-Ровно. Последний ждал осечки хмельнитчан, что в случае победы выводило «кардиналовцев» на чистое четвертое место. И команда Сергея Поддубного свой матч провела на «ура», разгромив Приват. Да, в последнее время о криворожанах часто говорят «есть прогресс и рост», но под конец осени Кардинал сумел собраться и в фирменном стиле разложить все по полочкам. У ровенчан забили сразу пять игроков, а Маринюк и вернувший былую форму Волянюк сделали по дублю. В принципе, Кардинал-Ровно сыграл на своем уровне и добыл закономерную победу.

Благодаря этому ровенчане на пару часов таки вскочили на четвертое место, но Спортлидер вышел на площадку и с легкостью себе вернул его. Хотя первый тайм прошел с частыми признаками упорной борьбы, а на 27-й минуте СумДУ даже сократил отрыв к двум мячам, сделав счет 2:4. Тут бы, казалось, поднажать и прыгнуть выше головы, но вместо этого СумДУ просто провалился. Хотя, признаться, и Спортлидер играл здорово. В общем, хмельнитчане расправили крылья и за 11 минут сделали счет 11:2 (!) в свою пользу! Это стало самой крупной победой в этом сезоне на сегодняшний день.

Фишка тура

А вот Энергия не устояла. И это было неожиданно. Понятно, что никто не мог обещать львовянам легкой жизни в Покровском, но именно Энергия была одной из немногих (если не единственной), кто набирал от матча к матчу, и в декабре вышел на очень хороший уровень. Именно Энергия в этом сезоне стала единственной командой, кто смог обыграть и Локомотив, и ЛТК. И именно у Энергии была серия из девяти безпроигрышных поединков...

Но тут дело не в Энергии. Титан-Заря - вот кому аплодисменты. Команда Виталия Соломки показала, чего добилась за осеннюю часть чемпионата. В начале сезона покровчане получили пару хороших шишек, потом освоились и начали прибавлять, ну а под конец вышла на уровень, который позволяет смело посягать на верхнюю часть таблицы. При этом Титан не просто выиграл у Энергии, отскочив с помощью контратак и ударов по пустым воротам. Хозяева ПЕРЕИГРАЛИ более именитых гостей, выдав очень качественный матч. Наверняка галичане даже растерялись, увидев такие расклады. Пока команда Максима Павленко собиралась и перестраивалась, уже к 29-й минуте хозяева вели - 4:1. После этого Энергия все-таки напомнила, что она - вице-чемпион Украины. Но гандикап был уже сделан, победа крепко схвачена, и Титан позволил лишь сократить разрыв. Но не более.

Герой тура

Валерий Грицовец стал одним из воплощений прогресса Титан-Зари. Под конец первой части парень разыгрался не на шутку, и в матче с Энергией оформил не только первый дубль в Экстра-лиге, но и четырехматчевую голевую серию. И сейчас именно Грицовец был одним из главных действующих лиц на паркете.

Также поздравляем Дмитрия Калукова, который после небольшого «молчания» снова напомнил о себе и сделал первый хет-трик в сезоне. А вместе с этим заставил Романа Бакума подвинуться на позиции лучшего бомбардира чемпионата.

P.S. На этом с обзорами матчей - все. Команды уходят на перерыв, в основном до 8 января. Но в это время мы только наберем обороты: вас ждут эксклюзивные интервью с тренерами и лучшими футзалистами осени, разбор выступлений каждой команды с детальной статистикой, а также видео лучших голов и сейвов первой части чемпионата! Так что оставайтесь с нами, и даже в разгар самых веселых гуляний найдите минутку утолить свой футзальный голод! ;)

12 тур

26.12.2014

ЛТК (Луганск) - Ураган (Ивано-Франковск) - 2:1
Голы: Лазыкин (5), Мануйленко (21) - Пелех (5).
На 27-й минуте Рось не реализовал пенальти (вратарь).
ЛТК: Савенко - Милинький, Цапов, Рось, Кожемяка - Лазыкин, Дзюба, Лысенко, Мануйленко - Литвинов, Зеленкевич, Карбула, Илькив. Тренер: Роман Ковальчик.
Ураган: Колток - Киндратив, Симка, Зварыч, Горбатый - Пелех, Корсун, Миколюк, Лясковский - Рудавец, Баланик, Биров. Тренер: Иван Скицко.
Арбитры: И.Якимишин (Львовская обл.), И.Кравченко (Сумы).
Предупреждены: Кожемяка (13) - Киндратив (16), Миколюк (18), Колток (36).

Локомотив (Харьков) - Лукас (Кременчуг) - 6:1
Голы: Белоцерковец (9), Журба (26, 35, 10-метровый), Шамли (31, 31), Овсянников (40) - Кулька (10, пен.).
Локомотив: Иваняк - Белоцерковец, Д.Сорокин, Овсянников, Журба - Киселев, Бондарь, Д.Клочко, Федорченко - Шамли, Е.Клочко, Рогачев, Бессалов. Тренер: Евгений Рывкин.
Лукас: Иванченко - Тарасенко, Лемиш, Заворотный, Рыбак - Манькивский, Цвелых, Данилейко, Смирнов - Крупин, Кулька, Лапа, Недосека. Тренер: Валентин Цвелых.
Арбитры: Я.Вовчок (Ивано-Франковск), С.Подворный (Хмельницкий).
Предупреждены: Иваняк (10), Шамли (34) - Заворотный (35).

27.12.2014

Титан-Заря (Покровское) - Энергия (Львов) - 6:4
Голы: Мудрак (11), Грицовец (15, 29), Пичкуров (20), Шеховцов (36), Кулик (39) - Багряк (7), Кузь (35), Павленко (38), Струк (40).
Энергия: Питуля (Кардаш, 29) - Кордоба, Кузь, Федюк, Багряк - Павленко, М.Грицына, Н.Грицына, Струк. Тренер: Максим Павленко.
Арбитры: Г.Гора (Киев), И.Овчинников (Симферополь).
Предупреждены: Черный (17) - Кордоба (35).

Кардинал-Ровно - Приват (Кривой Рог) - 7:2
Голы: Фаренюк (8), Волянюк (8, 25), Поддубный (10), Маринюк (27, 31), Танский (30) - Клушин (2), Божко (34).
Кардинал-Ровно: Денюжкин (Гурко, 30) - Басич, Фаренюк, Кашуба, Танский - Волянюк, Кручок, Ланко, Маринюк, Поддубный, Сондак, Сытник. Тренер: Сергей Поддубный.
Приват: Дурбан (Юдин, 25) - Мазенко, Клушин, Божко, Делятинский - Баклан, Горло, Сторожук, Грабюк, Бакум, Путин. Тренер: Александр Юзик.
Арбитры: С.Дребужан (Закарпатская обл.), Л.Жиронкин (Луганск).
Предупрежден: Бакум (22).

СумДУ (Сумы) - Спортлидер Плюс (Хмельницкий) - 2:11
Голы: Ганжа (18), Петраков (22) - Михайленко (18, 40), Калуков (19, 20, 29), Власович (27, 37), Рыбак (30, 39, 40), Доманский (33).
СумДУ: Хавренко (Ситнер, 38) - Бурдюг, Мороз, Ганжа, Мысловский - Смоляк, Петраков, Сорока, Чухненко - Таран, Прощенко, Кириленко. Тренер: Сергей Песоцкий.
Спортлидер Плюс: Тимощук - Чуднов, Калуков, Рыбак, Власович - Михайленко, Педяш, Шеремета, Доманский - Мартынюк, Лысенко. Тренер: Виктор Мглынец.
Арбитры: А.Лютый, Б.Киндий (оба - Львов).
Предупрежден: Лысенко (19).

Турнирная таблица

Команда И В Н П М О
1  ЛТК 12 9 1 2 33-16 28
2  Локомотив 12 9 1 2 42-12 28
3  Энергия 12 7 3 2 48-26 24
4  Спортлидер Плюс 12 7 2 3 52-31 23
5  Кардинал-Ровно 12 7 2 3 43-28 23
6  Ураган 12 5 2 5 37-26 17
7  Титан-Заря 12 5 2 5 39-38 17
8  Лукас 12 3 0 9 30-57 9
9  СумДУ 12 0 2 10 17-60 2
10  Приват 12 0 1 11 29-76 1

Бомбардиры

12 Роман БАКУМ (Приват),

12 Дмитрий КАЛУКОВ (Спортлидер Плюс).

11Сергей ЖУРБА (Локомотив),

Сергей РЫБАК (Спортлидер Плюс).

9 Виталий БАГРЯК (Энергия).

13 тур

24.01.2015

Приват - Лукас

Кардинал-Ровно - Энергия

Ураган - Титан-Заря

Спортлидер Плюс - ЛТК

СумДУ - Локомотив

Лев Миргородский, 1Football.info

Категорія: Футзал | Переглядів: 910 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz