null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » МФК "Кардинал-Рівне" переміг "Ураган". +ВІДЕО
14:47
МФК "Кардинал-Рівне" переміг "Ураган". +ВІДЕО

Матчем проти "Урагану" рівненський "Кардинал" завершував свою виїзну серію. Враховуючи те, що попередні два поєдинки на виїзді для підопічних Сергія Піддубного склалися більш-менш вдало, то у гостей було явне бажання продовжити свою безпрограшну виїзну серію. І в першому таймі, точніше - на його початку, "кардинали" показували, що їх наміри мають реальне підґрунтя. Рівняни більше володіли м'ячем і намагалися частіше загрожувати воротам Бірова. 

Про матч в Івано-Франківську, а також підсумки п'ятого туру Чемпіонату України з футзалу у нашому матеріалі.

Що ж стосується "ураганівців", то вони, мабуть, не відразу увійшли в гру. Тільки в середині першої 20-хвилинки підопічні Івана Скіцка почали "прокидатися". Однак це не дало належного ефекту. Тим більше, "Кардинал" продовжував володіти ініціативою. Правда, до взяття воріт "Урагану" справа не доходила. А ось у господарів в одному з епізодів міг би статися гол, якби Зварич точніше пробив по воротах Дєнюжкіна. Тим не менш, цей момент став своєрідним стимулом для івано-франківців, які могли забити ще до перерви, але зробити це не зуміли.

Покарання за невикористані моменти для "Урагану" було практично на початку другого тайму, коли Танський зумів пробити з гострого кута - м'яч затріпотів у воротах Бірова. Для "Урагану" це вже був дзвіночок до того, що потрібно постаратися перебудуватися, поки не прийшли куди більші проблеми. Проте зробити це "дракони" не змогли. Яскраве тому підтвердження - рахунок 3:0 на користь "Кардинала" вже на 31-й хвилині. Спершу Сімка зрізав м'яча у власні ворота після прострілу з кутового, а згодом Сондак у контратаці поцілив у ближню "дев'ятку" з кількох метрів.

І часу на те, щоб відіграти такий гандикап, у підопічних Івана Скіцка було мало. Але він все-таки був. Тому, наставник "Урагану" відразу взяв тайм-аут. І він подіяв - вже через деякий час Миколюку вдалося відіграти один м'яч - красивим пострілом у дальню "дев'ятку" після пасу з кутової позначки. І ще залишався час для того, щоб забити ще два голи. І господарі майданчика це розуміли, тому й посилили тиск на ворота Дєнюжкіна. Однак, дивідендів це не приносило. 

Зрештою, івано-франківці змушені були перейти на гру з п'ятим. І цей крок подарував "ураганівцям" надію. Точніше, подарував її Ланко, який записав на свій рахунок автогол. Однак, врятувати цей поєдинок "Урагану" так і не вдалося. Таким чином, "дракони" знову не змогли зачепитись за очки вдома. А ось "Кардинал" може спокійно вирушати додому і після довгої перерви готуватися до своєї першої домашньої гри на новенькому паркеті місцевого залу ДЮСШ-4.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, UA-Футбол.

 

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 5 тур

"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 2:3 (0:0)

18 жовтня. 14:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 300 глядачів.

Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Кіндій (Львів). Спостерігач арбітражу: Соболевський (Радомишль).

Ураган: Біров - Кіндратів-к, Сімка, Зварич, Горбатий - Баланик, Корсун, Боргун, Лясковський - Пелех, Миколюк.

Кардинал-Рівне: Дєнюжкін - Маринюк, Танський-к, Піддубний, Ланко - Кашуба, Ситник, Басич, Фаренюк - Сондак.

Голи: Миколюк (33), Ланко (38, автогол) - Танський (24), Сімка (27, автогол), Сондак (31).

Попередження: Піддубний (16).

 

Післяматчева прес-конференція головних тренерів команд "Ураган" (Івано-Франківськ) Івана Скіцка та МФК "Кардинал-Рівне" Сергія Піддубного.

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер "Кардиналу-Рівне":

- Найперше скажу, що в плані гри не все вийшло так як ми хотіли, але, чесно кажучи, пріоритетним завданням для нас був результат. Мети ми досягли - отримали бажані три очки, тож я задоволений. Як ви знате, у нашому залі установлювали новий паркет, тож доводилося працювати на невеликому за розмірами спортивному майданчику, тому ми розуміли, що в кінці гри можемо фізично "підсісти". Але я радий, що ми витримали і "фори" у три м'ячі нам таки вистачило для перемоги.

- Чи відчули перевагу над молодим "Ураганом"?

- "Ураган" і справді молода команда, але перспективна і хороша. З івано-франківцями ми двічі грали влітку на товариських турнірах і програвали, тож і сьогодні могли зазнати поразки. Звісно, що їм поки не вистачає досвіду, але явної переваги на майданчику ми таки не відчули. Загалом гра була рівна.

- Позаду вже 5 турів, які враження від чемпіонату?

- Збільшилась кількість команд, і це є явним плюсом, грати стало значно цікавіше. Єдине, що я не очікував, що будуть такі великі паузи, вони сильно даються взнаки. Хоча для "Кардиналу" остання перерва була швидше "на руку", адже ми не мали де повноцінно тренуватися. Однак хочу зазначити, що загальний рівень чемпіонату впав, багато майстерних гравців виїхали за кордон. Хоча з іншого боку, є хороша можливість проявити себе молодим виконавцям. Думаю, якщо ми зараз зробили крок назад, то на перспективу, сподіваюсь, це буде два кроки вперед.

Щодо нашого місця в турнірній таблиці, то на даний момент, можливо, воно і закономірне. Сподіваюся, що з часом, ми зможемо "вибратися" і вище 3-4 позиції. Звичайно, якщо не буде травмованих. Загалом, потрібно багато ще працювати. Головне, щоб в країні був мир, а ми будемо докладати максимум зусиль, щоб милувати око глядача. І, звісно, хочу подякувати нашим вболівальникам, що приїхали підтримати нас до Івано-Франківська, це вселяло у нас віру.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":

- В першу чергу хочу привітати "Кардинал-Рівне" з перемогою. А нам, безумовно, образливо програвати такі матчі. Ми не розраховували на поразку, адже до цієї гри готувалися дуже серйозно та відповідально, досконали вивчили суперника. В перерві я говорив хлопцям, що долю цього поєдинку, швидше за все, вирішать індивідуальні дії. В підсумку так і сталося. У нас не було такого лідера, який би зміг обіграти "один в один", а в "Кардиналі" з цією місією прекрасно впорався їхній капітан Віталій Танський.

Як завжди не вистачило нам досвіду, характеру, але ми працюємо, терпимо, і я вірю, що загальний результат буде позитивним.

- "Урагану" на домашній арені чомусь не щастить…

- Те, що ми не можемо заробити вдома очки - це дуже погано і неприємно. Люди все-таки приходять, вболівають, тому дуже хочеться дарувати їм результативну гру. І мені дуже прикро. Попри те, що "Кардинал-Рівне" - дуже сильний та досвідчений суперник, для перемоги нам не вистачило зовсім трішки, може, хвилини зо дві.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

Після тритижневої паузи відновилися ігри в Екстра-лізі. Судячи з того, наскільки результативним видався цей тур, можна зробити висновок: команди скучили за грою. Ще один висновок можна зробити за підсумками матчу у Сумах, де місцевий "СумДУ", мабуть, провів хорошу роботу над помилками. І це не могло не позначитися на результаті.

Як "енергетики" декласували "кондитерів".

Поєдинок "Енергії" і "Лукаса" пройшов трохи раніше через зайнятість спорткомплексу "Галичина". Однак, навіть це не завадило підопічним Максима Павленка. Львів'яни знову показали, що вдома вони рідко кого відпускають з миром. Не став винятком поєдинок проти "Лукаса". Як і в кубковому протистоянні навесні цього року, "біло-зелені" сповна показали різницю в класі двох команд. Тільки на цей раз вона була навіть більше. Більш того - по такій грі "енергетики" навіть забивали красиві м'ячі, які гідні потрапляння в число кращих за підсумками туру. Можна сказати, що тритижнева пауза пішла галичанам на користь.

Втратили очки там, де не чекали. 

Навряд чи хтось сумнівався в тому, що "ЛТК" зробить все можливе і неможливе для того, щоб заробити чергові три очки у свій актив і продовжити заочну боротьбу з "Локомотивом". Але "СумДУ" просто так обіграти не вдалося. Більше того, підопічні Романа Ковальчика примудрилися зіграти внічию з аутсайдером Екстра-ліги. В принципі, часом здавалося, що ця гра дійсно нічийна. Але в той же час у "телефоністів" було багато моментів для того, щоб забезпечити собі перемогу. Особливо це стосується другого тайму і якимось дивом невикористаного гольового моменту Савенком. Тобто, як не банально, але луганчан підвела реалізація. Не допоміг і Артем Рось, який повернувся в команду. Наступний поєдинок для "ЛТК" буде дуже непростим, адже луганську команду вже з нетерпінням чекає "Локомотив". І втрата очок перед такою важливою грою - не дуже хороший знак для підопічних Романа Ковальчика.

Шабаш у Хмельницькому. 

Найбільш видовищний поєдинок туру, безумовно, був в Хмельницькому. Давненько не доводилося бачити в одному поєдинку аж сімнадцять м'ячів. Вдумайтеся - СІМНАДЦЯТЬ М'ЯЧІВ!!! Напевно, такому результативному поєдинку найбільше були раді вболівальники, які зібралися в спорткомплексі УМВС. Але найбільше вони напевно раді тому, що в цьому гольовому шабаші (а інакше це не назвеш) перемога залишилася за "Спортлидером+". Не можна не відзначити покер Рибака, який став однією з важливих складових перемоги хмельничан з рахунком 11:6. Але і без мінусів не обійшлося. Перший з них - чому "Спортлидер+" за рахунку 8:1 на свою користь вирішив пограти з "Титан-Зорею" у відкритий футзал, який і став причиною того, що гості дещо скоротили відставання в рахунку? І другий мінус - дві червоні картки для гравців хмельницької команди - Педяша і Лисенко. Це було обов'язково чи ні?

Вдалий виїзної епілог для "Кардинала-Рівне". 

Останній матч виїзній серії для рівненського "Кардиналу" був в Івано-Франківську проти місцевого "Урагану". І підопічні Сергія Піддубного завершили свою серію перемогою. Хоча хто знає, як би склалася гра, якби у "драконів" за рахунку 2:3 було трохи більше часу для порятунку гри. Це - мінус для рівнян, які розслабилися при рахунку 3:0 на свою користь і тим самим дали шанс підопічним Івана Скіцка повернутися в гру. Тому, перед тим, як 2-го листопада "кардинали" нарешті зіграють вдома, у Сергія Піддубного буде час для того, щоб вказати своїм підопічним на помилки.

"Локомотив" нестримний. 

Скориставшись тим, що "ЛТК" втратив очки у грі з "СумДУ", харківський "Локомотив" одноосібно очолив турнірну таблицю чемпіонату. Причому зробили це підопічні Євгена Ривкіна, як це вже стало звичним, без якихось особливих зусиль. Просто на класі. Правда, є невелика ложка дьогтю - "залізничники" багато фолили в другому таймі, в результаті чого привезли собі два дабл-пенальті. У грі з аутсайдером Екстра-ліги, звичайно, таке пробачили. Однак, навряд чи в матчах Елітного раунду Кубка УЄФА такі помилки пробачить та ж "Барселона Алуспорт".

Тепер нас чекає ще одна невелика пауза, пов'язана з іграми збірної України в Словаччині. Так що, на майданчиках Екстра-ліги ми зустрінемося тільки 2-го листопада. 

Автор: Артем Терентьєв, спеціально для UA-Футбол

Наступний матч у Чемпіонаті України з футзалу серед команд "Екстра-ліги" МФК "Кардинал-Рівне" проведе на власному оновленому паркеті 2 листопада, і прийматиме хмельницький "Спортлідер+".

Категорія: Футзал | Переглядів: 851 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz