null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 6 » МФК "Кардинал-Рівне" - "Локомотив". ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ + АНОНС
08:01
МФК "Кардинал-Рівне" - "Локомотив". ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ + АНОНС

Матч першого туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги" сезону 2014-2015 відбудеться 6 вересня у м. Рівне, вул. Фабрична, 7, Спорткомплекс "ДЮСШ-4". Початок гри о 13:00. Відеотрансляція матчу на нашому сайті:

Провідні всеукраїнські спортивні видання зробили свої прогнози на матч першого туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги", в якому МФК "Кардинал-Рівне" на власному майданчику прийматиме діючого Чемпіона та володаря Суперкубку країни, харківський "Локомотив". Яким бачать перебіг сьогоднішнього матчу у Рівному журналісти UA-FOOTBALL та SPORT.UA - вашій увазі.

 

 

SPORT.UA: Як посієш, так і пожнеш

Ось і дочекалися любителі футзалу початку нового 22-го сезону. 6 вересня на старт в Екстра-лізі виходять 10 команд, і одним із міст, в якому відбудеться матч першого туру, стало місто Рівне.

Рівне має славні спортивні традиції, але, на превеликий жаль, для місцевих любителів спорту, окрім футзалу і волейболу, в командних видах спорту, не має чим похвалитися, хоча старожили ще пам’ятають запеклі баталії за участю рівненських команд з баскетболу, спідвею і футболу.

Проте повернемося безпосередньо до футзалу. У першому турі рівненський МФК «Кардинал-Рівне» прийматиме минулорічного чемпіона Екстра-ліги команду з Харкова «Локомотив». З яким же багажем підійшли команди до старту, і які зміни сталися в колективах у міжсезоння?

Почнемо з гостей «Локомотива». Як повідомив на передстартовій зустрічі з керівництвом Південної залізниці, яка вже не один рік посильно підтримує команду, головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін, після завершення попереднього чемпіонату команду залишили бразилець Бето, Євген Сірий і Дмитро Камеко, натомість влилися в колектив нові кваліфіковані гравці: кращий бомбардир минулого чемпіонату Євген Рогачов, один із кращих гравців збірної Денис Овсянніков, перспективний молодий гравець Максим Бессалов, і, звісно, досвідчений Дмитро Бондар, який знає, що таке перемога в Кубку УЄФА. Як відмітив на офіційній зустрічі капітан команди Дмитро Литвиненко, «Локомотив» був і залишається клубом, який ставить перед собою лише максимальні задачі. Мова йде про перемогу в кожному матчі, якраз таким чином і здобувають очки і медалі.

Щодо підготовки команди до сезону, то збори «Локомотив» проводив у Польщі та Чехії. Провів дві гри з чемпіоном Чехії «ЕРА-ПАКом» і двічі переміг. Внічию залізничники зіграли з чемпіоном Польщі «Рекордом»  (Бєльско-Бяла), та перемогли 6:0 фіналіста Кубка Польщі команду «ГАФ Ясна». А на передодні старту сезону залізничники в матчі за Суперкубок з переконливим рахунком 8:2 здолали володаря Кубку України львівську «Енергію».

На передсезонній прес-конференції в Рівному на зустрічі із журналістами президент клубу МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка окреслив завдання на сезон, зауваживши, що цього сезону команда просто зобов’язана здобути один із комплектів медалей в Екстра-лізі, і чи жартома, чи цілком серйозно пригрозив, що у разі невиконання поставлених завдань команда припинить існування. На його думку, для виконання поставленого завдання є усі підстави, адже в порівнянні з попередніми роками суттєво покращилося фінансування клубу. І хоча на початок сезону лава запасних бажає бути кращою, проте Володомир Валявка сподівається, що з часом вдасться підсилити колектив, а враховуючи склад команд суперниць, то, окрім минулого чемпіона і нинішнього володаря Суперкубку України «Локомотива», всі інші команди мають більш-менш рівноцінні склади. Тому «кардиналівцям» цілком реально поборотися за один із комплектів нагород.

Не менш оптимістичним був і головний тренер команди «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний, хоча відмітив, що вже не перший сезон планує повісити «бутси на цвях» і зайнятися безпосередньо лише тренерською роботою, але вкотре йому доводиться продовжувати виступи за браком кваліфікованих виконавців. Ось і цього сезону з певних причин керманич розраховував на підсилення колективу одними гравцями, але ті, пообіцявши, не дотримали слова, а в підсумку час було згаяно і втрачено інших можливих потенційних кандидатів.

Проте, Сергій Піддубний не засмучується і вважає, що їм вдасться до закінчення заявочного періоду підсилитися кількома кваліфікованими виконавцями, правда імена цих гравців головний тренер не назвав, а щодо втрат і придбань повідомив наступне:

- З певних причин залишили команду: Сергій Тригубець, Юрій Когут, Андрій Чернієнко, Віталій Лісниченко, Павло Дармовіс. А ось поповнили колектив – Володимир Сондак (1987 р.н.) і Віталія Кашуба (1989 р.н.). Перший –місцевий вихованець, який повернувся із хмельницького «Спортлідера+».

Підготовкою до сезону задоволений, але не радує те, що не вдалося підсилити команду належним чином. Тому доводиться виходити з того, що є на даний момент. З цієї причини розраховуємо, що окрім Маринюка і Танського, лідерські якості повинні проявити Волянюк, Басіч і Фаренюк. Потрібно підтягнутися до лідерів і молодим вихованцям – Кручку і Гарбаруку. Було б непогано, якби набрав необхідні ігрові кондиції Ситник, адже в минулому чемпіонаті цей гравець дещо здав свої позиції. Але молодь не потрібно скидати з рахунку, вона повинна довести на майданчику, що варта місця в основному складі.

Щодо передсезонних турнірів, то ми їхали на всі ігри з однією метою – здобути перемогу. Першу гру в Хмельницькому грали зі свіжими силами і здобули перемогу. У другій поступилися «Спортлідеру+», хоча і не по грі. Позначився брак досвідчених гравців, які б могли взяти гру на себе. Нам не вдалося забити пенальті, та реалізувати зайвого гравця (4 проти 3). І на завершення поразка в грі з «Ураганом». Якщо в попередньому сезоні нам постійно бракувало досвідчених виконавців, тощо вже казати про нинішній склад. Адже, як не як, а Чернієнко і Тригубець – два вагомих футболісти, які не раз допомагали команді, а ще й плюс Когут, окрім того Лісниченко і Дармовіс – теж не останні гравці. Тому зараз доводиться шукати резерви з наявного, потрібен новий «джокер».

У Львові до нас приєднався Віталій Кашуба з Ковеля, який має певний рівень майстерності і є непоганим гравцем. Потрібно відмітити, що на цьому турнірі він показав, що в нього є потенціал. На турнірі ми перемогли львівський «Княжий Ринок», причому вигравали 6:0, а потім, за 8 хвилин до закінчення, змінили воротаря (Дєнюжкіна замінив Гурко), і я почав експериментувати зі складом. Натомість, суперник почав грати з 5-м польовим гравцем. У підсумку хлопці не розібрали всіх гравців, і перемога лише з мінімальним рахунком – 6:5. Зіграли внічию все з тим же «Ураганом» – 3:3, в товариському матчі виграли 2:0 в «Енерії», а згодом в них же виграли 4:2 в матчі за третє місце.

Стосовно чемпіонату, то можу сказати лише одне, що цього року це найоптимальніший варіант проведення. Два кола за участю 10 команд, а потім плей-офф з 8-ми кращих команд. У першому раунді команди грають до двох перемог, а в подальшому до трьох. Назвати несприятливим для нас календар було б неправильно, але можливо виникнуть проблеми із нашим залом, в якому нарешті планується укладання паркету. Тому нам доведеться певний час або переносити матчі, або грати на виїзді. Але ж потрібно буде і десь тренуватися, а це вже неабияка проблема для Рівного, адже більше великих залів у нашому місті не має.

На жаль, у нас не все так гладко, як би цього хотілося. Але ми ще можемо дозаявити гравців до 4 листопада, коли якраз і закінчуються терміни дозаявки. А на даний час спираємося на Танського, Маринюка, Волянюка, Басича, Кручка, Ситника, Фаренюка і Кашубу. Є сподівання, що підтягнеться Сондак, який дещо запізно з’явився в розташуванні команди і поки що не демонструє тієї гри, яку я хотів би від нього бачити. Старається Гарбарук, але йому потрібний ще певний час. В ідеалі таким гравцям необхідно спочатку пройти школу першої ліги. Він і минулого року був нами заявлений, але навіть не було коли його підпустити до складу. Тому зараз у нас ситуація не така вже й проста, але якби там не було ми завжди гратимемо на перемогу в кожному матчі…

Виходячи з вище наведеного стартова гра в Рівному обіцяє бути цікавою і напруженою, і щоб рівнянам здобути перемогу, потрібно буде віддати всі свої сили і продемонструвати все вміння, адже суперник – «Локомотив», на даний час найпотужніший колектив Екстра-ліги, і цим мабуть все і сказано…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA Прогноз Sport.ua – 2:1

UA-FOOTBALL: Команди своєю грою повинні підтвердити статус центрального матчу туру.

Ровенскому "Кардиналу" в первом туре достался не самый легкий соперник. С одной стороны – приятно и почетно начинать чемпионат матчем с действующим чемпионом страны, да еще дома. С другой стороны – учитывая нынешнюю форму "Локомотива", можно не сомневаться, кто будет фаворитом в этой встрече. Тем не менее, мы не будем забывать, что "Кардинал" - "домашняя" команда, и играть в Ровно трудно любому приезжему коллективу.

Стоит еще сделать акцент на том, что у "кардиналов" есть еще один стимул к победе, и причем не только в игре первого тура. Дело в том, что перед командой поставлена задача по итогам сезона оказаться среди призеров. В случае невыполнения подобной миссии дальнейшая "жизнь" команды будет под вопросом, вплоть до прекращения деятельности. Насколько серьезными были эти заявления, покажет время. Но становится ясно, что теперь ровенские футзалисты должны выходить на матчи чемпионата Украины с утроенной мотивации. По-другому просто не может быть.

И не исключено, что именно мотивация поможет "Кардиналу" в игре с "Локомотивом". В принципе, на игру против чемпиона Украины любая команда будет выходить мотивированной. Но в данном случае харьковчанам, наверное, следует ожидать горячего приема от подопечных Сергея Поддубного.

А что же сам "Локомотив"? Подопечные Евгения Рывкина после победы в матче за Суперкубок Украины, понятное дело, пребывают в хорошем настроении. И они абсолютно не против стартовать в новом чемпионате с победы. Для этого у них есть все: скамейка, сыгранность, сплав опыта и молодости, наигранные комбинации, надежная вратарская бригада и ясно видная рука тренера, поскольку Евгений Рывкин знает, что нужно сделать его подопечным в конкретном поединке. Вроде бы команда без слабых мест, не так ли? Но в то же время – мы все видели, как в той же дуэли с "Энергией" стоило только "железнодорожникам" на секунду расслабиться, как они привезли себе 6-метровый, который не позволил Иваняку отыграть свои двадцать минут на "ноль". Так что, с этим моментом "Локомотиву" еще нужно поработать.

Из всех пяти матчей первого тура этот имел статус центрального. Теперь же от команд требуется только одно: подтвердить этот статус на деле.

Артем Терентьев, UA-Футбол Прогноз: 1:3

Категорія: Футзал | Переглядів: 781 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz