null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Лютий » 20 » Кубок України. Чвертьфінали. Анонс
22:16
Кубок України. Чвертьфінали. Анонс

Анонс матчів 1/4 фіналу Кубку України

В нынешнем Кубке Украины командам Экстра-лиги как наворожили! Мало того, что на предыдущей стадии высший дивизион потерял сразу семь своих представителей (включая чемпиона Украины), так и сейчас компания «тяжеловесов» продолжает таять. Несмотря на то, что в четвертьфинале осталось всего три клуба элиты, жребий опять нарисовал экстралиговскую пару и точно дал понять: в Финале четырех будет минимум две элитных команды. 

Главный вопрос 

Больше всего внимания сосредоточено на паре Энергия - Кардинал-Ровно. Два принципиальных соперника имеют немало старых счетов, а сейчас Кардинал как никогда мечтает отобрать кубок у Энергии - действующего его обладателя. И, стоит сказать, небезосновательно. По уровню игры ровнечане мало в чем уступают львовянам, и в этом сезоне уже показали, что могут обыгрывать «энергетиков». Правда, то было дома в рамках чемпионата. В кубке же галичане зачастую играют совсем иначе... Да и Кардинал в этом сезоне любит ставить подножку сам себе, проигрывая совсем нелогично. Поэтому в первую очередь все загвоздки в команде Сергея Поддубного: если «кардиналовцы» правильно настроятся и не наделают глупостей в ответственный момент, им по силам выиграть этот матч даже в основное время.

Вторым будешь? 

Вторым представителем Экстра-лиги в Финале четырех может стать ЛТК, который едет во Львов обыгрывать дерзкий Княжий Рынок. Хотя как знать: возможно, это Княжий Рынок ждет в гости ЛТК, чтобы в своем стиле снять скальп с луганчан? В этом сезоне «купцы» уже не раз показывали, что могут удивлять более маститые команды и добывать нелегкие победы. Правда, зимой коллектив был ослаблен переходами двух ведущих игроков - Ярослава Пысько и Василия Дениса, которые перебрались в соседнюю Энергию. Но и ЛТК сейчас не блещет: после нового года команда Романа Ковальчика проиграла в Экстра-лиге три матча с трех, потеряла своих ведущих исполнителей, и сейчас выглядит разбалансированно. Чем не повод Княжему Рынку воспользоваться такими раскладами и прыгнуть выше головы?

Manzana против первой лиги 

Остальные же две пары составили коллективы из первой лиги и аматорский клуб из Киева - Manzana, которая в предыдущем раунде сенсационно выбила Локомотив. Теперь же команду Тараса Шпички проверит киевский Эпицентр К3, который в 1/8-й обыграл Лукас. Оба коллектива на предыдущей стадии показали довольно качественную игру, каждый со своими особенностями. Эпицентр больше делал ставку на силовой футзал, и в матче с Лукасом «проснулся» не сразу. Manzana же делала упор на длинные передачи и индивидуальные качества отдельных игроков, которые буквально вытянули ничью с Локо (имею ввиду, вратаря Юрия Балашова). В общем, сейчас встретятся совершенно разные команды, которые готовы удивлять друг друга все 40 минут. И сказать, кто из них сильнее - тыкать пальцем в небо.

Еще один киевский коллектив - ХИТ - поборется за путевку в Финал четырех с одесским МКВ. Киевляне явно выглядят предпочтительнее, хотя, возможно, еще не до конца оклемались после трагической потери кипера Киндякова. Но в плане игры ХИТ оставляет очень хорошее впечатление, что лишний раз подтверждает объективность лидерства киевлян в первой лиге. Поэтому МКВ надо хорошенько покопаться в своем арсенале, чтобы найти оружие против гостей из столицы.

Напомним, что 1/4 финала состоит с одного матча. В случае ничьей в основное время сразу пробивается серия послематчевых пенальти.

Лев Миргородский, 1Football.info

 

"Manzana" (Київ) 3:3 (2:1 пен.) "Епіцентр К3" (Київ), матч завершено

П'ятниця, 20.02.2015 р., 14.00, м. Київ, спорткомплекс "ЦСКА"

Арбітри: Роман Проць (Дрогобич), Ігор Кравченко (Суми)

Спостерігач арбітражу: Валентин Савицький (Бориспіль)

Голи: Мельник (23), Бутко (25), Смоловик (++34) - Філатов (15, 39), Сандецький (31)

Кубок України. Негель знову проводить Manzan-у далі

Огляд матчу 1/4 кубку України

Це було справжнє столичне дербі, до яких так звикли київські уболівальники, і до яких ще потрібно звикати усій фут зальній спільноті України. Шанси команд перед матчем розцінювались, як 50 на 50, адже по іменам кожна з команд мала у своєму складі достатньо кваліфікованих виконавців. Тому свою роль повинні були зіграти вдалі командні дії і тренерська рука.

Краще матч розпочали господарі. Вони агресивніше йшли в атаку і раз по раз загрожували воротам Тимошенко. Та більшого, ніж дальні удари, у господарів не виходило, будівельники низько та щільно зустрічали суперника і тим нічого не залишалось, як бити з-за меж 10-метрової зони. Натомість кращі моменти мали гравці «Епіцентру К3». Лише Філатов змарнував як мінімум три виходи віч-на-віч з Балашовим. Та саме Філатову вдалось відкрити рахунок завдяки вдалому удару з-під захисника. «Манзана» заграла ще активніше, але на гру це суттєво не вплинуло, перший тайм більше нічим не запам’ятався.

Не відомо, що казав своїм підопічним Тарас Шпичка, але після перерви їм вистачило кількох хвилин, щоб вийти уперед. Спочатку Мельник завдав влучного удару, а згодом схожий м’яч з м’ячем «імені Філатова» вдався Бутко, 2:1! Малюнок гри, натомість, не змінювався, команди мало контролювали м’яча і намагались якомога швидше доставити його до карного майданчика суперника (до слова, чомусь саме такий, а не комбінаційний футзал полюбляють більшість команд). Усе змінив м’яч Сандецького, який скористався помилкою захисника і вразив вже порожні ворота. Після нього команди розкрились і заграли більш активно. До цього часу «Епіцентр К3» вичерпав ліміт фолів, і до позначки відправився Смоловик. Удар у Євгена вийшов потужним і точним, «Манзана» попереду. Прогнозовано гості пішли у гру з п’ятим польовим, і після кількох втрачених моментів та нереалізованого опонентами 10-метрового Філатов знову пробив Балашова.

Цей момент став практично останнім у основний час, і команди чекала серія післяматчевих 6-метрових. Глядачі одразу згадали подвиг Негеля у матчі з Локомотивом, і не дарма. За рахунку 2:1 на користь своєї команди Володимир у схожому стилі відбив останній удар будівельників і приніс «Манзані» довгоочікувану путівку до «фіналу чотирьох».

В'ячеслав Скоропад, спеціально для АМФУ 

 

"МКВ" (Одеса) - "ХІТ" (Київ)  

Субота, 21.02.2015 р., 14:00, м. Одеса, спорткомплекс "СКА"

Арбітри: Борис Кіндій (Львів), Олександр Сидорук (Вінниця)

Спостерігач арбітражу: Микола Зубко (Черкаси)

Одесити довго чекали на великий футзал у своєму місці. Але жеребкування вже вдруге замість команд Екстра-ліги дарує «МКВ» шанс на проходження у наступний раунд у вигляді команд з ліги нижче. Та не так легко буде морякам здолати суперника, адже це нинішній лідер Першої ліги, команда, яка не зазнала жодної поразки у цьогорічному розіграші, найкраща аматорська команда України сезону 2013/2014, столичний «ХІТ».

Кубок – змагання дійсно цікаве. Саме у кубку аматорські команди можуть заявити про себе на усю країну. Так сталось два сезони тому, коли тоді ще просто учасник чемпіонату міста, столичний «Епіцентр К3», пройшов до півфіналу і лише якимось дивом віддав путівку у фінал майбутньому володарю трофею, львівській «Енергії». Так сталось і минулого сезону, коли вже фіналіст Другої ліги України, кременчуцький «Лукас» зміг досягти таких же висот, що і колеги з Києва. І ось нинішній сезон, який вже став справді історичним – п’ять команд з восьми учасників 1/4 представляють аматорів та Першу лігу! З одного боку це показник рівня нашого чемпіонату, та з іншого – показник росту рівня аматорських команд. А от про те, як наші герої йшли до чвертьфіналу, далі…

«ХІТ», як і його суперник, приймав участь у попередньому раунді кубку. Перший суперник у вигляді «Рятувальника» виявився куди більш складним, аніж суперник у другому раунді. «Київ-НПУ-2» був просто знищений з загальним рахунком 22:2. Жеребкування 1/8 не додало оптимізму, на «ХІТ» чекало протистояння з представником Екстра-ліги, «Ураганом». Та не так був страшний суперник, як здавалось, завдяки грамотній тактичній грі Олег Лук’яненко переграв Івана Скіцка. Не обійшлось тут і без різниці у досвіді гравців, перед сезоном «ХІТ» поповнився чи не найсильнішими гравцями столичного футзального бомонду, кожен з яких має за плечима колосальний досвід. І саме тому «ХІТ» зараз називають головним претендентом на перемогу у Першій лізі.

«МКВ» є досить зіграним колективом. На теренах рідної Одеси ця команда виступає не один рік і може похвалитись чималими здобутками. Серед таких і чемпіонство минулого року, що дозволило прийняти участь у фіналі АФЛУ. До речі, саме там підопічні Романа Смірнова вперше зустрілись з «ХІТом», протистояння тоді завершилось бойовою нічиєю. Щодо самої команди, то вона є молодою. Та це не завадило нашим героям впевнено пройти попередній раунд. Херсонський «Стелс» лише у першому матчі зміг нав’язати боротьбу, а от колеги з «Юні-ламан Груп» не збирались так легко здаватись. Більше того, у повторній зустрічі саме «Юні-ламан» здобув перемогу, якої все ж виявилось недостатньо. Дуже сподівались у «МКВ» отримати у суперники команду з Екстра-ліги, натомість до Одеси приїхав запорізький «Імекс». Рахунок 3:0 говорить сам за себе, хоча гостям слід з’ясувати відносини в першу чергу з Удачею. Таким чином одесити стали учасникам чвертьфіналу, у якому намагатимуться показати себе з якомога кращої сторони.

Минулого року ці команди так і не змогли визначити кращого, і доля надає їм ще один шанс. Хто скористається ним краще? Дізнаємось у суботу, 21 лютого. 

"Енергія" (Львів) - "Кардинал-Рівне" (Рівне)  

Субота, 21.02.2015 р., 12.00, м. Львів, СК "Галичина"

Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Сергій Подворний (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

Мабуть, не варто зайвий раз нагадувати, наскільки принциповим буде цей матч. Без перебільшення, дуель енергетиків з «Кардиналом» стане окрасою усього чвертьфіналу кубку України. Волею жеребу лише ці дві команди отримали у суперники представника Екстра-ліги, тому чемпіонат для суперників буде складатись не з 18 турів, а з 19-ти, включаючи очну кубкову зустріч. Нажаль, обидві команди одразу не зможуть пройти далі, тому в будь-якому разі хтось буде переможець, а хтось переможений. А от про шанси колективів опинитись чи на місці перших, чи на місці других, далі у огляді...

Розпочнемо з львів’ян. «Енергія» у трансферне міжсезоння дещо підсилила свій склад. У першу чергу це стосується досвідченого Василя Дениса, який може закрити на майданчику будь-яку позицію. Також солідним підсиленням виглядає Ярослав Писько. До речі, обидва прийшли до «Енергії» зі стану ще одного учасника кубку, «Княжого ринку», а тому допомогти своїй новій команді у анонсованій грі навряд чи зможуть. Та й не дуже складаються цього сезону стосунки з «Кардиналом» - у двох матчах чемпіонату підопічними Максима Павленка здобуто лише одне очко (2:2 та поразка у Рівному 2:1). Та й у плані результативності рівняни наздоганяють «Енергію», щоправда, залишаючись на дві сходинки нижче у турнірці. На боці ж майбутніх господарів перевага у кубкових матчах. Тут «Енергія» почуває себе, як риба у воді – чотири рази кубок приїздив до Львова, востаннє як раз минулого сезону. І навряд чи львів’яни планують розлучатись з трофеєм, бажаючи присвоїти собі звання «пентакампеони»! Чим не мотивація, яка може затьмарити будь-яку статистику?

Довершити вдалі виступи проти енергетиків спробують гравці «Кардиналу». Майже виграний останній матч проти «Спортлідер+» не додав оптимізму підопічним Сергія Піддубного, але життя на цьому не закінчується, і мабуть частково рівняни були вже думками у Львові. Команди зв’язують довгі роки протистояння, за які був і один фінал кубку. У далекому сезоні 2010/2011 «Кардинал» поступився «Енергії» з до болі знайомим рахунком 1:2. Додає родзинки і той факт, що за наявними можливими суперниками по «фіналу чотирьох» та команда, яка переможе у анонсованому матчі, буде фаворитом у боротьбі за кубок. Отож, протистояння у ¼ можна сміливо називати «малим фіналом».

Подивитись за центральним матчем чвертьфіналу кубку України можна на офіційному сайті львівського клубу, або перейти за посиланням на нашому сайті. Початок матчу о 12.00, а СК Галичина чекає на аншлаг!

 

"Княжий Ринок" (Львів) - "ЛТК" (Луганськ)

Неділя, 22.02.2015 р., 12.00, м. Львів, СК "Галичина"

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Сергій Черноусов (Херсон)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

«ЛТК» дістався найбільш незручний суперник на ряду з командою з Одеси. Судіть самі: «Княжий ринок» виступає у чемпіонаті Львівщини, до цього команда ніде не «світилась», крм фіналу АФЛУ, у її складі не так багато відомих колись гравців, як, скажемо, у тій же «Манзані», та й виграш у 1/8 у «СумДУ» не може бути свідченням сили команди. «Тому для луганчан цей матч точно розпочнеться з розвідки.

До речі, про «ЛТК». Останні три матчі у Екстра-лізі підопічні Романа Ковальчика програли. І якщо втрату очок у матчах з «Локомотивом» та «Спортлідером+» ще можна пояснити, то от невдалий матч з «СумДУ» - велика загадка. Через таку нестабільну гру телефоністи опустилися на четверте місце, хоча потрапляння до плей-офф сумнівів вже не викликає ніяких. Серед сильних сторін у грі «ЛТК» можна виділити тактичну грамотність та дисципліну, саме завдяки цьому «ЛТК» провів фантастично вдалу першу половину сезону. І хоча зараз у колективу не найкращі часи, підсилені переходом Миленького до складу «Титан-Зорі», це аж ніяк не впливає на статус фаворита, який має команда у цьому матчі.

Суперник телефоністів цього сезону вперше дійшов настільки далеко у кубку. Останній гучний трофей львів’ян – фінал першого в історії фіналу Аматорської футзальної ліги України, де лише «ХІТ» зміг їх здолати. Перемогу «Княжого» над представником Екстра-ліги, «СумДУ», можна порівняти з сенсаційною перемогою «Манзани» над «Локомотивом» - дуже хотіли + дуже пощастило. Та чи пройде така схема з одним з лідерів цьогорічного чемпіонату (особливо на фоні втрати Василя Дениса та Ярослава Писько, які змінили одну львівську команду на іншу)? Адже «ЛТК» вже показали, що помилок в захисті та марнотратство в атаці вони не пробачають.

Гра закриє програму 1/4 фіналу кубку України, адже відбудеться в неділю, 22 лютого. І саме після цієї гри ми дізнаємось відповідь на дуже цікаве питання: скільки ж аматорських команд таки пройдуть до такої бажаної четвірки? 

Прес-служба АМФУ

Категорія: Футзал | Переглядів: 642 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz