null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Лютий » 4 » Хахльов - Чемпіон, тобто Голова Рівненської обласної федерації футболу
21:15
Хахльов - Чемпіон, тобто Голова Рівненської обласної федерації футболу

Відбулася позачергова звітно-виборна конференція Рівненської обласної федерації футболу. 

 

 

 

Хахльов уже голова федерації футболу Рівненщини
Інші два кандидати зняли свої кандидатури на його користь

Рівненський бізнесмен Олексій Хахльов, власник готельного комплексу «Швейцарія», відтепер — голова Рівненської обласної федерації футболу. Його обрали сьогодні на засіданні федерації.

Було ще два претенденти — Володимир Поліщук і Олег Кучер, але вони свої кандидатури зняли. Олексія Хахльова уже вітають у соціальних мережах. Багато хто сподівається, що бізнесмен вкладе чималі кошти у розвиток футболу на Рівненщині. Цим видом спорту захоплений його син, до слова.

Олексій Хахльов обіцяє на посаді виконати ось такий немалий план.

Джерело: Рівне Вечірнє

 

На Рівненщині новий керівник футболу [ВІДЕО]
Ним став Олексій Хахльов. Так вирішили члени обласної федерації футболу на позачерговій конференції. Кандидатуру рівненського бізнесмена та екс зятя Вітора Ющенка підтримали одноголосно.

Зібрати позачергову конференцію Рівненської обласної федерації футболу виявилось не легко. Адже вже попередній голова цієї структури Михайло Кривко всіляко намагався завадити зібранню кажуть організатори.
В результаті з майже 100 зареєстрованих членів організації на конференцію прибуло 73. Основне питання - вибори нового голови федерації. Адже до попереднього, який на конференцію так і не прийшов, кажуть учасники - багато запитань починаючи від витрат коштів, закінчуючи будівництвом стадіону зі штучним покриттям, який чомусь Михайло Кривко вирішив споруджувати в Костополі. В результаті очолити обласну федерацію футболу виявили бажання троє кандидатів.

Першим свою програму розвитку футболу на Рівненщині делегатам розповідає Олексій Хахльов.

Крім створення професійної футбольної команди Олексій Хахльов пообіцяв реконструювати стадіон Авангард, прозоро використовувати кошти та залучити один мільйон гривень спонсорських інвестицій. Чи то програма Олексія Хахльова вразила інших кандидатів чи то вони заздалегідь вирішили зняти свої кандидатури проте Олег Кучер та Володимир Поліщук відмовились балотуватися на посаду голови федерації футболу. В результаті усі 73 делегати конференції підтримали кандидатуру Олексія Хахльова. Його першим заступником став Володимир Поліщук. Натомість посади заступників отримали Євген Донцов, Валерій Гладков, Олег Кучер та Петро Никорак.

Олександр Туз. Юрій Кобів ТРК "Рівне 1"

1 мільйон гривень прибутку в рік, а «Верес» - акціонерне товариство - плани Хахльова на рівненський футбол

1 мільйон гривень прибутку в рік – один із основних пунктів програми  розвитку футболу озвучив новообраний голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов.Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA.

Раніше РОФФ ледь покривала свої витрати, тепер же вона буде заробляти. Принаймні в цьому переконаний пан Хахльов. На запитання кореспондента ERVE.UA чи реально залучити такі кошти в бюджет обласної федерації він відповів наступне:

«Все реально. І в цьому нам допоможуть інвестори. Я знаю людей, які хочуть розвивати футбол  і вкладати в це свої кошти. Федерація дотепер фактично не мала власних коштів, вона не заробляє сама на себе, тому про прибутки говорити не можна було. Але якщо слідувати правильній концепції  просування, можна вийти в хороший плюс і мати дохід».

Окрім фінансової сторони, серед основних пунктів нової програми такі:

-створення Рівненського акціонерного товариства «Професійний футбольний клуб «Верес».
-здійснення реконструкції стадіону «Авангард».
-будівництво в рамках програми UEFA стадіону з штучним покриттям у місті Рівне.
-розвиток дитячо-юнацького футболу.
-створення позитивного іміджу РОФФ в інформаційному просторі України та закордоном.

Останнім пунктом, зокрема, буде займатися редактор місцевого видання «ВСЕ» Олексій Кривошеєв. Він був обраний одним із двадцяти членів виконкому РОФФ. Цікаво, що до цього ж списку увійшли народний депутат України Олег Осуховський, відомий арбітр Микола Васюта, а також депутат Рівненської міськради Олександр Нестерук.

Нагадаємо, що сьогодні також було обрано чотирьох заступників голови РОФФ. Якщо Володимир Поліщук, Євген Донцов, Олег Кучер – це люди футбольні, то кандидатура четвертого заступника Петра Никорака викликала жваве обговорення.«Хто це такий?»,- лунало серед присутніх.

З джерел ERVE.UA відомо, що пан Никорак займається бізнесом у Києві.Вочевидь Олексій Хахльов хоче «міцно» співпрацювати з бізнесменами.

Джерело: Юлія Друктейніте ERVE.UA

Хахльов хоче відродити футбольний клуб "Верес" та відремонтувати стадіон "Авангард"

Відродити футбольний клуб "Верес", відремонтувати стадіон "Авангард", а ще збільшити доходи обласної федерації футболу до одного мільйона гривень. Усе це обіцяє зробити новий очільник федерації бізнесмен Олексій Хахльов. За його кандидатуру проглосувало 73 делегати позачергової конференції. На футбольних виборах побував Роман Свирида. 

Засідання позачергової конференції обласної федерації футболу ініціатори її проведення розпочали із заяв про легітимність проведеного раніше виконкому та його рішень. Такі висновки, кажуть, після аналізу Статуту обласної федерації футболу зробили незалежні юристи.
Валерій Гладков, член робочої групи з проведення конференції: "Засідання виконкому вважається повноважним, коли на нього прибули більше половини учасників. На початку засідання їх було 17 із 20. А потім - 16. При прийнятті рішень існував кворум. Проведення засідання виконкому за відсутності голови передбачене п3 ст24 Статуту РОФФ". 

Потому делегати заслухали інформацію голови ревізійної комісії.

Віктор Гуменний, голова ревізійної комісії РОФФ: "Надходження у 2014-му році - 365 тисяч 643 грн. РОФФ витратила 359 тисяч грн. З них заробітна плата - 165 тисяч грн". 

Далі делегати перейшли до голосування за рішення про дострокове припинення повноважень голови обласної федерації футболу Михайла Кривка. "За" - шістдесят п'ять голосів. Обійняти вакантну тепер посаду виявили бажання троє кандидатів. Вже екс-заступники Михайла Кривка - Олег Кучер та Володимир Поліщук, а також висунутий Острозькою районною федерацією Олексій Хахльов. Останній, зачитуючи свою програму, з-поміж іншого пообіцяв створити акціонерне товариство "Футбольний клуб "Верес", відремонтувати стадіон "Авангард", а також збудувати у Рівному стадіон зі штучним покриттям.

Олексій Хахльов, кандидат на посаду голови РОФФ: "Якщо на Рівненщині нема команди, професійного клубу - значить у нас глуха провінція. Це моя особиста амбіція - зібрати команду фахівців і змінити цю ситуацію, що ми виглядаємо провінцією. Другий пункт - здійснення реконструкції "Авангарду". 

Ці та інші аргументи на стільки вразили Володимира Поліщука та Олега Кучера, що ті без вагань зняли свої кандидатури з виборчих перегонів. Тож кандидатуру Олексія Хахльова делегати підтримали одностайно. Вже попередній голова федерації Михайло Кривко під час конференції, яку він вважає нелегітимною, перебував у Києві. Свою позицію він висловив телефоном.
Михайло Кривко: "Хай буде Хахльов. Хай в нього все вийде з тими членами виконкому, яких він обрав. Я скажу так, якщо влада відкрито каже, що Кривка треба поміняти - я що з ними воювати буду? Є ФФУ, всі матеріали по цій справі у них є. Якщо вони вважають, що так має бути - прапор їм в руки".
Обрали під час конференції й інших очільників федерації. Посаду першого заступника та заступника голови зберегли за собою Володимир Поліщук та Олег Кучер. Крім цього заступниками стали Євген Донцов та столичний бізнесмен Петро Никорак.
 

Джерело: Роман Свирида, Микола Штемпель Телеканал "РТБ".

Головного футболіста Рівненщини обирали по-совдепівськи (ВІДЕО+ФОТО)

Вибори голови Рівненської обласної федерації футболу відбулися як будь-які вибори у радянські часи - без вибору. Учасники конференції голосували лише за одну кандидатуру – Олексія Хахльова, оскільки ще двоє претендентів на цю посаду знялися на його користь. Втім, новообраний голова невідкладно віддячив своїм конкурентам і призначив їх своїми заступниками.

Захід розпочався з того, що невідомі особи принесли сміттєвий бак під будівлю Обласної федерації профспілок, де проходила конференція. Втім, уже за півгодини, коли стало зрозуміло, що вибори таки відбудуться як задумано, смітник кудись зник. Чи то таким чином хтось хотів залякати конкурентів, чи можливо попереднього голову РОФФ Михайла Кривка - невідомо, втім останній все таки на збори не з'явився. Ба більше - вважає, що конференція та вибори пройшли незаконно і взагалі не мають жодного стосунку до справжньої Федерації футболу області. Втім, під час розмови зауважив, що його зняття із цієї посади - це політичне рішення теперішньої влади, яка не підтримує екс-"литвинівця" і соратника місцевих регіоналів.

Перед тим, як розпочати конференцію, присутні стоячи послухали пафосний футбольний гімн. Дисонанс між величчю музики і жалюгідним станом місцевого футболу також викликав асоціації із "совком".

В ході засідання присутні вирішили позбавити повноважень усіх попередньо обраних очільників РОФФ,  зокрема, посади голови  позбувся Михайло Кривко та його заступники.

- Так захотіла влада, то нехай так буде. Яким чином туди зігнали людей? Влада надавила і зібрали - цілий начальник управління сидів, щоб питання вирішувати. Що стосується законості - є голова якого, обирають на чотири роки, - зазначає Михайло Кривко. - Але я не буду псувати свій час, що і так зрозуміло усім. Зняття незаконне, бо законно - це тоді, коли у відповідності до статуту. А то провели якесь зібрання, назвали його конференцією федерації футболу, обрали голову, а голова є. Попереднього куди діли? Для дострокового припинення повноважень голови потрібно, щоб він сам написав заяву на звільнення, або йому оголосили недовіру та зняли. Тільки після недовіри голові оголошують про позачергові вибори, подають кандидатури та обирають нового керівника.

У залі був присутнім депутат Рівненської обласної ради Олексій Кособуцький та заслужений працівник фізичної культури і спорту, начальник обласного центру "Інваспорт" Віктор Кучер. Згодом їх обох обрали до виконкому РОФФ.

На фото в центрі депутат міської ради та президент МФК "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка, ліворуч - редактор інформаційного відділу телеканалу РТБ, великий шанувальник футболу Сергій Татаренко, а позаду - депутат Рівненської міської ради Антон Сачук.

У центрі - депутат Рівненської міської ради Олександр Нестерук. Праворуч на передньому плані - начальник обласного управління моолоді та спорту Віталій Ліпський.

Оскільки кандидат на посаду голови РОФФ був один, то і проголосували за нього одноголосно. Разом із тим, Олексій Хахльов обрав своїми заступниками кандидатів, які знялися на його користь - Володимир Поліщук став заступником голови, також заступниками стали Валерій Гладков та Олег Кучер.

Сам Олексій Хахльов повідомив, що відмовиться від заробітньої плати і буде працювати на громадьских засадах, а також не їздитиме на службовому автомобілі.

Водночас, як повідомив Михайло Кривко, посада голови РОФФ і раніше була на громадських засадах і не оплачувалася. Однак, службовим автомобілем у виняткових випадках попередній голова Федерації користувався. 

Щодо можливих фінансових мотивів, які підозрюють деякі представники громадськості у доволі активній боротьбі за крісло голови РОФФ, то бюджетні вливання у діяльність Федерації таки існують. Це підтвердив Михайло Кривко і навіть назвав суми: 250 тисяч гривень за минулий рік із обласного бюджету на проведення заходів (турнірів, зборів тощо), а також по 200 тисяч щороку від Федерації футболу України на розвиток насамперед юнацького та жіночого футболу. Чи збережеться сума таких вливань у місцеву федерацію з боку ФФУ наразі невідомо, однак, за словами Михайла Кривка, фінансування з обласного бюджету на 2015 рік для РОФФ скоротили до 150 тисяч гривень.

Тим часом, новообраний голова РОФФ уже пообіцяв відродити у Рівному і стадіон, і футбольну команду, яка змогла б грати у професійній лізі. Хто і яким коштом утримуватиме у Рівному таку розкіш як футбольна команда наразі невідомо. А щодо відновлення спортивної споруди, то за прблизними оцінками реконструкція стадіону "Авангард" може коштувати щонайменше 20 мільйонів гривень. Наразі функціонування стадіону підтримується не в останню чергу коштом орендарів, які облаштувалися у приміщеннях споруди.

Джерело: Голосно

Категорія: Різне | Переглядів: 1755 | Додав: almoraz | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz