null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2012 » Вересень » 27 » "Кардинал-Рівне" - "Єнакієвець". Анонс
08:22
"Кардинал-Рівне" - "Єнакієвець". Анонс
У матчі третього туру Чемпіонату "Екстра-ліги" "Кардинал-Рівне" знову гратиме на домашньому майданчику. Черговий суперник - "Єнакієвець". Про історію протистоянь цих команд та інші футзальні цікавинки читайте у традиційному прев'ю від Юрія Рачковського. Нагадаємо, що матч відбудеться у четвер 27 вересня, у спорткомплексі ДЮСШ-4. Початок о 12:30. Відеотрансляцію матчу, Ви зможете переглянути на нашому сайті.  

"Ми шукаємо компромісне рішення"

У вівторок, 25 вересня в Будинку футболу відбулося чергове засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. На засіданні було розглянуто ряд організаційних питань, звіт по роботі над якими представив на брифінгу з журналістами перший заступник президента ФФУ Анатолій Попов. Сам же глава Федерації не зміг взяти участь у спілкуванні через проблеми зі здоров'ям.

Перший заступник президента Федерації футболу України Анатолій Попов розповів про результати засідання Виконкому ФФУ, акцентуємо увагу на моментах, які хвилюють футзальну громадськість:

- Це питання було знято з порядку денного. Ми шукаємо компромісне рішення. Ситуація складна, хоча в наші дні не може бути нерозв'язних ситуацій в нашому футболі, а у міні-футболі тим паче, враховуючи що їх і не так багато накопичилося. Кажу відверто, що є непорозуміння між керівництвом, командами «Екстра-ліги» та керівництвом Асоціації футзалу. Це все робочі моменти, думаю вони притруться і знайдуть якесь оптимальне рішення. Тому на виконкомі було прийнято рішення дати можливість сторонам ще раз обговорити між собою всі спірні моменти. Вони самі домовляться і спокійно вирішать це питання. Думаю такий принцип теж має право на життя»

Чому гра відбудеться в Рівному?

У зв`язку з ремонтом залу в Єнакієво, матч 3-го туру між командами Єнакієвець та Кардинал, буде зіграно в Рівному 27.09.2012 о 12.30. Натомість, матч 10-го туру, який відбудеться 28 грудня 2012 між цими командами, буде зіграно вже в Єнакієво.

«Єнакієвець» поповнить Тіагу

Бразилець Тіагу знову буде грати під керівництвом Олега Солодовника. До складу міні-футбольного клубу «Єнакієвець» прибув бразильський гравець. Про це повідомив президент клубу Андрій Новіков. Новачком єнакієвскої команди став відомий в Україні легіонер Тіагу, який уже виступав у нашій країні в складі міні-футбольного клубу «Шахтар». Окрім того, південноамериканець грав під керівництвом наставника «Єнакієвця» Олега Солодовника, який у свій час працював головним тренером донецького клубу. 21 вересня, бразилець уже провів перше тренування зі своєю новою командою. Планується, що найближчим часом Тіагу пройде медогляд і буде до заявлений за «Єнакієвець».

Стосунки суперників

Вперше команди «Єнакієвець» та «Кардинал-Рівне» зустрілися в попередньому сезоні 6 листопада 2010 року в Єнакієво, де перемогли господарі - 9:2 (голи: Сильченко (2, 18, 20, 40, 40), Доманський (6; 24, автогол), Хурсов (17, 38), Богатих (31) - Чеботарьов (27)). Гра відповідь відбулася в Рівне вже в 2011 році 26 березня. «Кардиналу-Рівне» в рідних стінах вдалося взяти реванш над «Єнакієвцем» із мінімальною перевагою - 4:3 (голи: Турчак (9 - автогол), Чеботарьов (27), Тригубець (28, 37) - Гуменюк (31), Нестерук (38, 40)). Окрім матчів чемпіонату команди зустрілися на першій стадії матчів плей-офф, адже посіли сусідні місця в турнірній таблиці – команда з Єнакієво – 4-е, а рівняни 5-е місце. Матчі чвертьфіналу плей-офф до трьох перемог однієї з команд між МФК «Кардинал-Рівне» та "Єнакієвцем” розпочалися в Рівне. У першій грі 15 квітня гості здобули перемогу з мінімальною перевагою - 2:3 (голи: Маринюк (34), Танський (38) – Хурсов (4), Чуднов (14), Нестерук (32)), наступного дня (16 квітня) уже рівняни взяли реванш із рахунком - 6:4 (голи: Когут (4), Тригубець (9, 39), Маринюк (22, 39), Піддубний (40) – Скорий (16, 34), Нестерук (18), Сильченко (28)). Отже перед матчами відповідями в Єнакієво рахунок у серії був рівний - 1:1. Проте на майданчику суперника рівненській команді не вдалося гідно протистояти, двічі програвши, з розгромним рахунком, гості припинили боротьбу за медалі. 21 квітня МФК «Кардинал-Рівне» поступився – 1:9 (голи: Сильченко (4), Замятін (12), Доманський (15, 28, 38), Нестерук (16), Скорий (28), Чуднов (28, 32) – Маринюк (18)), а наступного дня 22 квітня - 1:7 (голи: Сильченко (9 – з пенальті), Нестерук (17), Турчак (20), Мирошник (23, 26, 36), Хурсов (39) – Чеботарьов (33)), а «Єнакієвець» здобув загальну перемогу в серії – 3:1.

У новому сезоні вже в екстралізі команди в першій очній зустрічі в Єнакієво не виявили переможця – 3:3 (голи: Скорий (18), Мірошник (21), Зам'ятін (38) - Бондар (26, 27), Волянюк (33)). У другому колі в Рівному перемогу з розгромним рахунком – 7:2 святкували господарі майданчика (голи: Волянюк (4, 14), Маринюк (7), Бондар (11), Когут (19), Танський (35), Пітуля (39) - Турчак (23), Нестерук (37)). Третя зустріч в Єнакієво теж принесла перемогу господарям – 5:2 (голи: Доманский (12), Сільченко (16), Нестерук (22), Хурсов (30, 40) - Когут (32), Бондар (40)), лише два м'ячі єнакієвцям не вистачило, щоб повністю поквитатися за поразку в Рівному. Заключний матч сезону між собою команди провели в Рівному, результативніше розпочали господарі. На 12-ій хвилині Басич прострілив із кутового і Когут відкрив рахунок. Такий результат тримався до 35-ої хвилини, коли екс-гравець «Кардиналу», який виріс у цій команді у гравця Екстра-ліги, Михайло Волянюк забив гол у відповідь. Таким чином матч так і завершився 1:1.

Загалом команди провели 10 матчів: 3 перемоги на рахунку рівнян, 5 матчів виграв «Єнакієвець» і два матчі закінчилися внічию, різниця забитих і пропущених – 46:29 на користь команди з Єнакієво. Найбільше голів у командах у цих матчах забили в «Кардиналі-Рівне»: Маринюк – 5, Тригубець – 4; а в «Єнакієвці»: Сільченко – 9, Нестерук – 8 і по 6 Доманський і Хурсов.

Новачка поставили на місце

22 вересня. «Кардинал-Рівне» (Рівне) - «Спортлідер+» (Хмельницький) - 4:2 (0:2).

«Кардинал-Рівне»: Гурко (Денюжкин (21)) - Маринюк, Піддубний, Чернієнко, Бондар - Ситник, Танський, Когут Паршиков - Вершинін, Фаренюк, Кручок, Басич.

«Спортлідер+»: Кіндяков - Калуков, Карбовський, Коробка, Засенко - Сондак, Михайленко, Івонко, Заворотний - Ткачук, Фетько, Чеботарьов.

Попередження: Танський (29) - Івонко (31); Калуков (39).

Гол: Чернієнко (23, 31), Маринюк (35), Піддубний (40) - Засенко (2), Ткачук (17).

У першому таймі рівняни поводилися на майданчику досить самовпевнено, мабуть через це і поплатилися, пропустивши два м'ячі у свої ворота. Андрій Засенко прорвався лівим флангом і точно пробив у дальній правий кут. Іван Гурко, який цього дня дебютував у воротах рівнян, не зміг завадити м'ячу перетнути лінію воріт. Пропустивши м'яч кардиналівці продовжили грати в тому ж ритмі, ніби нічого і не сталося. На 12 хвилині гри хорошу нагоду зрівняти рахунок мав Маринюк, пробивши з п'ятачка, але Кіндяков переводить м'яч через поперечину на кутовий. Складалося враження, що рівняни ось-ось зрівняють рахунок. Але не так сталося, як гадалося. Чергова контратака хмельничан на 17 хвилині завершилася взяттям воріт господарів. Юрій Карбовський з центрального кола переадресував м'яч правіше на Андрія Ткачука і той з лінії воротарської застав зненацька стража воріт «Кардиналу-Рівне» – 0:2. До закінчення тайму рівняни намагалися відквитати бодай один м'яч, але захист гостей діяв надійно і помилок не припускався, відклавши найцікавіше на другий тайм.

Потрібно віддати належне головному тренеру рівнян Сергію Піддубному, якому вдалося під час перерви знайти необхідні слова своїм підопічним. Після перерви у рамці воріт Гурко замінив Дєнюжкін. Неодноразово Віталію доводилося залишати власні ворота і переривати атаки суперника за межами воротарської, не менш вдало Віталій діяв і на останньому рубежі, відбиваючи небезпечні удари гостей. Така впевнена гра голкіпера, а також палка підтримка трибун, примусили кардиналівців до більш активних дій. Роботи у голкіпера хмельничан Кіндякова додалося. І така гра принесла свої плоди. Уже на початку третьої хвилини другого тайму господарям вдалося скоротити рахунок. Бондар з центру майданчика вивіреною передачею знаходить Чернієнка, який ввійшовши у воротарський майданчик потужним пострілом пробиває прикритого захисниками Євгена Кіндякова – 1:2. На 31 хвилині Чернієнко, отримавши м'яч на лівому фланзі, зробив кілька кроків і за 2 метри до воротарської пробив, вдруге примусивши капітулювати Кіндякова – 2:2. На 35 хвилині Маринюк перехоплює м'яч грає в стіночку з Піддубним і просувається лівим флангом ближче до воріт суперника. Удар з лінії воротарського і м'яч від ближньої стійки влітає у дальній кут воріт – 3:2. Мінімальна перевага господарів примусила активізуватися гостей. І вже Дєнюжкіну доводиться демонструвати свою майстерність ліквідовуючи небезпеку. Але і господарі не тушуються. Вершинін з лінії воротарського по дузі перекидає м'яч через голкіпера гостей, і коли вже здавалося, що м'ячу нікуди діватися, окрім сітки воріт, як на його шляху опиняється Засенко. Андрій спокійно приймає м'яч на груди і повторним ударом відправляє його на половину рівнян. Відчувши запал у грі своєї команди, головний тренер «Спортлідера+» Іван Стасюк вирішує підсилити атаку і випускає на майданчик п'ятого польового гравця у ролі якого на майданчику з'являється Заворотний. Але поява п'ятого не принесла очікуваного результату, натомість рівняни зуміли наостанок зібльшити перевагу. Чергова атака рівнян за 10,6 секунди до фінального свистка завершується взяттям воріт. І знову свої найкращі якості проявив нев'янучий ветеран колективу Сергій Піддубний. Граючий тренер господарів підхопив м'яч на лівому фланзі атаки і викотився на побачення з Кіндяковим. Євген вийшов на лінію штрафного майданчика, намагаючись завадити ветерану пробити, перший удар прийшовся в голкіпера, але м'яч знову повернувся до Сергія, який технічно залишивши голкіпера позаду, точно пробив врозріз між  захисником і стійкою, відправивши м'яч у ворота – 4:2. Господарі провели два різних тайми. Перший у шапкозакидацькому стилі, а ось другий навпаки - зважено і вивірено. У першому вони не були схожими на колектив, який тиждень тому відібрав очко в чемпіона, а ось після перерви навпаки - це був «Кардинал-Рівне», який здатний здолати будь-якого суперника.


Юрій Рачковський

Категорія: Футзал | Переглядів: 826 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz