null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 19 » Футбольний калейдоскоп. ВІДЕО
14:59
Футбольний калейдоскоп. ВІДЕО

Через суб'єктивні обставини давненько наш сайт не радував своїх відвідувачів цікавим відео, спробуємо надолужити згаяне. Адже, до нас на сайт Ви заходите не тільки для того, щоб дізнатися результати матчів, а, перш за все переглянути цікаве відео. Тож, незважаючи на те, що усі події відбулися відносно давно, ексклюзивні огляди останніх матчів мають знайти своїх глядачів.

МФК "Кардинал-Рівне" у другому турі Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги" здобув першу перемогу у турнірі. Після поразки від діючого чемпіона харківського "Локомотиву", рівняни на власному полі приймали дебютанта найсильнішої ліги "Лукас" з Кременчука. На десятій хвилині рахунок в матчі відкрив Артем Фаренюк, і мінімальна перемога господарів трималася дуже довго, аж поки на 34 хвилині матчу гостям не вдалася "домашня заготовка", яку завершив Антон Тарасенко. Джокером у складі рівнян виявився Володимир Сондак, який спершу ледь не "привіз" гол у власні ворота, а потім авантюрним ударом заскочив зненацька кіпера гостей - 2:1. Крапку в матчі поставив Михайло Волянюк, який виявився найспритнішим на останніх секундах матчу, і перехопив м'яча у суперника, який розігрував "п'ятого польового", тож важка перемога 3:1. Слід зауважити, що на цьому матчі завершилась ціла епоха рівненського футзалу, адже поєдинок з "Лукасом" став останнім в Спорткомплексі ДЮСШ-4 за "старого" паркету. Це, здається, неймовірним, але паркет у залі таки міняють, і назад дороги вже немає. Від себе додам, за п'ятнадцять років роботи у спортивній журналістиці Рівненщини, я наслухався вже стільки обіцянок і побачив стільки "повітряних замків" збудованих язиками чиновників усіх пошибів, що вірити в те, що насправді у нас щось покращиться в спортивній базі - це себе обманювати. Тільки на вскидку, у нас вже декілька разів перебудували центральний стадіон "Авангард", збудовані п'ятдесятиметрові басейни, декілька критих спорткомплексів для ігрових видів спорту, мототрек, льодовий палац, басейн "Авангард" вже перероблювали під ігровий спорткомплекс для "Регіни", ОДЮСШ перевідкривали, і забирали звідти Ринок, ДЮСШ-4 також мали реконструювати та розширювати, якось навість сюжет робив; "Цю стіну ми знесемо, тут будуть збудовані додаткові трибуни... і бла-бла-бла", а про "силіконову спортивну долину" на Макарова, мабуть, і згадувати вже не варто. Так от, реально, повірив в те, що паркет в ДЮСШ-4 таки змінять лише, коли побачив привезений паркет на матчі з "Локомотивом". УРА! ТОВАРИШІ! Ще не все втрачено у нашому місті. Щодо "Кардиналу", то команда зараз готується у спортзалі 26 школи, 20 вересня зіграє у Кривому Розі проти "Привату". А потім буде невеличка рокировка, 27 вересня, замість Рівного, матч з Енергією відбудеться у Львові, ну і відповідно, в другому колі енергетики зіграють у ДЮСШ-4. А дебютний матч "Кардинал-Рівне" на оновленому паркеті відбудеться аж 2 листопада, в матчі шостого туру із "Спортлідер+". А зараз, ще раз згадаємо останній матч "Кардиналу" на "старому" покритті:

ВІДЕООГЛЯД:

 

Набирає обертів друге коло Чемпіонату області. Команди зіграли вже матчі 12 туру. Нажаль, зараз, за станом здоров'я, не маю можливості приділяти так багато уваги створенню відеооглядів усіх матчів, але, сподіваюсь, найближчим часом все це виправиться, і наш вже розбалуваний вболівальник знову буде писати: "Де, ..лять, огляди усіх матчів, за що Вам там гроші платять...", і я знову таких буду посилати далеко-далеко, тому що ця річ - це виключно моя власна ініціатива, і вимагати від мене може щось лише Горислав Гориславович, чи Роман Валерійович, а також Мирон Львович,  чи Ярослав Гнатович. Щодо решти команд, та людей, з якими я працюю, то я перед ними усіма свої зобов'язання виконую. Відео усіх знятих матчів, Ви можете переглянути у "ВІДЕОБАЗІ РІВНЕНСЬКОГО ФУТБОЛУ", яка створена спільними зусиллями та за активної підтримки та ініціативи Голови РОФФ Михайла Петровича Кривка. А відеоогляди наразі будуть робитися вибірково, тому усім раджу просто змиритися з цим, або запропонувати конкретні та конструктивні пропозиції. 

До речі, щодо "відеобази", вона існує вже два роки, і якщо до команд "ОДЕК", ФК "Садове", "Маяк" та ФК "Малинськ" претензії приймаються лише на мою адресу, то хотів би відзначити великий прогрес та розуміння у необхідності такої справи з боку інших команд, таких як "Сокіл" та ФК "Гоща-АМАКО". Величезний ПЛЮС для "Ізотоп-РАЕС", і особисто Борису Котку, який незважаючи на усі труднощі та бюрократію, з якою стикається у своїй роботі, окрім підготовки команди особисто займається питанням, щоб домашні матчі "Ізотопу" змогли побачити усі бажаючі любителі футболу. Без зривів працює березнівський "Случ", хоч іноді доводиться за ними "побігати", єдина проблема в цьому сезоні - це "Волинь-Цемент". Хоча і тут помаленьку справа рухається з місця, але так повільно, що швидше сезон завершиться...

Але, повернемося до футболу.

Одне з центральних протистоянь 11 туру відбулося у Садовому, де місцевий клуб приймав ФК «Малинськ». Вже в дебюті матчу Руслан Туліглович вивів господарів уперед, він же міг стати абсолютним героєм поєдинку, але протягом наступної години змарнував ще, як мінімум три убивчі нагоди збільшити рахунок. Під завісу тайму гості заробили пенальті, але новачок ФК «Садове» воротар Андрій Мозеров зумів відбити одинадцятиметровий у виконанні Олександра Гергелюка. У другому таймі ФК «Малинськ» показав неймовірну реалізацію гольових моментів, яких у команди майже не було. Спершу Олександр Гергелюк реабілітувався перед колегами, ставши найспритнішим у кучі-малій біля воріт Андрія Мозерова. Крапку в матчі поставив Віталій Брикса, на 77 хвилині гостям вдалася показова контратака, лідера нападу ФК «Малинськ» оборонці так і не зуміли спинити, у підсумку 1:2. Після такого результату футболістів ФК "Садове" треба було взяти усіх до купи скласти в мішок та скинути в найближчу річку, найбільше шкода в цій ситуації їх тренера Миколу Михайловича, який намагається з ними працювати "по-доброму", але, як видно, до декого не доходить. Щодо ФК "Малинськ", то цією перемогою команда перервала свою п'ятиматчеву безвиграшну серію, яка з віце-чемпіона минулого сезону та претендента на золото зробила "малинців" посередніми середняками. До фінішу турніру ще є час, щоб надолужити згаяне та долучитися до перегонів за найвищі нагороди змагань. Серед інших матчів туру відзначимо принципове протистояння лідерів. ФК «Гоща-АМАКО» розійшовся миром із сарненським «Маяком» 1:1, у боротьбі аутсайдерів «Сокіл» у Радивилові переграв «Волинь-Цемент» 3:1. «Ізотоп-РАЕС», завдяки перемозі у Березному над «Случем» з рахунком 3:0 в турнірній таблиці піднявся на друге місце. Лідер чемпіонату «ОДЕК» - згідно календаря цей тур пропускав.

ФК "Садове" - ФК "Малинськ" 1:2

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

У зв’язку з участю оржівців у фінальній частині Чемпіонату України серед аматорських команд, що проходить зараз у Кіровоградській області, матч 12 туру Чемпіонату області «ОДЕК» - ФК «Садове» відбувся, у четвер 11 вересня. До сорокової хвилини гостей переслідувало дежавю попереднього матчу з ФК «Малинськ». Максим Гаврилюк вивів свою команду вперед, а потім гощанці заробили пенальті у власні ворота. І цього разу Андрій Мозеров був близьким до того, щоб перемогти у футбольній лотереї, але удар Віталія Тивонюка був занадто сильним 1:1. В другому таймі футболісти Садового не повторили минулих помилок, і шокували місцевих вболівальників та іменитого суперника. Спершу Максим Гаврилюк, а під завісу матчу Вадим Жак своїми голами принесли перемогу своїй команді 3:1. Зараз з упевненістю можна сказати, що ФК «Садове» найбільш нестабільна та непередбачувана команда чемпіонату, адже виїзні перемоги над «ОДЕКом» та «Гощею» вони чергують із втратою очок із аутсайдерами, такими як «Сокіл» та «Волинь-Цемент». Щодо «ОДЕКа», то в цьому сезоні – це третя поразка команди на власному полі, натомість на виїзді у команди гросмейстерський показник 6 матчів, 6 перемог 12-0 різниця забитих та пропущених м’ячів. 

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

Наостанок Телеспорт від 12 вересня. Там також багато футболу, хоч і з підказками, але все ж таки з редакторського бачення автора програми, крім того, ще багато цікавих спортивних новин.

Свіжий випуск "Телеспорту" чекаємо з хвилини на хвилину, але це вже буде зовсім свіженька новина на нашому сайті. Залишайтесь з нами!

Категорія: Відео | Переглядів: 879 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz