null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Січень » 11 » ЕКЗАМЕН ЧЕМПІОНОМ НЕ ПРОЙШЛИ +ВІДЕООГЛЯД
03:26
ЕКЗАМЕН ЧЕМПІОНОМ НЕ ПРОЙШЛИ +ВІДЕООГЛЯД

Матч між "Кардиналом" та "Локомотивом" мав відбутися ще у середині листопада. Втім, через підготовку чемпіонів України до участі у Кубку УЄФА гру перенесли на третій день Різдва. Тобто, вона стала першим у новому році поєдинком клубів Екстра-ліги. Це, зокрема, було однією із вірогідних причин вважати, що суперники не заб’ють багато голів. Вже після матчу такий здогад підтвердив і наставник «Локомотива» Євген Ривкін, який сказав журналістам, що його команда все ж вийшла на майданчик ще із Різдвяним настроєм. Іншою ж причиною гіпотези стала низька результативність суперників. Менше, аніж «Локомотив» і «Кардинал» у чемпіонаті забив лише «Спортлідер+».

Що ж до самої гри, то головною її несподіванкою стала відсутність на майданчику граючого тренера рівненського клубу Сергія Піддубного. Граючий тренер рівнян, як він сам розповів згодом, до гри не тренувався, тож перебував не у найкращій формі. Його місце у першій четвірці зайняв Дмитро Ситник. Аби перебудуватися господарям знадобився певний час. У ці хвилини гості втратили декілька реальних нагод відкрити рахунок. Особливо старався Євген Сірий. Спершу після його удару Віталій Дєнюжкін з труднощами зумів відбити м'яча на кутовий. Згодом Сірий непогано завершував розіграш кутового, але замість воріт поцілив у партнера по команді.

«Кардинал» зумів відповісти хорошим і точним ударом Дмитра Ситника. Але Литвиненко був на місці. У відповідь упродовж однієї хвилини голкіпера "Кардинала" двічі перевірили «залізничники» Сергій Журба та Олександр Сорокін.

Найреальніші нагоди забити у складі рівнян по черзі мали Фаренюк і Кручок. Артем опинився перед порожніми воротами після красивої комбінації на фланзі Когута і Маринюка – але до м’яча не дотягнувся.

А молодий Володимир Кручок, який на майданчику з’явився чи не вперше у сезоні, опинився тет-а-тет із Литвиненком. Втім, від такого шансу гравець розгубився і пробив прямо у воротаря.

Зрештою, відкрили рахунок у матчі "залізничники". Сталося це лише на останній хвилині першого тайму. Микола Білоцерківець у контратаці віддав пас на хід Олександру Сорокіну, а той точно пробив під голкіпером - 0:1. "Кардиналу", аби відігратися вистачило сорока секунд. Михайло Волянюк холоднокровно і з більярдною точністю пробив у кут воріт "Локомотива". Дмитро Литвиненко, навіть витягнувшись у падінні «струною», дістати м’яча не зумів - 1:1.

Вже після перерви і «Кардинал» і «Локомотив» продовжили транжирити власні гольові нагоди. Удар Біло церківця низом ногою парирував Віталій Дєнюжкін. А біля протилежних воріт Маринюк замість пробивати з вигідної позиції – почав вигадувати фінти і передачі, зіпсувавши ще один шанс для взяття воріт.

Долю ж матчу вирішив курйозний епізод біля воріт Віталія Дєнюжкіна, що завершився голом Дмитра Сорокіна. Микола Біло церківець, обігравши опонента, пробив з гострого кута. Голкіпер «Кардинала» постріл парирував, та м’яч зрикошетив спершу у когось із універсалів рівненського клубу, а потім - прямо на ногу Дмитра Сорокіна – 1:2.

Ближче до фінальної сирени обидві команди нарешті збільшили швидкості. Зросла і кількість небезпечних моментів біля обох воріт. Особливо «спекотно» було біля володінь Литвиненко. Голкіпер «Локомотива» упродовж декількох хвилин тричі рятував команду після ударів Тризубця, Танського, Волянюка і Чернієнка. Один з ударів капітана «Кардинала» після передачі Михайла Волянюка – прийняла на себе хрестовина воріт.

Шанс принести команді нічию мав і Сергій Тригубець. Втім, на його падіння, яке могло б стати шостим фолом для команди гостей, судді не відреагували.

Поразка - 1:2 залишила «Кардинал» на шостій позиції у турнірній таблиці. Наступну гру чемпіонату Екстра-ліги рівняни проведуть вже у суботу, знову вдома і знову проти «Локомотива».

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Локомотив» (Харків) – 1:2 (1:1)

«Кардинал-Рівне»: Віталій Дєнюжкін - Сергій Тригубець, Андрій Чернієнко, Віталій Танський, Дмитро Ситник - Олександр Басич, Артем Фаренюк, Володимир Кручок, Мар’ян Маринюк, Михайло Волянюк, Павло Дармовіс, Юрій Когут.

«Локомотив»: Дмитро Литвиненко - Дмитро Сорокін, Дмитро Камеко, Микола Білоцерківець, Олександр Сорокін - Олександр Кондратюк, Віталій Кісельов, Дмитро Клочко, Дмитро Федорченко, Євген Клочко, Євген Сірий, Микита Шпигар, Сергій Журба.

Голи: Михайло Волянюк, (20) - Олександр Сорокін, (20), Дмитро Сорокін, (30).

Попередження: Дмитро Федорченко, (13), Микита Шпигар, (31), Олександр Кондратюк, (32).

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Фото: Романа Цупрука

Післяматчевий відеокоментар головного тренера "Локомотиву" Євгена Ривкіна.

У хорошому гуморі підійшов на прес-конференцію Євген Ривкін, відчувалося, що результат матчу його цілком задовольнив.

- Перш за все, хотів би подякувати команді МФК «Кардинал-Рівне» і керівництву Екстра-ліги, за те що перенесли цей матч. Поїздка в Чехію була не стільки важлива для «Локомотиву», як для всієї України. Той рейтинг, який зуміла здобути наша команда – на наступний рік дозволить черговому чемпіону, а хто це буде зараз спрогнозувати складно, грати з основного етапу. Я коли був на жеребкуванні, ми знаходилися на 20 місці – це останнє місце, яке дає можливість команді грати з основного етапу.

А стосовно сьогоднішньої гри, то треба розуміти, що це – «післяноворічний футбол». Я думаю, що абсолютно всі футболісти, як «Локомотиву», так і МФК «Кардинал-Рівне», перебувають ще в різдвяній ейфорії. І це не дивно, адже Різдво – це чудове свято. І коли людина після виснажливих тренувань, переїздів ігор – розслабляється, їй потім одразу важко повернутися до попереднього ритму.

Як на мене, у першому таймі обидві команди знаходилися ніби десь на святкуванні Нового року. Судячи з гри, адже все було і повільно, і в деякій мірі невиразно. Ми мали достатню кількість моментів забити гол, але не реалізувавши їх, дали можливість МФК «Кардинал-Рівне». Згодом гра стала нервовою. Два м’ячі, які команди забили в першому таймі – це цілком логічний результат. Адже не лише в нас, але й у господарів були можливості забити м’яч.

У другому таймі ми вже зіграли більш грмотно. І я вважаю, що це дозволило нам досягти певного результату. Хоча підкреслю, що якість гри бажає бути кращою. Але Новий рік – є Новий рік.

Стосовно того, хто отримує перевагу, граючи два матчі поспіль… Як вважаю, що ми мали б більшу перевагу, якби грали два дні поспіль, а не через день. Але ми пішли на зустріч МФК «Кардинал-Рівне» і погодилися зіграти через день. День паузи, однозначно, нам на користь не піде. Але побачимо – гра покаже.

На мою думку, наступна гра буде більш веселою. По-перше, команди зіграли вже один матч, тобто бачили один одного. По-друге, мені здалося, що вам на майданчику сьогодні явно не вистачало Сергія Піддубного. Можливо в нього травма, і тому він не грав. Сподіваюсь на наступний матч він відновиться, хоча загадувати складно. В усякому разі, якщо він травмувався, бажаю йому успіху і якнайшвидшого одужання.

Можливо, сьогодні його не вистачало, тому якщо наступної гри він з’явиться, передбачаю, що гра піде за іншим сценарієм. Але ми теж не будемо сидіти склавши руки. Думаю все-таки, що наступний матч буде цікавішим. Але це футбол і передбачити його просто неможливо.

На закінчення від усього серця хочу привітати всіх з Новорічно-різдвяними святами і побажати всього найкращого. Дуже приємно було нам вчора в Рівному на центральному майдані спостерігати цікаве дійство, слухати колядки, святкові концерти, тощо. У вас це справді радісне свято, навіть настрій зовсім інший…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

Післяматчевий відеокоментра Головного тренера МФК "Кардинал-Рівне" Сергія Піддубного.

Настрій головного тренера МФК «Кардинал-Рівне» Сергія Піддубного кардинально відрізнявся від настрою опонента. До речі, як і враження від самої гри. В чому можна переконатися, ознайомившись з його післяматчевим інтерв’ю.

- Як на мене була рівна гра, і я до своєї команди не маю претензій. Я думаю, що вони ні в чому не поступилися супернику. А те, що програли, я вважаю, що «Локомотиву» просто повезло забити голи. За моментами ми їм не програли. Знову ж таки нам повлітали голи після рикошетів. Як на мене, досить прикра поразка. Я сьогодні не був готовий грати, тому не виходив на майданчик. Скажімо так, завадила травма і певні обставини.

Наступного суботнього матчу – буде інша гра. Але я завжди підкреслюю, що в кожному матчі ми граємо лише на перемогу. Тому і в суботу гратимемо на перемогу, але як вийде, буде залежати від гравців, в якому психологічному стані вони підійдуть до гри. Як зможуть відійти після цієї прикрої поразки. Адже неприємно програвати в один м’яч – це самі найболючіші поразки. Окрім того, гравці ще й відчувають, що нам доводиться боротися не лише з гравцями суперника, а й суддями. Це вже не перша гра, коли суддівські помилки впливають на хід гри.

Я вже не хочу говорити з цими тренерами, з їхніми президентами, вітатися з ними. Якщо вони справді дають суддям на «лапу», то я б їм руки повисмикував. Тому що все це йде в першу чергу від керівництва команд. У мене вже терпець урвався. У кожній грі – явні помилки. М’яч явно потрапляє в руку – він боїться дати 5 чи 6 фол, чи явне пенальті. Чому з їхньої сторони саме таке ставлення до команди? Але це не тільки проти нашої команди, а в більшості випадків проти команд, які фінансово слабші. По-любому ведеться якась робота. Чи це вони діють підсвідомо, чи не підсвідомо.

Нехай у цьому розбираються компетентні органи. Нехай щось роблять, дивляться і вирішують. Нехай наймають спеціальних людей. Скільки вже можна терпіти, це ж вже не перший раз. Наша команда вже реально втратила очки в 5 іграх через суддівські помилки. Ще не вистачало, щоб через суддівські помилки ми втрачати очки. Ми маємо мінус 15 очок. Тепер спробуй наздожени суперників.

Як на мене, в сьогоднішньому матчі була чиста рука і згодом 6 фол, коли гравець в підкаті ззаду збив Тригубця. Я не кажу, що він не попав у м’яч, але по нозі влучив точно. Наш гравець виходить віч-на-віч, а ззаду в підкаті суперник хоче вибити м’яч. Може він і попав по м’ячу, але це йде контакт до ноги. Якщо судді не розбирають ці моменти, як трактувати руку. Так у неї м’яч попав, чи так. Нехай дивляться і розбираються.

Сьогодні всі наші гравці, хто виходив на поле – всі впоралися і виглядали пристойно. Гравці «Локомотиву» більш стабільніші. Вони вже пограли в лізі чемпіонів, в збірній команді України. А ось наші гравці не настільки досвідчені. Можливо, моментами вони трохи підсідали і опускалися в оборону. Але в цілому я вважаю, що виглядали гарно. Моменти створювали, грали строго. Взагалі я вважаю, що з усіх ігор ми сьогодні зіграли найбільш строго. Можливо, було 2-3 моменти, які мені не сподобалися, а в цілому гравці догравали і гарно грали.

У суботу побачимо, чим закінчиться наступна гра. А чи буду я грати чи ні? Все залежатиме від мого стану, в якому я буду, та від здоров’я.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

Категорія: Футзал | Переглядів: 774 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz