null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 24 » «Битва характерів» переможця не виявила +ВІДЕО
18:39
«Битва характерів» переможця не виявила +ВІДЕО

Менше двох хвилин не вистачило "Кардиналу" для того, аби здобути перемогу над львівською "Енергією" у грі чотирнадцятого туру чемпіонату футзальної Екстра-Ліги.

Незважаючи на незручний час початку матчу, у понеділок о 13:00, на гру «Кардинала» і «Енергії» зібралося чимало глядачів. Ті ж, хто через різні причини не зумів відвідати звітний поєдинок – безумовно «тепло» згадуватимуть «Різдвяний бал». Адже саме через танцювальне дійство, яке проходило у спортзалі ДЮСШ-4 упродовж суботи та неділі, календарний матч чемпіонату Екстра-ліги довелося перенести на будній день.

До речі, за доброю традицією для танцюристів у спортзалі ДЮСШ-4 вкладають спеціальний паркет, вартістю кількасот тисяч гривень. Футболісти поки про такий можуть лише мріяти…

Але наразі – про інше. Матч запеклих суперників, «Енергії» та «Кардинала», розпочався розвідкою боєм. Вже на першій хвилині гри Сергій Піддубник вже фірмовим ударом з льоту замикав діагональ партнера – виручив гостей Володимир Кардаш. Напоготові був кіпер і коли аналогічний трюк виконал Віталій Танський.

Біля протилежних воріт гостро атакував Євген Рогачов. Обидва гарматні постріли «вісімки» львівського клубу виявилися невлучними.

Потому суперники дещо заспокоїлися. Кожна команда намагалася більше контролювати м’яч, і на удар зважувалися лише з вивірених позицій.

Варто відмітити те, що у грі з «енергетиками» Сергій Піддубник випробував третю четвірку команди. Проти Валерія Легчанова, Олександра Бондаря, Тараса Кузя і Сергія Коваля на рівних відіграла четвірка Віталія Лісніченка, Дмитра Ситника, Артема Фаренюка і Олександра Басіча.

На шостій хвилині зустрічі реальну нагоду забити втратили гості. Тарас Кузь на лівому фланзі опинився віч-на-віч із Дєнюжкіним, проте програв дуель воротарю.

Згодом Дмитро Бондар на замасі поклав на майданчик Чернієнка, але у дальній кут воріт «Кардинала» не влучив – мимо.

Господарі відповіли класичною стіночкою Дармовіс – Когут. Але і Юрія точність підвела.

Згодом Когут не зумів реалізувати найбільш реальну нагоду для взяття воріт упродовж усього чемпіонату. Михайло Волянюк, промчавши повз кількох опонентів, викотив м’яча партнеру. Когуту залишалося лише закотити «сферу» у порожні ворота. Удар і…. мимо! Як можна було не влучити у порожні ворота з менш, ніж метрової відстані – зараз не зможе відповісти навіть сам Юрій.

За нього відповіли інші. Андрій Чернієнко повторив прохід Волянюка вже правим флангом атаки і паралельно лінії воріт викотив зручну передачу на Піддубного. Сергій пробив у дотик без шансів для Кардана – 1:0. Вже в наступній атаці Чернієнко міг збільшити перевагу в рахунку. М’яч після його дальнього пострілу просвистів над хрестовиною воріт «Енергії». Перерва.

Після відпочинку на майданчику розпочалася справжня битва. Філософій, характерів та нервів. «Кардинал» ледь не усіма силами відійшов до власних воріт, намагаючись грати на контратаках. Гості ж ці контратаки в разі втрати м’яча, що називається «рубали під корінь». Іноді, у прямому сенсі слова. Тим паче, до певного моменту арбітри на грубу гру «енергетиків» не реагували ніяк. Овсянніков своє попередження за цілий каскад порушень правил, підкатів та провокацій – отримав лише на 28-й хвилині. А Кардаш «жовте» світло перед собою побачив тільки після того, як «виключив» з гри Михайла Волянюка. Останнього після верхової боротьби за м’яч із воротарем «Енергії» відправили прямісінько до лікарні.

Як тут не згадати гру першого кола у Львові, коли непростих травм зазнали одразу троє гравців «Кардинала».

Здавалося, єдиним острівцем спокою у вирі гри залишався голкіпер «Кардинала» Віталій Дєнюжкін. Перший номер команди рятував власні ворота у просто неймовірних ситуаціях, кілька разів відбиваючи удари суперників вже у положенні лежачи.

За три з половиною хвилини до фінальної сирени наставник львів’ян Олександр Косенко пішов ва-банк. Володимира Кардана на майданчику замінив п’ятий польовий – Валерій Легчанов.

І на передостанній хвилині матчу облога воріт «Кардиналу» таки принесла успіх. Турнірне очко «Енергії» приніс Євген Рогачов, влучно пробивши під дальню стійку – 1:1.

Згодом м’яч ще раз влетів у сітку «Кардинала». Втім, Денис Овсянніков пробив Віталія Дєнюжкіна вже після фінальної сирени.

Підсумкова нічия – 1:1 очевидно не задовольнила жодну зі сторін. «Кардинал» залишився у турнірній таблиці шостим. «Енергія» - другою.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів) – 1:1 (1:0)

Рівне: Віталій Дєнюжкін – Андрій Чернієнко, Віталій Танський, Сергій Піддубний, Сергій Тригубець - Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Віталій Лісніченко, Дмитро Ситник – Мар’ян Маринюк, Михайло Волянюк, Павло Дармовіс, Юрій Когут.

Львів: Володимир Кардаш - Денис Овсянніков, Дмитро Бондар, Євген Рогачов, Максим Павленко - Сергій Коваль, Тарас Кузь, Олександр Бондар, Валерій Легчанов - Михайло Грицина, Микола Грицина, Степан Струк.

Голи: Сергій Піддубний, (19) - Євген Рогачов, (39).

Попередження: Михайло Волянюк, (13) - Денис Овсянніков, (28), Володимир Кардаш, (33).

ВІДЕООГЛЯД:


Сергій ПІДДУБНИЙ: «Треба бути сильнішим за обставини» +ВІДЕО

Післяматчевий коментар Головного тренера МФК "Кардинал-Рівне" Сергія Піддубного. ВІДЕО!

Не було помітно радості і на обличчі головного тренера МФК «Кардинал-Рівне» Сергія Піддубного. Воно і зрозуміло, адже на відміну від колеги, йому довелося не лише тримати гру в руках, а й самому грати, ще й відзначитися забитим голом у ворота суперника. Але втома одразу зникла щойно він почав відповідати на запитання допитливих журналістів, які, як завжди, довго тримали наставника рівненської команди.

- Якщо ми записали в актив одне очко – значить завоювали. Гра була важка і наприкінці її ми могли навіть програти. Але, я думаю, сама гра була цікава для вболівальників, напружена. Так, як загалом і для нас. Все таки, я вважаю, що ми очко набрали.

Після відпочинку ми самі віддали ініціативу в руки «Енергії», щоб діяти на швидких контратаках. І я вважаю, що нічого суттєвого вони не створювали. Так, були напівмоменти, але стовідсоткових у них не було. Якби ще виникали якісь моменти, можливо б нам і довелося змінити тактику, а так…

Я б не сказав, що ми не зібрано грали. Навіть коли грали проти п’яти гравців – вдало захищалися. Але в грі буває всяке, ось і сьогодні, десь із-під ноги залетів той вирішальний м’яч. Але напевно так воно й мало бути. Адже перед цим Павленко мав не одну нагоду забити на дальній стійці, але він так і не зміг влучити. Та це колись мало закінчитися.

Звичайно хотілося б виграти, але зараз важко щось казати, адже Волянюка повезли в лікарню. Головне, щоб з ним все було нормально. Футбол – футболом, але здоров’я гравців дорожче. У нього трошки вм’ятина на голові і проблеми з легенями – плюється кров’ю. Тому зараз, це найбільш головне питання.

Не хотілося говорити про це, але цей «Різдвяний бал» під патронатом мера перебив нам усю підготовку. Ми перед грою не мали змоги тренуватися, а після балу ви бачили, що нам залишили… Не зал, а справжній смітник. По-перше, дуже слизько. І це навіть не те, що «Енергії» було незвично, а навіть нам було складно. Замість переваги свого майданчика отримали такий собі подарунок. Підлога брудна, і я не звинувачую прибиральниць, вони не винні. Звісно її помили, але тут справді було важко грати. Я першим приїхав перед грою і бачив, що тут робилося. Це все звісно мікронюанси, але вони вплинули де в чому на гру загалом.

Але я вже казав, що ми повинні бути сильнішими за це. І при всіх цих мінусах ми показували сьогодні пристойну гру. Грали строго, не давали «Енергії» розкачатися. Звичайно, ми могли і більше голів забити. Аля, якби там не було, все ж думаю результат по грі.

Планував я на гру одне, але вийшло трошки інакше. Молоді гравці не так ввійшли в гру, як би мені хотілося. У Мар’яна Маринюка ще дається взнаки травма, і він грає на уколах. Тому йому досить не просто було бігати. Плюс ще й у Волянюка не все гаразд, у нього свої проблеми. Додайте сюди ще й Когута. Тому я хотів, щоб вони вийшли пізніше більш свіжими. Але згодом ці хлопці ввійшли в гру, і я вже не хотів щось змінювати. Тому молоді й довелося затриматися на лаві. Окрім того, було видно, що й «Енергія» була налаштована по-бойовому.

В «Енергії» є низка гравців, які грають жорстко, а деякі є серед них, що навіть, можна сказати, грають підло. Намагаються зіграти непомітно ліктем. Але це футбол і до цього потрібно бути готовим. У нас є теж такі гренадери, як Волянюк. Можливо, йому треба було теж зіграти більш жорсткіше.

До Нового року ми ще будемо тренуватися. А на самий Новий рік, кому далі їхати, то вже їм дозволимо роз’їхатися. На це дамо 4 дні відпочинку. А вже потім зберемося і будемо готуватися безпосередньо до ігор з «Локомотивом». Думаю, що ця пауза в іграх нам піде лише на користь. Через це можливо нашим гравцям буде легше відновитися. Вони вже якусь форму набрали, зараз відпочинуть і я думаю, що це нам буде лише на «руку». І ми зможемо спокійно готуватися до ігор другої половини чемпіонату і до кубкових матчів. А те, що ми проводитимемо дві гри поспіль з «Локомотивом» (через день), думаю нічого складного не має. У нас є достатня кількість гравців, і тому я не думаю, що це для нас буде певною проблемою. Будемо готуватися.

І взагалі, це вже буде Новий рік, сподіваємося, що і новою буде гра. Не можна сказати, що цей рік для нас був таким вже не щасливим, але з травмами звичайно були проблеми. Є звичайно якась доля везіння, але я зараз дійшов до висновку, що треба бути сильнішим за обставини. Треба показувати більш якісну гру, грати більш зібрано в обороні. І така гра мене більше влаштовує. Якщо пригадати гру з «ЛТК», то ми давали багато створювати моментів супернику, а це неправильно. Тому треба зараз підходити до того, щоб більше зосередитися на обороні, а моменти прийдуть, тому що в нас є майстерні гравці, які можуть обігравати і забивати. А то, щось ми мало забиваємо. Поки що один тренер забиває голи (посміхається).

Отже будемо старатися в Новому році більше радувати наших вболівальників як результатом, так і самою грою!!! Ми над цим постійно працюємо, і я командою задоволений, претензій до хлопців немає. Є, правда, помилки, але не помиляється лише той, хто нічого не робить!

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA


Олександр КОСЕНКО: «Було бажання виграти цю гру» +ВІДЕО

Післяматчевий коментар Головного тренера СК "Енергія" Олександра Косенка. ВІДЕО!

Дещо пригніченим і втомленим з’явився на прес-конференцію головний тренер львівської «Енергії» Олександр Косенко. Відчувалося, що керманич львів’ян віддав всі сили разом із гравцями під час матчу, адже дуже енергійно і емоційно провів усю гру, від початку і до фінального свистка арбітра.

- Як кажуть у таких випадках, рахунок на табло – 1:1. Ми, звичайно, хотіли перемогти і їхали за перемогою. Але десь свої моменти не реалізували. Щоб відчути впевненість, особливо коли граєш у гостях, потрібно ставитися до гри більш відповідально, більш бережливо. А так, загалом, у мене претензій до своїх гравців по самовіддачі не має.

У МФК «Кардинал-Рівне» є своя поставлена гра, і він її дотримується. У більшості матчів у них схема гри одна й та ж. Тому нічого нового в їхніх діях не побачив. Ті ж передачі і закидання на стовпа, після яких міцні гравці чіпляються за м’яч. А потім – намагання зіграти в стіночку, або закидання. Загалом, те що вони роблять, те й виконували сьогодні.

Команда грає, і ми намагаємося, щоб в нас був єдиний колектив. Необхідно, щоб кожний грав під девізом: «Якщо не я, то хто ж!!!». Претензій до гравців не має. Хтось зіграв сильніше, хтось слабше. Тому зараз не буду нікого виділяти, ні зосереджувати окремо увагу. Подивлюся гру, зроблю висновки. А що зараз казати по гарячих слідах? Можна десь помилитися і сказати щось не те.

Нам потрібні очки. Тому ще раз повторююсь, ми їхали за перемогою і хотіли перемогти. Було бажання виграти цю гру, але не вийшло. Але ми старалися і робили все задля перемоги, доклали максимум зусиль, проте не забили. Буває! Будемо працювати далі…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA


Категорія: Футзал | Переглядів: 739 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz