null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Лютий » 1 » Били, били – не забили... ВІДЕООГЛЯД
14:20
Били, били – не забили... ВІДЕООГЛЯД

Після поразки у Рівному минулої суботи на прес-конференції наставник львівської «Енергії» Максим Павленко пояснив поразку своєї команди словами: «Не завжди виграє той, хто створює більше моментів». Минув тиждень і одна із спортивних істин вже зіграла злий жарт із самим «Кардиналом». Згідно із більш-менш офіційною статистикою рівняни завдали двадцять чотири удари у рамку воріт «Урагана». В той час, як івано-франківський клуб – сім. З них по-справжньому небезпечними можна назвати від сили два. Втім, як люблять казати переможці, рахунок на табло.

Розпочнемо з того, що матч проти «Урагана» був одним із ключових для рівненського клубу. Ще до гри з «Енергією» головний тренер рівнян Сергій Піддубний заявив, що домашні поєдинки із львів’янами та івано-франківцями, а також виїзд до Хмельницького – стануть ключовими у нинішньому регулярному чемпіонаті. Саме ці поєдинки мали дати відповідь на запитання: побореться «Кардинал» за місце у трійці, чи залишиться п’ятим. Матч з «енергетиками» подарував рівнянам надію, втім нині ми самі підставили собі підніжку.

Стартові хвилини поєдинку пройшли «без воріт». Потуги команд створити бодай щось біля воріт один одного завершувалися нічим.

Лише ближче до середини тайму непогано пробивав по воротах «Урагана» Євген Ланко після передачі Мар’яна Маринюка – впевнено зіграв воротар. Згодом реакцію Романа Колтка перевірив Олександр Басіч – ударом з гострого кута. Ще один момент рівняни втратили після розіграшу кутового зліва: знову спрацювала зв’язка Маринюк – Танський, і знову на висоті був Колток.

Після пристрілки господарі продовжили контролювати м’яча, граючи першим номером і, так би мовити, з претензією на перемогу. Аж поки самі не організували гол у власні ворота. Віталій Танський у простій ситуації віддав поперечну передачу точно у ноги Антону Лясковському. А той не довго думаючи, пробив у неприкритий Дєнюжкіним кут – 0:1.

Другий тайм матчу розпочався із чергової пожежі біля воріт «Урагану». Арбітри призначили у бік воріт гостей вільний удар. Завершивував комбінацію рівнян Мар’ян Маринюк, але його удар на лінії воріт зупинив Михайло Зварич.

Втім, вже за декілька хвилин рахунок зрівнявся. Танський зіграв у стіночку з Маринюком і, опинившись віч-на-віч із Колтком, технічно пробив повз воротаря – 1:1.

Здавалося, після забитого голу, «Кардинал» повинен дотиснути гостей. Практично одразу свій момент не використав Мар’ян Маринюк. Знову виручив «Ураган» Колток. І, як виявилося пізніше, все в цій грі лише починалося.

На 26-й хвилині гості здобули право виконати аут з правого флангу. До воріт Віталія Дєнюжкіна було далеченько, втім Орест Боргун після пасу партнера з лінії наважився на удар. І це – 1:2.

Господарів другий пропущений гол, якщо і шокував, то не повністю. Тож вони продовжували гнути свою лінію. З вигідної позиції мимо пробив Олександр Басіч.

Ще за хвилину подарунок рівнянам зробив Тарас Рудавець. Він завалив Віталія Танського, який втікав на побачення із Колтком і отримав повторне попередження. Таким чином «Ураган» на дві хвилини залишився у меншості.

Чисельну більшість «Кардинал» намагався розіграти якось аж надто академічно. Чи то самовпевненість, чи то втома постійно заважала рівнянам. В одному з епізодів Володимир Сондак лише дивом не замкнув на дальній стійці вивірену передачу Маринюка. Згодом вже Танський замість порожніх воріт влучив у лежачого на паркеті Сімку. А потім Володимир Сондак повторив свій неймовірний фокус із невлучанням по м’ячу перед порожніми воротами... Тут же двічі чудову реакцію продемонстрував Роман Колток, відбивши два постріли Євгена Ланка.

...Близько чотирьох хвилин гри у повних складах гостям вистачило, аби створити ще один гол. І знову ж, активно допомагали івано-франківцям у цьому гостинні господарі. Дмитро Ситник та Олександр Басіч не розібралися, хто має грати з Павлом Миколюком. В результаті той опинивсясам, пробив по воротах і забив. Знову у ближній кут воріт Дєнюжкіна – 1:3.

Віталій Танський вийшов п’ятим польовим і «Кардинал» продовжив каруселі біля воріт Романа Колтка. Мав, просто повинен був забивати Артем Фаренюк. Втім, будучи перед порожніми воротами, він незрозумілим чином пробив не у, а від них.

Зрештою, на передостанній хвилині Віталій Танський таки пробив Романа Колтка – 2:3, але на більше у рівнян не вистачило часу.

Поразка знову відкинула «Кардинал» на п’яту позицію у турнірній таблиці. А попереду у рівнян непростий вояж до Хмельницького.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 2:3 (0:1)

«Кардинал-Рівне»: Віталій Дєнюжкін - Євген Ланко, Мар’ян Маринюк, Олександр Басіч, Віталій Танський, Артем Фаренюк, Володимир Кручок, Володимир Сондак, Владислав Гарбарук, Дмитро Ситник, Максим Новосад, Михайло Волянюк, Сергій Піддубний.

«Ураган»: Роман Колток - Михайло Зварич, Роман Кіндратів, Тарас Рудавець, Андрій Сімка, Андрій Цілик, Антон Лясковський, Ігор Корсун, Мар’ян Пелех, Орест Боргун, Павло Миколюк, Роман Горпинич, Юліан Горбатий.

Голи: Віталій Танський (22, 39) - Антон Лясковський (18), Орест Боргун (26), Павло Миколюк (36).

Попередження: Олександр Басіч (11), Максим Новосад (28) - Тарас Рудавець (28).

Вилучення: Тарас Рудавець (29, - повторне попередження).

ВІДЕООГЛЯД:

Відеокоментар головного тренера НФК "Ураган" Івана Скіцка після матчу чотирнадцятого туру Чемпіонату України з футзалу у Рівному.

- Перший тайм пройшов за нашим сценарієм, все йшло так, як ми і очікували. Ми серйозно готувалися, знаємо, як потужно грає вдома МФК «Кардинал-Рівне», і наскільки в нього все злагоджено і відпрацьовано. Одразу помітна творча «рука» тренера. А ось другий тайм ми однозначно програли. Я розумію так, у нас настала втома, не так працював мозок, тому гравці припускалися елементарних помилок, які їм добре знайомі. Було в нас і не обов’язкове вилучення, звідси і інтрига.

Але все-таки хочу подякувати нашим молодим хлопцям, які проявили характер і бійцівські якості. Адже без цих якостей їм би в МФК «Кардинал-Рівне» не виграти. Перед цим «Енергія» не змогла вивезти звідси очки, а ми це зробили. І я вірю, що зі сторони «кардиналівців» недооцінки суперника не було. Тим більш, що я напередодні гри розмовляв у Києві з Сергієм Піддубним під час семінару тренерів. За його словами він з повагою ставиться до нашої команди і напевно очікував такої гри від нас. Можливо, не чекав такого результату, а ось таку гру, то напевно чекав.

Хочу ще раз зауважити, що МФК «Кардинал-Рівне» досить сильна і грамотна команда, а головні і вирішальні матчі будуть в неї вже на стадії плей-офф. Адже вже не викликає сумніву, що вони там гратимуть. Тому зараз ще можна програти, а ось у матчах на виліт цього вже собі дозволити буде не можна.

На мою думку, сьогодні МФК «Кардинал-Рівне» забракло звичайного везіння. Візьміть хоча б два поспіль моменти Сондака при грі «4 проти 3». Як можна було не замкнути такі два моменти на дальній правій стійці. Окрім того, ще було два моменти при грі «5 проти 4». Це можна пов’язати з невезінням команди, аніж з майстерністю її виконавців.

До речі, в нас теж такі самі ігри бувають. Знов ж таки згадаю останню гру з «Титан-Зорею», в якій ми поступилися 1:2. Гра була під нашим контролем, і ніби моментів ми створили достатньо, але майстерності нам в тій грі забракло. Хоча все зараз можна списати і на звичайне невезіння.

Повертаючись до рівнян, скажу, що можливо і на краще, що вони програли зараз у чемпіонаті. Головне, щоб цього не повторилося у плей-офф. Я вірю, що їхній тренер зробить аналіз гри і відповідні висновки.

Але і в нас роботи багато, і те, що ми перемогли сьогодні «кардиналівців», ще нічого не значить. У нас є проблеми і в обороні, і з психологією. І ми працюємо в цьому напрямку. Голи, які ми забили після стандартів – це не випадковість. Але, як на мою думку, то трохи підвів вашу команду Віталій Дєнюжкін, воротар такого класу повинен був брати такі м’ячі.

Тактика на гру – не грати від оборони, адже це могло б нам вилізти боком. Фізично ми все-таки сирі, але в кожному матчі намагаємося не поступатися жодній команді. Наша тактика була не дати створити МФК «Кардинал-Рівне» моменти для взяття наших воріт.

Взагалі ми вчимося, набираємося досвіду і вважаю, такі ігри, як сьогодні, нам потрібні. Ми розуміємо, що зараз в команді зміна поколінь, але в «Урагана» завдання завжди самі високі. І не дивлячись на те, що ми з цією командою вважайте перейшли з першої ліги в Екстра-лігу – завдання все одно максимальні. А вже, що вийде з цього – покаже сезон. Для нас, як на мене, було б непогано потрапити до четвірки. Розуміємо, що це не просто, але було б хорошим результатом.

Те що ми здобули більше очок в гостях, аніж в рідних стінах, пов’язано із проблемами з залом. У першому колі ми тренувалися на одному майданчику, а грали на іншому. Правда зараз керівництво пішло нам на зустріч, і вже тижнева підготовка перед домашніми матчами в нас проходить на своєму майданчику. Тому матч з «Титан-Зорею», я б скоріше відніс до нещасного випадку. Але ми вже звикаємо і будемо вже й дома грати потужно.

За підсумками гри в своїй команді відзначив би всіх гравців, що виходили на майданчик, але найбільше – воротаря Романа Колтка. Ви самі бачили його в грі. Ось такі досвідчені гравці нам потрібні. Він сьогодні проявив найкращі лідерські якості, що й призвело до виграшу. У рівненській команді сподобалися Танський, Маринюк і Ланко. Моментами непогано зіграли Волянюк, Басич і Фаренюк.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

Відеокоментар головного тренера МФК "Кардинал-Рівне" Сергія Піддубного після матчу чотирнадцятого туру Чемпіонату України з футзалу з івано-франківським "Ураганом".

- Суперник добре зіграв в обороні, зібрано, не дав нам розбігтися. Плюс гравців підстраховував воротар. І те, що ми більше разів пробили по їхнім воротам, це ще нічого не значить. Якщо вони забили на гол більше, значить зіграли правильно. Будемо розбирати нашу гру більш детальніше, щоб більше такого не повторювалося.

Але це футбол і не можна передбачити, що і як буде. Ніби нічого і не передвіщало поразки. Не хочу сказати, що наші гравці грали погано. Але мені звичайно хотілося б, щоб вони грали краще, саме в обороні. Більш сконцентровано, щільніше. Особливо ми і не давали їм вдарити по воротам, та й пробили вони всього може разів п’ять. Але все одно, десь по ходу гри наші гравці трохи недопрацьовували, не так щільно грали з їхніми гравцями. І тому, напевно, ми і бовталися всередині поля. Мені це не сподобалося.

Те що не позабивали, то в цьому є доля везіння і можливо брак майстерності. Хоча в роздягальні я Сондаку сказав, що буває всяке, і наймайстровитіші гравці інколи теж не забивають з вигідних позицій. Отже, треба на тренуванні більше працювати, щоб наступного разу цього не повторювалося. Будемо напрацьовувати замикання дальньої стійки.

Якщо говорити про пропущені голи, то можу сказати, що сьогодні Дєнюжкін зіграв невдало. Два таких стандарти – і два голи. Удари були трохи різними, але хотілося б, щоб такі м’ячі відбивалися. Ще коли трапляються виходи два в один, і воротар не встигає, то таке. А тут прямий удар… Хочеться, щоб такі удари воротарі відбивали. В першому з голів була помилка Танського, адже гравець не повинен віддавати такі передачі в центр майданчика. І ми таке обговорюємо, адже при передачі в центр майданчика, навіть, якщо гравець її прийме, може бути відскік, і суперник може отримати шанс на взяття воріт.

Такі ніби невимушені помилки. Загалом «Ураган» нічого такого не показав. А це говорить лише про одне – вони вибрали правильну тактику і зіграли на наших помилках. Плюс окопалися на задній лінії і не дали нам занести той м’яч у ворота.

За рахунку 1:2 в них вилучили гравця, ми мали б реалізувати це. І ніби то непогано грали. Були в нас раніше моменти, коли ми грали «4 в 3». То раніше ми не грали так вдало, як сьогодні, а ось у цьому матчі в мене особливих претензій до гравців немає. За гри «4 в 3», я думаю, ударів 5-6 разючих ми нанесли. Напевно, сьогодні не наш день. Можливо, десь я не правильно вів гру. Може треба було раніше поміняти гравців, потримати м’яч, десь взяти раніше тайм-аут. Треба буде розібратися в цьому. Як би там не було, Іван Скіцко десь переграв нас.

Якщо ж говорити про воротарів, то я вже казав, що Гурко хорошого рівня воротар, але в нього накульгує ввід м’яча, гра ногами. Але сьогодні і в Дєнюжкіна не пішла гра ногами. Було в нього сьогодні пару таких неточних передач. Але в такому компоненті гри, він був сильніший за Івана. А от сьогодні Віталій попропускав, значить, буде шанс у Гурка. А загалом побачимо, що там буде далі, адже конкуренція є завжди.

Сьогодні я знову не виходив на майданчик, адже хотів побачити, як вони гратимуть без мене. Ось якраз сьогодні я і побачив, як команда грає, коли нічийний рахунок, або команда програє в один м’яч. Мені треба було визначитися, хто може, а хто не може грати за таких умов. У нас попереду досить важливі і серйозні ігри: в чемпіонаті із «Спортлідером+» у Хмельницькому, і кубкова гра у Львові з «Енергією». Те, що ми потрапимо до плей-офф, у цьому вже ніхто не сумнівається. Але потрібно перевірити команду перед важливими іграми на виліт. Хто готовий до цього, а хто може підвести в скрутну хвилину.

Окрім того, хочу також додати, що в підготовці до цієї гри у нас був тренувальний процес трохи змазаний. Як відомо вам, у Києві проходив триденний семінар, з якого я повернувся лише в четвер. І якщо в «Урагану» є хороший другий тренер, то мене замінити було нікому. Тому думаю, що це теж далося взнаки. Виходячи з цього, я теж не міг дозволити собі, як тренер, випустити гравця, який випав з тренувального процесу. Можливо, за рахунок досвіду я б і зіграв. Але в формі я був не в самій кращій. Я так вважаю.

На мою думку, семінар для мене був корисним. Адже будь-які нові знання, нові поштовхи, дають приводи для роздумів. Ніколи не зайве розширити свій кругозір. І вже в четвер і п’ятницю я їм показував, як правильніше діяти в тих чи інших епізодах. Правда ті новинки, які я почув від іспанського тренера, то їх звичайно за один день не внесеш.

Взагалі я трагедії з цієї гри не роблю. Таке буває. І цей матч не можна порівняти з грою «Спортлідера+». Це зовсім різні ігри. Сьогодні ми більш домінували, але поступилися. Отже, потрібно внести корективи на майбутнє, щоб застерегтися і від того мінімуму, який є в наших воротах. Можна створити і 30 моментів, а інша команда створить три і виграє. Тим футзал і цікавий, що непередбачуваний.

У них команда молода і не стабільна. Не хочу їх образити, але їм буде важко конкурувати за якесь призове місце. «Ураган» росте, і це згодом буде команда така, як харківський «Локомотив». І вже за рік із нею дуже важко буде грати.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

 

Категорія: Футзал | Переглядів: 681 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz