null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Листопад » 15 » 8 тур. МФК "Кардинал-Рівне" - "ЛТК". ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
01:12
8 тур. МФК "Кардинал-Рівне" - "ЛТК". ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Субота 15 листопада. м. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. Восьмий тур Чемпіонату України з футзалу. МФК "Кардинал-Рівне" приймає лідера турнірної таблиці "ЛТК". Гра розпочнеться о 13:00. Анонс матчу та ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ Вашій увазі.

 

 

  

Попередні два чемпіонати протистояння між МФК «Кардинал-Рівне» і «ЛТК» були досить цікавими, жодній з команд в очних зустрічах не вдалося здобути переваги в очковому доробку. Так, у 8-ми проведених матчах кожна з команд здобула по три домашні перемоги і по одній виїзній. І якщо в ювілейному 20-му сезоні колективи обмінялися домашніми поразками, то вже у 21-му перемоги здобували лише в рідних стінах, і що цікаво – три матчі з чотирьох закінчилися з однаковим рахунком 4:2 на користь господарів майданчика, і лише одна гра, в Луганську, завершилася перемогою «ЛТК» з рахунком – 4:3. Тоді як у сезоні 2012-2013 мінімальна різниця в рахунку була лише в одному матчі, коли в Рівному з рахунком 3:2 перемогу святкували господарі. Ще один з матчів в Рівному закінчився перемогою «ЛТК» – 5:2. А ось два інші двобої розгромом. Спочатку рівняни в Луганську поквиталися за домашню поразку, не залишивши шансів господарям – 5:0, а наприкінці чемпіонату тією ж монетою відповіли «телефоністи», здолавши «кардиналівців» в рідних стінах 8:2.

Це є лише свідченням безкомпромісності поєдинків між цими командами. Причому важливу роль у перемогах команд відіграє обрана тренером стратегія гри команди. В дечому гра обох команд схожа, обидва колективи проповідують швидкий розіграш м’яча і гру другим номером, тобто намагаються підловити суперника на контратаках, при цьому не забуваючи про пресинг. Тому в двобоях між цими колективами не рідко вирішальним фактором стає індивідуальна майстерність гравців і, звичайно, фарт. Якщо пішов удар в команди, то вважай, що перемога буде, а ось якщо ні, то тут вже слід чекати неприємностей.

Порівняно з минулим сезоном склад «ЛТК» зазнав змін, але, як показали сім зіграних турів, фундамент честолюбної і навченої команди Романа Ковальчиком був залитий міцно, і на благодатному ґрунті молода команда, навіть в умовах базування в Сумах, здатна видавати результат. Єдиного разу команда, керована Романом Ковальчиком, втратила очки, і це трапилося в 5-му турі, причому не в грі з лідером «Локомотивом», чи «Спортлідером+», який Віктор Мглинець намагається закріпити в когорті найсильніших, а в матчі з одним із аутсайдерів – «СумДУ» – 1:1. Навряд чи в тій грі спрацювала недооцінка суперника, скоріш за все позначилася молодість колективу, якому бракує стабільності.

Щодо МФК «Кардинал-Рівне», то рівняни мають у пасиві дві домашні поразки, і якщо перша була дещо прогнозованою – в матчі проти чемпіона «Локомотива», то друга виявилася навпаки – несподіваною, адже «Спортлідер+» лише в цьому сезоні почав демонструвати гру, варту уваги, в чому велика заслуга їхнього керманича Віктора Мглинця. Окрім того, це була перша гра рівнян на оновленому майданчику, до якого гості більш звиклі, адже мають уже не один рік аналогічний, можливо, цей фактор і став вирішальним у тій грі. Проте вже у наступному матчі рівняни з повернувшимся у стрій після дискваліфікації Волянюком здобули переконливу виїзну перемогу в гостях над одним із аутсайдерів, до речі, кривдником «ЛТК» – «СумДУ».

Отже у майбутнього матчу є і ще один примітний момент. «ЛТК» у зв’язку з АТО приймає своїх суперників в Сумах, а тому для цієї команди фактор рідного майданчика ніби нівелюється, а для рівнян, гра на рідному оновленому майданчику лише друга. Тому, в такому випадку, складно говорити про перевагу господарів, адже фактор нового майданчика ніби ставить команди в рівні умови. Хоча, звичайно, не варто відкидати палку підтримку рідного колективу місцевими фанами, які протягом всього матчу завзято підтримують свій колектив, а це теж немаловажне. Потрібно також нагадати, що це вже 8-й матч команд у чемпіонаті, а отже до його екватору рукою подати, а завдання обох колективів – це місце у першому квартеті, і те, з яким показником команди завершать перше коло, матиме неабияке значення в подальшій боротьбі за місця.

Поглянувши на турнірну таблицю, можна помітити, що боротьба за місце під сонцем з кожним туром лише загострюється, і якщо зараз «ЛТК», перебуваючи на чолі турнірної таблиці, почувається більш менш комфортно, то поразка від рівнян може кардинально змінити ситуацію, адже головні конкуренти не так вже й далеко, і тільки й чекають нагоди, щоб замінити молоду команду на троні. І якщо «Локомотив», який вже здобув перемогу в стартовому матчі туру, поки що не може наздогнати «ЛТК», то «Енергія», звичайно, здобувши перемогу в домашньому матчі з «Ураганом», наздожене втікача. А ось стосовно підопічних Сергія Піддубного, то їм вже не має куди відступати, адже вони вже поступилися місцем в квартеті, і кожна наступна втрата лише погіршуватиме ситуацію. На п’яти рівнянам наступає амбіційний «Ураган», і хтозна, на чию користь завершиться гра у Львові. Окрім того, відставання від 3-ї і 4-ї команд, «Енергії» і «Спортлідера+», складає відповідно 3 і 2 очки. Тому і «кардиналівці» покладають великі надії лише на перемогу.

Отже, вкотре найде коса на камінь, а переможцем із двобою вийде той, хто не лише прагнутиме перемоги, а докладе максимум зусиль для її здобуття. А чия тактика на гру, Романа Ковальчика чи Сергія Піддубного, виявиться більш вдалою, ми і дізнаємося після зустрічі цих не пересічних колективів, яка, сподіваємося, не залишить байдужими жодного найприскіпливішого шанувальника футзалу. І нехай у цьому двобої переможцем стане насправді сильніший!

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Игорь Кравченко (Сумы)

Судейский наблюдатель – Юрий Воложенко (Харьков)

Прогноз Sport.ua – 3:1

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

Один из авторитетных футзальных журналистов сказал недавно, что матч в Ровно будет центральным в туре. С этим мнением автор этих строк согласен лишь отчасти. Может, этот поединок и претендует на статус центрального, но лишь потому, что сейчас все внимание приковано к лидеру чемпионата – "ЛТК". И подопечные Романа Ковальчика, наверное, это понимают.

Наверняка подопечные Романа Ковальчика понимают и то, что в Ровно им будет ой как непросто. Ведь дома "Кардинал" традиционно играет сильно. Хотя последнюю домашнюю игру против "Спортлидера+" ровенчанам уж никак нельзя занести в актив. На своем новом паркете подопечные Сергея Поддубного вынуждены были уступить команде из Хмельницкого, потерпев второе домашнее поражение в сезоне. Так что, теперь футзалисты из Ровно настроены вернуть "должок" своим болельщикам. И это была бы, между прочим, первая домашняя победа "кардиналов" на новом паркете. Думается, за это время они уже смогли привыкнуть к своему новому "покрытию", и теперь оно должно им помочь.

В таких условиях "телефонисты" наверняка сделают уже традиционную свою ставку на дисциплину и сохранность своих ворот. Недаром у "ЛТК" сейчас лучшая оборона в Экстра-лиге. Так что, взломать такую оборону "Кардиналу" не будет легко. Вот "Локомотив" не так давно не смог подобрать ключи к воротам Савенко. Удастся ли это сделать коллективу из Ровно? Посмотрим. Подопечные Романа Ковальчика в этом сезоне уже показали, что с ними следует считаться. Луганская команда верна себе и недаром носит статус грозы авторитетов. И давайте не будем забывать, что у "ЛТК" в этом сезоне еще нет ни одного поражения. Поэтому, команда сейчас заслуженно идет на первом месте. И она уже почувствовала на себе тяжесть лидерского бремени и готова нести его дальше.

Можно смело сказать, что в Ровно будет сражение достойных соперников. Да, может, где-то мнение о том, что на паркете спорткомплекса ДЮСШ-4 состоится центральный матч тура, правдивое. Но с другой стороны – а был бы он центральным, если бы "ЛТК" не была лидером чемпионата?

Автор: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

Категорія: Футзал | Переглядів: 699 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz