null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2020 » Березень » 25 » Вісім нових футболістів рівненського “Вереса” – підсумки зимового міжсезоння
12:23
Вісім нових футболістів рівненського “Вереса” – підсумки зимового міжсезоння

Під час зимового трансферного вікна рівненський «Верес» покинуло семеро футболістів. Натомість відразу знайшлися інші. Із вересівцями контракт підписали гравці різних позицій. Найбільше у клубі підсилили захист.  Доки у футболі й у житті карантин, познайомимося із новобранцями «Вереса».

ВОРОТАР

Богдан Когут | 32 роки

*фото НК “Верес”

Старий-новий знайомий рівненських вболівльників Богдан Когут, після двохрічної відсутності, повертається у розташування «Вересу». Грав за рівнян, нагадаємо, Богдан у 2016-18 роках. За менше ніж два роки в команді він провів 19 матчів.

Потім поїхав грати у сусідню луцьку «Волинь», де теж провів два сезони. У 2018-19 зіграв за луччан 16 матчів. Вдалим видався старт того сезону, де Когут провів п’ятиматчеву суху серію. Її перервав «Дніпро-1», забивши «Волині» відразу 5 м’ячів. Загалом за той сезон Когут пропустив 19 голів.

Сезон 2019-20 воротар розпочинав в аматорському «ОДЕКу» із Оржева. Тут Когут встиг зіграти 8 матчів – 5 у аматорському чемпіонаті і 3 у Кубку серед аматорів.  У цих іграх пропустив 7 голів і два матчі відстояв на нуль.

Офіційно представили Богдана у «Вересі» 7-го лютого. Гратиме під номером #47

ЗАХИСТ

Дмитро Махнєв | 24 роки

*фото НК “Верес”

З 2018 по 2020 виступав за «Енергію» із Нової Каховки. Це друголігова команда, що зараз виступає у Групі «А».

Дмитро у поточному сезоні з 20-ти ігор у Другій Лізі зіграв у 18-ох. Де тричі забив із пенальті і один раз з гри. Також на рахунку захисника один матч у Кубку України.

В «Енергії» Махнєв був основним захисником. Усі матчі розпочинав у старті і жодного разу не був замінений.

Також в активі гравця шість жовтих і одна червона картка.

Офіційно представили Дмитра у «Вересі» 7-го лютого. Гратиме під номером #14

Руслан Зубков | 28 років

*фото НК “Верес”

Вихованець одеського «Чорноморця». Грав в чемпіонаті Азербайджану та Білорусії. У складі кропивницької «Зірки» став чемпіоном Першої ліги у сезоні 2015-16. З цією ж командою підвищився в класі. У дебютному для кропивчан сезоні в Прем’єр Лізі України зіграв 7 матчів, де відзначився одним асистом. Зимою Зубков із «Зірки» поїхав грати за білоруський «Неман».

Цей сезон гравець розпочинав у ПФК «Львів».  За осінню частину Руслан сім разів з’являвся на полі, проте усі із заміни. Запам’ятався лише двома жовтими.

Офіційно представили Руслана у «Вересі» 7-го лютого.  Гратиме під номером #24

Роман Гончаренко | 26 років

*фото НК “Верес”

Футболіст розпочинав кар’єру на Черкащині. Спершу грав за аматорські клуби. Серед здобутків того періоду – золоті медалі Чемпіонату Черкаської області у складі «УТК-Ятрань».

Далі були першолігові «Черкаський Дніпро» (44 гри, 1 гол), «Інгулець» Петрове (31 матч, 2 голи), друголігове  житомирське «Полісся» (15 матчів, 1 гол) та першоліговий кременчуцький «Кремінь». Команда із Кременчука стала останньою перед переходом у «Верес». За неї Роман виступав на початку цього сезону. Провів  21 матч (19 – Перша ліга, 2 – Кубок України)  та забив три голи.

Офіційно представили Руслана у «Вересі» 7-го лютого.  Гратиме під номером #8

ПІВЗАХИСТ

Сергій Панасенко | 28 років

*фото НК “Верес”

Розпочинав кар’єру на Дніпропетровщині. Першим серйозним викликом для Сергія став першоліговий харківський «Геліос» (зараз перейменований на ФК «Кобра» – прим. авт.). У цій команді Панасенко провів три роки. Зіграв 46 матчів та забив три голи.

Наступним викликом був «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів,  потім «Інгулець» з Петрового.

Сезон 2018-19 розпочинав із СК «Дніпро-1» в Першій Лізі. Тоді за дніпрян Сергій зіграв  16 матчів, правда лише у двох виходив у старті.

Цей сезон «Дніпро-1» розпочинав у Прем’єр-Лізі, а Панасенко – у першоліговому МФК «Миколаїв». За першу частину сезону Сергій зіграв 13 матчів – шість разів був у старті і сім виходив на заміну. На його рахунку два асисти і стільки ж жовтих.

Офіційно представили Сергія у «Вересі» 7-го лютого. Гратиме під номером #21

Артем Хоцяновський | 21 рік

*фото НК “Верес”

Сайт «Вереса» презентує гравця на позиції півзахисника, проте Артем у попередніх командах виступав у ролі нападника. На якій позиції виступатиме у Юрія Вірта, побачимо уже згодом.

Перші футбольні кроки робив у житомирському «Поліссі», потім подався в академію київського «Динамо», звідти до академії львівських «Карпат».

Перший контракт підписав із кам’янською «Сталлю» (зараз це ФК «Фенікс-Буча» – прим. авт.) і почав виступати за її молодіжку. У сезоні 2017-18 зіграв за «Сталь» 14 матчів у Прем’єр-Лізі, більшість із заміни. Забив один гол та отримав 5 жовтих.

Влітку 2018 року підписав контракт з київським «Динамо», але за першу команду так і не дебютував, в активі лише матчі за молодіжку. Правда, й там виходив лише на заміни. З’явився у сімох матчах, загальна кількість хвилин на полі 115.

У пошуках ігрової практики на початку 2019 року перейшов у першоліговий «Авангард» (Краматорськ). Про перехід у команді повідомили 6-го березня. За «Авангард» Артем зіграв 9 матчів і забив один гол.

Того ж 2019 року, 9 серпня Артем Хоцяновський покидає «Авангард» та підписує однорічний контракт із ФК «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Тут Хоцяновський за 12 зіграних матчів не забив жодного гола, а на полі провів лише 182 хвилини.

Під час зимової перерви Артем Хоцяновський перейшов у рівненський «Верес». Гратиме під номером #11

НАПАД

Серед нападників гучних імен немає, проте усі хлопці «голодні» до матчів та у пошуках ігрової практики. Ще не відомо наскільки Юрій Вірт довірятиме молодим новачкам роль на вістрі атаки, проте підстрахувати найкращого бомбардира «Групи Б» Другої Ліги Михайла Шестакова буде кому.

Дмитро Саутін | 22 роки

*фото НК “Верес”

Знову ж, на сайті «Вереса» гравець записаний у когорту захисників, але по виступах у попередніх клубах ми знаємо його як нападника.

Вихованець львівських «Карпат», проте за основну команду львів’ян не зіграв жодного матчу. Дмитро грав за молодіжні команди «Карпат». Останній сезон за дублерів «Карпат» провів у 2018-19 роках. Зіграв 25 матчів, де забив шість голів.

18 червня 2019 року на сайті «Карпат» з’явилася інформація про «припинення співпраці з кількома виконавцями дублюючого складу ». Серед них і Дмитро Саутін.

Нову команду Дмитро знайшов лише 7-го лютого, коли «Верес» офіційно оголосив про підписання нападника. Гратиме під номером #10

Тарас Демчук | 18 років

*фото НК “Верес”

Наймолодший, із підписаних цією зимою, гравець . Вихованець ДЮСШ «Верес» (до 2016 року)  та академії львівських «Карпат» (2017-19). У складі львів’ян Тарас грав за молодіжні команди. Зокрема із «Карпатами» U-17 влітку виграв міжнародний дитячо-юнацький турнір пам’яті Андрія Гаваши, де у фіналі відзначився голом.

У «Вересі» гратиме під номером #18

Усі футболісти виступатимуть за рівненський «Верес» до кінця поточного сезону. Опісля контракти із ними будуть переглянуті.

ХТО ПОКИНУВ «ВЕРЕС»

З офіційних джерел відомо, що у зимове трансферне вікно «Верес» покинули кілька футболістів. Спершу у клубі оголосили про обопільне розривання контрактів із відразу шістьмома футболістами. Це:

  • Голкіпер Ігор Фіяло – він зіграв один матч у Кубку, де пропустив один м’яч і дві гри у Чемпіонаті – тут 5 пропущених;
  • захисник Сергій Любчак (15 матчів);
  • півзахисник Валерій Сад (16 матчів, 2 асисти);
  • півзахисник Віталій Тимофієнко (3 матчі);
  • півзахисник Іван Гребенюк (17 матчів).

*фото НК “Верес”

Також із оренди назад до «Руху» повернувся і кращий асистент «Вереса» в осінній частині сезону Мар’ян Мисик. У футболіста із «Вересом» була річна орендна угода, але з правом повернення після першої частини сезону. Цим правом ФК «Рух» і скористався.

Трохи пізніше покинув команду захисник Сергій Чеботаєв. За Верес він відіграв 19 матчів і на його рахунку 3 асисти. Співпрацю із рівнянами гравець припинив достроково.

Таким чином зимою «Верес» покинули семеро футболістів, а прийшло восьмеро:

  • пішов воротар Ігор Фіяло, але йому на зміну прийшов Богдан Когут;
  • пішли захисники Сергій Любчак та Сергій Чеботаєв – на заміну прийшли Дмитро Махнєв, Руслан Зубков та Роман Гончаренко;
  • пішли півзахисники Валерій Сад, Віталій Тимофієнко, Іван Гребенюк, Мар’ян Мисик – на заміну прийшли Сергій Панасенко та Артем Хоцяновський;
  • серед нападу втрат немає – лише підсилення: Дмитро Саутін та Тарас Демчук.

Дебютувати за рівнян новобранці уже б могли, проте у весняну частину сезону втрутився коронавірус COV-19. Всі ігри перенесли, попередньо до 3 квітня. Очікуємо на дебют згодом.

Джерело: ТРК "РИТМ"

Переглядів: 203 | Додав: vadimoroz10 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz