null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Квітень » 19 » ТРИ СЕКУНДИ, ЯКІ ВИРІШИЛИ ВСЕ ВІДЕО
13:52
ТРИ СЕКУНДИ, ЯКІ ВИРІШИЛИ ВСЕ ВІДЕО

Усього декілька миттєвостей не вистачило «Кардиналу-Рівне», аби вибороти першу перемогу у чвертьфінальній серії плей-офф проти львівської «Енергії» і здобути шанс на вихід до півфіналу. «Енергетики» вже традиційно у матчах із рівнянами на жилах та досвіді, у здавалося б, безвихідній ситуації, отримали саме той результат, який був їм потрібен.

Причини поразки рівненського клубу можна шукати у різних факторах: втрата концентрації у вирішальний момент, непорозуміння із двома гравцями основи, які перед стартом плей-офф покинули команду, брак досвіду деяких виконавців… Втім, поряд із тим не можна не помітити старання гравців і справді класної гри, яку перекреслило просто тотальне невезіння… 

Розпочалася друга гра чвертьфінальної серії між «Кардиналом» та «Енергією» у невисокому темпі. Що й очевидно. «Енергетики» тримали у думках домашню перемогу з рахунком – 3:0 і мали на меті зіграти на помилках опонента. Не гнав уперед із піднятим забралом і рівненський клуб, поволі намацуючи слабкі місця в обороні львів’ян. Команда Сергія Піддубного подовгу розігрувала м’яч, немов би намагаючись закотити його виключно у порожні ворота.

Першими загострювати гру почали гості. Реакцію Івана Гурка по черзі перевірили Микола Грицина та Андрій Федюк. Рівняни відповіли із запізненням, але куди гостріше. Олександр Басіч, несподівано для Кардаша пробив від бокової лінії – м’яч влучив у хрестовину воріт.

Одразу ж хороші шанси забити втратили Володимир Сондак та Михайло Волянюк. З їхніми ударами голкіпер «Енергії» впорався вже сам. У цей момент гості, натхненні впевненою грою свого воротаря, відкрили рахунок. Після кутового з лівого флангу атаки львів’яни використали секундну паніку рівнян. У хаосі, що виник біля воріт Івана Гурка, найспритнішим виявився Віталій Багряк – 0:1.

На радість власних вболівальників «Кардинал» не поплив після пропущеного голу, а відігрався вже за декілька секунд. Свою роль знову зіграв геній Сергія Піддубного. Тридцяти восьмирічний граючий тренер рівнян на швидкості (!) самотужки (!) обіграв практично усю «Енергію» (!) і технічно пробив під Володимиром Кардашем – 1:1. Гол, що без сумніву має увійти до переліку кращих м’ячів сезону.

Після пропущеного голу «Енергія» одразу взяла тайм-аут. Втім, якось перебудувати гру гості не зуміли. «Кардинал» заволодів ініціативою і за підтримки уболівальників активно пішов уперед. Свої моменти мали Євген Ланко та знову Михайло Волянюк. Але гол прийшов тоді, коли його вже й не чекали. А точніше, чекали не всі. Віталій Танський не став банально догравати до перерви, коли йшли останні секунди тайму. Капітан рівнян пробіг правим флангом і пробив так, що між вухами Володимира Кардаша просвистів вітер, а м’яч опинився у сітці воріт «Енергії» - 2:1.

Після перерви вперед були вимушені йти вже гості. «Енергія» зовсім не розраховувала грати у Рівному ще один матч і хотіла вирішити все тут же і одразу. Втім, із моментів, які мали «енергетики» у другому таймі, по-справжньому небезпечними були лише декілька. Удар Тараса Кузя відбив Іван Гурко, а постріл Ярослава Писька прийняла на себе перекладина.

Натомість «Кардинал» на куражі мав забивати третій, четвертий і, навіть, п’ятий голи. Тет-а-тет із Кардашем опинялися Володимир Сондак і Євген Ланко, але голкіпер львів’ян у другому таймі був на висоті. В одному з епізодів Віталій Танський мав переправляти м’яча у сітку з лінії воріт – знову не склалося.

Гості розуміючи, що ходять по лезу ножа, помітно нервували і традиційно дуже багато фолили. Роман Кордоба свою жовту картку зумів заробити узагалі, будучи на лаві запасних.

За хвилину до фінальної сирени, маючи у пасиві п’ять фолів і програючи – 1:2, гості пішли в атаку з п’ятим польовим. Біля воріт Івана Гурка стало гаряче. А запекло за три секунди до завершення гри. Своє слово сказав ветеран енергії Максим Павленко. У потрібний час він опинився у потрібному місці і з лінії воріт переправив у сітку передачу Грицини – 2:2. Гра перейшла у серію пенальті. Команди виконали по вісім ударів. Іван Гурко не зумів виручити партнерів жодного разу. Не допоміг і Сергій Піддубний, який став у ворота перед ударом Богдана Стефанківа. Натомість, у складі «Кардинала» невдало свій удар виконав молодий Володимир Кручок. 

8:7 - у серії пенальті і 2:0 у серії. З таким рахунком сильнішою у цій парі виявилася львівська «Енергія».

ВІДЕООГЛЯД:

 

«Кардинал-Рівне» - «Енергія» (Львів) – 2:2 (2:1).

Серія пенальті: 7:8.

Рахунок у серії: 0:2.

Рівне: Іван Гурко – Віталій Танський, Сергій Піддубний, Михайло Волянюк, Євген Ланко, Володимир Сондак, Олександр Басіч, Дмитро Ситник, Артем Фаренюк, Володимир Кручок, Владислав Гарбарук.

Львів: Володимир Кардаш – Андрій Федюк, Роман Кордоба, Віталій Багряк, Тарас Кузь, Максим Павленко, Ярослав Писько, Василь Денис, Микола Грицина, Богдан Стефанків.

Голи: Сергій Піддубний (16), Віталій Танський (20) – Віталій Багряк (!6), Максим Павленко (40).

Попередження: Володимир Сондак (16), Артем Фаренюк (26) – Ярослав Писько (26), Андрій Федюк (37), Роман Кордоба (38).

Серія пенальті: Євген Ланко (1:0), Андрій Федюк (1:1), Володимир Сондак (2:1), Микола Грицина (2:2), Сергій Піддубний (3:2), Максим Павленко (3:3), Віталій Танський (4:3), Віталій Багряк (4:4), Артем Фаренюк (5:4), Роман Кордоба (5:5), Олександр Басіч (6:5), ВасильДенис (6:6), Дмитро Ситник (7:6), Богдан Стефанків (7:7), Володимир Кручок (7:7, воротар), Володимир Кардаш (7:8).

МАКСИМ ПАВЛЕНКО: "НАМ ПОСМІХНУЛАСЯ УДАЧА" ВІДЕОКОМЕНТАР

МФК "Кардинал-Рівне" - "Енергія" 2:2 (п. 7:8). Післяматчевий ВІДЕОкоментар головного тренера львів'ян Максима Павленка. 

Максим Павленко, граючий тренер «Енергії»:

- Так сталося, що нам посміхнулася удача. Нам вдалося зрівняти рахунок за кілька секунд до закінчення гри. Хоча моментів до цього було достатньо, як в першому, так і в другому таймі. У другому таймі ініціативою вже володів МФК «Кардинал-Рівне», і якби вони реалізували створені моменти, то третій матч відбувся б на сто відсотків гарантовано. А так, ми зуміли зберегти два пропущених голи, і наприкінці матчу використали свій шанс. І в подальшому нам удача посміхнулася в серії пенальті.

Взагалі МФК «Кардинал-Рівне» досить сильна команда, а проти сильної команди завжди граєш з подвійною енергією. Ми налаштовувалися на те, що буде складний матч, так і сталося. Ми знали, що суперник дуже добре діє на контратаках, непогано реалізовує стандарти. Тому, якщо такий склад кардиналівців збережеться на наступний сезон, то рівняни обов’язково боротимуться за нагороди.

Поки що ми ще нічого не виграли, тому особливої радості в нас не має. Так ми вийшли в півфінал, цілком заслужили один день відпочинку. А з понеділка вже готуватимемося до зустрічі з «Локомотивом». Харків’яни - сильний і потужний суперник, чемпіон України. А проти чемпіона завжди грати почесно, а ще вдвічі почесніше його перемагати. Тому зробимо все, щоб зробити це.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

СЕРГІЙ ПІДДУБНИЙ: "ЕНЕРГІЇ" БІЛЬШЕ ПОЩАСТИЛО" ВІДЕОКОМЕНТАР

МФК "Кардинал-Рівне" - "Енергія" 2:2 (п. 7:8). Післяматчевий ВІДЕОкоментар головного тренера рівнян Сергія Піддубного.


Сергій Піддубний, головного тренер МФК «Кардинал-Рівне»:

- Що тут казати? Раз програли – вилетіли, то зрозуміло що - невдача. Надіялися на кращий результат. Одна справа, коли команда програє, її «возять», а тут дві рівних команди, і по ходу гри ми вигравали і за рахунку 2:1 цілком могли забити їм 5 голів. Навіть забий ми один гол, і вже при рахунку 3:1 їм було б важко зрівняти рахунок, навіть якби вони пішли з п’ятим гравцем. М’яч пролітав між ногами, не забивали у порожні ворота. Можливо не вистачає майстерності? Але ж і якась доля везіння треба, щоб той гол залетів. А так, загалом, на майданчику було дві рівні команди, і кому більше пощастило, той і виграв.

На даний час «Енергії» більше щастить. Навіть в серії пенальті ми розпочинали першими, і їм постійно потрібно було відігруватися. А як на мене – це важче ніж бити першими. Коли забивається гол, потрібно вгадати кут у який пробити… Можливо якби в нас було два голкіпера, то тоді б можна було б пересмикнути. Тому довелося мені стати у ворота. І не через те, що Гурко не впорався. Просто потрібно було, щось змінити, поміняти, пересмикнути серію, щоб везіння пішло в іншу сторону. Але що є, те є.

Якщо говорити про найближче майбутнє, то ми домовилися, що за 5-8 місце ми грати не будемо. Ми сподівалися грати за медалі, а ті ігри не бачу сенсу грати. Тому зараз не знаю, подивимося, що нам скаже президент клубу.

Мені особисто дуже шкода хлопців, які протягом сезону вложили стільки праці. Правда не все було гладко, були певні нюанси, які відповідним чином мали негативний вплив на гравців. Хотілося б щоб все було краще…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

 

Результати усіх матчів 

Екстра-ліга

Плей-оф
09.04.2015 - Енергія 3 : 0 Кардинал-Рівне
09.04.2015 - Лукас 2 : 4 Локомотив
09.04.2015 - Титан-Зоря 4 : 1 Спортлідер+
09.04.2015 - Ураган 2 : 1 ЛТК

Плей-оф
18.04.2015 - Кардинал-Рівне 2 : 2 п.7:8 Енергія
18.04.2015 - Локомотив 4 : 1 Лукас
18.04.2015 - Спортлідер+ 2 : 2 п.3:1 Титан-Зоря
18.04.2015 - ЛТК 2 : 0 Ураган

Плей-оф
19.04.2015 12:00 Спортлідер+ 6 : 2 Титан-Зоря
19.04.2015 12:00 ЛТК 1 : 1 п.1:3 Ураган

У півфіналах зустрінуться: "Локомотив" - "Енергія" та "Спортлідер+" - "Ураган".

Категорія: Футзал | Переглядів: 779 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz