null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2013 » Листопад » 24 » Стартував Чемпіонат міста з футзалу +ВІДЕООГЛЯДИ УСІХ МАТЧІВ
16:40
Стартував Чемпіонат міста з футзалу +ВІДЕООГЛЯДИ УСІХ МАТЧІВ
Відразу після матчу десятого туру Чемпіонату України серед команд "Екстра-ліги" між МФК "Кардинал-Рівне" та "Ураганом" стартував черговий Відкритий Чемпіонат міста Рівного з футзалу. На вболівальників, в цей день очікувало чотири безкомпромісних поєдинки. 

"Славія" - "Хімік" 2:2
Голи: Сергій Щубак - 2 - Вадим Жак, Руслан Туліглович
Попередження: Микола Харчук

Відкривали змагання постійні учасники даного турніру "Славія" та "Хімік". Традиційно "Славія" ставить перед собою найвищі завдання в будь-яких змаганнях. Команда вирішила зробити ставку на досвід своїх гравців, і цьому підтвердження 10 з тринадцяти заявлених гравців, які старше 35 років, і добре знані як у футболі так і футзалі не лише на Рівненщині, але й в Україні. Керує "Славією" граючий тренер, неодноразовий Чемпіон України з футзалу Андрій Паршиков. Щодо "Хіміка", то їх склад також вже добре зіграний в подібних змаганнях, який веде до перемоги невтомний Вадим Жак. Саме він у середині першого тайму відкрив рахунок. Щодо "Славії", то вона прокинулася лише після забитого гола, і почала осаду воріт суперника. Невеличкий "ліричний відступ", після того, як стало відомо, що Чемпіонат міста буде проходити під егідою АФЛУ, і коритися їх вимогам до регламенту, у "Славії" постала серйозна проблема з воротарем, адже планувалося, що на останньому рубежі команди Андрія Паршикова буде стояти ніхто інший, як Віталій Денюжкін, але, планам не судилося збутися. На ролі основного кіпера "Славія" зупинилася на вихованцю ДЮСШ-4 Юрію Колодюку. Який "свої м'ячі" у цьому матчі брав. А дива у рамці творив його опонент. Віталій Сасовський, який в "свої роки" саме стояв у воротах "Славії", і якого вже давно усі "списали" з рахунків, але "Хімік" довірив місце йому на останньому рубежі оборони. Не треба було дивитися усі решта три матчі, щоб сказати, що саме Віталій Сасовський - є однозначним МVP туру, і, якщо він продовжить творити такі дива у воротах, то звання карщого голкіпера турніру фактично у нього в кишені. Тут, як то кажуть, "розмір має значення", і "талант не проп'єш", сам герой матчу зізнався, що більше шести років не вдягав воротарські рукавички, і дуже боявся підвести свою команду. Він тягнув усе можливе і неможливе, але в першому таймі не справився з ударом Сергія Щубака, і команди пішли на перерву за нічийного рахунку 1:1. В другому таймі "Славія" дещо збавила оберти, але однозначно грала "першим номером". "Хімік" відповідав контратаками, одна з яких завершилась влучним пострілом Руслана Тулігловича. Після цього "Славія" пішла у "ва-банк" і влаштувала справжній штурм воріт "Хіміка". Неперевершений цього вечора Віталій Сасовський продовжував творити дива, і змушувати раз за разом хапатися за голови гравців "Славії". Але вистояти "Хіміку" не вдалося. На останній хвилині Віталій Сасовський зробив черговий фантастичний сейв, але нестримний Сергій Щубак зумів на добиванні проштовхнути м'яч у ворота 2:2 бойова нічия.

Відеоогляд:


ДЮСШ-Верес - Рівнегаз 0:6
Голи: В'ячеслав Кравчук, Юрій Сульжик - 2, Віталій Тушич, Віктор Чудля - 2.
Попередження: Петро Вашай (ДЮСШ-Верес)
Вилучення: Віктор Чудля (Рівнегаз)
У цьому матчі зустрічалися новачки Першої ліги Чемпіонату міста Рівне. Щоправда сили виявились занадто нерівними. Наразі, за підбором гравців "Рівнегаз" є чи ненайсильнішою командою турніру, і завдання перед футболістами стоять не нижчі за згаданий статус. "ДЮСШ-Верес" трималися гідно, але проти класу не попреш. Як то кажуть "досвід отримали". Щоправда бенефіс "Рівнегазу" зіпсувала витівка автора дубля Віктора Чудлі. Неспортивна поведінка цього гравця аж ніяк не сприятиме позитивному іміджу, як команди, так і організації, яку вона представляє. У підсумку закономірна перемога на голову сильніших суперників. Є надія, що "юна команда" із спортшколи, зможе зробити правильні висновки із своєї гри, і в майбутніх матчах зможе внести інтригу у розподіл місць у чемпіонаті. 

ЗГІДНО РІШЕННЯ ПРЕДСТАВНИКІВ КОМАНД ТА ОРГАНІЗАТОРІВ ЗМАГАНЬ, КОМАНДІ РІВНЕГАЗ ЗАРАХОВАНО ТЕХНІЧНУ ПОРАЗКУ В ЦЬОМУ МАТЧІ, У ЗВ'ЯЗКУ З ТИМ, ЩО В ЦЬОМУ ПОЄДИНКУ В ЇХ КОМАНДІ ПРИЙМАВ УЧАСТЬ ЮРІЙ СВИНАРЧУК, ЯКИЙ Є ГРАВЦЕМ МФК "КАРДИНАЛ-РІВНЕ", І МАЄ СТАТУС ПРОФЕСІОНАЛА. СТАНОМ НА ПЕРШИЙ ТУР ТАКІ ГРАВЦІ НЕ МАЮТЬ ПРАВА БРАТИ УЧАСТІ У ЗМАГАННЯХ.
Відеоогляд:


"Ребелс" - "Славутич-Комфорт" 6:8
Голи: Володимир Гайдук - 3, Віктор Панасюк - 2, Володимир Ткачук - Вадим Дем'янчук - 3, Дмитро Луцюк - 3, Едуард Петрик - 2.
Попередження: Олег Буркалець (Ребелс)

Феєрія голів на будь-який смак. Незважаючи на те, що Володимир Гайдук відкрив рахунок у матчі, його "Ребелсу" нічого "втішного не світило", особливо коли рахунок став 5:1 на користь "Славутич-Комфорт". Все змінилося, коли кіпер "Славутича" через кровотечі з носа не зміг продовжити матч. Олександр Дмитрук не зміг його гідно замінити у воротах, і "Ребелс" за лічені хвилини скоротив відставання до мінімуму 6:7. На табло залишалося 10 секунд до фінального свистка. Вирішальна атака "Ребелса" завершилась перехопленням і голом у їх ворота разом із сиреною про закінчення матчу. Глядачі побачили у цій грі три хет-трика та два дубля, в підсумку Володимир Гайдук, Вадим Дем'янчук та Дмитро Луцюк після першого туру очолюють список бомбардирів чемпіонату.

ВІДЕООГЛЯД:


"Горизонт" - "Феміда" 1:4
Голи: Богдан Скоцький - Олег Костюк, Віктор Газицький, Максим Новосад, Григорій Нижник
Попередження: Сергій Степанюк, Богдан Скоцький - Ігор Байда, Максим Новосад

Своєрідною екзотикою у цьогорічному Чемпіонаті міста можна назвати єдиного представника не обласного центру - це "Горизонт" з Костополя. Незважаючи на те, що в цьому місті футзал розвивається лише на аматорському рівні, команда, яка в своєму складі немає жодного "професійного рівнянина" (хоча б випускника ДЮСШ) в попередніх турнірах зарекомендувала себе, як дієздатний, бойовий колектив. Ось і свій дебютний матч у чемпіонаті вони розпочали більш ніж переконливо. Поки що - це найшвидший гол на цьому турнірі. Богдан Скоцький відкрив рахунок, коли не пройшло і тридцяти секунд, до того ж, слід зауважити, що починали з центру поля саме футболісти "Феміди". Як то кажуть "тон у матчі" був заданий з перших секунд. "Феміда", у складі якої традиційно виступає найбільше футболістів із ФК "ОДЕК" поволі переломила хід поєдинку. І у середині першого тайму неперевершений сольний прохід із ефективним завершенням здійснив Олег Костюк - 1:1. Цей гол поправу заслуговує на звання "Кращий гол туру". Поступово "Феміда" вийшла вперед, завдяки влучному удару зі штрафного Максима Новосада, а потім Віктор Газицький самотужки розібрався із суперниками і збільшив перевагу. В другому таймі "Горизонт" отримав "шостий фол", і це став перший десятиметровий удар у чемпіонаті, щоправда Віталій Тивонюк не зміг його реалізувати. А крапку в матчі з фінальною сиреною поставив Григорій Нижник.
Відеоогляд:

Сьогодні відбудуться матчі другого туру Відкритого Чемпіонату міста Рівне. Наш сайт буде максимально висвітлювати дані змагання. Зокрема, у лівій колонці оперативно з'являтимуться результати. Крім того, у максимально стислі строки буде розміщена статистика усіх матчів, огляди та відеоогляди. Ви можете ознайомитись із авторами усіх забитих м'ячів на турнірі. Крім того, для кожної команди створена своя сторінка, де крім складу буде додаватися оперативна статистика, а в коментарях, гравці команди, її прихильники та ненависники можуть обговорити будь-які теми пов'язані з турніром, командою тощо.
Разом з тим, не забувайте взяти участь у нашому голосуванні, яке розміщене у правому верхньому блоці, і ми побачимо, хто у нас є фаворитом, переможцем конкурсу глядацьких симпатій та вболівальників якої команди більше на нашому сайті.
Категорія: Футзал | Переглядів: 1254 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz