null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Січень » 4 » "Славія" залишає турнір у Луцьку з високо піднятою головою +ВІДЕО
03:54
"Славія" залишає турнір у Луцьку з високо піднятою головою +ВІДЕО
Спершу у мене це викликало сміх, потім дратівливість, потім обурення, потім злість, а потім хотілося залишити камеру, і добряче прикластися хоча б до одного з служителів футбольної феміди. Таких агресивних емоцій, злісті та розчарування давненько не відчував, як після турніру у Луцьку. Наш шанований ветеран Роман Максимюк напередодні запропонував ексклюзивне інтерв'ю з Федецьким та Михаликом, а після гри за третє місце ми з Президентом вирішили, хай ці зажраті зірки йдуть на йух разом із суддями... Писати щось про цей турнір раніше не міг, бо окрім матюків жодних слів не підбиралося, зараз вже трохи відійшло, тому спробую.

Тут суха інформація та статистика турніру, яка розміщена на сайті Асоціації міні-футболу Волині. Чесно кажучи, склалося таке враження: 1. Автор матеріалу не був на жодному матчі, і писав матеріал з протоколів (це припустимо, багато журналістів так роблять), 2. До такого суддівства вже звикли у Луцьку (мені просто шкода сусідів з Волині), 3. Автор, як і я заангажований, а тому не вдавався в усі нюанси перебігу турніру.


Але повернемося до суб'єктивного, заангажованого огляду виступу "Славії" на цьому турнірі.
Спершу інформація для загального розвитку. Цей Новорічний турнір, є традиційним, і проводиться вже 16 рік поспіль. Організаторами є дві команди - це "Вотранс" та "Волиньтабак", які почергово виграють трофей, і, фактично змагаються в ньому між собою. Відповідно усі організаторські витрати, в тому числі і з суддями під час турніру няньчаться, кормлять та поять вищезгадані команди, зрозуміло, що судді, які хочуть, щоб їх ще раз запросили на передноворічний вікенд мають своєю роботою не розчарувати гостинних господарів. От, в принципі тепер можна і розповідати про турнір.

Реально над арбітрами сміялися ледь не усі глядачі в залі. Ну, перше - це те, що вони так і не розібралися де десятиметрова відмітка для пробиття штрафного удару. І в різних матчах, команди били з різної відстані. Поняття фолів у цих товаришів також було дуже розмите. Там десь Костопіль у нас на сайті ображався, що наші рефері десь не так свиснули їм в Чемпіонаті міста, реально, друзі, ви б бачили як судили у Луцьку, то наших арбітрів взагалі потрібно канонізувати!!! До цих "творців результату" ми ще повернемося, трохи про "Славію".

Три дні до Луцька команда їздила, як гастарбайтери на шабашку, щодня збір, запакувались в "газельку" і погнали. Відпрацювали зміну, і назад спати. Так от в дорозі порахували, що за 6 днів команда має зіграти 7 матчів. Той же "відавший віди" Кучер дотепно зазначив, що у Металісті таких навантажень навіть в його молоді роки не було. Що казати вже про інших гравців. Ще порахували, що першій четвірці команди в сумі 160 років, а якщо взяти Денюжкіна, і Волоха замінити на Максимюка, то стартова п'ятірка перевалить за 200 років. У неділю футболістів вже підіймали вантажними кранами, і звозили до буса по запчастинах, незважаючи на все вищесказане, футболісти виходили на поле, і мужньо боролися, коли проти тих, що майже вдвічі молодші, а інколи і зразу проти сімох суперників. Під час ігор в мене були думки, що якби був би я на полі, то точно вже б затіяв бійку, а був би тренером, то може забрав би команду з поля. Але, як я потім зрозумів, то добре, що я не той і не інший. Славія залишила турнір з високопіднятою головою, і заслуженими аплодисментами від глядачів.

Про стартові два дні я вже розповідав, залишилася формальність у вигляді відеооглядів. Будь-ласка:
"Вотранс" - "Славія" 5:2
"Шанс-Авто" - "Славія" 0:0 (пен 3:4)

Останній ігровий день. Півфінали та медальні матчі. Потрібно, і так хотілося виграти хоча б одну гру. Все складалося за календарем на користь "Славії". Перший матч, потім перерва, при перемозі ще плюс 1 година. Півфінал з Аперкотом. Мабуть один з найкращих і найприємніших суперників, з ким грала Славія на турнірі, справжня футзальна команда, відразу видно, що учасник Першої ліги Чемпіонату України. Долю матчу вирішив один гол. Тут як то кажуть, їм пощастило, нам не пощастило, вони змогли використати свій момент, а Славія не змогла, щодо суддів, то на них плювалися обидва суперники, чого варта лише жовта картка Сергію Дьомушкіну за УВАГА! ланцюжок на шиї. Реальну нагоду потрапити у фінал, і зачепитися за призи "Славія" втратила саме у цьому матчі. 
"Аперкот" - "Славія" 1:0


В іншому півфіналі грала фактично ще одна рівненська команда. "Волиньтабак", яку зібрав Сергій Піддубний, і на відміну від стартових ігрових днів, граючий тренер МФК "Кардинал-Рівне" в матчах на виліт викладався по повній. А "рубка" там була не на жарт. "Табак" грав проти "Вотрансу", з їхніми мегазірками. Як не пнулися Федецький і компанія, як не били суперника (у прямому сенсі слова) "Волиньтабак" переміг і здобув путівку до фіналу. На "Славію" чекав ще один матч проти "Вотрансу".
Перед грою, наші ветерани, жалілися, що ніг вже не відчувають, але здаватися не збиралися, і обіцяли зіграти через неможу. Злий через поразку "Вотранс" не став відкладати розкачуватися, а відразу взявся за справу, але пропустили першими, невідпорний удар Максима Новосада, рикошет, і м'яч у сітці. Коли запахло жареним, "зірочки" увімкнули усі свої важелі, в тому числі лікті і кулаки, і змогли не лише зрівняти рахунок, але й вийти уперед 3:1. Незважаючи на це, ще до перерви Славія знову відновила статус-кво 3:3. Хочеться додати, що більшу половину тайму луччани грали на "п'яти фолах", але у арбітрів була кишка тонка, щоб свиснути шостий, хоча відверті нагоди для цього були. У другій половині матчу волиняни за перші десять хвилин знову були на п'яти фолах, і після цього почалося. Арбітр ніби проковтнув свисток, і бачив лише порушення з боку Славії, натомість відверті грубощі, які мають бути недостойними таких футболістів, що захищали кольори Вотрансу, "творці результату" не помічали. Відчувши "смак крові", кумири наших дітей та підлітків розійшлися не на жарт, чого вартий удар після свистка Кучера у виконанні Тараса Михалика - соромно має бути. Але найбільш соромно - це коли за таку грубість та неспортивну поведінку лицемір-арбітр показав лише жовту картку футболісту. А бачили б Ви, як гравці Національної збірної України з футболу, компанія того національного героя, що в одному матчі "з'їв" самого Рібері раділи, коли забивали четвертий та п'ятий гол у ворота пенсіонерів зі Славії. Незважаючи на те, що більшість вболівальників прийшли подивитися саме на четвірку "Вотранса" навіть вони не могли терпіти такого свавілля, і часто можна було почути свист з трибун на дії як арбітрів так і волинських футболістів. Натомість вдалі атаки "Славії" завжди супроводжувались аплодисментами. Після гри тренер рівнян Андрій Паршиков з усією повагою зробив презент іменитим суперникам з "Вотрансу". Після матчу він подарував Олегу Герасимюку заявку ФК "Славії" на цей турнір, де жирним було обведено рік народження гравців команди. Презент супроводився словами "На, подивись, і покажи своїм колегам, хай порадіють над тим як і в кого Ви виграли". Тож на дебютному для себе турнірі у Луцьку "Славія" залишилась четвертою, але, залишила турнір з високо піднятою головою!

ВОТРАНС - Славія 5:3.

Категорія: Славія | Переглядів: 1689 | Додав: almoraz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz