null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2016 » Березень » 21 » "Славія" срібний призер Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів. ВІДЕО
13:48
"Славія" срібний призер Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів. ВІДЕО

Футбольний клуб "Славія" вперше в історії рівненського футзалу здобув нагороди Чемпіонату України серед ветеранів. Сталося це у фінальній частині змагань, що днями завершились у Житомирі.

У фінальному матчі рівняни поступилися Чемпіону України останніх трьох років у цій віковій категорії команді "Чорне море" з Одеси з рахунком 2:6.

Як ми вже повідомляли, для участі в цих змаганнях рівняни мали підсилитись трьома футболістами, двоє з яких з Івано-Франківська Роман Ярий та Сергій Тимчук виправдали сподівання керівництва "Славії", а от львів'янин Микола Радько повівся не надто порядно, вже прибувши до Житомира він повідомив, що йому кращі умови запропонували в "Надії" з Володимирівки, і саме за цю команду він представлятиме в цих змаганнях. Як видно з підсумкового становища команд львів'янин проміняв срібло на бронзу, хочеться лише додати "так йому і треба". Тож, у найвідповідальніший момент "Славія" залишилась без повноцінної бойової одиниці, і поставлене завдання вибороти щонайменше комплект нагород стало ще важчим. Крім того, варто відзначити, що незважаючи на запрошення двох "легіонерів" серед учасників півфіналу "Славія" була "найпатріотичнішою" командою свого краю, адже решта шість футболістів були корінними рівнянами. 

У найпрестижнішій ветеранській категорії серед спортсменів 35 років і старше поборотися з медалі з'їхались дев'ять команд. Вони були розділені на три відбіркові групи, по три команди в кожній. У першому матчі рівняни без проблем перемогли "Благовіст" із Ніжина з рахунком 14:0, і вийшли в лідери турнірної таблиці. У вирішальному матчі групового етапу "Славія" перемагала "Надію+" з Володимирівки 2:1 та 3:2, але з шістнадцять секунд до фінальної сирени пропустила вирішальний гол, і зазнала поразки 3:4. До слова у складі волинян грали такі зірки футзалу минулого, як Євген Москвин, Юрій Хавер, Сергій Кольцун і їм допомагав діючий капітан львівської "Енергії" екс-гравець МФК "Кардинал-Рівне" Андрій Федюк. Незважаючи на поразку, завдяки феноменальній різниці забитих-пропущених м'ячів "Славія" потрапила до півфіналу як краща друга команда відбіркового турніру.

За підсумками жеребкування в суперники "Славії" дістався "Динамо" із Сум, натомість іншу путівку до фіналу виборювали минулорічні фіналісти "Чорне Море" та "Надія+". У суперпротистоянні одесити виявились сильнішими, перемігши 6:3 та вийшовши до фіналу. 

Нелегким видався півфінал для "Славії". Рівняни першими пропустили гол, і все ніяк не могли підібрати ключі до воріт Олега Хавренка. Натомість Сергію Тимчуку раз за разом доводилось рятувати ворота "Славії" після атак суперника. Лише під завісу першого тайму Роман Ярий отримавши м'яча на лінії штрафного майданчику не побоявся піти на загострення та віддав поперечну передачу на яку вдало відгукнувся Олег Кучер 1:1. 

Нічийний рахунок не багато змінив на полі. Сумчани продовжували більш гостро атакувати, і в одному з таких епізодів на початку другого тайму грубої помилки припустився наш воротар Сергій Тимчук, після не сильного удару м'яч вкотився йому поміж ніг - 1:2.

За такого перебігу подій на майдачику ситуація для рівнян ставала критичною, тренер Андрій Паршиков вирішив піти у ва-банк, і почав грати з п'ятим польовим ще далеко до середини другої двадцятихвилинки. Цей елемент гри, як відомо, у зіграної "Славії" відпрацьований дуже добре, тому сумчанам було дуже не солодко, а гол, як то кажуть "назрівав", і простріл Романа Волоха на дальню стійку завершився влучним ударом Сергія Щубака - 2:2. Зрівнявши рахунок рівняни не відмовились від гри з п'ятим польовим, і під завісу гри це принесло свої плоди. Гол-близнюк, знову Роман Волох на дальню стійку на Щубака, і 3:2. Наступні декілька хвилин вже важко було "Славії". Сумчани розуміли, що часу, щоб відігратись в них зовсім мало, і всіма силами пішли в атаку. Напругу в грі зняв Вадим Васильєв, який у контратаці пробив здалеку з-під захисника і встановив рахунок 4:2 - це перемога, і вже виконане поставлене завдання із здобуття медалей, навіть не бронзових, а срібних. Тим більше, що є можливість замахнутися на більше.

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

У грі за третє місце "Надія" з Володимирівки не без проблем перемогла сумчан. Схоже, що волиняни розраховували щонайменше на фінал, тому перед "бронзовим" матчем команда залишилась лише в шістьох, навіть без воротаря. Усю гру "Надія" провела з незмінним п'ятим польовим, але цього їм вистачило, щоб здобути бронзу 4:1.

У фінальному матчі на "Славію" очікував головний фаворит турніру "Чорне море". З такими зірками та легендами українського футзалу минулого як Федір Пилипів, Раміс Мансуров та діючий граючий тренер "Енергії" Максим Павленко, який, незважаючи на те, що в його команди зараз відповідальні матчі плей-офф, ніяк не може награтися в футзал, і навіть не турбуючись про можливу травму в цих змаганнях в грі за "Чорне море" відпрацював на повну потужність у всіх матчах.

Щодо "Славії", то відігравши важкий півфінал та маючи обмежений склад, навіть неповні дві четвірки та футболістів, яким не по 35, а вже ближче до 45 (Кучер, Шипуков, Щубак) відступати було нікуди. Про те, стартові хвилини рівняни провали. Так Раміс Мансуров майже з кутового прапорця з розвороту невідпорно пробив під поперечку, ні Андрій Паршиков, який був поруч з суперником, ні Роман Волох, який був напівдорозі м'яча до воріт, ні тим більше Сергій Тимчук, для якого такий постріл став справжньою несподіванкою врятувати команду від голу не змогли. Не довго уболівальники чекали на другий гол у ворота рівнян. Це вже Максим Павленко з повторного удару переграв Сергія Тимчука. 

Щодо "Славії", то моменти в атаці вона мала, хоч і не багато, але результативними вони не стали. Щоб хоч якось зупинити одеситів Андрій Паршиков вирішив "тримати" результат граючи з п'ятим польовим. Але помилка Сергія Щубака призвела до третього голу в наші ворота. Щоправда "Славія" дуже швидко відігралася, Той же Щубак віддав поштовхнув м'яча до лінії штрафного, а Роман Ярий, який не звик до компромісів, зайвих передач та "розіграшу до вірного" невідпорно пробив у дальній кут 1:3. 

На початку другого тайму чергова атака одеситів завершується тим, що Сергій Тимчук збиває у своєму штрафному майданчику невтомного Максима Павленка. Вирок арбітрів з шестиметрової лінії успішно виконує воротар "Чорного моря" Костянтин Стародубовський 1:4.

Судилося в цьому матчі Максиму Павленку оформити хет-трик. Обидва рази йому асистував Олександр Піхальонок, при чому в кожному випадку граючому тренеру "Енергії" залишалося лише добігти та вкотити м'яча у порожні ворота. Все що могла "Славія" - це відповісти черговим безкомпромісним пострілом Романа Ярого. Тож, у підсумку команда "Чорне море" перемогла 6:2 та втретє поспіль стала Чемпіоном України з футзалу серед ветеранів старше 35 років.

Щодо "Славії", то порівняно з четвертим місцем майже тим самим складом дворічної давнини команда зробила великий крок уперед. Виступаючи відносно інших лише "своїми" футболістами, які значно старші від заявленого віку, отримавши кадрові проблеми перед самим початком змагань "Славія" вперше в історії Рівного здобула медалі Чемпіонату України з футзалу в цілому, і серед ветеранів зокрема.

Президент клубу "Славія" Горислав Літвінчук після завершення чемпіонату подякував гравцям за здобуті медалі, і сказав, що третя спроба для команди обов'язково стане золотою. Тому, чекаємо Чемпіонату України 2017.

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

НАГОРОДЖЕННЯ + КОМЕНТАРІ:

Категорія: Славія | Переглядів: 1153 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz