null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Липень » 28 » Рівненський "Комфорт-Сервіс" виборов бронзу на престижному футзальному турнірі в Одесі
15:57
Рівненський "Комфорт-Сервіс" виборов бронзу на престижному футзальному турнірі в Одесі

Тридцять чотири команди з усієї України, а також московський "Карабах" (який представляв суто азейбарджанську діаспору) взяли участь у престижному футзальному турнірі в Одесі "Summer Futsal Fest". Команди за власним бажанням були розділені на дві ліги, одні грали на трав'яному газоні зі штучним покриттям, інші ж у класичний футзал на паркеті. 

Єдиний представник Рівненщини на цьому турнірі "Комфорт-Сервіс" виступав у залі, де грали загалом шістнадцять команд, які жеребкуванням були розділені на чотири підгрупи. Рівняни опинилися в Групі "С", де першими суперниками стали команди: "Стелс" з Херсонщини, Московський "Карабах" та місцева команда "Чорне море". Ось що про учасників групи написано на офіційному сайті турніру:

Рівненський «Комфорт-Сервіс» представляє на турнірі не тільки своє рідне місто, а ще й волинську область, адже виступає у тамтешній Суперлізі. В минулому сезоні рівняни опинилися аж на 5-й сходинці з 6-ти учасників. «Самі не зможем – Піддубний допоможе!» Схоже, що саме під таким гаслом пройшла підготовка до змагань в Одесі. Допомагати своїм землякам будет дует з екстра-лігівського «Кардиналу-Рівне» Сергій Піддубний/Дмитро Ситник. Ще є відомий за виступами у футболі Олександр Гергелюк і Юрій Сондак, що трохи нюхнув Першої ліги. Як для зазіхань на медалі, то малувато, але подивимося як воно буде насправді.

Клуб «Стелс» представляє Херсонщину, а в цьому регіоні, на жаль, немає давніх футзальних традицій, тому приємно, що знаходяться такі ентузіасти, які своїми руками і ногами виправляють ці пробіли. «Невидимки» стрімко розвиваються і в минулому сезоні зуміли виграти Першу лігу у всеукраїнському фіналі АФЛУ, а це багато про що говорить. «Стелс» сильний командною грою, але можна звернути увагу на Карена Тонеяна і Віталія Калюжного. Також є Євген Мартьянов і Андрій Кандоба, які встигли засвітитися в Першій лізі у «Продексімі».

Московський «Карабах» – чорна конячка турніру. У клуба є уже певні успіхи в різноманітних московських змаганнях, але по-справжньому цю команду ми відкриємо для себе саме на одеському майданчику. Відомо, що хлопці дуже серйозно готувалися до цього виїзду, правда граючи на траві і піску. Проте точно зрозуміло, що солодко з ними нікому не буде.

«Чорне море» – команда, яка не потребує зайвого представлення. Одесити постійно виграють змагання у різноманістних вікових групах серед ветеранів, як у себе в місті, так і на всеукраїнській арені. Завдання у хлопців зрозуміле – будуть «на досвіді» ганяти молодь. У складі сплав колишніх футболістів і футзалістів. Для пересічного уболівальника насамперед мають бути відомі Федір Пилипів і Віталій Ятло, а ще є Дмитро Загородний і Олександр Гірка. З футбольної стежини виділяються Станіслав Лобан, Володимир Возний і Костянтин Стародубовський. Коротко, компанія у групі С підібралася строката і цікава.

Відразу забіжимо наперед, і повідомимо, що автор анонсу дуже недооцінив рівненську команду. А тепер все по-порядку:

Перший ігровий день:

14:40 Группа С Черное Море (Одесса) - Комфорт-Сервис (Ровно) 1-4

Голы: Поддубный Сергей, 6 (0:1). Торшин Сергей, 10 (1:1). Сытник Дмитрий, 21 (1:2). Поддубный Сергей, 24 (1:3). Степанюк Сергей, 29 (1:4).

Удаление: Пылыпив Фёдор, 22 («Чёрное море», повторное предупреждение).

Титулованные одесские ветераны, выигравшие массу трофеев, провели свою далеко не лучшую игру, потерпев крупное поражение.

В середине первого тайма главный тренер ровненского «Кардинала» Сергей Поддубный, за плечами которого огромный опыт игрока, точным ударом с левого фланга вывел «Комфорт-Сервис» вперёд – 0:1. Но очень быстро руководитель «Чёрного моря» Сергей Торшин сравнял результат, с близкого расстояния «пробив» голкипера – 1:1. На перерыв соперники ушли при равном счёте, который отвечал расстановке сил на площадке.

А вот после перерыва забивали только футболисты из Ровно. Ещё один игрок «Кардинала» Сытник вновь вывел «Комфорт-Сервис» вперёд – 1:2, после чего за вторую жёлтую карточку площадку покинул из самых звёздных исполнителей «Чёрного моря» Фёдор Пылыпив. Излюбленные подключения к атакам голкипера одесситов Стародубовского на этот раз ничего не дали. Хозяева пропустили ещё дважды: сначала от того же Поддубного, а в самой концовке игры и от Степанюка – 1:4.

Інший матч першого туру: 15:20 Группа С Стелс (Херсон) - Карабах (Москва) 4-2

Другий тур: 17:20 Группа С Карабах (Москва) - Черное Море (Одесса) 3-1

18:00 Группа С Комфорт-Сервис (Ровно) - Стелс (Херсон) 2-2

Голы: Сытник Дмитрий, 11 (1:0). Тонеян Карен, 13 (1:1). Поддубный Сергей, 26 (2:1). Помигалов Леонид, 27 (2:2).

«Стелс» с первых минут пошёл в атаку с пятым полевым, но Сергей Поддубный и компания были к этому готовы, обороняясь без лишней суеты. Более того, гости из Ровно умело комбинировали, стараясь доводить розыгрыши мяча до верных ударов. Одним из таких отличился Сытник, с правого фланга хлёстко пробив в дальний угол – 1:0. Херсонская команда отыгралась благодаря опаснейшему штрафному, назначенному буквально в сантиметрах от линии штрафной: Тонеян пробил его на силу, не прогадав – 1:1. А всего через пару секунд «Стелс» рассчитывал на удаление вратаря соперников, который сыграл руками за пределами штрафной, однако арбитры ограничились лишь жёлтой карточкой.

Ничейный счёт по итогам первого тайма, и равная игра во втором тайме как следствие равенства оппонентов. И всё же «Комфорт-Сервис» после перерыва атаковал более остро, заслуженно выйдя вперёд: Новак с фланга сбросил мяч на Поддубного, который хладнокровно пробил с линии штрафной – 2:1. Однако всего через десяток секунд «Стелс», играя с пятью полевыми, снова отыгрался: Помигалов помог своей команде вырвать стратегически важную ничью – 2:2. Наиболее справедливый итог встречи.

Другий ігровий день:

Третій тур:

12:00 Группа С Карабах (Москва) - Комфорт-Сервис (Ровно) 1-4

Голы: Новак Богдан, 8 (0:1). Мамедов Эркин, 16 (1:1). Пушкарчук Андрей, 26 (1:2). Поддубный Сергей, 28 (1:3). Швец Вадим, 30 (1:4).

Удаление: Степанюк Сергей, 23 («Комфорт-Сервис», грубый фол).

Первый голевой момент создали азербайджанцы из Москвы, получившие шанс забить с опаснейшего штрафного, но розыгрыш стандартного положения привёл к неточному удару. А всего через пару минут впереди был «Комфорт-Сервис: завершающий удар Новака был настолько мощным, что едва не треснули пластиковые сиденья за сеткой ворот «Карабаха» – 0:1. В ответ ровенская команда могла пропустить также после сильнейшего удара, но обошлось – мяч попал в перекладину.

Второй тайм начался вновь с опасного штрафного для азербайджанцев, и на этот раз прямой удар Мамедова достиг цели – 1:1. Прекрасный шанс развить успех «Карабах» имел после удаления Степанюка, очень жёстко атаковавшего оппонента в середине площадки, но «Комфорт-Сервис» справился с игрой в меньшинстве. Лучший шанс забить был у Фарзалиева – мяч попал в стойку. А как только составы выровнялись, Пушкарчук поразил ворота «Карабаха» – 1:2.

Тут же голкипер стал подключаться у гостей из Москвы пятым полевым, но очень быстро Сергей Поддубный наказал соперников за риск, переправив мяч в пустые ворота – 1:3. Главный тренер «Кардинала» ассистировал и Швецу, также отправившему мяч в пустую «рамку» при игре «Карабаха» уже с полевым в роли «пятого» – 1:4.

12:40 Группа С Черное Море (Одесса) - Стелс (Херсон) 4-2

 

Команда и в н п мз мп р о
1 Комфорт-Сервис (Ровно) 3 2 1 0 10 4 6 7
2 Стелс (Херсон) 3 1 1 1 8 8 0 4
3 Карабах (Москва) 3 1 0 2 6 9 -3 3
4 Чёрное Море (Одесса) 3 1 0 2 6 9 -3 3

Тож за підсумками групового етапу рівненський "Комфорт-Сервіс" упевнено посів перше місце в групі і вийшов до чвертьфіналу, де на нього чекав один з фаворитів турніру, команда, яка не потребує представлення столичний "Епіцентр К3": "Третій «титан» з Києва – «Епіцентр К3». Срібний призер минулої першої ліги України, команда у якої музей уже наповнений різноманітними трофеями усіх рівнів. Годі й казати, що це ще один з головних претендентів на перемогу. «Будівельники» везуть більше ніж півтора десятки гравців, але серед них немає Віталія Нестерука і давно травмованого Євгена Жука. Втрати суттєві, але якесь інше завдання, окрім перемоги на турнірі навряд чи стоїть. Проблеми у киян, як завжди, дві – це вони самі і недостатня кількість гравців високого рівня. Адже «лава запасних» хоч і дуже довга, проте не може рівноцінно замінити «основу»."

Але в цьому матчі на усіх прихильників столичної команди очікувало суцільне розчарування. "Комфорт-Сервіс" провів поєдинок бездоганно:

18:00 «Комфорт-Сервис» - «Эпицентр К3» 3-0

Голы: Поддубный Сергей, 26 (1:0). Новак Богдан, 27 (2:0). Новак Богдан, 29 (3:0).

Третий полуфиналист определялся также в очень напряжённом матче, где на первый план вышла тактическая борьба. Команды действовали очень уважительно друг к другу, а оттого и предельно осторожно. В атаку футболисты бежали без лишнего риска, и потому моментов в матче было не так уж много.

Но всё же голевые возможности возникали, и ближе к взятию ворот был «Эпицентр К3». В первом тайме мяч после удара Демиденко попал в стойку, а после перерыва Филатов пробил в перекладину. Не забив, финалист первой лиги первенства Украины, как это часто бывает, пропустил. Сергей Поддубный прямым ударом со штрафного стал автором первого гола – 1:0. А вскоре счёт стал 2:0 – отличился Новак. Взяв тайм-аут, киевляне начали игру с «пятым», за что очень быстро поплатились: Новак поймал «Эпицентр К3» на ошибке и переправил мяч в сетку с линии штрафной – 3:0. Киевское дерби в полуфинале «Summer Futsal Fest» отменяется.

Нажаль, поки що відеоогляду цього матчу немає, але організатори турніру пообіцяли його надати найближчим часом. Тож 3:0, і "Комфорт-Сервіс" у півфіналі, де на рівнян очікувала ще одна столична команда "Текс Україна": "Третя команда у групі теж зовсім не проста. Столична дружина «Teks Україна» нещодавно в напруженій серії пенальті програли фінал Ліги А Срібного дивізіону Akvilon Sun Cup, але на фестиваль їде дещо змінений склад. Видно, що Тарас Шпичка увімкнув свої «зв’язки». На берег Чорного моря їде Володимир «Страшний сон всіх пенальтистів» Негель, Юрій Мельник, Антон Бутко, Апті Накаєв і Євген Смоловик – хлопці, які вибороли останній Кубок України. А до цього у складі й так були названий вище Шпичка і Максим Івонко з Ярославом Заворотним. Таке підсилення буквально кричить «їдемо за медалями» і явно не у Першій лізі. Якщо ж у плей-оф «Teks Україна» доведе гру до серії пенальті, то ви вже знаєте на кого треба заносити у найближчу контору."

 12:00 Высшая Лига Полуфинал ТЕКС Украина (Киев) - Комфорт-Сервис (Ровно) 0-0, по пенальти 6-5

Удаление: Билык Илья, 39 («ТЕКС», повторное предупреждение)

Серия пенальти: Сытник Дмитрий – 0:1. Смоловик Евгений – 1:1. Поддубный Сергей – 1:2. Смоловик Евгений – 2:2. Новак Богдан – 2:3. Мельник Юрий – 3:3. Сондак Юрий – 3:4. Накаев Апти – 4:4. Пушкарчук Андрей – 4:5. Бутко Антон – 5:5. Сульжик Юрий – 5:5 (стойка). Шпичка Тарас – 6:5.

Хороший матч двух равных соперников, в котором сложно было отдать предпочтение одной из сторон. «ТЕКС» владел территориальным преимуществом, стараясь вести игру «первым номером», но раскатывания мяч на половине площадки ровенской команды мало что давали. «Комфорт-Сервис» в этой ситуации будто оправдывал название – чувствовалось, что игрокам вполне комфортно действовать от обороны. В итоге, остроты у ворот киевлян в первом тайме было даже больше, но забитых голов болельщики так и не увидели.

По схожему сценарию начался и второй тайм, хотя теперь «ТЕКС» заиграл агрессивнее, и количество ударов по воротам гостей из Ровно значительно увеличилось. Но к забитым голам это не привело, так что матч стал пока что единственным «сухим» на турнире. За полторы минуты до финальной сирены Билык, останавливая выход один в один к воротам, получил от арбитра повторное предупреждение (хотя, в этом эпизоде игрок вполне заслуживал прямую красную карточку) и оставил столичную команду в меньшинстве. Но «Комфорт-Сервис» численное преимущество не реализовал, не доведя ни одну из атак хотя бы до одного удара. 0:0 и серия пенальти.

По пять попыток 6-метровых соперники исполнили безупречно, и тогда вместо Негеля в ворота «ТЕКС» стал Дядюнец. «Комфорт-Сервис» дрогнул: Сульжик пробил в стойку, тогда как играющий тренер киевлян, многоопытный Шпичка свою попытку реализовал – 6:5. «ТЕКС» в финале!

Руководитель команды «Комфорт-Сервис» Вадим Швец в беседе с нашим корреспондентом отметил, что выступлением команды на «Summer Futsal Fest» он доволен. «Мы начинали здесь как аутсайдеры, но смогли дойти до полуфинала. Считаю, что опасных моментов у нас было больше, но не повезло. А пенальти – это тем более лотерея. Рад за нашу команду и спасибо организаторам за приглашение», – рассказал Вадим Швец.

;

Тож, воротар "Манзани", який за рахунок післяматчевих пенальті виграв для своєї команди Кубок України, тепер зупинив рівненський "Комфорт-Сервіс". До слова, "Текс Україна" в підсумку переміг в турнірі, обігравши у фіналі "Спортлідер-3". Матчу за третє місце не проводилось, обидва невдахи півфіналів отримали бронзові нагороди турніру. 

Окрім командних нагород, Сергій Піддубний отримав прих найкориснішого гравця MVP турніру.

 

Категорія: Футзал | Переглядів: 885 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz