null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2014 » Липень » 17 » Репетиція фіналу кубку. ВІДЕО
16:04
Репетиція фіналу кубку. ВІДЕО

Протистоянням між цьогорічними фіналістами Кубку Рівненщини завершувалось перше коло Чемпіонату області. У Сарнах знову зустрілися два преставники краю у Аматорський лізі України. Через три тижні після внутрішньообласних баталій всеукраїнського масштабу, на стадіоні "Мрія" знову зійшлись "Маяк" та "ОДЕК", але тепер вже у перенесеному матчі сьомого туру обласної першої ліги.

В підсумку, переможець цього матчу очолював би турнірну таблицю, і отримував би звання "весняного" Чемпіона області, тобто переможцем першого кола. Нічийному рахунку поєдинку перш за все радів би ФК "Гоща-АМАКО", адже тоді, за підсумками першої половини сезону відразу три команди мали б рівну кількість очок на вершині турнірної таблиці.

До поєдинку суперники підійшли з різним настроєм. "Маяк", який феєрично почав сезон, під його кінець "здувся" у всіх напрямках, провал в Аматорській лізі, несподівані, як для лідера втрати турнірних очок в чемпіонаті, але найглобальніша проблема - це травми. Лазарет у "Маяка" "забитий під зав'язку", тому на заключні матчі, честь Сарн захищали ледь не всі, що залишились футболісти. Разом з тим, не будемо забувати, що така ситуація в команді, не завадила "Маяку" несподівано здобути вольову перемогу над фаворитом аматорської ліги України, винниківським "Рухом".

Щодо "ОДЕКа", то в оржівців усе з точністю до навпаки. Провальний початок сезону, і феєричне закінчення першого кола. З кожним матчем "ОДЕК" все переконливіше перемагав суперників, і гра команди з кожним поєдинком виглядала переконливіше.

З перших хвилин матчу обидві команди прагнули забити "швидкий гол", і ближче до цього були гості. Не минуло і трьох хвилин, як "дав маху" кіпер господарів Олександр Симонович. Віктор Газицький позиційно переграв оборонця, і, здавалося, гол не минучий, але все завершилось падінням нападника ОДЕКа. Арбітри матчу на цей епізод ніяк не відреагували, хоча, ще раз повторюся, на мою думку, в цьому епізоді, голеадору оржівців було простіше забити гол, ніж "придумувати" пенальті.

Не пройшло й десяти хвилин матчу, як чергова напруга біля воріт господарів, завершилась невдалим падінням у власному штрафному майданчику оборонця Сергія Примака. У підсумку ушкодження руки, з підозрою на перелом, і, звісно, матч він продовжити не зміг, а стадіон залишив у кареті швидкої допомоги. Бажаємо Сергію якнайшвидшого одужання та повернення у "стрій".

Вже наступний епізод біля воріт "Маяка" мав завершуватись голом. Андрій Оксенюк (який в цій грі виконував роль останнього захисника) не порозумівся зі своїм кіпером Олександром Симоновичем, але Віталій Тивонюк з лінії штрафного майданчику не зміг поцілити у порожні ворота суперника.

Щодо сарненчан, то у них в атаці геть нічого не виходило. Усі їх старання розбивалися об надійну оборону "ОДЕКа", а якщо м'яч і доходив трохи ближче до воріт, то там все впевнено та без надзусиль "зачищав" Юрій Кособуцький. Який в цьому матчі, хоч і без "гамака та мохіто", але аж надто не перетрудився.

А тим часом біля воріт Олександра Симоновича, з кожною наступною хвилею атаки напруга все більше зростала. То після потужного дальнього удару кіпер відбив м'яча перед собою, але Віктор Каращенко, який опинився першим на "добиванні" був у положенні поза грою, удар Миколи Коляди з лінії штрафного "просвистів" трохи вище поперечини, а після дальньої подачі зі штрафного від Віталія Тивонюка, і м'яч оминувши усіх в карному майданчику влучив у стійку воріт, а бігший на добивання Євген Скляр "чомусь" впав перед самим м'ячем. Як то кажуть "гол назрівав". 

На тридцять четвертій хвилині Віктор Каращенко поборовся на лівому фланзі атаки, і зробив навіс через увесь штрафний майданчик, Микола Коляда, в один дотик, відправив того знову вздовж воріт, але вже низом, а "тут як тут" кращий бомбардир команди та першої ліги Віктор Газицький. У Олександра Симоновича навіть теоритичних шансів не було - 0:1.

За повною ігровою та в рахунку перевагою гостей завершився перший тайм. Перерва в матчі абсолютно нічого не змінила на полі. Знову ж таки, "ОДЕК" "давив", а "Маяк" здебільшого відбивася та "захлинався" в атаці на підступах до штрафного майданчику Юрія Кособуцького.

Результатом такої гри на 61 хвилині став другий гол у ворота "Маяка". Подача з кутового, і Роман Савицький з одинадцяти метрів ударом головою по центру воріт подвоює рахунок. Щоправда, якщо придивитися уважно, то слід констатувати, що м'яч у сітку залетів від спини Віктора Каращенка, який "тупцював" перед воротарем, але це вже особисті амбіції кожного футболіста.

До кінця матчу рахунок міг змінитися, але лише в бік збільшення переваги "ОДЕКа" над "Маяком". Адже з кожною хвилиною господарі все більше сил кидали в атаку, з бажанням відігратися, а контратаки для оржівців - це як вода для риби. Тож до фінального свистка хоча б одну достойну нагоду забити гол престижу у виконанні "Маяка" якось і пригадати важко, а от "ОДЕКу" не вистачало фарту та, напевне, індивідуальної майстерності, чи "холодного розуму". Тож матч так і завершився, перемогою ФК "ОДЕК" з рахунком 2:0, - впевнено, переконливо та закономірно.

Тож, незважаючи на провал на старті сезону та шквал критики в свій бік, вже за підсумками "весняної" частини змагань "ОДЕК" надолужив згаяне та додвів, що є найсильнішим клубом області, адже команда у всіх турнірах добилася найвищих результатів - це вихід у фінал Кубку області, перше місце у турнірній таблиці Чемпіонату області (за підсумками першого кола) та вихід у фінальну частину Чемпіонату України серед аматорських команд. Колекція була б максимально-повною, аби в грі юнацького чемпіонату області між "Маяком" та "ОДЕКом", гості змогли б втримати мінімальну перевагу, якою володіли майже увесь матч, до фінального свистка. Проте в останні хвилини поєдинку сарненчани зрівняли рахунок. Тож в цих змаганнях оржівські юнаки завершили перше коло третіми, відстаючи лише на одне турнірне очко від березнівського "Случа" та все того ж "Маяка".

Тож найближчий офіційний матч в обласних футбольних змаганнях відбудеться аж 23 серпня. У фіналу Кубку Рівненщини, в Рівному на стадіоні "Авангард" знову зустрінуться "ОДЕК" та "Маяк". Початок гри о 16:00.

А друге коло у першій, другій та юнацьких лігах стартуватиме в останній день літа. З проектом календаря змагань, Ви можете ознайомитись у нас на сайті в розділі "Змагання".

ВІДЕООГЛЯД:


ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

Категорія: Перша ліга | Переглядів: 706 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz