null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Квітень » 9 » Плей-оф: "Енергія" - МФК "Кардинал-Рівне". АНОНС. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
07:48
Плей-оф: "Енергія" - МФК "Кардинал-Рівне". АНОНС. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Перший матч плей-оф Чемпіонату України з футзалу. Львів, СК "Галичина". 9 квітня, початок о 13:00. Анонс матчу та відеотрансляція Вашій увазі.

Из всех четвертьфинальных пар эта – самая центральная. Поэтому, неудивительно, что к ней будети приковано особое внимание. Все-таки, "Энергия" и "Кардинал-Ровно" - очень амбициозные коллективы. И вряд ли они будут считать свои пятое и четвертое места в "регулярке" нормальным результатом. Поэтому, оба коллектива будут стремиться исправить эти результаты. Но для того, чтобы это сделать, нужно проходить дальше.

Наверняка этот поединок будет более важным для "Энергии". Команда не смогла завоевать в родных стенах Кубок Украины, тем самым подтвердив тезис о том, что хозяевам финальной стадии розыгрыша национального Кубка катастрофически не везет. В то же время поражение "бело-зеленых" от "ХИТа" (пускай и в серии пенальти) продлило их черную полосу, поскольку львовяне давненько уже не радовали своих поклонников победой. Поэтому, с них спрос будет особый.

В то же время "Кардинал" вряд ли будет играть против "Энергии" вторым номером. Мы привыкли к тому, что очные встречи этих команд проходят в бескомпромиссной борьбе. И наверняка эта встреча нем будет исключением. Конечно, ровенчанам будет сложно без покинувших "Кардинал" Денюжкина и Марпинюка. Однако, думается, Сергей Поддубный сможет найти скрытые резервы для своей команды. А вместе с этим – и настрой на игру, которая однозначно легкой не будет.

Можно, конечно, предположить, что в этой игре не обойдется без серии пенальти, поскольку ничья на этой стадии не предусмотрена. Но вряд ли обе команды будут стремиться к тому, чтобы определять победителя в серии пенальти (причем, не только в этом матче). Особенно вряд ли этого захочет "Энергия". Поэтому, можно смело сказать, что и во Львове, и в Ровно наверняка все будет решаться в основное время, но при этом напряжение будет витать в воздухе до последней секунды. И именно этого мы ждем от противостояний "Кардинала" и "Энергии".

Автор: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

У четвер, 9 квітня, стартують перші матчі плей-офф чемпіонату України. У палаці спорту «Галичина» у Львові «Енергія» зіграє з рівненським «Кардиналом». Матч розпочнеться о 13:00.

 

Невдалий виступ у "фіналі чотирьох" кубка України «Енергії» однозначно потрібно компенсовувати у національному чемпіонату. Кубок України як мінімум до наступного сезону команда Максима Павленка уже не здобуде, а відтак уже слід повністю  переключитися на баталії національної першості.

Протистояння «Енергії» та «Кардинала», без сумніву, буде центральним на чвертьфінальній стадії плей-офф. Те, що у цій парі повинно бути найцікаше, фахівці не сумніваються. Обидві команди неодноразово у чемпіонаті доводили, що достойні один одного.

У чемпіонаті «Кардинал» краще зіграв за «Енергію» - підсумкове четверте місце. В очних поєдинках команда Сергія Піддубного також здобула кращий результат, щоправда «енергетики» взяли реванш у суперника в Кубку України.

У матчах плей-офф права на помилку немає ніхто. «Енергетики» серію розпочинають вдома. Незалежно від того як завершився матч у Львові, серія триватиме до двох перемог однієї з команд. Матч-відповідь відбудеться у Рівному 18 квітня. У разі необхідності третій матч серії також відбудеться у Рівному 19 квітня.

Прес-служба СК «Енергія»

Останнім протистоянням, якого ще не торкнулась рука журналістів АФУ, став найбільш непередбачуваний і класичний з точки зору історії вітчизняного футзалу матч. «Енергія – Кардинал» - ніякі епітети не замінять феєричності цього заголовку! Тому одразу до справи...

Герої нашої оповіді проводять неоднозначний сезон. Ми звикли бачити ці команди у трійці призерів від туру до туру, але цього сезону на ряду з класними перемогами команди демонструють і не дуже виразні поєдинки. На це є свої причини, у яких спробуємо розібратись. Майбутні господарі першого матчу задовільнились п’ятим місцем у чемпіонаті, та якби не втрачені очки у матчі з аутсайдером «Приватом» та на власному майданчику зі «Спортлідером+», бачили б ми енергетиків на більш вищих сходинках. Не обійшла увагою команду проблема змін у міжсезоння – розпочали львів’яни взагалі лише двома четвірками, після чого протягом чемпіонату кілька разів перед керівництвом та тренерами ставало питання кадрового дефіциту. Очоливши «Енергію», граючий тренер Максим Павланко сконцентрував свою увагу на місцевих гравцях, яких виявилось не так вже і багато. Дещо змінило ситуацію запрошення у другому колі Ярослава Писько та Василя Дениса. Головними козирями львів’ян у грі стали стандартні положення та досвід, команда є однією з найбільш вікових. Крім чемпіонату, енергетики боролись ще й у Кубку, де дійшли до «Фіналу чотирьох», поступившись столичному «ХІТу» у серії пенальті. Таким чином, вперше за чотири сезони трофей залишив Львів. Тож тепер великі сподівання підопічні Павленка покладають на чемпіонат, де першим суперником стане команда з Рівного, досить незручний суперник... От тільки здобувати результат команді доведеться без Степана Струка, який отримав червону картку у кубковому матчі...

А от у «досить незручного суперника» перед матчами плей-офф виникли труднощі. Розбиратись з причинами того, чому команду залишили далеко не останні гравці, Маринюк та Дєнюжкін, справа журналістів та вболівальників. Ми ж констатуємо факт – «Кардинал-Рівне» залишився з одним голкіпером у заявці та без одного з кращих асистентів. Правда, на боці «Кардиналу» статистика у чемпіонаті, за якою «Енергія» ще не знає радості перемоги у очному протистоянні. І власні вболівальники, активність яких завжди додає колориту будь-якому матчу. До речі, у Львові очікується солідна підтримка фан-сектору, і ми не здивуємось, якщо усе закінчиться так званим «маршем єдності»! Спеціалісти відмічають високий рівень організації гри команди з Рівного, в чому велика заслуга граючого тренера Сергія Піддубного. Зазвичай жоден хіт-парад яскравих голів не обходиться без представників «Кардиналу», та й забиває команда не мало, займаючи друге місце за результативністю серед десяти колективів Екстра-ліги.

Хочеться вірити, що матчі плей-офф стануть не меньш результативними, «але лише для нашої команди!» - впевнено скажуть вам у Рівному та Львові! Дане протистояння є класикою вітчизняного футзалу, за якою завжди цікаво спостерігати.  

Арбітри матчу: Геннадій Гора (Київ), Максим Чубінський (Київ)

Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)

Прес-служба АФУ

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

 


 

Категорія: Футзал | Переглядів: 717 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz