null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Підсумки сезону 2012 року
17:56
Підсумки сезону 2012 року
Незвично пізно закінчився чемпіонат області з футболу 2012 року. Це виявилось пов’язано і зі збільшенням кількості команд в найвищому обласному дивізіоні, і з переносом одного з останніх турів, і з проведенням додаткового «золотого» матчу, для визначення чемпіона області.

Отже, після проведення 22 турів чемпіонату, «ОДЕК» та «Славія», набрали однакову кількість очок, причому з великим відривом від інших команд, і згідно з регламентом змагань, повинні були у додатковій зустрічі визначити переможця. До речі, в останнє «золотий» матч грали в 1997 році, березнівський «Случ» та кузнецовський «Ізотоп». Тоді сильнішими виявились березнівські футболісти. Цьогорічну вирішальну гру, яка пройшла в Березному 18 листопада, не можна назвати цікавою. Мінімум небезпечних моментів, боротьба в центрі поля, та на підступах до штрафних майданчиків, при досить прохолодній погоді. Це якщо охарактеризувати гру одним реченням. Єдиний м’яч рівняни забили на початку другої тридцятихвилинки. Традиційне дальнє вкидання ауту Володимиром Поліщуком в штрафний майданчик, настільки сильне, що м’яч ледь не залетів у ворота, перелетівши через голкіпера оржівців, і від поперечини відскочив в поле. На м’яч налетіли кілька гравців обох команд, але Віктору Каращенку вдалося проштовхнути кулю у ворота. Незважаючи на те, що на весь другий тайм «ОДЕК» зачинив «Славію» на своїй половині поля, вся боротьба проходила до штрафного майданчика воріт Юрія Кособуцького. І якихось надзавдань голкіперу «Славії» оржівці не поставили. Щодо воротаря «ОДЕКа», то в другій половині зустрічі йому доводилось зігріватись простими перебіжками і інтенсивною розминкою у власних володіннях, адже рівняни взагалі лише двічі дійшли до штрафного майданчика суперника, але і ці вилазки ударами по воротах не закінчилися.

Таким чином, вдало організувавши захист власних воріт після забитого голу, «Славія» оформила друге чемпіонство у своїй десятирічній історії. Варто нагадати що рівняни у свій ювілейний рік стали ще й переможцями Кубку області. Чемпіоном став також і юнацький склад клубу з «ДЮСШ Верес».

«ОДЕК» же цього сезону міг стати переможцем одразу кількох турнірів, натомість не виграв жодного. І якщо з обласного Кубку команда вибула досить рано, то в змаганнях під егідою ФФУ, оржівці дійшли до самого фінішу. В чемпіонаті України серед аматорів представники Рівненського району дійшли до фінальних змагань, але, на жаль, залишились без медалей. Дуже близькими був «ОДЕК» до завоювання Кубку України серед аматорів. Але поступився у драматичному домашньому фіналі, з нереалізованим наприкінці основного часу матчу пенальті, і пропущеним на останніх хвилинах додаткового часу голом від команди «Нове Життя» (Полтавська обл.)

Нарешті дісталась до призового місця «Гоща-АМАКО». Команда в останні три роки була дуже близька до першої трійки, але завжди гощанцям не вистачало ще одного маленького кроку. І хоча у сезоні-2012 підопічним Володимира Новака до чемпіонства було далеко, зате третю сходинку вони забронювали впевнено і за декілька турів до фінішу.

Ще один представник Гощанського району «Сокіл» з Садового розташувався одразу позаду «старших» сусідів з райцентру. «Соколята» минулого року стали лише четвертими в другій лізі, і потрапили до «еліти» лише завдяки розширенню першої ліги. Щоправда могло Садове пограти в першій лізі ще минулого року, але відмовилось від участі в перехідних матчах за право підвищення в класі у сезоні 2010 року. Де речі, щодо дебюту у першій лізі, то він вийшов ще кращим, ніж три роки тому у «Гощі-АМАКО», яка зі старту фінішувала п'ятою.

Дещо несподіваним сюрпризом стала п’ята позиція іншого «Сокола» з Радивилова. Команда, яка свого часу ставала чемпіоном області, в останні роки переживала не найкращі часи. А в сезонах 2009-2011р.р. від вильоту у другу лігу «Сокіл» рятувало то зняття зі змагань інших команд, то відмова інших команд підвищуватись у класі, то розширення ліги. І ось команда, яка минулого сезону виконувала роль постачальника очок для суперників, і «впевнено» зайняла останнє місце, цього року фінішувала п’ятою.

Бронзовий призер чемпіонату-2010 «Маяк», повторив минулорічний результат, фінішувавши на шостій позиції, щоправда минулого року сарненським футболістам вдалося завоювати Кубок. Та й юнаки в 2011 році стали чемпіонами. Цього ж року «Маяк» став єдиною командою, якій вдалося перемогти у «ОДЕКа», причому на виїзді (не враховуючи, звичайно, «золотого» матчу).

Розподіливши приблизно порівну (на скільки це було можливо при 22 матчах) перемоги, нічиї та поразки та маючи рівну кількість забитих та пропущених м’ячів володимирецька «Енергія» очолила нижню частину таблиці. Причому нульова різниця забитих-пропущених голів була в команди і минулого сезону. Ось така стабільність. Як і в «Маяка» цей сезон у володимирчан виявися дещо гіршим за минулорічний. Минулого року і місце в чемпіонаті було дещо вище (хоча і при меншій кількості учасників), і був фінал Кубку, та й юнаки ставали «срібними». Могли юнаки підняти над своїми головами Кубок, але поступилися у фіналі тому ж «Маяку».

Команда, яка в міжсезоння утворилася шляхом злиття колективів з Городка та Зорі, стала відкриттям першого кола, набравши на екваторі 20 балів, і посідаючи третє місце. Причому, і «РОКО», і «Фіалка» минулого року були в своїх лігах серед аутсайдерів. В другій половині чемпіонату команда суттєво збавила оберти, здобувши лише чверть очок першого кола. Причому, в передостанньому турі «РОКО-Зоря» дозволила набрати перші залікові пункти абсолютному аутсайдеру чемпіонату «Волинь-Цементу», а на останню, причому домашню, гру футболісти взагалі не вийшли. Кажуть через фінансові проблеми.

Аналізуючи сьоме місце «Ізотоп-РАЕС» два роки тому, довелося піднімати архіви, щоб побачити, коли «атомники» займали таке низьке місце. В минулорічному чемпіонаті «ізотопівці» стали третіми, цього року – взагалі дев'ятими. До зони вильоту «не вистачило» лише двох очок. В причинах такого результату нехай розбирається тренерський штаб, але 23 очки в 22 матчах, явно не той результат, на який розраховували вболівальники, особливо після медалей минулого року. Причому на виїзді команда здобула лише шість очок, перемігши лише одного разу, в тих, у кого перемагали фактично всі – у «Волинь-Цемента». Кубок області залишився позаду у чвертьфіналі. Єдиною втіхою для «Ізотопа» в цьому році стала третя перемога (з чотирьох турнірів) в українсько-російському Кубку з міні-футболу «ТВЕЛ-Енергоатом», який в чергове приймав Кузнецовськ. Юнацький склад, який минулого року також посів третю сходинку, після першого кола входив в лідируючу групу. Але, здобувши в останніх восьми турах лише п’ять очок, причому програвши в другому колі не тільки всім своїм конкурентам за медалі, а й втративши очки в домашньому матчі проти «РОКО-Зорі», яка пропускала м’яко кажучи дуже багато, юнаки опинилися на шостому місці.

Далі у турнірній таблиці опинилися дві команди, які, як і «Сокіл» (Садове), дебютували у першій лізі. Здолбунівська «Волинь» та рівненський «Авангард-2010» дебютували з досить схожими результатами. Навіть з однаковою різницею забитих-пропущених м’ячів. Щоправда на фініші у «Волині» виявилось на одне очко більше, що дозволило зайняти стовідсотково рятівне, в плані вильоту, десяте місце.

Так вже виходить, що протягом останніх сезонів, в чемпіонаті є команда (або команди), останнє місце яких виявляється «заброньованим» задовго до кінця змагань. В 2010-му – це були радивилівський «Сокіл» та «Волинь-Цемент», в 2011-му – той самий Радивилів, цього року – той самий «Волинь-Цемент». Команда Олександра Довгальця пропускала цього сезону ну дуже багато (102 м’ячі), а перші і єдині очки здобула лише в передостанньому турі. Тому «володар» останнього місця, на жаль, був визначений задовго до фінішу змагань.

Отже, останні два місця за «Авангардом» та «Волинь-Цементом», які мали б опуститися в другу лігу. Але, в останні три роки ще жодна команда за спортивним принципом, з першої ліги не вилетіла, причини цієї ситуації, зазвичай, економічні. Тому говорити про те що, скажімо, «Волинь-Цемент», ми побачимо в другому дивізіоні, принаймні до старту наступного чемпіонату не варто.

В другій лізі впевнену перемогу здобули футболісти «Малинська», яких, напевно, побачимо в 2013 році в першій лізі. Другу сходинку зайняли березнівські футболісти, і здобули право, підвищитись у класі. Але, зважаючи на те, що «Случ» в цьому сезоні добровільно перейшов з вищої ліги в нижчу, чи згодні вони знову грати серед найсильніших – питання відкрите. Якщо не захочуть – тоді у першій лізі зможе залишитись «Авангард-2010». А якщо врахувати, що на останню гру не вийшла «РОКО-Зоря», то ще не зрозуміло що буде і з цим колективом.

Третім призером другої ліги, став дебютант - «Калина» (Бугрин). Причому представник гощанського району вирвав «бронзу» в останньому турі, піднявшись на третю сходинку з п’ятого місця.

В змаганнях юнаків, в порівнянні з минулим роком, сталися кардинальні зміни. І якщо в сезоні 2011 року всі три комплекти нагород поїхали на північ області – в Сарни, Володимирець та Кузнецовськ , то цього року в «призах» залишився лише «Маяк», який фінішував другим. Компанію в трійці йому склали рівненські «ДЮСШ Верес» та «Надія».

У ветеранських змаганнях чемпіонами стали футболісти здолбунівського «Автоленда», які у фіналі переграли фаворита змагань «Авангард-ПАС» - 2:0. За крок до вирішального матчу зупинились два представники «північної» групи «Ізотоп-РАЕС» та «Маяк».
А переможцем обласної «Ліги чемпіонів» стала «Калина» з Городка (Рівненський район), яка, незважаючи на домашню нічию 1:1 у першому фінальному матчі проти МФК «Володимирець», змогла на виїзді 17 листопада вибороти ще більш результативну нічию – 2:2.

Взято із сайту ФК "Ізотоп-РАЕС"

Категорія: Блог сайту | Переглядів: 959 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz