null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2019 » Листопад » 6 » ОДЕК закінчив першу частину аматорського сезону 2019/2020 без жодної поразки + ФОТО + ВІДЕО
23:04
ОДЕК закінчив першу частину аматорського сезону 2019/2020 без жодної поразки + ФОТО + ВІДЕО

Єдиний представник Рівненщини у Чемпіонаті ААФУ минулого вік-енду відіграв матч 14 туру. Цей поєдинок для ОДЕКа, як і для, практично, всіх учасників аматорського турніру, став останнім у поточному році. Оржівці на власному полі здобули вольову перемогу над теребовлянською “Нивою” і залишилися непереможеними у нинішньому сезоні – як у Чемпіонаті, так і у Кубку. Наразі не зіграним залишається лише один поєдинок – у неділю, 10 листопада відбудеться гра 1-го туру Групи 1 “Карпати-Енергетик” (Галич, Івано-Франківська область) – “Епіцентр” (Дунаївці, Хмельницька область).

Огляд усіх матчів 14 туру Чемпіонату України серед аматорів від Артура Валерка, портал SportArena:

 

Група 1 • 14-й ТУР

Епіцентр (Дунаївці) — Покуття (Коломия) — 3:1

Голи: Темерівський, 5, Пліс, 65, Морозов, 83 – Петранюк, 88

Епіцентр: Грицаль, Садоха, Руснак (Наталюк, 74), Стрільчук, Темерівський, А.Савчук, Морозов, Пліс, Беженар, Раца (Карбовський, 89), Івашко© (Гринченко, 15). Запасні: Дробний, Папірович, Федоров. Головний тренер: Ігор Бадло.

Покуття: Гоменюк, Москалик, Гаврилюк© (Нападюк, 77), Локатир, Керчу, Сікач, Карапка, Ковальчук (Петранюк, 70), Уграк, Кушецький, О.Савчук. Запасні: Мегдиник, Габрух, Свиридов. Головний тренер: Сергій Турянський.

14:00; 02.11.2019. Васильківці. Стадіон «Поділля». 100 глядачів; поле 4; +3С

Суддя: Садковський Ігор (Теребовля)

Попередження: Руснак, 3, О.Савчук, 43, Локатир, 45+1, Уграк, 46, Карапка, 53, Керчу, 65, А.Савчук, 67, Темерівський, 78, Гринченко, 82

Минулого сезону Покуття перебувало на лідируючих позиціях і дісталося навіть до весняних стикових зустрічей, але цього сезону коломийська команда дещо відстала від трійки найкращих. А от Епіцентр наприкінці півріччя отримав шанс фінішувати в трійці найкращих. Зважаючи на очну зустріч конкурентів у Великих Гаях, дунаївчанам треба було вигравати в Покуття й брати своє в заключному матчі року (перенос гри з Карпатами-Енергетиком).

І вже в дебюті матчу проти Покуття Епіцентр повів у рахунку. Причому, зусиллями колишнього гравця суперників. Це лівий фулбек Олександр Темерівський, підхопивши м’яча після відскоку, просунувся вперед і пробив здалеку – 1:0. Може, воротар і виручив би гостей, але позначилося вологе поле в дощовий день і прикрий відскок від газону. Тим не менш, наявність у гостей кількох технічних і жвавих гравців, як Кушецький із Ковальчуком, а також майстрів стандартів і підключень на них, залишала питання по підсумку гри.

Добре для Епіцентру, що в кінцівці він забезпечив собі не мінімальну перевагу. Подвоїти рахунок допомогло перехоплення після ауту коломиян. Якщо з ударом Беженара Гоменюк справився, то з добиванням з іншого краю від Тараса Пліса воротар нічого не міг подіяти – 2:0. Апеляції гостей нічого не дали. А поки Покуття намагалося відігратися, Епіцентр довів рахунок і до розгромного. Зробив це у блискавичній контратаці. Кушецький, розігруючи штрафний, пасував на Уграка, але у нього перехопив м’яча правий латераль Садоха. Він розігнав перехід від оборони в напад два на одного захисника, витягнувши на себе суперників і відпасувавши в центр – на Морозова, а вже Ростислав без жодних перешкод пробив повз самотнього воротаря – 3:0.

Все, на що спромоглися гості – один гол в кінцівці, який вони навіть уже не святкували (після кутового від Кушецького м’яч доскакав до дальньої стійки, звідки Андрій Петранюк розстріляв незахищений кут воріт). 3:1 – Епіцентр вже зараз вийшов на третє місце і має шанс у перенесеному матчі закріпити своє положення.

 

 

Луцьксантехмонтаж №536 (Луцьк) — ФК Ковель-Волинь — 0:0

ЛСТМ: Ярмощук, Прощерук, Філь, Горщарук, Кабанов, Махнюк (Бабенко, 89), Олійник©, А.Пушкарчук, Зайчук (Гладун, 72), Сущ, Неделюк (Р. М.Кузьмич, 72). Запасні: Н.Пушкарчук, Максимчук, О.Кодлубай, Петрук. Головний тренер: Ярослав Комзюк.

Ковель: Харченко, Р.Романчук©, Дручик, Ю.Заліпа, Шафранюк, Романюк (Зінь, 86), Мороз, Кашуба (Р.В.Кузьмич, 78), Ющук (Жмуйда, 55), Ліщук (Ткачук, 87), Данилюк. Запасні: Дувакін, Валігура, Федчук. Головний тренер: Юрій Романчук.

15:00; 02.11.2019. Княгининок. Стадіон «Альянс-Арена». 100 глядачів; поле 4; +3С

Суддя: Мандзюк Іван (Тернопільська обл.)

Попередження: Прощерук, 30, Олійник, 45, Данилюк, 66, Мороз, 70, А.Пушкарчук, 77, Філь, 83, Махнюк, 87, Зінь, 89

Вилучення: Мороз, 83 (повторне попередження)

Гарячим вийшло заключне цього року дербі Волині. Дві команди з Луцької області змагалися кожна за свої завдання – підопічним Комзюка будь-який позитивний результат дозволяв покинути останнє місце, гостям із Ковеля перемога давала шанс вийти на шосте місце із шансами поборотися за вищі місця навесні.

Треба сказати, що нічия вийшла бойовою. Ковельчани могли відкривати рахунок не раз, але воротар ЛСТМ потягнув удар впритул від Ліщука й кілька небезпечних підключень на стандарти від Заліпи, Романчука, Кашуби. Свої вбивчі шанси не використали й лучани – такі бували у Суща, Зайчука, а особливо – Кабанова. Тарас і вихід сам на сам не використав, і в поперечину з близької відстані пробив, і через себе пробував. Був навіть момент, коли граючий президент клубу Романчук виносив м’яча з порожніх воріт…

Навіть вилучення ковельчанина Мороза не похитнуло нічийний результат – хоча останні хвилини були напруженими, а обидві команди хотіли виграти.

 

 

Матч туру

Агрон (Великогаївська ОТГ) — Світанок-Агросвіт (Шляхова) — 2:1

Голи: Білик, 73, Процик, 74 — Сомов, 80

Агрон: Рогаль, Семенець, Пастернак©, Лівіцький, Ковалик, Лук’янов, Білик, Луцик (Андрієшин, 84), Коник, Червонецький, Процик. Запасні: Мазур, Ковалевський, Павлусь, Дімітрієв, Гаврилюк, Скобляк. Головний тренер: Роман Курдупель.

Світанок-Агросвіт: Карабін, В.А.Рудий, Голуб (Нечипорук, 50), Чернега, Луцюк, Заводян©, Дацюк, Кучеренко (Новаківський, 77), Гаді, Чельцов, Сомов. Запасні: Поштаренко, Костюк. Головний тренер: Дмитро Єфстафієв.

14:00; 03.11.2019. Великі Гаї. Стадіон «Центральний». 300 глядачів; поле 3; +12С

Суддя: Подригуля Сергій (Луцьк)

Попередження: Луцик, 20, Голуб, 25, Луцюк, 30, Коник, 42, Лівіцький, 52, Пастернак, 80, Лук’янов, 82, Сомов, 82, Чельцов, 90+5

Це був матч великої ваги, адже зустрічалися друга та третя команди, яких розділяли всього два очки. От тільки дискваліфікації та травми дуже серйозно ослабили склади суперників: господарям не могли допомогти провідні центрхави (Вонс і Кривобедрий), гостям – лідери центрової осі (Борячук, Загалевич, Проневич і Єрмак), ще кілька гравців давно на лікарняному.

Нулівка після першого тайму ніби як грала на користь гостям, але господарі сповна реалізували свій кадровий потенціал і мобілізаційний резерв. По ходу другого тайму вони додавали в обертах і не раз могли забити. Якраз після чергової спроби Луцика гості поспішно винесли м’яча в аут, і саме з цього почалася перша гольова комбінація. Здорово зіграв Черновецький, продершись крізь кількох захисників і простреливши, а Валентин Білик з розбігу розстріляв ворота – 1:0.

Вже за хвилину Агрон закріпив перевагу. Тепер Білик відзначився вже як асистент, розрізним пасом вивівши на воротаря Процика, і Назар спокійно пробив повз нього – 2:0. Сам клас Світанку не залишав сумніву, що він не здасться без бою. От тільки при неповному запасі та втраті кількох дуже якісних виконавців Агросвіт мав для цього замало ресурсів. Гості встигли повернути інтригу за п’ять хвилин, коли простріл 41-річного Нечипорука з правого флангу в дотик замкнув Іван Сомов (його удар у ближній кут виявився невідпорним – 2:1). Але відігратися гості не зуміли, а тому зазнали третьої поспіль поразки й після тривалого перебування в трійці лідерів опустилися на зимівлю на четверте місце. Агрон лишається другим – і непереможним у цьому чемпіонаті.

Герой матчу – Валентин Білик (Агрон)

23-річний плеймейкер у надважливому матчі проти прямого конкурента за вихід у плейофф забив сам і асистував товаришу, а отже – взяв участь в обох результативних комбінаціях.

 

 

ОДЕК (Оржів) — Нива (Теребовля) — 4:1

Голи: Апанчук, 10, Таргоній, 65, Семенчук, 81 (пен.), Газицький, 88 – Сороцький, 7

ОДЕК: Когут, Наумець, Чикалюк-Козакевич© (Кадепський, 86), Мучак, Красномовець, Ничипоренко, Ніколайчук (Кошка, 64), Апанчук, Богданов (Коляда, 58), Капустинський (Семенчук, 58), Таргоній (Газицький, 84). Запасні: Омелянюк, Трикош. Головний тренер: Володимир Поліщук.

Нива: Ольховий, В.Кузів, Шаповал (Стеценко, 70), Сороцький, Голованьов (Штаненко, 83), Б.Баранець, Олексієнко (Р.Кузів, 70), Слоневський, Г.Баранець, О.Никеруй© (Бегашов, 85), Гром’як. Запасні: Петрусь, Макогон, Ю.Никеруй. Головний тренер: Сергій Задорожний.

14:00; 03.11.2019. Оржів. Стадіон «ОДЕК-УКРАЇНА». 200 глядачів; поле 4; +12С

Суддя: Горбенко Євген (Київська обл.)

Попередження: В.Кузів, 20, Олексієнко, 60, Слоневський, 64, О.Никеруй, 64, Сороцький, 81, Б.Баранець, 83, Ничипоренко, 88

Форма, яку ОДЕК набрав цього сезону, просто вражає. Тому навіть для теребовлян, які зібрали досвідчений склад із колишніми гравцями львівських Карпат, тернопільської Ниви, житомирського Полісся та інших авторитетних професіональних клубів, цей виїзд мав стати неабияким випробуванням.

Тим не менш, гра почалася з конфузу лідера. Після пересічної подачі зі штрафного м’яч заметався по карному майданчику, господарі незграбно намагалися його винести, аж поки відскоком від стійки не скористався Владислав Сороцький, який зіграв на добиванні на дальній стійці – 0:1. Але ОДЕК витримав удар і вже за кілька хвилин відігрався. Після ауту з лівого флангу Капустинський від лицьової скинув у центр – на Апанчука, Андрій поклав корпус і запустив з лету в ціль – 1:1.

Довгий час гра лишалася хиткою, але останню третину оржівці використали просто зразково. Саме за цей період вони забили тричі, переломивши хід подій і здобувши розгромних три очка. Спочатку допоміг штрафний із центрального поля. Після лонгболлу гра пішла через лівий край, Апанчук від лицьової прострілив на Таргонія, і Павло в дотик з лівої ноги закотив у дальній кут – 2:1. Далі на штурм пішов Семенчук, два удари якого заблокували захисники. Другий влучив у руки Сороцького, і рефері призначив пенальті. Сам Владислав із 11-метрової позначки переграв воротаря – 3:1. Далі гралося вільніше, і крапку в матчі поставив «джокер» Газицький. Віктор підстеріг невдалий винос від Ольхового, опинився перед порожніми воротами й тут же їх розстріляв із близької відстані – 4:1. ОДЕК завершив півріччя непереможним на всіх фронтах – і в чемпіонаті України серед аматорів, і в кубку.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО З МАТЧУ ОДЕК – “НИВА” ТЕРЕБОВЛЯ
М   Команда І В Н П М О
1 ОДЕК (Оржів, Рівненська область) 12 10 2 0 33:9 32
2 Агрон (Великогаївська ОТГ, Тернопільська область) 12 6 6 0 16:8 24
3 ↑1 Епіцентр (Дунаївці, Хмельницька область) 11 6 2 3 27:19 20
4 ↓1 Світанок-Агросвіт (Шляхова, Вінницька область) 11 6 1 4 18:12 19
5 Нива (Теребовля, Тернопільська область) 12 4 4 4 14:16 16
6 Покуття (Коломия, Івано-Франківська область) 11 4 1 6 14:17 13
7 Ковель-Волинь (Волинська область) 11 3 4 4 8:14 13
8 Карпати-Енергетик (Галич, Івано-Франківська область) 10 2 3 5 11:22 9
9 ↑1 Луцьксантехмонтаж №536 (Луцьк) 11 0 4 7 13:27 4
10 ↓1 Вотранс (Луцьк) 11 0 3 8 8:18 3
Переглядів: 247 | Додав: vadimoroz10 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz