null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Лютий » 28 » МФК "Кардинал-Рівне" - "СумДУ". АНОНС. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
08:51
МФК "Кардинал-Рівне" - "СумДУ". АНОНС. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Субота, 28 лютого. м. Рівне, спорткомплекс "ДЮСШ-4". Поєдинок шістнадцятого туру Чемпіонату України з футзалу. МФК "Кардинал-Рівне" - "СумДУ". Початок гри о 13:00. Вашій увазі анонси матчу від провідних футзальних інтернет-видань, а також відеотрансляція гри.

 Регулярний чемпіонат України вийшов на фінішну пряму, до його завершення залишилося провести 3 тури, які розставлять команди по місцям перед матчами плей-офф, і, одночасно, визначать чвертьфінальні пари. На сьогодні жодна команда не може з упевненістю стверджувати, що посяде те чи інше місце. Хіба що «Локо» може більш-менш впевнено забронювати за собою першу сходинку. Для цього харків’янам достатньо перемогти вдома «Енергію», або сподіватися на нічию «Спортлідера+» в Кременчузі. Всі інші команди розбиті на певні групи, і вирішуватимуть питання свого місця в заключних іграх. Так за 2-5 місця боротимуться «Спортлідер+», «Енергія», «ЛТК» і МФК «Кардинал-Рівне». Найкращі шанси у хмельничан, які випереджають суперників на 2-3 очки.

Теоретичні шанси поборотися за краще місце має «Ураган», але, скоріш за все, івано-франківці обмежаться боротьбою за збереження нагрітої 6-ї сходинки. Адже у спину «ураганівцям» досить активно дихає «Титан-Зоря», яка відстає на 3 очки.

І нарешті остання група – це пара «Лукас» і «СумДУ». Щодо перших, то вони вже втратили всі надії на краще місце, а ось сумчани, судячи з останніх матчів, небезпідставно намагаються ввірватися в плей-офф, скочивши на підніжку потяга, що вже відправляється. І вирішальним у цьому двобої може стати двобій між цими суперниками у наступному 17-му турі.

У цьому ракурсі і розглядатиметься черговий шанс для команди Сергія Песоцького здивувати футзальну спільноту і довести до «хет-трику» свою переможну серію, яка складається вже з двох поспіль матчів. «Кардинал-Рівне» для студентів досить непростий суперник, але в останніх матчах «СумДУ» показав, що в них з’явився свій малюнок гри, командна швидкість та непогане взаєморозуміння між гравцями. Цілком можливо, що ці козирі і будуть головними у сумських студентів в грі проти рівнян. Нагадаємо, що після домашньої поразки 1:3 від «Локомотива», в попередніх двох матчах «СумДУ», наче чарівний відроджений птах «Фенікс», спочатку в Сумах здолав «ЛТК» 4:3, здобувши першу в чемпіонаті перемогу. А вже у наступному турі під гарячу руку сумчан потрапила «Титан-Зоря» – 4:2.

«СумДУ» не може похвалитися бомбардирськими якостями, адже команда забила найменше в лізі – 26 голів. Причому авторами 22-х з них були лише п’ять футболістів: по 5 провели Максим Мисловський, Євген Петраков і Роман Зеленський, на гол менше забив Максим Ганжа і на два Андрій Бурдюг. Причому Мисловський двічі відзначився в матчі з «Титан-Зорею», а Бурдюг забив два голи «ЛТК» і один команді з Покровського.

Ну, а що ж господарі – рівняни? Після поразки в чвертьфіналі Кубку України «кардиналівці» тепер зобов’язані зосередитися на вдалому завершенні регулярного чемпіонату. І якщо дістатися першої сходинки нереально, навіть, теоретично, то поборотися за другу сходинку поки що цілком можливо. А для цього їм необхідно, незважаючи ні на що, здобути стовідсотковий результат у двох домашніх і одній виїзній грі. Отже, від матчу з сумчанами залежить подальша доля рівненської команди, яка і сама грає, і вміє не дати зіграти супернику.

Можливо і те, що виліт з кубку стане для «Кардиналу-Рівне» особливим подразником, і господарі завершать чемпіонат на мажорній ноті, незважаючи на ті проблеми, які останнім часом почали докучати – травми і пошкодження футболістів. Адже, за словами Сергія Піддубного, лазарет команди переповнений. Проте, будемо сподіватися, що гравцям вдасться побороти недугу і, зібравшись наприкінці чемпіонату, зціпивши зуби, довести, що вони справді варті поваги і, незважаючи на труднощі зі складом, поблажок не дадуть жодному колективу.

За будь-яких умов «Кардинал-Рівне» – сильний та досвідчений колектив, який будь-що прагнутиме не підвести своїх відданих уболівальників, і якому до снаги продемонструвати свою справжню силу і міць.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

28 февраля, суббота

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «СумДУ» (Сумы)  

Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00

КАРДИНАЛ-РОВНО – СУМДУ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

 Арбитры: Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск), Александр Кухар (Кривой Рог)

Судейский наблюдатель: Олег Соболевский (Радомышль)

Результат матча первого круга – 5:1

 Прогноз Sport.ua – 4:1

 

Экстра-лига. 16-й тур. Кардинал-Ровно – СумДУ. Анонс

Прогноз: 3:1

После двух побед подряд "СумДУ" неожиданно получил шансы на получение путевки в плей-офф. Но теперь для подопечных Сергея Песоцкого будет серьезное испытание, ведь "Кардинал" сильно играет дома. Да и по уровню игры подопечные Сергея Поддубного превосходят своих визави. Поэтому, можно сразу сказать, что выезд в Ровно будет для "СумДУ" не из легких.

Конечно, гости хотели бы взять реванш у "Кардинала" за домашнее поражение со счетом 1:5. Но в то же время – какие козыри для этого есть у "СумДУ"? Разве что чрезмерная мотивация, сумасшедший психологический настрой после двух побед, повышенная самоотдача и неуступчивость. Это, пожалуй, те сильные стороны, которые могут помочь сумчанам добыть хотя бы очко в этой выездной игре. Впрочем, сами подопечные Сергея Песоцкого не скрывают, что для них основной поединок будет против "Лукаса" (и Максим Мысловский об этом упоминал в своем блоге). Но в то же время "студентам" следует держать в уме поединок в Кременчуге, где "Лукас" будет принимать "Спортлидер+". Если там победят "кондитеры", а "СумДУ" проиграет в Ровно, то шансы гостей на плей-офф существенно снизятся.

Что же касается "Кардинала", то после ничейного результата в Хмельницком и кубкового поражения от "Энергии" ровенчане вернутся домой, чтобы в родных стенах провести работу над ошибками. Опыт и сыгранность подопечных Сергея Поддубного позволяют думать о том, что у "кардиналов" будет, чем удивить своих визави. Тем более, в последних матчах можно было видеть, как играющий главный тренер команды из Ровно тасует четверки в поисках оптимальных сочетаний. Возможно, он уже ведет наработки на плей-офф. Учитывая то, что до конца регулярного чемпионата осталось немного времени, то в этом есть рациональное зерно. Однако, в то же время желания добыть три очка никто не отменял. Поэтому, можно смело предположить, что в этом домашнем поединке "кардиналы" вряд ли дадут спуску "студентам". Тем более, вряд ли ровенские футзалисты будут относиться к своим оппонентам свысока, учитывая их последние результаты.

Автор: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

Категорія: Футзал | Переглядів: 744 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz