null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2019 » Січень » 6 » Колишній гравець "Кардиналу" виступатиме за львів'ян
10:45
Колишній гравець "Кардиналу" виступатиме за львів'ян

Колишній гравець ще львівського (а тепер рівненського) "Кардиналу", а також таких команд як: «Прем’єр-Груп», «Енергія 2», «Тайм», «Динамо», «Княжий ринок», «Дніпро» Назар Яцишин поповнив склад львівської "Галицької здоби". Котра, нагадаємо, є суперником "InterbetonBud-Rivne-112" у Другій лізі Чемпіонату України з футзалу. 

Вашій увазі інтерв'ю Назара Яцишина: про реалії львівського футзалу, протистояння з "InterbetonBud-Rivne-112" та завадання на сезон.

"– Після черкаського турне Назар Яцишин повертається в чемпіонат Львівщини…
– Від виступів за «Дніпро» з Черкас залишились тільки приємні спогади. Для мене це був хороший досвід як гравця, так і тренера, адже це інша область, нові враження, нові друзі, вболівальники, яким я дуже вдячний за підтримку. Особлива подяка керівнику команди Олександру Соловею за запрошення виступати за цю команду та його сім'ї, яка за короткий час стала для мене дуже близькими друзями. Минулий чемпіонат в Першій лізі України, я вважаю, як для дебютанта, ми показали хорошу гру і результат. Були перемоги над чемпіоном Першої ліги запорізьким «АРПІ» і прикрі поразки від «МКВ» через брак досвіду. Тим не менше, ми до останнього туру боролись за вихід у плей-оф, в напруженій боротьбі здобули перемогу в чемпіонаті міста, де, на мою думку, дуже сильний чемпіонат. У Черкасах на кожній грі переповнені трибуни, всі команди хорошого рівня і нічим не поступаються командам з чемпіонату Львівської області.

До речі, я ще заявлений за команду «Шарм» і постараюсь, якщо буде в цьому потреба, допомогти їм у чемпіонаті міста Черкас.

Повертаючись до теми «Дніпра», на жаль, але цього року через брак належного фінансування команда зазнала кадрових втрат і грала без зарплат, премій, ніхто не допоміг керівнику команди, який сам за власні кошти утримував команду. Одній людині не так просто фінансувати команду Першої ліги України і дивно, що ніхто не допоміг йому фінансово, адже таке місто як Черкаси повинно мати команду не тільки Першої ліги, а й вищої ліг. Всі умови для цього є, плюс вболівальники заслуговують на хорошу футзальну команду.

 Цього сезону «Галицька здоба» бере участь у Другій лізі України, які шанси у «пекарів» виграти цей турнір і що, на Вашу думку, для цього потрібно?
– Це добре, що керівництво команди прийняло рішення взяти участь в змаганнях Другої ліги України. На мою думку, команді потрібно йти до професійного рівня, а не «варитися» у чемпіонаті Львівської області, де команда вже здобула перемоги в багатьох турнірах. Звичайно, до цього питання також потрібно підійти правильно. Вважаю, що «пекарям» повинні бути створенні всі умови для гравців не лише у плані тренувань, а й також фінансові. Тоді й від гравців можна буде щось вимагати. Зараз же так виходить, що хочу йду на тренування, хочу не йду. Плюс команда повинна бути належним чином екіпірована адже це лице клубу. А не так як є зараз, що на виїзд хтось їде в джинсах і чоботах, а хтось у спортивному костюмі. Якщо це все налагодити, тоді й «Галицька здоба» буде рости в професійному плані.

Президент «пекарів» і вболівальники заслуговують на команду професійного рівня, яка буде боротись за найвищі місця. Щодо Другої ліги, то звичайно буде не просто здобути перемогу у ній. Особисто я прикладу максимум зусиль аби допомогти команді виграти ці змагання.

 Ви вже встигли зіграти дві гри за стару-нову команду саме у Другій лізі України. Які враження залишилися від цих матчів?
– В першій грі більш-менш все вдалося окрім кінцівки другого тайму, де в його кінці була відсутня ігрова дисципліна. Можна сказати , що ми зарано повірили в перемогу й через це ледь не поплатилися. Щодо другої гри, то у ній був повний провал. Ми були не готові як фізично щоб грати в рівних складах, так і тактично при грі з 5-им польовим. Повністю провалили гру. Хоча, потрібно віддати належне супернику, який провів хороший матч.

З будь-якої поразки потрібно зробити правильні висновки і рухатись далі. Вважаю, що у Львові з ними буде зовсім інша гра і «Галицька здоба» постарається реабілітуватись перед власними вболівальниками.

Окрема тема Другої ліги – це арбітри. Розумію, що Асоціація футзалу України хоче зменшити витрати командам, але, я не вважаю, що це дуже допоможе в цьому. Не може бути так, що команда й арбітри з одного міста. Як не крути, а симпатія буде до своєї команди, хоча у тому ж Львові було все навпаки – симпатія до гостей.

 Цього року багато хто не зараховував «Галицьку здобу» у число фаворитів чемпіонату Львівської області, але, тим не менше, «пекарі» після першого кола перебувають на першому місці…
– Так, «Галицька здоба» зазнала багато кадрових втрат і, можливо, здавалось, що команда не буде серед фаворитів чемпіонату. Проте, у команди та тренера є переможний характер і не дарма наш девіз – Тільки перемога!

«Пекарі» у кожній грі, незважаючи на багато проблем, грають тільки на перемогу. Якщо узагальнювати, то явного фаворита у чемпіонаті я не бачу. Рівень всіх команд виріс і кожна з них може зазнати втрат. Тим і цікавішим є зимовий чемпіонат.

 Чи не було у Вас думок про завершення кар’єри футзаліста та перехід на тренерську діяльність?
– Завершити кар’єру футзаліста хотілось вже давно, але Сергій Іванович Тригубець не дає це зробити (сміється). Він постійно каже, що будеш грати до тих пір, поки буду грати я.

Як тренер ще, сподіваюсь ,себе реалізую. Принаймні поступово крокую до цього: отримав тренерську ліцензію з футзалу, треную дві команди в IT-лізі «Global Logic» та «N-IX», що також потрібно для досвіду. Плюс є головним тренером дитячої футбольної школи ФК "Еколенд", де отримую задоволення від роботи з дітьми. Хоча, ніколи не думав що потраплю у дитячий футбол. Велика подяка керівництву ліцею-школи "Еколенд" що запросили і довірили організацію футболу саме мені. Тут є всі умови для початкової підготовки юних футболістів. Чи буду тренером на вищому рівні покаже час. Вважаю, що готовий і поступово йду до цього.

 Нещодавно у складі «пекарів» Ви стали абсолютним чемпіоном Львівщини, які враження залишилися від цього турніру?
– Будь-яка перемога – це завжди приємні враження, даний турнір не став виключенням. Він є цікавим і потрібним для популяризації футзалу в області.

 Чого бажаєте досягти з «Галицькою здобою»?
– На даному етапі поборотись за медалі Другої ліги України та вийти на вищий рівень, хоча би Першої ліги."

Джерело – Спілкувався Ігор Воробій, "Галицька Здоба"

Категорія: Різне | Переглядів: 513 | Додав: vadimoroz10 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz