null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2012 » Грудень » 3 » "Кардинал-Рівне" - "Ураган" 5:0. Відеоогляд, прес-конференція, звіт, статистика
17:38
"Кардинал-Рівне" - "Ураган" 5:0. Відеоогляд, прес-конференція, звіт, статистика
"Кардинал-Рівне" повністю реабілітувався перед власними вболівальниками за усі заслужені і справедливі невдачі у сезоні. У чудовому безкомпромісному поєдинку на власному майданчику рівняни завдали нищівної поразки івано-франківському "Урагану" з рахунком 5:0. Шансів перемогти у гостей не було. Чудово провів матч кіпер рівнян Іван Гурко, а нещодавній іменинник "Кардиналу" Віталій Танський відзначив день народження дублем у ворота гостей.



Відповідати на запитання журналістів прийшли головні тренери обох команд Сергій Піддубний та Сергій Гупаленко.

Сергій Гупаленко


Сергій Піддубний



"Кардинал-Рівне" - "Ураган" 5:0 (2:0)


Голи: Віталій Танський 12', 24'; Андрій Чернієнко 33'; Олександр Вершинін 39'; Роман Кіндратів ("Ураган") 18' автогол.

"Кардинал-Рівне": Іван Гурко - Андрій Чернієнко, Сергій Піддубний, Олександр Бондар, Андрій Паршиков, Віталій Танський, Юрій Когут, Олександр Вершинін, Мар'ян Маринюк, Олександр Басич, Павло Дармовіс, Дмитро Ситник.

"Ураган": Кирило Ціпун - Євген Валенко, Петро Шотурма, Максим Павлюк, Павло Будняк, Олександр Маржановський, Андрій Сімка, Ромін Кіндратів, Тарас Шурак, Роман Кордоба, Микита Тменов, Тарас Королишин, Максим Аветисян.

Попередження: Дмитро Ситник (Кардинал-Рівне) - 37'.

Арбітри: Олег Коваленко (Донецьк), Ігор Якимишин (Львів)

Удари (в площину): 21(16) - 17(11)


Матчі між західноукраїнськими командами завжди проходять у цікавій безкомпромісній боротьбі і тому викликають неабиякий інтерес у вболівальників. Не став винятком і звітний поєдинок. До цієї гри рівняни зазнали трьох поспіль поразок в чемпіонаті, а ось івано-франківці навпаки, після стартових невдач, здобули три поспіль перемоги. Не на користь господарів була і статистика очних зустрічей. З шести проведених у чемпіонаті матчів – 5 перемог на рахунку «ураганівців». Єдину вікторію «кардиналівці» відсвяткували 4 вересня 2010 року в рідних стінах, причому, забивши 4 м’ячі, господарі залишили власні ворота сухими. Отже рівняни в разі перемоги переривали одразу дві неприємні серії поразок, ну, а івано-франківці навпаки збільшували серію перемоги на один матч.

Очевидно бажання господарів перервати неприємні серії виявилося більшим за бажання гостей продовжити переможну ходу. Навряд чи хто навіть із найпалкіших прихильників «Кардиналу-Рівне» міг передбачити суху перемогу своєї команди, та ще й з таким розгромним рахунком, проте рівняни довели, що з ними потрібно рахуватися, а не вважати за хлопчиків для биття. Додатковим стимулом для обох команд варто вважати традиційний приїзд фанатів з Івано-Франківська, які протягом усієї гри палко підтримували своїх улюбленців періодично перегукуючись з місцевою торсидою.

Двобій команди розпочали без розкачки, одразу увімкнувши високі швидкості, м’яч в центрі майданчика не затримувався, атаки накочувалися то на ворота Гурка, то на захисні редути Ципуна. Оборона обох команд працювали на совість, але протягом перших десяти хвилин жодній з команд так і не вдалося розмочити рахунок. Своїми нагодами не скористалися Валенко і Піддубний, Павлюк і Маринюк, Шурак і Вершинін. І все-таки на 12-й хвилині на радість місцевих вболівальників рахунок було відкрито. Віталій Танський в центрі майданчика зіграв у стіночку з Піддубним і лівим флангом прорвався на побачення з Ципуном. Кирило вийшов на зустріч Віталію до самої лінії воротарського майданчика, але «кардиналівець», оцінивши ситуацію, холоднокровно перекинув м’яч через голкіпера і той влетів у дальній нижній правий кут воріт «Урагану» – 1:0.

Після забитого голу картина гри на майданчику не змінилася, воротарі обох команд працювали на повну потужність, раз по раз демонструючи свою майстерність, але на 18-й хвилині голкіпер гостей виявився безсилим. Атака «ураганівців», Сімка в межах воротарського майданчика пробив по воротам Гурка і опинився на паркеті, м’яч підхопив Сергій Піддубний, і, промчавши від своїх воріт майже до володінь Ципуна, точною передачею знайшов на правому фланзі атаки Маринюка, коли граючого тренера рівнян майже наздогнав Шурак. Мар’ян, довго не роздумуючи, в один дотик переправив м’яч у воротарський майданчик, де набігаючий Кіндратів, намагаючись ліквідувати загрозу, пробив у лівий кут воріт, повз отетерілого Ципуна, який не очікував такого «подарунку» від свого гравця. До завершення першого тайму команди встигли обмінятися ударами по воротам, але жодний із них не приніс успіху і команди пішли на перерву за рахунку – 2:0.

Не змінився хід поєдинку і після відпочинку, але довго чекати чергового забитого м’яча на цей раз не довелося. Уже на 4-й хвилині другого тайму рахунок став 3:0. Віталій Танський на своїй половині майданчика відібрав м’яч у Валенка і в результаті рейду у володіння «ураганівців» Паршиков, Танський і Когут викотилися проти двох захисників. Віталій зробив передачу наліво на лінію воротарського майданчика, де знаходився Когут, Юрій виманив на себе голкіпера і другим дотиком повернув м’яч у центр Віталію Танському, який, не роздумуючи, з лінії воротарського майданчика пробив у лівий кут повз Євгена Валенка, який так і не зміг завадити м’ячу опинитися у сітці воріт.

Після третього забитого голу рівняни перехопили ініціативу в свої руки і все частіше і частіше почали турбувати Кирила Ципуна. Але м’яч вперто оминав ворота суперника або ставав здобиччю голкіпера. На 29-й хвилині Піддубний мав чудову нагоду збільшити перевагу господарів до 4-х м’ячів, але після його дальнього потужного удару зльоту, м’яч, зачепивши хрестовину, залишив межі майданчика. І все-таки на 33-й хвилині «карниналівцям» вдалося збільшити перевагу до 4-х м’ячів. Олександр Бондар довгою передачею зі своєї половини майданчика знайшов на лівому фланзі атаки на лінії воротарського Мар’яна Маринюка, який в один дотик переадресував м’яч направо на набігаючого Чернієнка. Андрій точним ударом зняв павутину з правого верхнього кута воріт Кирила Ципуна, який у даному епізоді виявився безсилим – 4:0.

Майже одразу після пропущеного голу «Ураган» почав грати з 5-м польовим гравцем, у ролі якого на майданчику з’явився Павло Будняк. «Ураганівці» подовгу розігрували м’яч, намагаючись вивести партнера на зручну для завершального удару позицію, але успіху це не приносило. Натомість рівняни за будь-якої нагоди пробивали по порожнім воротам. Проте дальні удари зі своєї половини майданчика успіху не приносили. І лише на 39-й хвилині Олександру Вершиніну вдалося поставити остаточну крапку в цьому захоплюючому двобої. Перехопивши м’яч на своїй половині, Олександр зробив кілька кроків і з центрального кола відправив м’яч у праву дев’ятку.

До завершення гри гості встигли провести кілька атак, які так і не увінчалися успіхом. Найнебезпечнішим був удар Кіндратіва у лівий кут, але Іван Гурко у карколомному стрибку вибив м’яч на кутовий. Гра так і завершилася розгромною перемогою МФК «Кардинал-Рівне» з рахунком – 5:0.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Категорія: Відео | Переглядів: 870 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz