null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Екстра-ліга. Вирішальні вихідні +ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ
22:22
Екстра-ліга. Вирішальні вихідні +ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ

Субота, 18 квітня. м. Рівне. Спорткомплекс "ДЮСШ-4". Поєдинок чвертьфіналу Чемпіонату України з футзалу МФК "Кардинал-Рівне" - "Енергія". Початок гри о 13:00. Вашій увазі анонси чвертьфінальних матчів матчів від провідних футзальних інтернет-видань, а також відеотрансляція гри.

 

 

Матчами цього ігрового вікенду Екстра-ліга закриє програму чвертьфіналу. Перші матчі-відповіді відбудуться у суботу, 18 квітня. А за необхідності вже у неділю будуть зіграні треті матчі (якщо рахунки у серіях стануть нічийними).

Кардинал-Рівне (Рівне) - Енергія (Львів)

Дата і час проведення: субота, 18.04.2015, 13.00 

Місце проведення: м. Рівне, ДЮСШ-4   

Арбітри матчу: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Ігор Овчінніков (Сімферополь), Олександр Білащенко (Чернігів)

Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ)

Результат першого матчу: 0:3 (рахунок у серії 0:1) 

Доля розпорядилась так, що обом командам з суперником не пощастило. Змагатись з сусідом по турнірній таблиці завжди важче, ніж з командою, над якою мав перевагу. Але в першому матчі попри те, що гості з Рівного показали зуби, енергетики здобули суху перемогу. Це спонукатиме підопічних Сергія Піддубного до реваншу, поразка залишить «Кардинал» за бортом змагань.

Перед матчем-відповіддю у гостей виникли кадрові проблеми. До дискваліфікованого ще з часів кубкових протистояннь Степана Струка додався Михайло Грицина, який отримав вилучення у першому матчі чвертьфіналу. Про втрати у лавах господарів вже багато що сказано, повторюватись ми не будемо.

У Рівному очікується аншлаг, більше того, підтримка «Кардиналу» у Львові відчувалась значно більше, за що велика шана рівненьським уболівальникам. У разі нічийного результату у неділю на Рівне чекатиме третій матч між цими колективами у плей-офф та шостий у сезоні загалом. Але це справи майбутнього, у яке ми зазирати ще не навчились.

Локомотив (Харків) - Лукас (Кременчук)

Дата і час проведення: субота, 18.04.2015, 14.00 

Місце проведення: м. Харків, СК «Локомотив» ім. Г. Кірпи  

Арбітри матчу: Геннадій Гора (Київ), Фелікс Голубєв (Алушта), Максим Чубінський (Київ)

Спостерігач арбітражу: Юрій Щепанський (Львів)

Результат першого матчу: 4:2 (рахунок у серії 1:0)

Попри перевагу залізничників у вигляді власного майданчика та перемоги у першому матчі, шанси «Лукасу» не виглядають такими низькими. Хороший матч видав Ігор Байдак, який додав проблем залізничникам у завершенні атак. Також не забив Валентин Цвєлих, що дає змогу говорити про «затишшя перед бурею». Тому «Локомотиву» треба бути обережними, адже недооцінка суперника вже зіграла з командою злий жарт у цьому чемпіонаті.

Не зможе допомогти своїй команді Дмитро Сорокін (вилучення у першій грі з кондитерами), тому очікуємо появу на паркеті Бессалова, Лебедя або Малишка. У гостей усі в строю і готуються дати бій, не менш видовищний, ніж у Кременчуці. А в разі поразки господарів усе вирішить третій матч вже наступного дня!

Спортлідер+ (Хмельницький) – Титан-Зоря (Покровське)

Дата і час проведення: субота, 18.04.2015, 14.00 

Місце проведення: м. Хмельницький, СК УМВС   

Арбітри матчу: Сергій Дребужан (Мукачево), Ігор Якимишин (Львів), Сергій Єщенко (Бровари)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

Результат мершого матчу: 1:4 (рахунок у серії 0:1)

Після деякої сенсації у Покровському «Титан-Зоря» націлена закрити усі питання щодо свого виходу до півфіналу Екстра-ліги вже на цих вихідних. Для цього у підопічних Едуарда Кулика буде як мінімум два матчі. Гравці з Покровського вже мають гіркий досвід матчів у Хмельницькому, коли команда поступилась 6:11, тому повторювати помилок ніхто не збирається. А от для господарів поразка у другому матчі обернеться крахом, якого просто не зрозуміють місцеві вболівальники.

Повертається до складу другий голкіпер покровчан Володимир Удовиченко, тому Валерій Чичикало може виходити на паркет зі спокійним серцем. Напевно, роботи у цього тандему буде багато, «Спортлідер+» відомий своєю атакуючою швидкою грою. Команда стала найбільш результативною за вісімнадцять турів, забивши 83 голи. Та й права на помилку майбутні господарі більше не матимуть, «Або пан, або пропав».

Протистояння у Хмельницькому точно не залишить байдужими місцевих уболівальників, які завжди створюють на трибунах неймовірну атмосферу. До того ж, у неділю свій перший матч півфіналу зіграє друга команда. От такий він, футзальний вікенд у Хмельницькому!

ЛТК (Луганськ) - Ураган (Івано-Франківськ)

Дата і час проведення: субота, 18.04.2015, 12.00 

Місце проведення: м. Суми, СК УАБС НБУ

Арбітри матчу: Руслан Лутій (Київ), Олександр Кухар (Кривий Ріг), Ігор Кравченко (Суми)

Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

Результат першого матчу: 1:2 (рахунок у серії 0:1) 

«Ураган» вирвав перемогу у першому матчі завдяки кмітливості і техніці Юліана Горбатого. Але «ЛТК» повертаються на рідний для себе майданчик (наскільки він тільки може бути рідним), і легкої прогулянки в Сумах ніхто не очікує. Щодо гостей, то молодь «Урагану» набирається досвіду, що помітно неозброєним оком. Це вже не та необстріляна молодь, яка розпочинала сезон, це вже повноцінна команда рівня найкращої ліги країни, яка може грати на рівних будь з ким.

Як показав час, у підопічних Івана Скіцка є досить цікава риса – у будь-який момент може «вистрілити» кожен гравець, і до цього не завжди готові суперники. Коли ветерани колективу замовкають, молодь не боїться брати на себе відповідальність, йти в обіграші і завершувати атаки. Саме це називається командною грою, і саме цим сильний нинішній «Ураган». Натомість, «ЛТК» не вистачає стабільності, особливо після першого кола чемпіонату. І зараз команда виходитиме на паркет без права помилитись, що чудово розуміють підопічні Романа Ковальчика. Важливу роль повинен зіграти голкіпер луганчан Юрій Савенко, якому за необхідності доведеться демонструвати своє вміння підключатись до атак.

У найбільш непередбачуваному протистоянні головна роль буде відведена психології. І хто краще налаштуєтсья на гру, той і опиниться і півфіналі.

Прес-служба АМФУ

«Кардинал-Рівне» без права на поразку

Здається ще не так давно розпочався чемпіонат України з футзалу, і ось уже команди вийшли на фінішну пряму, зігравши перші матчі 1/4 плей-офф. Як відомо, на цій стадії ігри проводяться до двох перемог однієї із команд, причому у разі не виявлення переможця в основний час, призначається серія пенальті з трьох ударів, а якщо і вона не допоможе визначити переможця, то пенальті пробиватимуться до того часу, поки одна з команд не матиме переваги.

У перших матчах майже всі господарі здобули перемоги, тобто команди, які посіли нижче місце перемогли своїх опонентів. Виняток становив лише поєдинок у Кременчуку, де перша команда регулярного чемпіонату здолала восьму. Можливо, дещо неочікуваним виявився результат у Покровському, де «Титан-Зоря», що посіла сьоме місце, здобула перемогу над другою командою «Спортлідер+». Виходячи з цього, повторні поєдинки будуть не менш бойовими, адже більш імениті не змиряться і намагатимуться довести свою спроможність поборотися за медалі чемпіонату.

Найбільш рівними можна вважати суперників, які зустрічалися у Львові. Команди завершили регулярний чемпіонат на 4-5 місцях, і не дивлячись на те, що в другому колі в Рівному МФК «Кардинал-Рівне» здобув перемогу, у двох матчах у Львові рівняни так і не змогли здолати суперника. Гра першого кола закінчилася внічию, а кубкова – перемогою «Енергії» 3:1.

Відповідно і перша гра плей-офф обіцяла бути не менш цікавою і інтригуючою. Важливим було те, тактика якого з граючих тренерів виявиться більш дієвою. Як показала гра, тактично Максиму Павленко вдалося переграти суперника. Хоча рівняни і мали ігрову перевагу, більше володіли м’ячем, створили більше гострих моментів, а ось реалізація явно бажала бути кращою. Реалізуй гості бодай половину нагод, і ще невідомо, хто наприкінці гри був би зі щитом. Проте перемогу львів’яни здобули заслужено. Мало того, що вони реалізували свої нагоди, та ще й відіграли досить грамотно в захисті, і, маючи перевагу у три м’ячі, після відпочинку не кидалися стрімголов добити суперника, а навпаки, при можливості намагалися подовше тримати м’яч, таким чином вбиваючи час, який наближав їхню перемогу.

В останньому турі регулярного чемпіонату МФК «Кардинал-Рівне» залишили голкіпер Віталій Дєнюжкін і гравець Мар’ян Маринюк – не будемо оцінювати їхній крок, а лише зазначимо, що навряд чи їхня відсутність посприяла перемозі львів’ян. Звичайно, вони не були б зайвими в команді, але і казати, що без них рівняни не змогли впоратися з «Енергією», було б не правильно.

Якщо говорити про другу гру між МФК «Кардинал-Рівне» і «Енергією» у Рівному, то тут потрібно зазначити, що на відміну від рівнян, склад яких не зміниться у порівнянні з львівською грою, то гості не матимуть змоги задіяти 18 квітня у своєму складі таких ключових гравців, як Струк (дискваліфікація на дві гри, з яких одна вже пропущена у першій грі) і Михайло Грицина, який отримав червону картку після другої жовтої у Львові. Звісно, що втрата двох ключових виконавців не буде позитивом для «Енергії», але в свою чергу і не дасть вагомої переваги «кардиналівцям». Адже один у полі не воїн, а за перемогу бореться колектив, і втрата одного-двох футболістів не полегшує завдань супернику.

Рівняни чудово розуміють, що права на помилку вони вже не мають, їх влаштує лише перемога, адже поразка поставить хрест на бажанні колективу потрапити до числа медалістів. Тому Сергій Піддубний намагатиметься проаналізувати помилки допущені в попередній грі, і повинен винести з цього аналізу максимальну користь. Чи буде керманич рівнян вносити корективи у гру, про це відомо лише йому, але якщо навіть і так, то навряд чи вони будуть кардинальними. В будь-якому випадку, «кардиналівцям» треба буде йти вперед, щоб перемогти, адже, відсиджуючись в обороні, перемогу здобути складно.

У цьому аспекті, на перший погляд, завдання підопічних Максима Павленка дещо спрощується. По-перше, команда вже має одну перемогу, а отже і психологічну перевагу. По-друге, на відміну від господарів, гості мають право на помилку, адже навіть у разі поразки є надія на перемогу в третій грі. Тому і тактика гри львів’ян навряд чи зміниться у порівнянні з першим поєдинком. Головним для львів’ян буде – першими відкрити рахунок, і згодом намагатися втримати перевагу, граючи від оборони.

Справжньою грозою МФК «Кардинал-Рівне» став у складі «Енергії» Андрій Федюк, який не лише забив два голи в першому поєдинку плей-офф, а ще й додав до цього гольову передачу. Між іншим потрібно також нагадати, що і в попередній грі у Львові – кубковій, Федюк також забив у ворота рівнян 2 голи і зробив гольову передачу. До речі, Андрій раніше встиг пограти у складі МФК «Кардинал-Рівне», можливо цей фактор дозволяє йому діяти в іграх проти «кардиналівців» більш успішно, або є додатковим стимулом у грі. Отже, господарям слід приділити увагу цьому гравцю, і не дати йому втретє поспіль принести перемогу «Енергії».

Проте, і рівнянам не варто впадати у відчай. Так, позаду поразка, але ще не все втрачено. Потрібно здобувати дві перемоги і продовжувати боротьбу за нагороди. І МФК «Кардинал-Рівне» вміє забивати. Про це свідчить 68 м’ячів у чемпіонаті і друге місце за кількістю забитих голів. Більше рівнян забили лише хмельничани. Найкраще це виходить у Волянюка – 14 голів і Танського – 11. Проте і в «Енергії» є кому похвалитися такими якостями: Віталій Багряк – 12, Роман Кордоба – 11 і Андрій Федюк – 10 голів.

Отже в Рівному на вболівальників, у будь-якому випадку, чекає безкомпромісна цікава боротьба, багата на гольові моменти, яка не дасть можливості нудьгувати на трибунах.

Прогноз Sport.ua – 4:1  Юрій РАЧКОВСЬКИЙ SPORT.UA

Самое принципиальное противостояние из всех четвертьфинальных должно оправдать ожидания. Этого хотят и специалисты, и любители футзала, и болельщики (в первую очередь, ровенские), и сами действующие лица этой "саги". Причем, наверняка подопечные Сергея Поддубного хотят "продолжения банкета" куда больше, чем "энергетики". Но получится ли у них продолжить серию?

Матч во Львове обнажил слабые места "Кардинала". В первую очередь, это связывалось с недостатком креатива в атаке. Конечно, если бы не ушел Маринюк, то у "кардиналов" могли бы получиться варианты для маневра. Но выбирать уже не приходилось, и Сергей Поддубный вынужден был довольствоваться нынешней "обоймой" игроков. И на нее главный тренер ровенчан будет рассчитывать и во второй игре. Но при этом можно ожидать, что Поддубный наверняка местами перетасует четверки. То есть, будет запутывать "Энергию".

Сама же "Энергия" наверняка будет к этому готова. Равно как и к другим сюрпризам от "кардиналов". Все-таки, "бело-зеленые" хорошо изучили своих визави. Кроме того, после победы в первом поединке "Энергия" выглядит явным фаворитом пары. Львовянам остался еще один шаг до полуфинала. И если они сыграют так, как и в домашней игре, то успех будет за подопечными Максима Павленко.

В этом случае ровенчанам остается рассчитывать, прежде всего, на свои силы и на поддержку родных трибун. Ведь мы знаем, как в Ровно могут поддерживать свою команду. И мы знаем, как тогда может играть "Кардинал". Поэтому, главная надежда ровенчан во второй игре – родные стены. И, возможно, быстрый гол. А там уж – как карта ляжет. И если учесть, что это все-таки плей-офф, то вряд ли можно посоветовать заранее выписывать "Энергии" билет в полуфинал.

Прогноз: 1:3 Автор: Артем Терентьев, специально для UA-Футбол

 

У суботу, 18 квітня, поновлюються матчі футзальної Екстра-ліги. Львівська «Енергія» гостюватиме у Рівному, де зіграє другий матч чвертьфінальної серії плей-офф з місцевим «Кардиналом».

Нагадаємо, перший матч цієї серії, що відбувся у львівському палаці спорту «Галичина» у четвер, 9 квітня, завершився перемогою «енергетиків» з рахунком 3:0. Два голи та результативну передачу у цьому матчі до свого активу записав Андрій Федюк. Ще один гол за «Енергію» на рахунку екс-«кардиналівця» Віталія Багряка.

Матч у Львові обидві команди уже забули і з великою відповідальністю готувалися до першого матчу у Рівному і, відповідно, другого у серії. Для «Кардинала» ця гра важливіша, аніж для «Енергії», оскільки команда Сергія Піддубного немає права на помилку. Невдача у цій грі може поставити хрест на усьому сезоні для рівненської команди.

Для «Енергії» після невдачі у півфіналі Кубка також потрібно вигравати і проходити до півфіналу плей-офф. На відміну від суперника, «Енергія» матиме право на помилку у цій грі, оскільки веде у серії з рахунком 1:0.

Труднощів головному тренеру львів’ян Максимові Павленку додає дискваліфікація двох основних гравців команди – Степана Струка та Михайла Грицини. Вочевидь, у цьому матчі «Енергія» зіграє у таких четвірках, у яких ще не грала у цьому сезоні. Шанс довести свою профпридатність отримають Василь Денис та Ярослав Писько.

У Сергія Піддубного, головного тренера майбутніх гостей, також не все гладко зі складом. Ще перед плей-офф команду покинули Віталій Дєнюжкін та Мар’ян Маринюк. Відтак, Сергію Піддубному, можливо, доведеться більше довіряти молодим гравцям своєї команди.

Як би не було, і в яких складах команди не грали б, матч у Рівному обіцяє бути цікавим. Обидві команди уже неодноразво у цьому сезоні доводили, що достойні один одного. Якщо у цьому матчі переможе «Енергія», серія завершиться на користь львів’ян. Якщо переможе «Кардинал», то вирішальний матч серії команди зіграють у неділю, 19 квітня.

Прес-служба СК «Енергія»

Категорія: Футзал | Переглядів: 768 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz