null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2019 » Березень » 7 » Богдан Самардак: унас досить хороша команда, ми нікого не боїмося!
21:00
Богдан Самардак: унас досить хороша команда, ми нікого не боїмося!

ФК “Малинськ” головний суперник ФК “ОДЕК” у боротьбі за лідируючі позиції турнірної таблиці в Чемпіонаті України серед аматорських команд. Саме “Рівненське дербі всеукраїнського масштабу” у Малинську буде першим матчем для обох команд у весняній частині Аматорської ліги України. Тож, обидві команди ретельно готуються до очного протистояння. Головний тренер принципового суперника оржівців Богдан Самардак поділився з клубною прес-службою останніми новинами та планами ФК “Малинськ”.

Першим етапом підготовки ФК “Малинськ” у новому 2019 році став турнір у Хмельницькому, де в Кубку міського голови команда провела сім поєдинків з представниками Хмельницької, Вінницької та Тернопільскої областей. Після цього було досягнуто домовленності про спаринг із львівським клубом. У середу, 6 березня, ФК “Малинськ” у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича помірявся силам з ФК “Миколаїв”. Матч завершився нічиєю 1:1, гол на рахунку Анатолія Онищука. А перед поїздкою на Львівщину головний тренер ФК “Малинськ” Богдан Самардак дав бліц-інтерв’ю, в якому розповів про результати підготовки до сезону – 2019 та найближчі плани команди.

• Богдан Миколайович, на скільки Ви задоволені турніром у Хмельницькому – результатом, якістю гри своїх футболістів, класом суперника?
• Участь у цьому турнірі ми планували ще зимою. Якщо говорити про результат, то він у нас не був на першому місці. Це був своєрідний початковий етап підготовки команди до сезону. Дехто з гравців під час зимової паузи грав у міні-футбол, дехто не грав, тому ми починали майже з нуля. І деякі перші наші результати у Хмельницькому були, навіть, дивні для мене. Наприклад, ми так ніколи багато не пропускали… Але я на це уваги не звертав, адже всі приїхали в різних кондиціях і ми починали так, як починали. А вже в кінці турніру все було набагато веселіше і третє місце, на мою думку, закономірний результат. Це для нас непоганий успіх, бо були такі команди майстрів, як «Агробізнес», «Поділля», «Нива» (Вінниця), також «Нива» (Теребовля) дуже хороша команда. Загалом, даним етапом підготовки команди я задоволений, тому що були хороші спаринги з хорошими клубами на штучному полі, яке було рівне, сухе і на ньому приємно було грати.

• Якщо порівнювати минулорічний досвід виступу на Меморіалі Юста і нинішні змагання в Хмельницькому – де команді було корисніше брати участь? Не шкодуєте за Меморіалом Шморгуна у Рівному?
• Турнір у Хмельницькому в цьому плані більш кращий. На Меморіалі Юста у групі з п’яти команд три учасники – рівня середнячків нашого Чемпіонату області. Тому ми вигравали в чотири-п’ять м’ячів і було не дуже цікаво. Лише одна гра в групі виявилася серйозною, а також коли почалися стикові матчі. А так ці три поєдинки виявилися «в нуль». А на Кубку мера в Хмельницькому усі учасники, хіба що за винятком юнаків «Поділля», показали себе непростими суперниками. Вони хоч і «покусали» нас, зате було цікаво і наші хлопці старалися. А не було такого, що ми вийшли – і зараз буде 5-10 на нашу користь. Тому мені у Хмельницькому – набагато веселіше, ніж у Львові. А за Рівне я взагалі нічого не кажу. Якщо порівнювати, які турніри у Рівному і які в Хмельницькому чи у Львові, то ми взагалі на років сто відстали. По-перше, це відсутність полів, по-друге учасники – районного рівня, кого ми можемо тут тренувати? Що нам, що ОДЕКу вже хочеться трішки інший рівень, тому при всій повазі до місцевих рівненських команд, на цьому етапі нам не хочеться грати ні на цих полях, ні з ними.

• Чи переглядали на Кубку мера потенційних новачків? Якщо так, то чи достатньо інформації отримав тренерський штаб щодо нових гравців?
• До нас приїжджали три нові футболісти. Вони грали в Другій лізі Чемпіонату України, один, навіть, в Першій. Чому ще добрий цей турнір, тому що хороші команди і ці гравці з ними відіграли дві гри в суботу та неділю, після чого ми їм всім подякували. Ці футболісти для запасу, але якщо людина приїжджає десь з Києва, Черкас чи Тернополя, то я її бачу лише в основному складі. А щоб футболіст приїхав і сидів на лаві запасних, то це мене не влаштовує. Якщо коротко, то вони не змогли скласти конкуренцію тим гравцям, які вже в мене є.

• В якому форматі буде йти підготовка до старту в другій частині Чемпіонату України? Чи заплановано участь в інших турнірах чи спарингах?
• У середу, 6 березня, ми їдемо у Львів, де зіграємо з ФК «Миколаїв», далі в нас є домовленість ще з однією львівською командою – «Юність» (Верхня Білка), котра на Кубок України грала і досить пристойна за рівнем гри. А 24 березня зустрінемося з рівненським «Вересом». Наразі ще не відомо, де відбудеться цей матч – от якби в нас було штучне поле, то ми б знали, що граємо на Набережній на цьому полі. А так я взагалі поки не знаю, де це може бути – чи в Здолбунові, чи на нашому центральному полі, яке вже, так можна сказати, доживає свої останні дні. Все залежатиме від погоди, але матч відбудеться точно на траві, адже і їм це треба, бо мають першу гру 7 квітня, і нам, адже зустрічатимемося в цей же день з ОДЕКом. Але після двадцятого березня ми обов’язково перейдемо на траву.

• Ви слідкуєте за підготовкою до сезону своїх безпосередніх конкурентів по Групі 1 в Чемпіонаті України?
• Ні, зовсім ні. Якщо в Другій лізі Чемпіонату України ще є певна стабільність, то аматори можуть сьогодні добре зіграти, а завтра – погано. ОДЕК, з яким у нас перша гра, ми вже й так на 90% знаємо. А далі вже під час сезону будемо переглядати актуальне відео з матчами суперників. Тому що, наприклад, з однієї команди чотири гравці пішли, а п’ять футболістів прийшли. А хто прийшов? Три знаки питання, адже прізвища нічого не говорять. В такій ситуації важко за ними слідкувати. Сьогодні слідкуєш – вони всі слабкі, а спробуєш грати – виявляється, що дуже сильні. Або навпаки. Не вважаю за доцільне. В нас досить хороша команда, ми нікого не боїмося.

• Чи прийнято остаточне рішення щодо участі команди в обласних змаганнях – Чемпіонаті та Кубку?
• В Кубку Рівненської області ми 100% не будемо грати, а по Чемпіонату… Питання, так би мовити, ще відкрите. Є ще певні плани, багато міркували з цього приводу, радилися і так далі. Думаю, до кінця місяця приймемо остаточне рішення, яке офіційно оголосимо. Бо в суботу грати на аматори, а в неділю на область – це все таки не просто. Тому ми всі – гравці, президент та тренерський штаб – ще поки думаємо. Не сказали «ні», але не сказали й «так».

 

Переглядів: 320 | Додав: vadimoroz10 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz