null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2016 » Січень » 9 » На екваторі. ВІДЕО
12:24
На екваторі. ВІДЕО

Чемпіонат Рівного з футзалу дістався свого екватора. Цієї суботи команди зіграють матчі п'ятого з дев'яти турів. Доречно буде нагадати, з яким настроєм підійшли команди до цього ігрового дня.

ФК "Славія" 2016 рік розпочав з мінімальної поразки від принципового суперника та одного з головних конкурентів в боротьбі за золоті медалі Відкритого Чемпіонату Рівного з футзалу "Комфорт-Сервіс".Цей результат став головною подією ігрового дня і склав двозначні враження. З першими емоціями Ви вже могли ознайомитись на нашому сайті, а тепер прийшов час розібрати усе холоднокровно, і не тільки центральний матч туру, але й усі решта.

Почнемо з попередньої нашої новини про матч "Славія" - "Комфорт-Сервіс", чи навіть з реакції людей на неї. Судячи з кількості переглядів, то це повідомлення створило справжній фурор на нашому сайті, і в соцмережах. Спробую відповісти на ключові закиди, які довелося прочитати та почути. А головний з них, чому "Славія" не пише про те, коли судді їм допомагають? 

Нагадую - це сайт "Славії", а не якоїсь іншої команди, і написано тут все по ділу та в інтересах клубу. Те про що не пишеться Ви можете переглянути, і зробити свої висновки, чи поділитися своїми думками в коментарях. "Славія" не приховує відео ні своїх, ні інших матчів, і взагалі, якби не Славія, то відео взагалі б не було в принципі. Хто не згоден із тим, що тут пишуть, створіть собі сайти і пишіть там що вважаєте за потрібне. Тому, якщо є негативна ситуація для "Славії", ми про це ГОЛОСНО пишемо, разом з тим, в інтересах команди, ми можемо на сайті щось замовчати, але на сайті НІКОЛИ немає БРЕХНІ! Сподіваємось на цьому усі недомовки будуть вичерпані. А тепер повернемось до футболу.

Тож матч "Славія" - "Комфорт-Сервіс". Дійсно, були дві грубі помилки арбітрів в цьому принциповому поєдинку, і якщо Степан Бахор, принаймні визнав, що насправді не побачив, ні одного ні іншого порушення, і обов'язково перегляне відео та погодився, що можливо він помилився, то при всій повазі до Андрія Ганіченка, так себе поводити не можна, це при тому, що жодних претензій, чи наїздів на нього ВЗАГАЛІ не було. Саме через це, попередня вищезгадана новина про суддівські помилки стала такою "жорсткою".

Правду каже приказка "нема чого на дзеркало показувати, якщо в самого рожа крива" - це про "Славію" в матчі з "Комфорт-Сервісом". Адже у всіх елементах, як на полі, так і поза ним сильнішим був "Комфорт-Сервіс", які до цього матчу підготувались і провели його ІДЕАЛЬНО. Якщо підійти здалеку, то варто відзначити, що гравцям МФК "Кардинал-Рівне" в чемпіонаті міста дозволено грати за БУДЬ-ЯКІ команди, окрім "Славії". Так, Новак, Сондак і Басич в "Комфорт-Сервісі", Ситник у "Горизонті", Жак, Чудля та Гарбарук і "Хімік-Садове", Свинарчук у "Граніті", і так можна продовжувати. Щодо "Славії", то в професійному футзальному клубі на цю команду ПОВНЕ ТАБУ. Як то кажуть "хазяїн-барин", в принципі, нічого в цьому протизаконного немає - "Комфорт-Сервіс" молодці, цей нюанс також прорахували. Щодо матчу, то переглядаючи ще раз поєдинок слід погодитись, що і тут "Славія" була слабшою. Створених гольових моментів за сорок хвилин можна перерахувати на пальцях однієї руки, натомість "Комфорт-Сервіс" мав забивати і не раз, але вище усіх похвал відстояв у воротах досвідчений Юрій Кособуцький. Як видно без своїх зіркових лідерів Мар'яна Маринюка та Олександра Бондаря атака "Славії" зовсім стала беззубою, ну і цей академічний стиль гри, все "через зад" (у всіх сенсах цього слова) та на утримання рахунку, вкотре не приніс потрібний результат. Адже, якщо не бити по воротам, то точно матч не виграти. Щодо "Комфорт-Сервісу", то ще раз варто відзначити, що Богдан Новак - БОГ на майданчику! І свій момент, який він отримав в другому таймі він використав сповна. Це й принесло таку потрібну і, в принципі, заслужену перемогу "Комфорт-Сервісу", з чим ФК "Славія" щиро вітає своїх суперників. Так що, судді суддями, але і самим грати потрібно. На цій одній поразці життя та чемпіонат не закінчується, вже в п'ятому турі футболісти "Славії" можуть довести усім та перш за все собі, що гра з "Комфорт-Сервісом" - це було виключення з правил. Однозначно, що після цього поєдинку чемпіонат Рівного з футзалу стане ще цікавішим.

ВІДЕООГЛЯД:

ВІДЕО УСЬОГО МАТЧУ:

Щодо інших матчів, то "Горизонт" сповна відвів душу та суттєво підняв собі бойовий дух після поразки у фіналі Кубку мера від тої ж таки "Славії". Їх суперник "Рівнегаз", судячи з усього, в цьому чемпіонаті виконуватиме роль статиста, з усього видно, що цацка під назвою футзальна команда, вже набридла керівництву підприємства, і з такими тенденціями, скоріш за все проект під назвою "Рівнегаз" йде до свого логічного завершення. Пам'ятається, декілька років тому, коли ця команда була на вершині своєї популярності та спортивних результатів, казали мені її представники, що в керівництва цього підприємства навіть є плани збудувати спорткомплекс для ігрових видів спорту (насправді для керівництва цієї контори - це цілком по силам і по фінансам), але, як традиційно відбувається у нас в місті відносно спорту слова розійшлися з ділом. Тож, "Горизонт" забив дев'ять сухих м'ячів у ворота "Рівнегазу", хоч міг і більше, і продовжує переслідувати лідерів турнірної таблиці. 

ВІДЕО МАТЧУ:

Багато "крику" було після гри "Феміда" - "Північ-Центр". В принципі це була гра рівних суперників, середняків чемпіонату. У першому таймі "Феміда" дуже швидко набрала п'ять фолів, і балансувала на межі, в багатьох суперечливих епізодах, які ми не будемо коментувати, а даємо право кожному переглянути відео і самому зробити висновки. У перерві гравці "Північ-Центру" не соромились в "компліментах" для суддів, і в результаті від початку другого тайму дуже швидко отримали "у вигляді бонусу" вже собі п'ять фолів. Загалом же в грі рівних суперників більш успішними були футболісти "Феміди", здобувши другу перемогу в чемпіонаті.

ВІДЕО МАТЧУ:

Поки фаворити з'ясовували між собою стосунки на вершину турнірної таблиці зійшов "Хімік-Садове". Ось що значить грати матч з повноцінним воротарем. "Хімік-Садове" повністю та цілком заслужено переграли в четвертому турі непоступливий та амбіційний "Граніт" з рахунком 3:1, і цілком заслужено зі стовідсотковим результатом опинилися на першому місці турнірної таблиці. Вже в п'ятому турі на "Хімік-Садове" чекає черговий іспит - це матч із "Славією", цей поєдинок і буде центральним у турі.

ВІДЕО МАТЧУ:

Найвеселіше було в останній грі туру. Зустрічалися в ній аутсайдери "Квартал" та "Ребелс", команди, що в попередніх іграх не здобували турнірних очок. Упевнений, що та невелика кількість уболівальників, що залишилась на цю гру абсолютно не пожалкувала затрачений час, адже такого насиченого на курйози поєдинку давненько не було. А героєм матчу та і всього туру ми назвемо Володимира Ткачука. Без образ, але "він зробив цей день". Забив гол суперникам, нереалізував пенальті, і "залупив" чудовий гол у власні ворота майже з центру поля - так треба ще уміти, крім того, мав ще декілька нагод відзначитись, які могли б принести перемогу його команді. Щодо подій на полі, то "Квартал" почав дуже навіть непогано, повівши в рахунку 2:0. Здавалося, "Ребелсу" вже треба "зачохляти ракетки", але не тут то було, вони не те що змогли відігратися, але й вийти вперед 4:2. Перемогу втримати не змогли, і знову пропустили двічі. У підсумку закономірна нічия 4:4. 

ВІДЕО МАТЧУ:

Категорія: Футзал | Переглядів: 799 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz