null

Найближчі ігри
Зимовий Чемпіонат Рівненського району
Чвертьфінал
м. Рівне, ст. Хімік


-:-

Обарів -:- Славія
 
Зимовий чемпіонат
Чвертьфінал
Гоща-Садове -:- Інтеркарс
РОКО -:- Рівес
Продторг -:- БМ Маяк
Обарів -:- Славія
 
Футзал 35 +
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1
Рівнестандарт
4
12
2
Комфорт-Сервіс
2
6
3
Понеділок
3
4
4
Славія
3
3
5
Штанга
3
2
6
Yuterm 35+
2
1
7
Viking-РівнеАТО 35+
3
0
 
Реклама
Головна » 2011 » Липень » 11 » "Авангард-ПАС" не втримав перемогу в Хмельницькому
12:09
"Авангард-ПАС" не втримав перемогу в Хмельницькому
Рівненська команда "Авангард-ПАС" провела черговий матч у Чемпіонаті України серед ветеранів. Поєдинок відбувся у Хмельницькому проти місцевої команди честь рівненської команди захищали президент ФК "Славія" Горислав Літвінчук та граючий тренер команди Сергій Дьомушкін.
Рівняни прибули на гру в оптимальному складі, хоча, не розрахували з часом їзди, і вийшло "з корабля на бал". Матч мав розпочатися о 13:00, а рівненський автобус припаркувався біля стадіону, лише за 10 хвилин до цього. Коротка розминка, і відразу початок матчу. Рівняни мали величезну перевагу у всьому: територіально, володінням м'ячем, небезпечними моментами і так далі. Вже на перших хвилинах мав можливість відкрити рахунок "вічно молодий" Андрій Федорчук, але після його удару м'яч влучив у стійку, а згодом пройшов в лічених сантиметрах від воріт. Хмельниччани теж не відсиджувались в обороні, а госто атакували. Так, після подачі з углового нападник господарів пробивав головою майже в порожні ворота, але врятувала стійка. Рахунок в матчі першими відкрили хмельницькі ветерани, після довгої передачі лідер господарів Бойцун перестрибнув захисника, і... 1:0. Найреальнішу нагоду зрівняти рахунок мав граючий тренер "Славії" вийшовши сам на сам з голкіпером Сергій пробив сильно, але м'яч потрапив в поперечину воріт. У першому таймі рахунок в матчі не змінився.
Другий тайм знову розпочався з атак рівнян. В одній з них Малиш зрівняв рахунок. Згодом, лише активна апеляція з боку рівнян змушують арбітра матчу прийняти цілком справедливе рішення - після очевидного порушення проти нашого Гвоздя - призначити пенальті в ворота господарів. З "точки" Сергій Дьомушкін впевнено переграв воротаря - 2:1 на користь рівнян. Далі - героєм матчу сміливо можна назвати головного арбітра. Напевно через неймовірну спеку у арбітра (до речі, саме він знімався в рекламі пива "Оболонь", як знайду ролик, то закину) трішки запаморочилася голова, і він почав приймати зовсім неадекватні рішення. Та й з зором виявляється у нього не все гаразд, адже в своїх рішеннях він керувся в першу чергу звуковими підказками, що надавали йому футболісти Хмельницького. Спершу "на рівному місці" призначив штрафний удар в ворота Романа Байрашевського, який БЕЗДОГАННО виконали хмельниччани і рахунок зрівнявся 2:2. Кульмінація сталася наприкінці матчу. Подача кутового біля воріт господарів, захисник, намагаючись вибити м'яч за лінію воріт, хибить, і ефектно забиває у власні ворота. Далі картина розгорталася за класичним сценарієм маразму. Рівняни радіють, і вже добігають до власної половини поля, боковий арбітр, вказавши на центр, також вже встиг дістатися середньої лінії, автор автоголу, схопився за голову, винувато дивився на колег, пожимаючи плечами, воротар розгублено лише розводить руками. Все це тривало секунд десять, аж поки в чиюсь "світлу голову" з футболістів Хмельницького не прийшла ідея вигукнути: "Так його ж штовхунли"! Ці слова на арбітра подіяли ніби чари (бо він весь цей час стояв в ступорі, і вже не знав, як відробляти свої гроші, і допомогти господарям). Головний суддя, як прокинувся, і різко розвернувшись від центру просвистів відміну голу і штрафний в бік рівненської команди, що тут почалося... Кілька виховних, але справедливих, копнів напевно змусили задуматись головного арбітра, що після такої ганьби вже навіть і в рекламі не запросять зніматися. В "розбірки" втрутився навіть інспектор матчу (що є безпрецендентим випадком), він таки переконав "служителя футбольної феміди) прийняти адекватне і очевидне рішення - зарахувати гол. Трішки поторгувавшись, арбітр знову змінив своє рішення, і "Авангард-ПАС" вже попереду 3:2. Враховуючи кількахвилинну затримку на "з'ясування стосунків" без доданого часу в цьому матчі не обійшлося. Арбітр додав аж 9 хвилин (тобто ветерани на спеці відіграли навіть більше ніж професіонали плюс до цього, суддя навіть не зупиняв на середині тайму гру для тайм-ауту, щоб ВЕТЕРАНИ змогли попити води.). На шостій доданій хвилині господарі добилися свого простріл вздовж воріт замкнув той же Бойцун - 3:3. На більше жодна команда не спромоглася.
Результат, можна сказати, закономірний. Давні друзі-суперники футболісти Хмельницького та Рівного ще раз довели, що над талантом вік не владний. Звісно, швидкості вже не ті, але знову побачити на полі разом в одній команді Байрашевського, Новака, Кучера, Федорчука, Шевчука, Григоровича, Коломійця, Дьомушкіна та інших не може залишити байдужим жодного справжнього вболівальника рівненського футболу. От тільки шкода, що футбольні арбітри як були пі...ми, коли ці футболісти захищали честь професійного футболу, так і залишились зараз. І, напевно, ніякий Колліна, чи ще хтось вже нічого з цим не зробить.
Тож у рівненської команди на першому етапі Чемпіонату України серед ветеранів залишився один матч. Не менш принципове протистояння, ніж з Хмельницьким - гра у Тернополі.
Стосовно схеми розіграшу змагань: на першому етапі є 8 груп, де команди грають між собою в одне коло, дві кращі команди виходять в фінальний раунд. Де будуть розіграні медалі ветеранського чемпіонату України.
В групі з рівнянами також команди Хмельницького та Тернополя, була ще команда Малина, але вони знялися із змагань, так і не провівши жодного поєдинку. Тож в "нашій" групі турнірна таблиця виглядає наступним чином: на першому місці Хмельницький - 7 очок (3 гри), Рівне - 4 очки (3 гри, перемога 2:0 вдома над Тернополем, поразка вдома від Хмельницького 1:2 та нічия у Хмельницькому 3:3), і у команди Тернополя 0 очок після двох виїзних матчів. Тобто в групі залишилось зіграти лише 2 матчі, обидва відбудуться у Тернополі, і туди приїдуть як Хмельниччани (вони вже забезпечили собі вихід у фінал), так і рівняни. В кого які шанси, далі вже вираховуйте самі.
Як ви знаєте, матч у Хмельницькому транслювався в он-лайні на нашому сайті. Це була перша спроба провести таку трансляцію, і, вийшло все не дуже гладко, а може навіть навпаки. Просимо суворо не судити, перший млинець, як кажуть, - глевкий. Були проблеми технічні (спершу не могли підключити інтернет), потім чомусь почала стрибати швидкість з'єднання, через що трансляція іноді більше нагадувала слайд-шоу та ще деякі нюанси, які не будуть цікаві читачам. Ми ці всі недоліки відзначили, і працюємо над тим, щоб їх виправити. Сподіваємось, ви з розумінням поставитесь до завданих вам незручностей, що були під час трансляції. Ми, в свою чергу, обіцяємо виправитись!
Категорія: Ветерани | Переглядів: 1343 | Додав: almoraz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
ФК "Славія" у FB

Ветерани
Матчі
21 тур
2 листопада
Маяк 1:0 Славія
Полісся +/- Експрес
Ізотоп 1:2 Колос
Ф-2 3:1 Горизонт
Енергія 1:3 Автоплюс
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Славія 19 54
2 Автоплюс 19 46
3 Понеділок 18 40
4 Маяк 18 37
5 Ф-2 18 27
6 Ізотоп 17 25
7 Експрес 20 19
8 Полісся 19 15
9 Колос 19 15
10 Горизонт 19 10
11 Енергія 19 7
 
Рівненський р-н.
Матчі
18 тур
20 жовтня
Оріон
1:2
Славія
РОКО
2:3
Горинь
ЛМЗ-Квасилів
1:1
Продторг
Інтеркарс
6:0
Обарів
БМ Маяк
3:5
ХФК Надія
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 БМ Маяк 18 46
2 Славія 18 43
3 ЛМЗ-Квасилів 18 34
4 Інтеркарс 18 33
5 Оріон 18 26
6 РОКО 18 19
7 ХФК Надія 18 18
8 Горинь 18 18
9 Продторг 18 12
10 ФК Обарів 18 6
 
Юнаки
Матчі
3 тур
26 травня
ФК ЛМЗ-юніор
-:-
ХФК Надія-2
Комета
0:0
ФК Городок-юніор
ФК Забороль-юніор
4:2 БМ-юніор
Славія-2
6:1
ФК Обарів-юніор
Оріон-2
4:1
Горинь-2
Турнірна таблиця
М
Команда
І
О
1 Оріон-2 3 9
2 ФК ЛМЗ-юніор 2 6
3 Славія-2 2 6
4 Комета 2 4
5 ХФК Надія-2 1 3
6 ФК Забороль-юніор 2 3
7 ФК Городок-юніор 2 1
8 БМ-юніор 2 0
9 ФК Обарів-юніор 3 0
10 Горинь-2 3 0
 
Кубок району
Кубок району.
8 вересня
смт. Оржів, 14:00
ФІНАЛ

6:1

Славія 6:1 ЛМЗ-Квасилів
 
Реклама
Топ-новини
[13.03.2012][Перша ліга]
Календар першого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (21)
[08.08.2011][Перша ліга]
ФК "Славія" готується та грає товариські матчі (14)
[22.11.2013][Футзал]
Відкритий чемпіонат міста Рівного з футзалу 2013-2014. Перша ліга. (19)
[24.04.2012][Друга ліга]
Календар першого кола Першості Рівненської області. Друга ліга. 2012 рік. (24)
[23.08.2012][Перша ліга]
Календар другого кола Чемпіонату Рівненської області. Перша ліга. 2012 рік. (11)
Увійти на сайт
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
www.FCSLAVIA.AT.UA | Усі права захищено | 2011 ©
Використовуються технології uCoz